Lieliska viesnīca un lieliska atrašanās vieta

Rakstīts: 7 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 9 — 17 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ja ar baltiem cimdiem kaut kur dodaties revidenta lomā , tad, protams, jū s interesē s visā das plaisas, putekļ u daļ iņ as, diegi uz paklā jiem un citas nejē dzī bas. Un jū s noteikti to visu atradī sit.
Savu atsauksmi atstā ju kā pateicī bu viesnī cai par brī niš ķ ī go uzturē š anos un ceru, ka ar viesnī cas izvē li varē š u palī dzē t citiem cilvē kiem, kuri vē las vienkā rš i atpū sties un nemeklē t nepilnī bas viesnī cā .
Tia Heights Makadi Bay 5 * ir patieš ā m laba viesnī ca, kas pilnī bā atbilst cenas / kvalitā tes attiecī bai.

Mē s reģ istrē jā mies naktī pē c 23:00, mums iedeva karti mū su numuriņ ā un tū lī t pē c ceļ a uz restorā nu galvenajā ē kā aizsū tī ja vakariņ ot. Mū s patī kami pā rsteidza š is ž ests.
Š eit ir labā kā pludmale starp blakus esoš ajā m viesnī cā m! Izstaigā jā m citu netā lu esoš o viesnī cu teritorijas, tā pē c ir ar ko salī dzinā t - citā s bija akmeņ aina ieeja jū rā .
Tia Heights jū ra ir neticami skaista, tī ra, caurspī dī ga, ļ oti silta. Koraļ ļ os ir daļ a jū ras, daļ a nav. Jaukas smiltis. Jū ras pasaule, zivis ir vienkā rš i pā rsteidzoš as. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir koka, tie nodroš ina pludmales dvieļ us, bet mē s paņ ē mā m lī dzi savus.
Cilvē ku bija maz, pludmale plaš a, pat klusa. Neliels cilvē ku pū lis tika novē rots tikai ū denī , kur bija koraļ ļ i, bet tas netraucē ja.
Ē dieni viesnī cā bija daudzveidī gi un garš ī gi. Jū ras veltes (garneles, krabji), zivis, gaļ a (vistas, teļ a gaļ a) ​ ​ vairā kā s formā s, daž ā da veida piedevas, salā ti, saldumi, augļ i, bē rnu ē dienkarte.
Bijā m restorā nā A la carte (zivju restorā ns) - ļ oti patika.
Istaba ir tī ra un gaiš a. Tī rī ts katru dienu, arī dvieļ i mainī ti katru dienu. Mē beles istabā izskatā s vietā m novecojuš as, bet viss ir ļ oti ē rti, viss nepiecieš amais ir. Es pat teiktu, ka istaba ir ļ oti ē rta.

Mē s dzī vojā m kaskā des akvaparka ē kā . Lī dz galvenajai ē kai, restorā niem un jū rai bija burtiski 3 minū tes. Vienī gais mī nuss 83. korpusā ir skaņ a no veļ as, kas bija dzirdama visu laiku, bet pie kuras pieradā m pē c pā ris dienā m. Citā s ē kā s, manuprā t, š ā da trū kuma nav.
Milzī gs akvaparks, ļ oti maz cilvē ku, bet uz akvaparku nedevā mies, jo mē rķ is bija jū ra.
Viesnī cas teritorija ir neticami liela, darbinieki pievē rš pietiekami daudz uzmanī bas apzaļ umoš anai, no rī tiem un vakariem aplaista visus apstā dī jumus, vē ro palmas, nogriež vecā s lapas.
Animatori mū s ī paš i neinteresē ja, bet gan bē rniem, gan pieauguš ajiem un pludmalē izklaide un vakara programma bija atš ķ irī ga.
Kopumā mē s negribē jā m doties prom, mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s Tia Heights, mē s patieš ā m š eit atpū tā mies! Paldies Tia Heights!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu