Izcila viesnīca!

Rakstīts: 17 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 23 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Iespaidi ir brī niš ķ ī gi. Es gribu teikt tikai to labā ko. Un tomē r tā bija. Mē s bijā m mā jā s. Personā ls mū s uzņ ē ma sirsnī gi un pieklā jī gi. Visu laiku tikai rū pē jā s. Mū s ļ oti labi uzņ ē ma reģ istratū rā . Mē s runā jā m par viesnī cu. Ā tri iekā rtojā s. Ieradā mies 18:30. Mū s cienā ja ar svaigu granā tā bolu sulu. Restorā ns vakariņ u tematiskajiem vakariem: franč u, itā ļ u, grieķ u, jū ras velš u vakari, Ā zijas virtuve. Izvē le liela. Brokastī s ir daudz svaigu sulu, augļ u, dā rzeņ u, graudaugu, sieru. Varu droš i teikt, ka ir viss un viss ir nenormā li garš ī gs un svaigs.
Viesnī cai ir sava pludmale, ļ oti jauka un tī ra. Ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, kas ir iekļ auti cenā , un ir atseviš ķ i kuiļ i, kurus pē rk par papildu samaksu. Dvieļ i tiek mainī ti pie glā bē ja katru dienu bez ierobež ojumiem.
No izklaides bē rniem mini klubs un mini diskotē ka. Pieauguš ajiem pa dienu notiek sporta pasā kumi, vakarā dzī vā mū zika, katru vakaru pulksten 21:30 dziedoš as strū klakas un ir pat naktsklubs. Viņ š strā dā trī s reizes nedē ļ ā .

Viesnī ca mums ļ oti patika. Teritorija ir apzaļ umota un sakopta. Paldies visam personā lam par uzmanī bu un uzņ emš anu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu