apvedceļš

Rakstīts: 12 augusts 2022
Ceļošanas laiks: 6 — 15 augusts 2022
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 4.0
Mē s paņ ē mā m biļ eti uz 9 dienā m, un vairā kas tū risma aģ entū ras piedā vā ja š o viesnī cu, raksturojot to kā izcilu viesnī cu uz 5 dienā m.
Tā tad, reģ istrē joties, bijā m š okē ti par vestibila dizainu: mē beļ u nav, vismaz visas vecas, netī ras, viss niecī gs, pelē ks. Istaba netī ra, aizkari saplē sti, koka skapis a la 80. gadi izjuks. Durvis pie ieejas istabā knapi veras vaļ ā , meita vairā kas reizes viena pati nespē ja tā s atvē rt. Televizors bija knapi ieslē gts, ledusskapis bija no tā s paš as sē rijas kā skapis. Visu uzturē š anā s laiku istabiņ ā tā s ne reizi netika tī rī tas, tika saklā ta tikai gulta, iespē jams, mainī ta gultas veļ a. Kontaktligzdas ir daļ ē ji vaļ ī gas. Nu vismaz dzī voklis strā dā.
Ejot tā lā k, ē damais ē diens atbilst iepriekš atsauksmē s rakstī tajam, izsalcis nepaliksi. Katru dienu viss ir vienā ds. Augļ i, izņ emot ā bolus un melones, un pē c tam ne vairā k kā vienu reizi. Lai kaut ko paņ emtu, rindā jā stā v pusstunda.

Trauku, it ī paš i glā ž u, nepietiek, ja sā kumā nebija laika to paņ emt, tad viss, sā kas meklē jumi “atrast glā zi”. Stuffness neticami gaisa kondicionē š anas bez temperatū ras ā rā , iekš ā tas pats. Pakalpojums parasti ir miskaste, ja neatnā cā t uz atvē rumu uz galda, galda piederumus un salvetes pasniegsiet pats, un tad, ja tie bū s pieejami. Pludmales bā ros, lai kaut ko paņ emtu, jā gaida pusstunda, un tad, ja darbinieki nav aizņ emti ar savu jautā jumu apsprieš anu, principā tas pats ir arī citos bā ros. Ledus dzē rieniem no vā rda vispā r nav. Gandrī z visi dzē rieni ir silti. Viss ubaga personā ls, ja jū s jums nedosit naudu, viņ i pat nepievē rsī s uzmanī bu.
Teritorija ir liela ar diviem peldbaseiniem. Vienī gā s pozitī vā s emocijas, ko rada animatori, ir 100% centieni.
Uz deklarē tajiem 5 nevelk, maksimums 2.
Un vienā jaukā dienā meitai palika slikti, dū š a un vemš ana, par labu apdroš inā š anai, zā les strā dā ja 100% lieliski palī dzē ja, un kad bijā m uz slimnī cu, nebijā m vieni, ar tā diem paš iem simptomiem gā ja cita ģ imene. , saindē š anā s ar pā rtiku noteica diagnozi. Tas pats notika ar draugu, tač u viņ š pē c medicī niskā s palī dzī bas nav vē rsies.
Rezumē jot, varu teikt, ka viesnī ca ir pilnī bā nokomplektē ta, ja piedā vā uzreiz atteikties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu