Laba viesnīca, skaista pludmale

Rakstīts: 17 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 12 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, cerot uz skaistu pludmali ar koraļ ļ u rifu, un nebijā m vī luš ies. Pludmale liela smilš aina, 2 daļ ā s, labajā rifā atklā ta jū ra. Jā iet 50 m lī dz dziļ umam. Ja negribi iet uz rifu, nevajag kedas, ja zivi skatī ties labā k kedā s. Iesaku nē sā t masku. Ierados 7:00, kurnē ja, lī dz iedeva 10 USD. Pieš ķ ī ra lielu istabu 3 stā vā ar balkonu.

Mē beles vecas, skapja durvis slikti ciet, balkona durvis bez roktura, izlietne nedaudz iztecē ja. Televizors rā dī ja 2 Ukrainas kanā lus, 3 krievu un 1 poļ u kanā lus. Oktobrī atpū ta ir lieliska, Ā frikas karstums ir pagā jis, naktī izslē dza gaisa kondicionē tā ju un atvē ra durvis uz balkonu. Peldkostī mi uzreiz izž ū st. Gultas veļ a tika tī rī ta un mainī ta katru dienu, un pludmales dvieļ i tika nodroš inā ti bez problē mā m.


Telpā bija bezmaksas darba seifs. Alu lej no 10, brokastis no 7. Restorā ns labs, ē d daudz, bet ne visiem der.
Jebkurā gadī jumā jū s nezaudē sit svaru. Paš as raž otie alkoholiskie dzē rieni, alus pudelē s ir labs, vī ns arī nav ā trs, bet reti. Ruma, viskija nav ļ oti daudz. Viņ i atnesa sev lī dzi pudeli konjaka, ko izdzē ra nā kamajā animā cijā.

Internets ir slikts un dā rgs. Bezmaksas vestibilā knapi elpo, nopirku karti par 15.6 GB, bet tā beidzā s pē c 3, apmā nī ja vietē jie beduī ni. Tad viņ i nopirka vairā k Wi-Fi uz 1 dienu par 3 USD, jo internets ir nepiecieš ams darbam. No viesnī cas gandrī z nav izejas, izņ emot viesnī cas Makadi lī cī .
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu