Pomegranate Wellness Spa Hotel 5*– Atsauksmes

28
Novērtējums 8.910
№1 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
9.4 Numurs
9.4 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.6 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas uz šaura zemesšauruma, kas ir Kasandras pussalas "vārti" un savieno to ar pārējo Grieķiju, starp diviem līčiem - Thermic un Thoronic. Atvērts 2013. gadā. Sastāv no 3 ēkām. Ainavu arhitekti izstrādāja viesnīcas kompleksa atvērto zonu. Visas ēkas ieskauj dārzi, tostarp vertikālie, parks un ziedu pārpilnība. Viesnīca ir atvērta visu gadu (slēgta no 15. janvāra līdz 1. martam). Pirmkārt, iesakām cienījamiem svētkiem ģimenēm ar bērniem, romantiskiem pāriem un medusmēnešiem.Vairāk →
аватар biriukova.len4
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iespaidi ir brī niš ķ ī gi. Es gribu teikt tikai to labā ko. Un tomē r tā bija. Mē s bijā m mā jā s. Personā ls mū s uzņ ē ma sirsnī gi un pieklā jī gi. Visu laiku tikai rū pē jā s. Mū s ļ oti labi uzņ ē ma reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Iespaidi ir brī niš ķ ī gi. Es gribu teikt tikai to labā ko. Un tomē r tā bija. Mē s bijā m mā jā s. Personā ls mū s uzņ ē ma sirsnī gi un pieklā jī gi. Visu laiku tikai rū pē jā s. Mū s ļ oti labi uzņ ē ma reģ istratū rā . Mē s runā jā m par viesnī cu. Ā tri iekā rtojā s. Ieradā mies 18:30. Mū s cienā ja ar svaigu granā tā bolu sulu. Restorā ns vakariņ u tematiskajiem vakariem: franč u, itā ļ u, grieķ u, jū ras velš u vakari, Ā zijas virtuve. Izvē le liela. Brokastī s ir daudz svaigu sulu, augļ u, dā rzeņ u, graudaugu, sieru. Varu droš i teikt, ka ir viss un viss ir nenormā li garš ī gs un svaigs.
Viesnī cai ir sava pludmale, ļ oti jauka un tī ra. Ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, kas ir iekļ auti cenā , un ir atseviš ķ i kuiļ i, kurus pē rk par papildu samaksu. Dvieļ i tiek mainī ti pie glā bē ja katru dienu bez ierobež ojumiem.
No izklaides bē rniem mini klubs un mini diskotē ka. Pieauguš ajiem pa dienu notiek sporta pasā kumi, vakarā dzī vā mū zika, katru vakaru pulksten 21:30 dziedoš as strū klakas un ir pat naktsklubs. Viņ š strā dā trī s reizes nedē ļ ā .
Viesnī ca mums ļ oti patika. Teritorija ir apzaļ umota un sakopta. Paldies visam personā lam par uzmanī bu un uzņ emš anu.
аватар Tovasip
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maijā mums bija ģ imenes brī vdienas Pomegranat Wellness Spa Kasandrā . Laiks bija lielisks, nebija karsts, tieš i ar bē rniem. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . No lidostas ar privā to transfē ru pagā ja apmē ram 40 minū tes. . Viesnī cā ieradā mies no rī ta ap 9:00. … Tomēr ▾ Maijā mums bija ģ imenes brī vdienas Pomegranat Wellness Spa Kasandrā . Laiks bija lielisks, nebija karsts, tieš i ar bē rniem.
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . No lidostas ar privā to transfē ru pagā ja apmē ram 40 minū tes. . Viesnī cā ieradā mies no rī ta ap 9:00. Mū s ar smaidu sagaidī ja meitene Anna un veda uz pieņ emš anu. Viņ i piedā vā ja iet brokastī s. Mē s kā ģ imene, protams, noguruš i no ceļ a, devā mies veldzē ties. Brokastu izvē le ir lieliska. Tur ir gandrī z viss: graudaugi, omletes, daž ā da veida desiņ as, speķ is, desa, sieri, augļ i, dā rzeņ i. Ļ oti iepriecina svaigi spiestas svaigas sulas un liels tē ju un kafijas sortiments.
Pē c brokastī m atgriezī š os reģ istratū rā . Par laimi mū su istaba bija gatava. No istabas bija sā nu skats uz jū ru. Daļ ē ji redzē ts un skaists dā rzs. Viesnī cas teritorija ir kompakta un zaļ a. Bē rniem ļ oti patika bē rnu klubiņ š , animatori, arī krievvalodī gie.
Apmeklē jā m SPA zonu, jo tieš i š ī viesnī ca visā Grieķ ijas ziemeļ os izceļ as ar saviem SPA pakalpojumiem. Teritorija, kurā ir pieejams iekš telpu baseins, sauna, hammam, krio istaba. Par piemaksu tikai sejas un ķ ermeņ a kopš anas procedū ras un masā ž as. Blakus spa zona un trenaž ieru zā le.
Tā kā laiks maijā vē l nebija norimis un jū ra nebija pilnī bā sasilusi, tad peldē jā mies apsildā mā baseinā (ap 25 grā diem).
Uz vietas ir 3 a la carte restorā ni. Mē s apmeklē jā m 2 no tiem. Pusdienot devā mies uz Posseidonu pie baseina. Ē dā m zupas un itā ļ u pastas. Kā du vakaru mainī jā m vakariņ as galvenajā restorā nā un devā mies uz Hermes gardē ž u restorā nu ar 30 procentu atlaidi ē dienam. Gribu brī dinā t, ka galdiņ š jā rezervē dienu iepriekš .
Vakaros ģ imene devā s uz strū klaku š ovu. Katru vakaru viņ i mainī jā s. Treš dien bija visspilgtā kais vakars ar sirtaki dejā m. Mū su atvaļ inā jums atstā ja daudz iespaidu. Mē s iesakā m Pomegranat Hotel visiem.
аватар almakaeva.alya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Eleganta viesnī ca ar neticamu pludmali, jū ru, apkalpoš anu un atmosfē ru. Man paveicā s dabū t biļ eti, paņ ē ma ar atlaidi, 7 dienas atpū tā s ar vī ru un meitu (4 gadi). Pirmkā rt, vē los atzī mē t uzņ emš anas meiteņ u darbu, jo mē s ieradā mies no rī ta, un reģ istrē š anā s bija pē c 14:00, viņ i mū s sū tī ja paē st brokastis un š ajā laikā atrada istabu, lai mē s varē ja reģ istrē ties ar bē rnu agri par piemaksu 50 eiro. … Tomēr ▾ Eleganta viesnī ca ar neticamu pludmali, jū ru, apkalpoš anu un atmosfē ru. Man paveicā s dabū t biļ eti, paņ ē ma ar atlaidi, 7 dienas atpū tā s ar vī ru un meitu (4 gadi).
Pirmkā rt, vē los atzī mē t uzņ emš anas meiteņ u darbu, jo mē s ieradā mies no rī ta, un reģ istrē š anā s bija pē c 14:00, viņ i mū s sū tī ja paē st brokastis un š ajā laikā atrada istabu, lai mē s varē ja reģ istrē ties ar bē rnu agri par piemaksu 50 eiro. Tas mums ļ oti palī dzē ja, jo no ceļ a gribē jā m nedaudz atgū ties un atpū sties.
Ē dinā š ana, viesnī cā ir tikai puspansija, brokastis un vakariņ as, bet ir restorā ns ar grieķ u virtuvi, kur var arī pusdienot par maksu. Brokastī s galvenajā restorā nā neteikš u, ka visa ir par daudz, bet izvē le ir pieklā jī ga. Svaigi konditorejas izstrā dā jumi, musli, graudaugi, jogurti, sieri, omletes, dā rzeņ i, graudaugi un, protams, arī saldumi. Dzē rieni brokastī s ir bez maksas, vakariņ ā s par papildu samaksu. Svaigi spiestas sulas brokastī s bija patī kams pā rsteigums, kas ir ļ oti noderī gi, ī paš i bē rniem. Vakariņ ā s visdaž ā dā kā s jū ras veltes, gaļ a, salā ti, augļ i un vienkā rš i dievī gi deserti.
Jū s varat pusdienot gan viesnī cā , gan ā rpus tā s teritorijas. Ļ oti skaists ciemats Afytos, 15 km attā lumā no viesnī cas, ir neticamas ainavas. Kā du vakaru devā mies vakariņ ā s un jā saka, ka labā k rezervē t galdiņ us restorā nos, jo vakarā ir liela tū ristu plū sma.
Dosimies atpakaļ uz viesnī cu.
Jauka pludmale, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas un labs serviss pludmales bā rā . Jauns baseins ar jū ras ū deni, mums arī ļ oti patika - no turienes paveras ļ oti skaists skats.
Bē rnu rotaļ u laukums, klubs, baseins.
Mū su istaba bija ar izeju uz dā rzu pirmajā stā vā , kas ir ļ oti ē rti, kad atpū š aties kopā ar bē rnu, jū s nevarat uztraukties par viņ u droš ī bu. Jauki, gaiš i un ē rti. Katru dienu tī rī š ana.
Katru vakaru notiek strū klaku š ovs, daudzi nā k tikai š ī skata dē ļ .
Esam ļ oti apmierinā ti, bet nedē ļ as atpū tai š ā dā vietā , protams, ir par maz.
аватар vladimirua8700
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir pilnī bā atjaunota. Virtuve lieliska, kulinā rijas š ovi, ir bē rnu ē dienkarte, vakariņ ā s dzē rieni par maksu, brokastis bez maksas. Š eit varat nosū tī t prasī gus tū ristus. Serviss visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pilnī bā atjaunota. Virtuve lieliska, kulinā rijas š ovi, ir bē rnu ē dienkarte, vakariņ ā s dzē rieni par maksu, brokastis bez maksas. Š eit varat nosū tī t prasī gus tū ristus. Serviss visaugstā kajā lī menī . Numuri ir eleganti, visā s istabā s ir dž akuzi. Numurā ir tē jas komplekts, kas katru dienu tiek papildinā ts bez maksas. Pludmale ir š aura, bet gara.
аватар Yusupovan
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
North Euboea - daba, gaiss, jū ra un termā lie avoti. Baths of Sulla (tulkojumā ) - viesnī ca ar nosaukumu un vē sturi. Tie, kuriem tas tiks parā dī ts, dosies uz Eviyu. Ja jums patī k ballī tes, š ī noteikti nav Terme Silla. ATPŪ TAS š eit. … Tomēr ▾ North Euboea - daba, gaiss, jū ra un termā lie avoti. Baths of Sulla (tulkojumā ) - viesnī ca ar nosaukumu un vē sturi. Tie, kuriem tas tiks parā dī ts, dosies uz Eviyu. Ja jums patī k ballī tes, š ī noteikti nav Terme Silla. ATPŪ TAS š eit. Viesnī cas vadī ba atpū tniekiem centā s nodroš inā t maksimā lu komfortu: iekš telpā s ar karstu jodu un ā rā ar apsildā mu ū deni no avota, pā ri ceļ am. -ļ oti ē rta pludmales platforma ar aprī kotu nolaiš anos jū rā ,
Viens trū kums - nosē duš ies jū ras ež i liek pirkt č ī bas dienai. Gribē tos, lai tiktu iztī rī tas kā pnes, kas ved uz jū ru - aizaugot kļ ū st slidenas.
Numuri ir iekā rtoti klasiskā stilā , radot tū lī tē ju cienī jamī bas iespaidu. Dvieļ i un peldmē teļ i tiek mainī ti divas reizes dienā . Rī t pusdienas - ī paš i tiem, kas ieradā s uzlabot veselī bu, ļ oti sabalansē ti: labs pavā rs, labs serviss. Es atpū tos. Viesnī ca – visaugstā kie vē rtē jumi
аватар lekaSD
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī vdienas Grieķ ijā radī ja daudz iespaidu, jau no pirmā apmeklē juma mē s ar ģ imeni apmetā mies vienā no labā kajā m spa viesnī cā m Pomegranate Spa Hotel 5 * netā lu no Kasandras salas Hapkidiki rietumu krastā . Piejū ras pilsē ta ar skaistiem tropiskiem dā rziem un ē rtā m smilš u pludmalē m pie jū ras ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. … Tomēr ▾ Brī vdienas Grieķ ijā radī ja daudz iespaidu, jau no pirmā apmeklē juma mē s ar ģ imeni apmetā mies vienā no labā kajā m spa viesnī cā m Pomegranate Spa Hotel 5 * netā lu no Kasandras salas Hapkidiki rietumu krastā . Piejū ras pilsē ta ar skaistiem tropiskiem dā rziem un ē rtā m smilš u pludmalē m pie jū ras ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Pirmajā lī nijā .
Mums bija brī niš ķ ī ga uzturē š anā s eleganti mē belē tā numurā ar balkonu, no kura paveras skats uz dā rziem. Atpū tas istabā ir viss nepiecieš amais, gaisa kondicionieris, bezmaksas WiFi, satelī ttelevī zija, minibā rs un kafijas automā ts gardiem dzē rieniem.
Viesnī cā ir milzī gs debeszils ā ra baseins ar komfortablu spa atpū tai un iekš telpu sā lsū dens baseins, brī niš ķ ī gs vestibila bā rs un pludmales bā rs. Trī s restorā ni piedā vā s Vidusjū ras virtuves ē dienus ar bufetes iespē jā m. Spa centrs Afrodita Roa Spa ar moderniem un pā rsteidzoš iem skaistumkopš anas un terapijas telpu pakalpojumiem.
Vakarā jū s varat ienirt piejū ras pilsē tas naktsdzī vē , daudz izklaides no strū klakas ar muzikā lu apgaismojumu, Dubaijas stilā , naktsklubs ar aizraujoš u programmu, pā rsteidzoš as un gleznainas ainavas gar piekrasti, ziedoš i dā rzi ar unikā li augi un granā tā bolu koks, 4 zī molu veikali ar modes apģ ē rbiem un antī kiem suvenī riem.
Greznā apkalpoš ana un mā jī gā atmosfē ra pā rsteidza pat mū s, izsmalcinā tos tū ristus
аватар luzhkova.katerina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augusta beigā s 10 dienas lieliski atpū tā mies viesnī cā Granā tā bols. Mums visiem patika, viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Sā kš u ar atraš anā s vietu, tas atrodas netā lu no Potidean kanā la, kas savieno Kasandras pussalu ar cietzemi, mē s devā mies pastaigā , ir neliela osta, un pats kanā ls ir ļ oti skaists, cik zinā ms tas tika izrakts ar rokā m. … Tomēr ▾ Augusta beigā s 10 dienas lieliski atpū tā mies viesnī cā Granā tā bols. Mums visiem patika, viesnī ca ir vienkā rš i lieliska!
Sā kš u ar atraš anā s vietu, tas atrodas netā lu no Potidean kanā la, kas savieno Kasandras pussalu ar cietzemi, mē s devā mies pastaigā , ir neliela osta, un pats kanā ls ir ļ oti skaists, cik zinā ms tas tika izrakts ar rokā m. Tā pat pē c kanā la uzreiz atrodas Potidea ciems, bet pretē jā virzienā pē c 20 minū tē m Nea Moudania ciems. Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, apmē ram 40 minū tes.
Vakarā viesnī cā notiek š ovs ar dziedoš ā m strū klakā m, puiš i grieķ u tē rpos tik skaisti dejo, priekš nesums krā š ņ s.
Š ī viesnī ca ir arī viena no labā kajā m spa viesnī cā m, par to arī pā rliecinā jā mies, bijā m uz pā ris procedū rā m, un, godī gi sakot, kā mē s piedzimā m no jauna!! ! Ja atbraucat atvaļ inā jumā , pirmkā rt, mans padomu tev, ej uz spa! labs svē tku sā kums! Ir nepiecieš ams sagatavot ā du iedegumam, noņ emt lieko. Un Granā tā bolā tā ir svē ta lieta, cilvē ki nā k uz š ejieni, lai, tā teikt, uzkā ptu.
HB ē diens, vienkā rš i brī niš ķ ī ga virtuve + Gardē ž u restorā ns, krogs pie jū ras, daudzveidī ga virtuve, visi mani cilvē ki atpū tas laikā pieņ ē mā s par pā ris kilogramiem, nevarē ja pretoties, tik garš ī gi mū s pabaroja !! !
Wi-Fi visā teritorijā darbojas ļ oti labi, tas ir milzī gs pluss, jū s vienmē r esat kontaktā ar savu ģ imeni!
Viesnī cā ir savs naktsklubs, pā ris reizes gā jā m atpū sties, padejot, principā patika, laba vieta un laba mū zika.
Pludmale ir vienkā rš i super, bā rs pludmalē arī , apkalpoš ana augstā kā lī menī ! Restorā nā , reģ istratū rā viesnī cas gidi visi lieliski, draudzī gi, pieklā jī gi, veikli puiš i, liels paldies par komforta atmosfē ru!
Patika viesnī cas veikali, nopirku daudz interesantu lietu. Pā ris reizes gā jā m uz sporta zā li, lai justos kā cilvē ki, citā di paē dā m, maigi izsakoties, ļ oti labi.
Liels paldies par labā ko atvaļ inā jumu manā mū ž ā!! ! Mums ļ oti patika! ! !
аватар elena1981lukina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Grieķ ijā atbraucam atpū sties jau ceturto gadu pē c kā rtas. Š oreiz nakš ņ ojā m Granā tā bolu viesnī cā , ar pā rliecī bu varu teikt, ka katram viesim š eit tiek pievē rsta ī paš a uzmanī ba, š eit strā dā tikai profesionā ļ i, kuri zina un skaidri pilda savus pienā kumus. … Tomēr ▾ Grieķ ijā atbraucam atpū sties jau ceturto gadu pē c kā rtas. Š oreiz nakš ņ ojā m Granā tā bolu viesnī cā , ar pā rliecī bu varu teikt, ka katram viesim š eit tiek pievē rsta ī paš a uzmanī ba, š eit strā dā tikai profesionā ļ i, kuri zina un skaidri pilda savus pienā kumus.
Ierodoties istabiņ ā bijā m iekā rtojuš ies daž u sekunž u laikā , ilgi gaidī t nelika, neskatoties uz to, ka reģ istrē š anā s istabā s bija tikai pē c 14:00.
Viesnī cas teritorija ir sakopta, centrā aug granā tā bolu koks, tas ir Granā tā bolu viesnī cas simbols. Viens no viesnī cas akcentiem ir š iks Spa centrs un dziedoš a strū klaka pie ieejas!
Milzī gais SPA komplekss ir labā kais ne tikai Halkidiki, bet visā Grieķ ijā . To apmeklē t ieradā s daudzi tū risti no citā m viesnī cā m.
Š ogad teritorijā tika uzcelts liels miniklubs. Tur bez š aubā m var sū tī t bē rnus! Kvalificē ti darbinieki lieliski pavada laiku ar bē rniem, skaidrs, ka viņ i mī l bē rnus, tas, manuprā t, ir ļ oti svarī gi.
Ē diens viesnī cā ir pieklā jī gs, liela ē dienu izvē le, sā kot no jū ras veltē m lī dz gardiem desertiem. Restorā ns piedā vā arī bē rnu pā rtiku, ē dienu klā sts mainā s katru dienu.
Pludmale pie viesnī cas ir privā ta, smilš aina. Sauļ oš anā s krē slu ir daudz, tā pē c ar vietā m problē mu nav. Jū ra ir tī ra, caurspī dī ga, darbinieki to tī ra katru dienu.
Netā lu no viesnī cas atrodas ciems ar nosaukumu Nea Potidea, vakaros tur pastaigā jā mies pa pludmali, devā mies uz izcilo grieķ u krodziņ u Marina, lai palutinā tu sevi ar Vidusjū ras virtuvi!
Katru reizi, kad Grieķ ija atstā j par sevi labā kos un labā kos iespaidus, mē s domā jam, ka š ī nav mū su pē dē jā vizī te š ajā leģ endā rajā un viesmī lī gajā valstī !
аватар Dmitry_______
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien, un tagad es jums pastā stī š u par savu atvaļ inā jumu Grieķ ijā , proti, Pomegranate Wellness Spa Hotel. Kopā ar sievu atpū tā mies š ī gada jū nijā , jau sen plā nojā m atvaļ inā jumu, izvē lē jā mies daž ā dus variantus un nolē mā m izvē lē ties Grieķ iju. … Tomēr ▾ Labdien, un tagad es jums pastā stī š u par savu atvaļ inā jumu Grieķ ijā , proti, Pomegranate Wellness Spa Hotel. Kopā ar sievu atpū tā mies š ī gada jū nijā , jau sen plā nojā m atvaļ inā jumu, izvē lē jā mies daž ā dus variantus un nolē mā m izvē lē ties Grieķ iju. Mums patī k atpū sties ar komfortu un ē rtī bā m, tā pē c izvē lē jā mies viesnī cu atbilstoš i savā m interesē m, apskatot daudzā s iespē jas, sapratā m, ka Granā tā bols ir tas, kas mums vajadzī gs. Pirmkā rt, š ī ir viesnī cas atraš anā s vieta, tā atrodas tikai 40 minū š u brauciena attā lumā no Maķ edonijas starptautiskā s lidostas, aptuveni 15 minū š u gā jiena attā lumā lī dz tuvā kajai apdzī votai vietai (kas ir diezgan ē rti, ja apnī k sē dē t viesnī cā ), un ja ir tā da vajadzī ba, var rezervē t atseviš ķ u transfē ru no lidostas uz viesnī cu un atpakaļ , un tad bez liekā m pieturā m tiksi steidzinā ts 30 minū tē s. Kas attiecas uz izskatu: viesnī ca ir pilnī gi jauna, tī ra un labi uzturē ta, tajā , protams, ir kaut kā ds patoss, bet tas nekā dā gadī jumā nav pretī gs, bet tieš i otrā di. Viesnī cas iekš puse ir vienkā rš i grezna: skaidras lī nijas, spī dī gas grī das, mī kstā s mē beles, stikla durvis, patī kams bā rs un sniegbalts flī ģ elis halles vidū . . Viss personā ls runā krieviski, valodas barjeras nebija, visi ļ oti izpalī dzī gi, pieklā jī gi un smaidī gi, katrs cenš as radī t ļ oti patī kamu un komfortablu atmosfē ru katram viesim. Viesnī cas numuriņ i ir neslavē jami, ļ oti elegants un lakonisks dizains, jaunā kā s mē beles, interesanti iekā rtots balkons, skaists skats uz jū ru, istabu uzkopš ana un veļ as maiņ a katru dienu, viss, kas bija nepiecieš ams, bija istabā . Lielisks ē diens un ideā ls ē diens! Katra jauna diena mū s priecē ja ar daž ā diem ē dieniem, tostarp Vidusjū ras, Ā zijas, Eiropas, mā jā s gatavotiem un pat molekulā riem! ! ! Visas dienas garumā ir pieejami atspirdzinoš i dzē rieni un kokteiļ i katrai gaumei. Teritorija pie viesnī cas ir ļ oti skaista, daž ā di ziedi, celiņ i, palmas, viesnī cas priekš ā milzī gs peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un skaistā m strū klakā m, un starp citu katru vakaru varē jā m vē rot strū klaku š ovu, kur viņ i bija izgaismota daž ā dā s krā sā s un dejoja mū zikas pavadī bā . Un kā ds spa š ajā viesnī cā ! Krā š ņ a apdare un dizains, viss ir baltā un zilā krā sā , viss tī rs un apgaismots no daž ā dā m pusē m, lielisks baseins, daž ā da veida masā ž as, draudzī gs personā ls, kopumā viss augstā kajā lī menī ! Jū ra ir vienkā rš i tī rā kā , pirmā krasta lī nija, smilš u pludmale, sakopta teritorija, celiņ i, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, nu, vienkā rš i mī ļ ā . Es varu krā sot š o viesnī cu spilgtā s krā sā s ilgu laiku, bet es teikš u vienu, ka mē s š eit pavadī jā m vienu no labā kajā m brī vdienā m mū su dzī vē , un mē s ar prieku atgriezī simies š eit vairā k nekā vienu reizi, un mē s noteikti to ieteiksim. visiem mū su paziņ ā m, draugiem un radiem! ! !
аватар antikoved-rex
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā k ir redzē t vienu reizi, nekā dzirdē t vairā kas reizes. Tas ir š is populā rais izteiciens, kas mums asociē jas, kad runā jam par granā tā bolu. Vē lamies dalī ties iespaidos, kā di mums ar sievu bija pē c brī vdienā m saulainā Grieķ ijā . … Tomēr ▾ Labā k ir redzē t vienu reizi, nekā dzirdē t vairā kas reizes. Tas ir š is populā rais izteiciens, kas mums asociē jas, kad runā jam par granā tā bolu.
Vē lamies dalī ties iespaidos, kā di mums ar sievu bija pē c brī vdienā m saulainā Grieķ ijā .
Apmetā mies greznajā pieczvaigž ņ u viesnī cā Pomegranate Wellness Spa. Viesnī ca atrodas Chalkidiki, Kasandras pussalā . Atklā ti sakot, viesnī ca pā rsteidza jau no pirmā s mū su uzturē š anā s minū tes. Greznas tematiskas telpas Tokio, Maskavas un Ņ ujorkas stilā pilnī bā atspoguļ o dizainera ideju un ideju. Marmora apdare un interjers visā viesnī cā ļ auj ienirt greznī bas un komforta pasaulē . Protams, nevar nepieminē t spa centru Afrodita, kas ir viens no labā kajiem, ko jebkad esam apmeklē juš i.
Visā viesnī cā ir jū tama silta un draudzī ga atmosfē ra, tā dē jā di radot iespaidu, ka esat gaidī tā kais viesis.
Tā pat vienaldzī gus neatstā s arī restorā ns ''Hermes'' ar savu izsmalcinā to virtuvi, ar molekulā rā s gastronomijas elementiem.
Nu, viesnī cas jaunā kajiem viesiem ir pieejams milzī gs skaits izglī tojoš u un izklaidē još u spē ļ u. Un tas viss kvalificē tu speciā listu uzraudzī bā .
Tač u viesnī cas iezī me ir muzikā la strū klaka ar lā zerš ovu, ko tū risti ierodas apskatī t katru dienu pat no attā lā kajiem reģ ioniem.
Patiesī bā jū s varat uzskaitī t daudz un ilgu laiku tikai Granā tā bolu viesnī cas priekš rocī bas - š ī ir vieta, kur vē laties atgriezties atkal un atkal ! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums Sisen
ir vēlme maija brīvdienās atpūsties, bet viesnīcas mājaslapā ir informācija, ka darbības periods ir jūnijs-oktobris - vai tas tiešām tā ir?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums pomegranate
‹ Viesnīca Pomegranate Wellness Spa Hotel 5*

Отель расположен на узком перешейке, который является «воротами» полуострова Кассандра и соединяет его с остальной Грецией, между двумя заливами – Термическим и Тороническим. Открыт в 2013 году. Состоит из 3-х корпусов. Ландшафтные архитекторы оформили открытую территорию гостиничного комплекса. Сады, в том числе и вертикальные, парк и обилие цветов окружают все здания. Отель работает круглогодично (закрывается с 15 января по 1 марта). Рекомендуем в первую очередь для респектабельного отдыха семей с детьми, романтических пар и молодоженов.

Atrašanās vieta При этом центр городка находится в 1 км, город Неа-Мудания — в 5 км, а Международный аэропорт Македония — в 55 км от спа-отеля.
Pludmales apraksts При отеле, песчаный (полностью обновлен). Пляж Неа Потидея находится на полуострове Кассандра в Халкидики, Греция, в одноименном современном поселке, который был построен на месте античного города Потидея, и сегодня является высококлассным курортом и безумно интересным местом отдыха. Песчаный пляж протирается на два километра в длину и полностью организован для комфортного отдыха.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Центральный ресторан «Zeus» (завтрак и ужин), таверна возле бассейна с видом на море «Poseidon» (греческая кухня), Гурме ресторан A la carte «Ermes», бар у бассейна, лобби-бар, бар на пляже, анимационный бар, ночной клуб Pomegranate Club (вторник-суббота, с 22.00), бассейн (пресная вода), лежаки и зонты у бассейна (бесплатно), круглосуточное обслуживание в номерах, услуга-будильник, бесплатный Wi-Fi интернет на всей территории отеля, включая пляжную зону, 4 магазина (одежда известных брендов, украшения и аксессуары, маркет, винный зал – самые лучшие греческие вина для дегустации и приобретения), конференц-зал (общая вместимость 600 человек, главный зал 490), факс, медицинское обслуживание (врач на территории комплекса).

Индивидуальный ужин возле бассейна или на пляже (по запросу).

Vip услуги: Уникальные сюиты с индивидуальным дизайном, личный консьерж (VIP Concierge), Приватный обед (Private dining), Аренда лимузинов (Limo Service), Аренда частной яхты (Private yachting), Аренда вертоле-та (Helicopter), Аренда частного самолета (Private flight Service).

Русскоязычный персонал.

По территории отеля курсируют 2 электромобиля (в течение дня).

Условия для гостей сограниченными возможностями передвижения.

Размещение с животными не допускается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (пресная вода), детская площадка, детский клуб (4-12 лет), образовательные игры, рисование, бочча, игры с переодеванием, детская мини-дискотека, детское питание (по запросу), мультфильмы, присмотр за детьми (по запросу, с 3-х лет). По запросу для малышей: коляска, манеж (для сна), манеж (для игр), горшки, няня (за доплату), сушилка для белья, блендер, стерилизатор, чайник, микроволновка, подогреватель для бутылочки, гипоаллергенные моющие средства, доставка по запросу питания, средств личной гигиены, лекарств, маркет с большим выбором товаров для детей, ковры на пол, пеленальный стол, возможность заказа в номер детского питания, приготовленного из желаемых ингредиентов (услуга обслуживается как room-service).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Гости могут позаниматься в фитнес-центре, поиграть в бильярд, теннис и пляжный волейбол. Дети весело проведут время в отдельном бассейне, на игровой площадке или в детском клубе. К услугам гостей открытый бассейн, отдельная пляжная зона, спа-салон с сауной, процедурами и паровой баней. Уникальный SPA-центр площадью в 2000 м2 является одним из лучших в Греции, предлагает гостям широкий спектр услуг по уходу за лицом и телом. Ночной клуб на территории отеля.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 172 номера: 66 Elegant Rooms Side Sea View, 57 Elegant Rooms Garden View, 7 Elegant Rooms Athos View, 11 Junior Suites, 4 Junior Suites Athos View, 8 Standard Suites, 1 Loft Suite SV, 7 Family Suites SV, 5 Superior Junior Suites, 1 New York Suite, 1 Tokyo Suite, 1 Ludovicus Suite, 1 Presidential Suite, 1 Pomegranate Suite, 1 Moscow Suite.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Pomegranate Spa Hotel (Неа Муданья) 63200, Кассандра, Халкидики, Греция
Tālruņi: Тел:. +30 23730 43070 Факс: +30 23730 43119
Tīmekļa vietne: Pomegranate Wellness Spa Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.