Viesnīcas cenas un kvalitātes attiecība.

Rakstīts: 19 novembris 2022
Ceļošanas laiks: 9 — 16 novembris 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tā mies 2022. gada novembra sā kumā (9.11-16.11. 22) Tia Heights Macadi Bay 5 * viesnī cā . Pa labi no Tia atrodas pā ris Jaz viesnī cas, pa kreisi atrodas Xanadu viesnī ca, pē c tam Sunrise Cristal Bay.
Viesnī ca Tia ir zemā ka cenu kategorijā nekā kaimiņ u viesnī cas, tač u š eit ierodas izvē lī gi un budž eta tū risti...
Istabu krā jums ir noguris, bet istaba mums derē ja: plaš a, kā vannasistaba...Viss darbojā s: fē ns, rozetes, santehnika, kondicionieris, mini ledusskapis, pieejams karstais ū dens...(! ) Nebija. ziepes, š ampū nu un ž eleju iedot tikai reģ istrē joties, tad neziņ oja... lī dz 1$ atstā jā m apkopē jai... tad atkal parā dī jā s, plus matu kondicionieris.
Dvieļ i nav jauni, bet balti un tī ri.

Izbraucā m 7.00 un istabā ieradā mies 17.30 ...nesatikā mies ar apkopē jā m ...
Tī rī š ana notika katru dienu: saklā ja gultu, mainī ja dvieļ us, grī da bija tī ra, nebija putekļ u, katru dienu tika ziņ ots par 2.0, 5 litru ū dens pudelē m ...bet jū s varat arī lū gt ū deni bā rā pie reģ istratū ras.
Piezī me: ņ emiet lī dzi pā ris spož ā kas spuldzes, jo istabā spuldzes ir vā jas, un ziemā saule riet 17.00 ...to blā va gaisma nav ē rta vakaros.
Un par odiem: paņ emiet fumigatoru vai tabletes pret odiem, ja vē laties mierī gi gulē t pie atvē rta loga ...viņ i tos saindē ar kaut kā diem dū miem, bet odi tomē r lido ...
Ē diens: galvenā s ē kas 2. stā vā blakus atrodas 2 restorā ni, viens ir mazā ks (un mazā ka izvē le) - (Grove), otrs ir lielā ks (Aurora), kur ir lielā ka izvē le un darbinieki ir aktī vā ki , vē rī gā ks ...bet restorā nos bija daudz cilvē ku, ik pa brī dim pietrū ka krū zes, glā zes, un pat š ķ ī vji ...restorā na atklā š anā bija rindas, bet pusstundu viņ i izklī da.
Man bija sava plastmasas krū ze, tā pē c kafiju dabū ju bez problē mā m.
Daudz pā rtikas, vienmē r pā rē dies. No gaļ as: vista, liellopa gaļ a, kotletes, kotletes...ļ oti liela dā rzeņ u izvē le, kū kas...no augļ iem - apelsī ni, dateles, greipfrū ti, melone, gvajava...
pudelē s pildī ta kola un sprite, pā ris sulas no automā tiem, tē ja...vī riem garš oja pudelē s pildī ts alus;
siers un desa - Ē ģ iptē tā ir imitā cija, mē s tos neē dā m ...

No rī ta jogurts, vā rī tas olas vai uz vietas ceptas ar ceptā m olā m (vai olu kulteni) ...un pankū kas arī ir uz vietas...Ir daž ā di.
Pludmale gara, plata, daudz sauļ oš anā s krē slu! Ja dodaties uz pludmali agri, pirmajā s rindā s bū s laiks paņ emt sauļ oš anā s krē slus, savukā rt, ja kavē sieties, gulē siet tā lā k no jū ras.
Pludmales dvieļ i tiek izsniegti uz kartē m tieš i pie ieejas pludmalē . Ieeja jū rā ir smilš aina desmitiem metru, un pat tā lu var redzē t pā ris rifu salas, uz kurā m ir maz dzī vo koraļ ļ u ...ir zivis, bet to ir maz, jū ras ež i (nedrī kst soli uzmanī gi), mē s redzē jā m dzeloņ raju. Dī vaini, bet gandrī z nesatika ķ irurga zivis, un Š armā to bija daudz.
Ar bē rniem š ī pludmale ir tikai Dieva dā vana.
Un rifu cienī tā jiem padoms: paņ emiet masku-spuras un ejiet gar piekrasti pa kreisi no Tia viesnī cas pludmales, garā m Xanadu viesnī cai, tad garā m Sunrise un apstā jieties treš ā s Fort Arabesque viesnī cas pludmalē - un voila: gara pludmale ar 3 pieturā m jū rā (tā s ir ierā mē tas ar kabeli) - cilvē ki pa smiltī m ieiet jū rā un peld uz rifu, kas ir turpat uz vietas, 30 metrus no krasta. Rifs ir daudz dzī vā ks nekā Tiā , tas ir krā sains, un attiecī gi tajā ir vairā k zivju skaita un daudzveidī bas ...nav dziļ uma, un ir ē rti snorkelē t, un tas ir piemē rots bē rniem un cilvē kiem, kuri baidā s peldē ties pie rifiem, kas robež ojas ar bezdibeni.
Pat ja ieeja smilš aina, neignorē jiet speciā los apavus (koraļ ļ us)...reiz caur masku pamanī ju akmens zivtiņ u, vienu no indī gā kajā m zivī m...labi, ka neuzkā pu!

Animā cija ir aktī va, tur ir iedegtas 3 krievu meitenes un 2 arā bu puiš i ...
š autriņ as, vingroš ana, boč a, joga, ū dens aerobika, vakarā atkal trokš ņ aina kustī ba, bet mums ar to nepietika...
Internets tikai vestibilā , bet SIM karti ar internetu nopirkā m lidostā.
Pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem (no 9.00) un
uzkodas (no 11.00): pankū kas ar ievā rī jumu, bulciņ as, un no 12.00 iespē jams arī pusdienot: frī kartupeļ i, burgeri ar gaļ u vai desu, picas, salā ti...
Tur ir arī vitamī nu veikals: par 2 USD viņ i pagatavos svaigas sulas no mango, zemenē m, granā tā boliem, banā niem, gvajaves utt. utt...vai maisī jumi...bet svaigs mango ir dievs!! ! Var arī nopirkt mango (3€/kg) un palū gt to sagriezt...
Laikapstā kļ i: novembra sā kumā pā ris dienas bija vē ss, 24-25 grā di un ilgstoš a uzturē š anā s ū denī kļ uva neomulī gi...bet tad kļ uva siltā ks, ū denī noturē jā mies stundā m ilgi.
Vē rts atzī mē t, ka visas dienas pū ta vē jiņ š...izejot no ū dens bija vē ss, bet drī z vien saule sildī ja. Lai gan Makadi tiek uzskatī ts par lī ci, tas diemž ē l nav bezvē jš , un es nebrī nī š os, ja no decembra lī dz februā rim tur bū s vē jainā ks ...
Mū su novembra atvaļ inā jums Tia Heights bija veiksmī gs! Mē s iesakā m viesnī cu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu