Iespaidu jūra

Rakstīts: 19 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 23 — 30 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Maijā mums bija ģ imenes brī vdienas Pomegranat Wellness Spa Kasandrā . Laiks bija lielisks, nebija karsts, tieš i ar bē rniem.
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . No lidostas ar privā to transfē ru pagā ja apmē ram 40 minū tes. . Viesnī cā ieradā mies no rī ta ap 9:00. Mū s ar smaidu sagaidī ja meitene Anna un veda uz pieņ emš anu. Viņ i piedā vā ja iet brokastī s. Mē s kā ģ imene, protams, noguruš i no ceļ a, devā mies veldzē ties. Brokastu izvē le ir lieliska. Tur ir gandrī z viss: graudaugi, omletes, daž ā da veida desiņ as, speķ is, desa, sieri, augļ i, dā rzeņ i. Ļ oti iepriecina svaigi spiestas svaigas sulas un liels tē ju un kafijas sortiments.
Pē c brokastī m atgriezī š os reģ istratū rā . Par laimi mū su istaba bija gatava. No istabas bija sā nu skats uz jū ru. Daļ ē ji redzē ts un skaists dā rzs. Viesnī cas teritorija ir kompakta un zaļ a. Bē rniem ļ oti patika bē rnu klubiņ š , animatori, arī krievvalodī gie.

Apmeklē jā m SPA zonu, jo tieš i š ī viesnī ca visā Grieķ ijas ziemeļ os izceļ as ar saviem SPA pakalpojumiem. Teritorija, kurā ir pieejams iekš telpu baseins, sauna, hammam, krio istaba. Par piemaksu tikai sejas un ķ ermeņ a kopš anas procedū ras un masā ž as. Blakus spa zona un trenaž ieru zā le.
Tā kā laiks maijā vē l nebija norimis un jū ra nebija pilnī bā sasilusi, tad peldē jā mies apsildā mā baseinā (ap 25 grā diem).
Uz vietas ir 3 a la carte restorā ni. Mē s apmeklē jā m 2 no tiem. Pusdienot devā mies uz Posseidonu pie baseina. Ē dā m zupas un itā ļ u pastas. Kā du vakaru mainī jā m vakariņ as galvenajā restorā nā un devā mies uz Hermes gardē ž u restorā nu ar 30 procentu atlaidi ē dienam. Gribu brī dinā t, ka galdiņ š jā rezervē dienu iepriekš .
Vakaros ģ imene devā s uz strū klaku š ovu. Katru vakaru viņ i mainī jā s. Treš dien bija visspilgtā kais vakars ar sirtaki dejā m. Mū su atvaļ inā jums atstā ja daudz iespaidu. Mē s iesakā m Pomegranat Hotel visiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu