Irilena Studios & Apartments 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
5.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Irilena Studios and Apartments atrodas Krētas Gournes rajonā.Vairāk →
аватар dasha_367
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas ciematā , lī dz kafejnī cai 5 minū tes, lī dz veikalam 15 minū tes, bet lī dz smilš u pludmalei 1 minū te! Visas istabas ar skatu uz jū ru, ļ oti mā jī gi balkoni, kuros pavadī jā m vakarus. Ir virtuve ar visiem piederumiem, tē jkannu, plī ti un ledusskapi. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ciematā , lī dz kafejnī cai 5 minū tes, lī dz veikalam 15 minū tes, bet lī dz smilš u pludmalei 1 minū te! Visas istabas ar skatu uz jū ru, ļ oti mā jī gi balkoni, kuros pavadī jā m vakarus. Ir virtuve ar visiem piederumiem, tē jkannu, plī ti un ledusskapi. Ū dens krā nā ir sā ļ š , protams, nav ierasts, labi, jū s to nevarat dzert, vienkā rš i nopirkt pudeles. Kondicionieris maksā - 5 eiro par nakti, bet mē s iztikā m bez tā . Matrač i nav ī paš i ē rti, pavasarī gi, liekam segas, lai bū tu mī kstā ki. Arī sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas, bet cilvē ku ir ļ oti maz un mē s ar prieku gulē jā m smiltī s. Brī vdienā s nā k vietē jie, cilvē ki tiek pievienoti, darba dienā s ir 20 cilvē ki visā pludmalē ! Ir peldbaseins, ļ oti tī rs un blakus sauļ oš anā s krē sli, bet mē s to izmē ģ inā jā m tikai vienu reizi un vienmē r gā jā m uz jū ru. Viesnī ca izskatā s ļ oti mā jī ga, viss ir zaļ š un daudz ziedu. Saimniece ļ oti draudzī ga sieviete. Mē s ī rē jā m automaš ī nu un daļ u laika ceļ ojā m, tā pē c viesnī ca mums ļ oti patika, atgriež oties klusā , mā jī gā vietā . Droš i vien, ka nekur nebrauc, var palikt garlaicī gi, bet kopumā vieta mums ļ oti patika! Iesaku simtprocentī gi! Par tā du cenu kvalitā te izcila!
аватар misterput
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Sveiki! Ierodoties viesnī cā , mums iedeva istabiņ u, kuru rezervē jā m, plaš a, laba istabiņ a, kondicionieris (par maksu), ledusskapis, fē ns, neliela virtuve, trauki. Viesnī ca atrodas netā lu no pirmā s lī nijas un stū rī . Viesnī ca ir maza, bet tas ir labi, cilvē ki pā rsvarā ir gados vecā ki cilvē ki, tur nav kliedzienu un trokš ņ a! Istaba tika uzkopta ik pē c divā m dienā m. … Tomēr ▾ Sveiki! Ierodoties viesnī cā , mums iedeva istabiņ u, kuru rezervē jā m, plaš a, laba istabiņ a, kondicionieris (par maksu), ledusskapis, fē ns, neliela virtuve, trauki. Viesnī ca atrodas netā lu no pirmā s lī nijas un stū rī . Viesnī ca ir maza, bet tas ir labi, cilvē ki pā rsvarā ir gados vecā ki cilvē ki, tur nav kliedzienu un trokš ņ a! Istaba tika uzkopta ik pē c divā m dienā m. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Uz vietas ir peldbaseins, kas tiek tī rī ts katru dienu. Ap baseinu skan mū zika, mums patika pavadī t laiku pie baseina ar kokteili. Pludmale nav slikta, š aura gan, sauļ oš anā s krē sli ir maksas. Kopumā vieta nav pietiekami slikta, mums patika, nā ciet!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca

Irilena Studios and Apartments расположены в районе Гурнес на острове Крит.

Atrašanās vieta Херсониссос: 10 км. Город Ираклион: 13 км. Аэропорт Ираклиона: 10 км.
Pludmales apraksts Ближайший песчаный пляж в 50 м, через небольшую проселочную дорогу без движения.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Студио и апартаменты.

Istabās

Ванна/душ, кондиционер, кабельное/спутниковое телевидение, Wi-Fi, кухня/кухонный уголок, чайник/кофеварка, балкон/терраса, холодильник.

FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.