Brīnišķīga viesnīca, visiem patīk!

Rakstīts: 28 jūlijā 2016
Ceļošanas laiks: 2 — 16 jūlijā 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Grieķ ijā atbraucam atpū sties jau ceturto gadu pē c kā rtas. Š oreiz nakš ņ ojā m Granā tā bolu viesnī cā , ar pā rliecī bu varu teikt, ka katram viesim š eit tiek pievē rsta ī paš a uzmanī ba, š eit strā dā tikai profesionā ļ i, kuri zina un skaidri pilda savus pienā kumus.
Ierodoties istabiņ ā bijā m iekā rtojuš ies daž u sekunž u laikā , ilgi gaidī t nelika, neskatoties uz to, ka reģ istrē š anā s istabā s bija tikai pē c 14:00.
Viesnī cas teritorija ir sakopta, centrā aug granā tā bolu koks, tas ir Granā tā bolu viesnī cas simbols. Viens no viesnī cas akcentiem ir š iks Spa centrs un dziedoš a strū klaka pie ieejas!

Milzī gais SPA komplekss ir labā kais ne tikai Halkidiki, bet visā Grieķ ijā . To apmeklē t ieradā s daudzi tū risti no citā m viesnī cā m.
Š ogad teritorijā tika uzcelts liels miniklubs. Tur bez š aubā m var sū tī t bē rnus! Kvalificē ti darbinieki lieliski pavada laiku ar bē rniem, skaidrs, ka viņ i mī l bē rnus, tas, manuprā t, ir ļ oti svarī gi.
Ē diens viesnī cā ir pieklā jī gs, liela ē dienu izvē le, sā kot no jū ras veltē m lī dz gardiem desertiem. Restorā ns piedā vā arī bē rnu pā rtiku, ē dienu klā sts mainā s katru dienu.
Pludmale pie viesnī cas ir privā ta, smilš aina. Sauļ oš anā s krē slu ir daudz, tā pē c ar vietā m problē mu nav. Jū ra ir tī ra, caurspī dī ga, darbinieki to tī ra katru dienu.
Netā lu no viesnī cas atrodas ciems ar nosaukumu Nea Potidea, vakaros tur pastaigā jā mies pa pludmali, devā mies uz izcilo grieķ u krodziņ u Marina, lai palutinā tu sevi ar Vidusjū ras virtuvi!
Katru reizi, kad Grieķ ija atstā j par sevi labā kos un labā kos iespaidus, mē s domā jam, ka š ī nav mū su pē dē jā vizī te š ajā leģ endā rajā un viesmī lī gajā valstī !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu