Neaizmirstama uzturēšanās spa viesnīcā

Rakstīts: 9 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 20 — 25 jūnijs 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Brī vdienas Grieķ ijā radī ja daudz iespaidu, jau no pirmā apmeklē juma mē s ar ģ imeni apmetā mies vienā no labā kajā m spa viesnī cā m Pomegranate Spa Hotel 5 * netā lu no Kasandras salas Hapkidiki rietumu krastā . Piejū ras pilsē ta ar skaistiem tropiskiem dā rziem un ē rtā m smilš u pludmalē m pie jū ras ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Pirmajā lī nijā .
Mums bija brī niš ķ ī ga uzturē š anā s eleganti mē belē tā numurā ar balkonu, no kura paveras skats uz dā rziem. Atpū tas istabā ir viss nepiecieš amais, gaisa kondicionieris, bezmaksas WiFi, satelī ttelevī zija, minibā rs un kafijas automā ts gardiem dzē rieniem.
Viesnī cā ir milzī gs debeszils ā ra baseins ar komfortablu spa atpū tai un iekš telpu sā lsū dens baseins, brī niš ķ ī gs vestibila bā rs un pludmales bā rs. Trī s restorā ni piedā vā s Vidusjū ras virtuves ē dienus ar bufetes iespē jā m. Spa centrs Afrodita Roa Spa ar moderniem un pā rsteidzoš iem skaistumkopš anas un terapijas telpu pakalpojumiem.

Vakarā jū s varat ienirt piejū ras pilsē tas naktsdzī vē , daudz izklaides no strū klakas ar muzikā lu apgaismojumu, Dubaijas stilā , naktsklubs ar aizraujoš u programmu, pā rsteidzoš as un gleznainas ainavas gar piekrasti, ziedoš i dā rzi ar unikā li augi un granā tā bolu koks, 4 zī molu veikali ar modes apģ ē rbiem un antī kiem suvenī riem.
Greznā apkalpoš ana un mā jī gā atmosfē ra pā rsteidza pat mū s, izsmalcinā tos tū ristus
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu