Mitsis Alila Resort & Spa 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 9.210
№2 viesnīcas reitingā Rodas
9.4 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.2 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Faliraki, plašā teritorijā ar attīstītu infrastruktūru, kur katrs viesis atradīs kaut ko sev tīkamu. Viesnīca piedāvā virtuves ēdienus no visas pasaules: grieķu, meksikāņu, itāļu, Āzijas, Vidusjūras. Ekoloģiski tīrā pludmale ir apzīmēta ar Eiropas Savienības zilo karogu. Bērniem tiek nodrošināti īpaši pakalpojumi, piemēram, mini klubs, rotaļu laukums, bērnu ēdienkarte un citi. Viesnīca tika atvērta 2013. gadā. Sastāv no vienas septiņstāvu ēkas. Teritorijas kopējā platība 50 000 m2. Pēc renovācijas 2018. gadā Mitsis Alila ir uzlabojis diennakts ēdināšanas servisu, istabās un vestibilā pieejams bezmaksas Wi-Fi, galvenajā restorānā ir izveidots grieķu stūrītis, kas apkalpo viesus brokastu laikā. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem, romantiskām brīvdienām pāriem, aktīvai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Lisianskii
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauka viesnī ca, brī niš ķ ī gs, draudzī gs personā ls, skaista teritorija. Uz vietas ir daudz daž ā du kafejnī cu un restorā nu. Katru vakaru klausī jā mies dzī vo mū ziku un baudī jā m neparasto jū ras gaisu ar vieglu vē jiņ u. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, brī niš ķ ī gs, draudzī gs personā ls, skaista teritorija. Uz vietas ir daudz daž ā du kafejnī cu un restorā nu. Katru vakaru klausī jā mies dzī vo mū ziku un baudī jā m neparasto jū ras gaisu ar vieglu vē jiņ u. Liels, ē rts numurs ar skatu uz jū ru. Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens galvenajā restorā nā , laba apkalpoš ana. Ī paš i vē los pieminē t viesmī li Kristī nu, draudzī gu, uzmanī gu, pozitī vu un skaistu meiteni. Viņ a atstā ja par sevi labu iespaidu. Reģ istratū rā ir brī niš ķ ī gas meitenes, kuras ir gatavas atrisinā t jū su problē mas, ī paš i Atē na, Elena, Tatjana, liels paldies! Š ī ir mū su pirmā reize š ajā viesnī cā , un mē s ceram š eit palikt vē lreiz. Mē s ieteiksim Mitsis Alila Resort & Spa 5* saviem draugiem un paziņ ā m. Veiksmi un labklā jī bu viesnī cai!
аватар Stebakovaoa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba, pat ļ oti laba viesnī ca. Esam š eit bijuš i jau vairā kas reizes. Papildus labam apkalpoš anas lī menim prieks, ka personā ls nemitī gi pilnveidojas. Gandrī z katru gadu tematiskajos restorā nos parā dā s jauni ē dieni, uzlabojas vī nu karte. … Tomēr ▾ Laba, pat ļ oti laba viesnī ca. Esam š eit bijuš i jau vairā kas reizes. Papildus labam apkalpoš anas lī menim prieks, ka personā ls nemitī gi pilnveidojas. Gandrī z katru gadu tematiskajos restorā nos parā dā s jauni ē dieni, uzlabojas vī nu karte. Kompetents vadī bas darbs samazina personā la mainī bu. Prieks atkal redzē t pazī stamā s personā la sejas. Jau treš o gadu reģ istratū rā satiekas smaidī gas meitenes Tatjana un Maija, gatavas palī dzē t jebkurā jautā jumā un jebkurā brī dī . Mē s iesakā m visiem apmeklē t Alilu
аватар Kalmur00
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca pē dē jā gada laikā ir pagā jis daudz (pē c ī paš nieka nā ves), to atzī st paš i strā dnieki. Viesmī ļ i restorā nos vispā r ir š ausmī gi (neder, kalpo ļ oti ilgi, aizmirst par pasū tī jumu). … Tomēr ▾ Viesnī ca pē dē jā gada laikā ir pagā jis daudz (pē c ī paš nieka nā ves), to atzī st paš i strā dnieki. Viesmī ļ i restorā nos vispā r ir š ausmī gi (neder, kalpo ļ oti ilgi, aizmirst par pasū tī jumu). Tī rī š ana vispā r ir elliš ķ ī ga miskaste (atnā k nejauš i, arī iztī ra, un, kad ej kā rtot uz reģ istratū ru), izliekas, ka karā jas karte netraucē t. Kas attiecas uz daudzajiem daž ā diem restorā niem (tie ir tikai uzkodu bā ri, nekas vairā k, restorā ns ir tas pats un tas ir galvenais, lai gan vakariņ ā s uz galda nekad nebija galdauta, viss ir kā parasti. Š ķ iet, ka ir daudz ē dienu, bet negaidiet nekā dus interesantus ē dienus. Izsalcis noteikti nebū si , bet par garš ī gu ē dienu (kuru jū s baudā t, š ī te nav. Vispā r ar tā du viesnī cu ir nepamatoti dā rgi maksā t pakalpojums!! ! !
аватар miss.inna1975
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vienkā rš i trū kst vā rdu - viss ir lieliski - viesnī ca, mē beles, istabas, ē dieni, jū ra, viss! Atvaļ inā jums paradī zē , es š eit nā ktu atkal un atkal. … Tomēr ▾ Vienkā rš i trū kst vā rdu - viss ir lieliski - viesnī ca, mē beles, istabas, ē dieni, jū ra, viss! Atvaļ inā jums paradī zē , es š eit nā ktu atkal un atkal.
аватар zvereva_a
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveicieni no Vidusjū ras-Egejas jū rā m! Mē s steidzamies dalī ties stā stā , pirms tā beidzas. Iespaidu pietiks, š ķ iet, gadam uz priekš u, bet gribē tos š eit atgriezties krietni agrā k. Piemē ram, lī dz sezonas beigā m) Braucā m ar vī ru, viņ š izvē lē jā s ē rtas biļ etes, lai nepieķ ertos brī vdienā m, un rezervē ja viesnī cu. … Tomēr ▾ Sveicieni no Vidusjū ras-Egejas jū rā m! Mē s steidzamies dalī ties stā stā , pirms tā beidzas. Iespaidu pietiks, š ķ iet, gadam uz priekš u, bet gribē tos š eit atgriezties krietni agrā k. Piemē ram, lī dz sezonas beigā m)
Braucā m ar vī ru, viņ š izvē lē jā s ē rtas biļ etes, lai nepieķ ertos brī vdienā m, un rezervē ja viesnī cu. Gribē jā s mani pā rsteigt manā kā zu gadadienā un viņ am TIEŠ Ā M izdevā s. Atveda mani pie Alila)
Skaisti, š iki, š iki! Tas ir vienā vā rdā . Bet es gribu runā t par š o viesnī cu visā s detaļ ā s un detaļ ā s. Starp citu, viņ i lielu uzmanī bu pievē rš detaļ ā m. Es runā ju par viesnī cas dizainu – visur ir daudz figū riņ u un citu interjera priekš metu, kas rada ī paš u atmosfē ru.
Tagad par mū su numuru. No tā bija skats uz jū ru, tā pat kā vairums š eit. Bet, iedomā jieties: jū s ielidojā t no lietainā s Sanktpē terburgas (mī ļ ā , bet kas ir, tas ir), jū s paceļ aties, un te - debeszila jū ra pa logu izskatā s plaš i atvē rta. Man uzreiz gribas novilkt visas drē bes un ielē kt tajā tieš i no istabas, kā no torņ a. Tiem, kam patī k, ka mē s “uzreiz novelkam visas drē bes”, istabā tiek sagatavoti peldmē teļ i un č ī bas. Mini bā rs sabojā jas un tiek papildinā ts katru dienu.
Tač u daudz vairā k mū su uzmanī bu piesaistī ja nevis mini, bet gan pavisam cits bā rs. Š ampanieš a bā rs. Tam atvē lē ts viss stā vs. Viņ i to atver no seš iem vakarā un ielej dzirkstoš os un parastos vī nus, ar piemē rotu uzkodu. Tas ir tī rs prieks!
Ē diens bija ne mazā k garš ī gs. Gan galvenajā restorā nā , gan tematiskajos. Viņ i ī paš i lutinā ja sevi ar zivī m Ā zijas virtuvē . Viss ir svaigs un pā rsteidzoš s. Tikai daudz! Tomē r paturiet prā tā , ka galvenajā restorā nā vakaros ir stingrs apģ ē rba kods, un jū s to nevarat apiet. Vī rieš iem obligā ti jā valkā bikses. Tā tad tas ir lieliski)
Vē l viena no neapš aubā mā m viesnī cas priekš rocī bā m, ko vē los atzī mē t: 1) serviss (augstā kais vē rtē jums! Visi ir draudzī gi, viesmī lī gi, piepilda katru jū su vē lmi. Nu, vismaz mums tā bija). 2) atraš anā s vieta (faliraki ciematā , kas ir slavens ar savā m pludmalē m un ē rtu tuvumu salas galvaspilsē tai, Rodas pilsē tai un visiem tā s vē sturiskajiem apskates objektiem). 3) pā rsteidzoš s dizains un viesnī cas "svaigums". Paldies Alila! Mē s atgriezī simies!
аватар NataLyyy83
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esam pieraduš i savu sezonas “lielo atvaļ inā jumu” plā not jau laicī gi, lai nesteigtos izš ķ irtos, grā bjot to, kas paliek, bet laicī gi izvē lē tos sev vispiemē rotā ko vietu un viesnī cu. Izpē tī jā m Rodas viesnī cas un izvē lē jā mies Alilu pē c principiem: jauna, grezna plus krā š ņ s skats uz jū ru. … Tomēr ▾ Esam pieraduš i savu sezonas “lielo atvaļ inā jumu” plā not jau laicī gi, lai nesteigtos izš ķ irtos, grā bjot to, kas paliek, bet laicī gi izvē lē tos sev vispiemē rotā ko vietu un viesnī cu. Izpē tī jā m Rodas viesnī cas un izvē lē jā mies Alilu pē c principiem: jauna, grezna plus krā š ņ s skats uz jū ru.
Pa ceļ am no lidostas paskatī jā mies pa logiem uz citā m viesnī cā m un jau sapratā m, ka esam pieņ ē muš i pareizo lē mumu. Varbū t braucā m pa kā du ī paš u ceļ u, pagalmiem, bet nesatikā m neko lī dzī gu mū su viesnī cai. Sniegbalts, starojoš s, ar savu izskatu aicinoš s atpū tai. Un mē s vē l neesam uzkā puš i lī dz savam stā vam (mums bija sestais stā vs) un neesam skatī juš ies pa logu. To es saucu par satriecoš u skatu. Visa jū ra ir vienā mirklī , un jū s to varat redzē t pat labā k nekā no pludmales)
Tikā m sagaidī ti ar vē su š ampanieti, laipni un ā tri izstā stī ja, kā viss tiek sakā rtots viesnī cā un nokā rtojā mies 10 minū tē s. Viss, jū s varat sā kt atpū sties!
Un tā mē s sā kā m – š ampanieš a bā rs pirms vakariņ ā m, ē dienu pā rpilnī ba galvenajā restorā nā . Tiesa, vī ram bija jā pā rģ ē rbjas, vakariņ ā s neviens neatcē la dress code un bikses. Un, ja jū s neievē rojā t un jū su dzī vesbiedrs neko lī dzi neņ ē ma, izņ emot š ortus - jums ir jā pusdienoja a la carte restorā nos - viņ i viņ u nelaidī s galvenajā . Bet mans vī rs personī gi nemaz nebū tu sarū gtinā ts, jo starp a la carte bija burgers ar amerikā ņ u virtuvi - ko vē l vajag vī rietim, lai viņ š bū tu laimī gs? )
Vē l viena no priekš rocī bā m ir tuvu atraš anā s vieta no galvenajiem salas apskates objektiem, vecpilsē ta un Lindos, patī kama pludmale ar maziem oļ iem, tī rā kā jū ra, sauļ oš anā s krē sli (koka) vienmē r ir pietiekamā daudzumā , viesnī cas personā ls ir apņ ē mī bas pilns mū su atvaļ inā jums ir izdevies - it kā viņ i pat strā dā tu pirms mū su vē lmē m.
Rodā atpū tā mies ne pirmo reizi, tā s galvenā s apskates vietas zinā m gandrī z kā mū sē jo, Sanktpē terburgu, bet katru reizi apmetā mies daž ā dā s viesnī cā s (bija trī s reizes). Mē s atgrieztos Alilā vē lreiz (un varbū t vairā k nekā vienu reizi! ), Ar lielu prieku.
аватар rashowa2016
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Augusta sā kumā atpū tā mies nedē ļ u ar vī ru un pieauguš o meitu (14 gadi). Par atpū tu bija patī kami iespaidi, viesnī ca noteikti ir pelnī jusi savas piecas zvaigznes. Es varu paskaidrot, kā pē c: 1) Rodas ir ļ oti patī kama sala ar maigu klimatu, augustā bija karsts, termometrs rā dī ja 39, bet brī ž iem uzpū ta veldzē još s vē jš . … Tomēr ▾ Augusta sā kumā atpū tā mies nedē ļ u ar vī ru un pieauguš o meitu (14 gadi).
Par atpū tu bija patī kami iespaidi, viesnī ca noteikti ir pelnī jusi savas piecas zvaigznes. Es varu paskaidrot, kā pē c:
1) Rodas ir ļ oti patī kama sala ar maigu klimatu, augustā bija karsts, termometrs rā dī ja 39, bet brī ž iem uzpū ta veldzē još s vē jš . Pludmale pie viesnī cas ir lieliska: garas, platas, modernas gultas (platas un mī kstas), zem kā jā m mazi ē rti oļ i. Pludmalē ir viss jebkura veida atpū tai (aktī vai vai klusai): lietussargi, bā rs, volejbola tī kls. Meitenes nodarbojā s arī ar zumbu un ū dens aerobiku. Mū su meitai patika piedalī ties visā .
2) Istaba man likā s ļ oti cienī ga: divas lielas gaiš as telpas ar matē ta stikla starpsienu, skats uz jū ru. Mē beles svaigas, viss baltos toņ os, laba kvalitatī va veļ a, liels plazmas televizors (neieslē gts, ļ oti gribē jā s neskatī ties ziņ as mū su valstī ). Priecē ja arī patī kamā kosmē tika vannas istabā , kas tika mainī ta katru dienu. Istabā bija arī tē jkanna, š ķ ī stoš ā kafija un tē jas maisiņ i.
3) Man patika virtuve viesnī cā . To var saukt par starptautisku, eiropeisku. Gaļ a, zivis, salā ti, dā rzeņ i, augļ i, viss kā jau viesnī cā s ierasts, bet labā lī menī , proti, garš ī gi pagatavots un skaisti pasniegts. No restorā niem a la carte devā s tikai uz grieķ i, patika. Ā zijas un meksikā ņ u noskaņ ojums nebija vienā ds. Bet mē s regulā ri apmeklē jā m pankū ku mā ju. Gardas pankū kas ar daž ā diem desertiem.
4) Dzē rieni bā ros ir virs vidē jā , ī paš i patika š ampanieš a bā rs, ļ oti izsmalcinā ta vide un dzē rienu un ē dienu pasniegš ana.
5) Viesnī cas personā ls vienmē r ir cieņ pilns un draudzī gs, tač u bez pazī stamī bas. Ja vien viņ i nedod sev brī vī bas ar bē rniem (jokojoties, spē lē joties).
Paņ ē mā m arī maš ī nu, aizbraucā m uz pilsē tu, palikā m iespaidā . Ir daudz ī paš u vietu, piemē ram, Lindos un Monolithos pils. Filerimosā (Tauriņ u ielejā ) nav nekā ī paš i interesanta, izņ emot pā vus.
Jebkurā gadī jumā viss jaunais vienmē r ir interesants. Alilā atpū tā mies ar komfortu.
аватар kgross7
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2015. gada jū nijā atpū tā mies Alila viesnī cā ar visu ģ imeni (es ar sievu un abiem bē rniem). Ieguvā m lielisku apartamentu, kas sastā v no divā m istabā m, kuras viena no otras atdala stikla bī dā mā s durvis. No balkona paveras lielisks skats uz jū ru. … Tomēr ▾ 2015. gada jū nijā atpū tā mies Alila viesnī cā ar visu ģ imeni (es ar sievu un abiem bē rniem). Ieguvā m lielisku apartamentu, kas sastā v no divā m istabā m, kuras viena no otras atdala stikla bī dā mā s durvis. No balkona paveras lielisks skats uz jū ru. Viesnī cas numuriņ i atrodas daudzstā vu ē kā , mums bija 5 stā vs. Papildus vannas istabai istabā ir arī duš as kabī ne - ļ oti ē rti, ja istabā dzī vo ģ imene. Viesnī ca ir nesen uzcelta un atvē rta, kā mums teica 2013. gadā . Mē beles izskatā s kā jaunas. Duš ā duš ā nedaudz tecē ja, par to uzreiz ziņ ojā m reģ istratū rā - ne vairā k kā.30 minū tes vē lā k viss bija normā li. Turklā t pie strā dnieka, kurš mums remontē ja celtni, bija arī viesnī cas darbinieks, kurš atvainojā s par sagā dā tajā m neē rtī bā m. Patī kami, ka viņ i ā tri reaģ ē uz komentā riem un izturas pret tiem ar uzmanī bu. Numurā mini bā rs ar dzē rieniem, seifs, ietilpī gs skapis, kosmē tika, halā ti, vannas istabā č ī bas. Kad mē s iekā rtojā mies savā istabā , uz galda stā vē ja pudele vī na, augļ i un kū kas – mū su bē rni to novē rtē ja, uzsū cot visu pā ris minū š u laikā .
Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet ir viss nepiecieš amais un ir ē rti pā rvietoties pa teritoriju - nav lielu kalnu un garu kā pņ u. Pludmale ir sakopta, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmales dvieļ u depozī tā , tie mainā s bez problē mā m, pat dienas laikā . Bē rniem ir baseins ar slidkalniņ u. Netā lu no viesnī cas atrodas arī Akvaparks - lieliska vieta, kur patiks tikai bē rniem, bet arī pieauguš ajiem - teritorijā ir kafejnī cas.
Plaš a restorā nu izvē le: galvenie un 4 tematiskie a la carte - pē c iepriekš ē ja pieraksta, neierobež ots reiž u skaits uzturē š anā s laikā . Visur ē diens izcils: daž ā di ē dieni, brokastī s nebija problē mu pabarot bē rnus, un izvē le bija ne tikai no desiņ ā m un omletē m, liels sortiments pā rslu, musli, jogurti, konservē ti augļ i, svaigi augļ i. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija pirmie ē dieni.
Ir bē rnu animā cija, bet tā kā ir pietiekams skaits ģ imeņ u ar bē rniem, bē rni organizē jas viens pē c otra, mē s ar draugiem pulcē jā mies vai nu pie baseina vai konditorejas veikalā - saldē jums, deserti, cep pankū kas, vafeles. .
Vakaros bā rā skan dzī vā mū zika, tiek gatavota liela dzē rienu izvē le, tiek gatavoti kokteiļ i. Ir arī vī na un š ampanieš a bā rs, kurā tiek piedā vā ta liela dā rgu š ķ irņ u un zī molu izvē le.
аватар KaterinaR
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar vī ru un trī sgadī go bē rnu atpū tā mies š ī gada maijā , par atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, un lū k, kā pē c: 1) Protams, tā da ir sajū ta, ka esi luksusa viesnī cā , visur viss ir tik skaisti: istabā , vestibilā , teritorijā , restorā nos! Visur ir daž i ekskluzī vi gizmos. … Tomēr ▾ Ar vī ru un trī sgadī go bē rnu atpū tā mies š ī gada maijā , par atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, un lū k, kā pē c:
1) Protams, tā da ir sajū ta, ka esi luksusa viesnī cā , visur viss ir tik skaisti: istabā , vestibilā , teritorijā , restorā nos! Visur ir daž i ekskluzī vi gizmos. Mums, sievietē m, tas ir ļ oti svarī gi!
2) Viesnī cā ir lielisks ē diens gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Bē rniem brokastu pā rslā m, jogurtiem, svaigā m sulā m. Pusdienā s zupa.
Nu, pieauguš ajiem izvē le ir liela: kebabi, izcirtņ i, rullī š i, jū ras veltes.
3) Papildu restorā nu izvē le - godī gi sakot, man acis iepletā s, gribē jā s paspē t visu izmē ģ inā t
4) Dzē rienu kvalitā te restorā nā , bā ros un ī paš s paldies par š ampanieš a bā ru, kur var dzert š ampanieti pilnī gi bez maksas, dzirkstoš os vī nus (vairā k nekā.10 veidu) ļ oti pieklā jī gā kvalitā tē .
5) Animā cija pieauguš ajiem un bē rniem, arī krievu valodā .
Arī sporta animā cija ir joga, pilates, zumba – viss, par ko parasti maksā jam Maskavā . Starp citu, viņ i labi mā cī ja. Zumbu vada meitene no Dominikā nas Republikas, aizdedzina visus!
Bē rnam arī patika miniklubs, ar prieku pavadī ja tur laiku.
Š ie punkti man patika visvairā k.
Pludmale pie viesnī cas nav slikta, oļ u, ar ē rtā m takā m, jū ra tī ra, jau sā kusi sasilt. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, par dvieļ iem ir jā iemaksā depozī ts.
Mani iepriecinā ja arī skats uz jū ru no istabas, un pati istaba, gaiš a, plaš a un skaista, viss jauns, mini bā rs tika papildinā ts katru dienu, labi iztī rī ts.
Viesnī cas darbinieki ir lieliski, viņ i strā dā ā tri un ir ļ oti pieklā jī gi.
аватар ivada2016
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar draugu devā mies tur un vienkā rš i iemī lē jā m š o viesnī cu. Piemē ram, es iemī lē jos skatā pa logu un pludmali. Ļ oti apmierinā ts ar personā lu. Ē diens bija garš ī gs, kā jau vienmē r viesnī cā s notiek. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu devā mies tur un vienkā rš i iemī lē jā m š o viesnī cu. Piemē ram, es iemī lē jos skatā pa logu un pludmali. Ļ oti apmierinā ts ar personā lu. Ē diens bija garš ī gs, kā jau vienmē r viesnī cā s notiek. Mē s lieliski pavadī jā m laiku, mē s vē lamies vairā k)
Parādīt vairāk »


iemiesojums petrova110
Vēlos precizēt, ko īsti maksā restorānos un bāros, kā arī picu par brīvu vai par maksu pludmalē, ar vīru braucam pirmo reizi, tāpēc vēlos būt informētāka un nezaudēt seju . Pateicos jau iepriekš
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в Фалираки, на большой территории с развитой инфраструктурой, где каждый гость найдет себе занятие по душе. В отеле представлена кухня разных стран мира: греческая, мексиканская, итальянская, азиатская, средиземноморская. Экологически-чистый пляж отмечен голубым флагом Евросоюза. Для детей предусмотрены специальные услуги, такие как мини-клуб, игровая площадка, детское меню и прочее. Отель был открыт в 2013 году. Состоит из одного семиэтажного здания. Общая площадь территории — 50 000 м2. После реновации в 2018 году в Mitsis Alila улучшен сервис круглосуточного питания, бесплатный Wi-Fi доступен в номерах и в лобби, в главном ресторане создан греческий корнер, обслуживающий гостей во время завтраков. Отель подходит для семейного отдыха с детьми, романтического отдыха парой, активного молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 20 км от аэропорта г. Родос, в 8 км от г. Родос, в 9 км от порта, в 4 км от центра г. Фалираки. Автобусная остановка напротив отеля.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 300 м. Вход в воду: галечный. Пляжные полотенца: бесплатно (под депозит). На пляже есть бар и пиццерия.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, фкс/ксерокопирование (платно), почтовые услуги (платно), ежедневная уборка номера, room service (платно), услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование, магазин, ТВ-зал, 1 конференц-зал, 5 рестранов: 1 основной ресторан (шведский стол, греческая и международная кухня), 4 ресторана A la Carte: Ellinadiko (греческая кухня), Italian (итальянская кухня), Asian (азиатская кухня, японская (суши)), Mexican (мексиканская кухня), 4 бара: Ouzeri, Night Bar, Champagne Bar, WIne Bar, 2 бассейна: 1 открытый бассейн с морской водой без подогрева, шезлонги и зонтики у бассейна (бесплатно), 1 крытый бассейн с морской водой без подогрева.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн с морской водой без подогрева (10 м2) , 2 водные горки, мини-клуб (возраст 4-12 лет) работает ежедневно с 09:30 до 13:30 и с 14:30 до 17:30 , мини-диско, игровая зона (платно), развлекательные программы для детей. Для младенцев: детская ванночка, подогреватель для бутылочек, детский телефон, замена подушек, детские горшки (бесплатно), коляски (беплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Скуба-дайвинг, дартс (бесплатно), 1 теннисный корт с твердым покрытием, теннисные мячи, ракетки (бесплатно), освещение теннисного корта (платно), уроки тенниса (платно), пляжный футбол и волейбол, 1 водная горка для взрослых ( 2 горки для детей), водное поло, настольный футбол, воздушный хоккей, гимнастика, игры, рисование, кондиционируемая комната для игры в карты, игровая комната, компьютерные игры (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 314 номеров:

120 Superior double rooms;

122 Family rooms с перегородкой;

26 Bungalow – Family rooms с перегородкой;

22 Bungalow – Family rooms с перегородкой и приватным бассейном;

16 Standard Double rooms;

6 Standard Bungalow with 1 extra bed;

Istabās

Кондиционер с индивидуальным управлением (бесплатно), Wi-Fi доступ в Интернет (низкая скорость бесплатно, высокая скорость за дополнительную плату), сейф (бесплатно), LCD-телевизор, спутниковое ТВ (бесплатно), прямой телефон, мини-холодильник, мини-бар (ежедневное пополнение, для Ultra All Inclusive — бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), ванная комната (ванная и душ, или только ванна), фен, косметические принадлежности, халаты и тапочки, балкон / терраса, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija  FREE 
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Faliraki, 85105, Rhodes, Greece
Tālruņi: Tel: +30 22410 85360
Fax: +30 22410 85365
Tīmekļa vietne: Mitsis Alila Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.