The Grand Resort Hurghada 5*– Atsauksmes

36
Novērtējums 6.210
№90 viesnīcas reitingā Hurgada
6.3 Numurs
6.8 apkalpošana
6.9 Tīrība
5.5 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 150 metru attālumā no savas pludmales, 10 kilometru attālumā no Hurgadas centra. Ap viesnīcu atrodas veikali, bāri, kafejnīcas, aptiekas, nakts diskotēku klubi, iepirkšanās un izklaides komplekss Grad Mol. Viesnīca tika atvērta 1998. gadā. Viesnīcā tiek veikta ikgadēja pakāpeniska renovācija. Lieliska izvēle ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар nicholas_urfe
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Neskatoties uz tuvu atraš anā s vietu lidostai (5 minū š u brauciens), lī dz Biblioglobus viesnī cai bija nepiecieš ama pusotra stunda, jo tika veiktas vairā kas pieturas, lai runā tu par Hurgadu un parā dī tu filmu, kā arī vairā ki braucieni uz citā m viesnī cā m. … Tomēr ▾ Neskatoties uz tuvu atraš anā s vietu lidostai (5 minū š u brauciens), lī dz Biblioglobus viesnī cai bija nepiecieš ama pusotra stunda, jo tika veiktas vairā kas pieturas, lai runā tu par Hurgadu un parā dī tu filmu, kā arī vairā ki braucieni uz citā m viesnī cā m. Viesnī cā ieradā mies 16:00, saņ ē mā m atslē gas no putekļ ainā s istabas ar skatu uz š oseju, ar pelē ku gultas veļ u spolē s, ar traipiem un sveš iem matiem, darbī bas traucē jumiem vannas istabā , netī riem spoguļ iem un logiem, kā arī izdeguš ā m spuldzē m. Pē c sū dzī bas mums piedā vā ja citas telpas, bet tā s izrā dī jā s ļ oti tā lu, blakus remontam un vē l netī rā kas, it kā jau vairā kus mē neš us nebū tu tī rī tas. Tā pē c pirmā atpū tas diena tika zaudē ta, jo bez mū su klā tbū tnes viņ i neatsū tī ja apkopē jas un remontē tā jus un lī dz tumsai beidzot visu saveda kā rtī bā.
Knapi dzirdams troksnis un smaka no š osejas, kad durvis uz terasi ir aizvē rtas, kondicionieri var izslē gt, pa nakti nav karsts, bet uz terases sē dē t nevar, jo smarž o pē c kanalizā cijas ū dens , ko lej pā ri krū miem, un benzī nu no š osejas.

Atvē rta bija tikai viena puse no viesnī cas, otra puse tika atvē rta pē c daž ā m dienā m. Ū dens baseinos ir auksts un nav uzsildī ts. Laukumā iepretim viesnī cai tiek veikti remontdarbi, tiek grieztas flī zes, troksnis un putekļ i. Vestibilā vienmē r smarž o pē c krā sas un interneta ā trums nav pietiekams pat ī sziņ ā m. Telpā virs gultas karā jas putekļ u savā cē js (nojume), kuru diez vai kā dreiz izmazgā s.

Pludmalē sā kumā viņ i izmantoja nelielu bā ru (labajā pusē ), bet pē c daž ā m dienā m tas pā rtrauca apkalpot š ī s viesnī cas viesus, un viņ iem bija jā dodas uz tā lu bā ru pludmales centrā . Trauku nepietiek, tā pē c gadā s, ka vienā rokā iedod tikai vienu dzē rienu. Bet par naudu piedā vā nopirkt dzē rienu skā rdenē vai pudelē.
Pludmale smilš aina, dziļ a, ieeja laba, animā cija ir, bet sauļ oš anā s krē slu par maz, lai gan to ir daudz, daudzi smiltī s liek pludmales dvieļ us. Aiz pludmales ir daudz jahtu, no tā m biež i nā k degvielas smaka.

Galvenais restorā ns "Marrakech" ir pā rā k mazs, tā pē c ā rā parasti stā v rindas, iekš ā ir ļ oti auksts (kondicionieris), ā rā parasti nav brī vu galdiņ u. Galdi vienmē r ir netī ri, tos vienkā rš i nav laika nomazgā t. Katrai rokai tiek dota viena dakš iņ a, viens nazis un viena salvete. Ja nepietiek, jā skrien pē c viesmī ļ iem un jā prasa, bet nereti gadā s, ka dakš iņ as beiguš ā s un jā gaida, kamē r tā s izmazgā s un atnes. Tas pats attiecas uz š ķ ī vjiem, krū zē m un karotē m. Ja atnā k uz restorā na atvē rš anas sā kumu, tad vē l paspē j paē st no tī riem traukiem, un nedaudz vē lā k tas jau ir š ķ ī ries un savā ziņ ā nereti slapjš.
Ē dienu ir tik maz, ka tie tiek izdalī ti pa gabalu, jo tiek izlaisti pē c citiem viesiem, viens š ķ ī vis uz rokas. Tualete, kas atrodas vistuvā k restorā nam, vienmē r ir ļ oti netī ra un smirdī ga. Restorā nos ar ē dienkarti ē diens ir tā ds pats kā bufetē , bet ar rituā liem un gaidī š anu. Visur, pirms kaut ko ielej vai nest, vispirms tiek piedā vā ti maksas pakalpojumi, ļ oti uzmā cī gi (ballī tes, vakariņ as, kokteiļ i, sulas, spa utt. ).

Ē diens standarts, katru dienu ir pangasija, vista, sestdien mī klā dod karū su vai kalmā ru, ir liellopa gaļ a, jē ra gaļ a un tī tars, bet dozē (vienā rokā viens gabals), no piedevā m kartupeļ i, makaroni , svaigi un vā rī ti dā rzeņ i, salā ti, mī kstie sieri, olī vas. Tē jas nekad nepietiek, maisiņ i ā tri beidzas. Dzē rienus pasū ta pie viesmī ļ iem, labā k uzreiz dot dzeramnaudu, citā di viņ š aizmirsī s pasū tī jumu, jo viens oficiants apkalpo 10 galdiņ us. Daž reiz jums ir jā jautā atkā rtoti un pē c tam jā gaida 20 minū tes.
Brokastī s pankū kas beidzas pirmajā stundā , tad vairs nenes, ir garas rindas pē c olā m un mū ž ī gā cī ņ a par krū zē m.

Vispiemē rotā kā vieta ir Island Bar. Tur var ē st un dzert, parasti tur ir vairā k brī va. No 15:00 lī dz 17:00 bā rā Tutti Frutti tiek gatavots saldē jums un pankū kas, vafeles tiek apmaksā tas, saldē jums ā tri beidzas, vai arī viņ iem vienkā rš i saplī st ledusskapis, un saka, ka š odien saldē juma nav.

Dī vainā kais ir elektronisko slē dzeņ u iesprū š ana. Cilvē ki stā v gaiteņ os un uzbur pā ri durvī m, jo ​ ​ tā s atveras apmē ram ceturto reizi, ja paveicas. Tī rī tā ji, kuru atslē ga ir atvē rta pirmo reizi. Viņ i parasti visu dienu ir maiņ ā , bet pā rsvarā tusē gaiteņ os un runā jas, netī ra katru meloni, aizmirst atstā t š ampū nus, ū deni nenes, bet gaida, kad atnā ks ciemiņ i ubagot. padomi.
аватар zhuldyz.zh91
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viņ i apmetā s uzreiz, lai gan mums nepatika istaba (tā it kā nebū tu iztī rī ta, it kā pē c remonta), bet vakarā mē s to mainī jā m. Kā izrā dī jā s, viesnī ca tika atvē rta tikai 1. oktobrī , un tā pē c tā tika pastā vī gi uzkopta gan teritorijā , gan paš ā numurā . … Tomēr ▾ Viņ i apmetā s uzreiz, lai gan mums nepatika istaba (tā it kā nebū tu iztī rī ta, it kā pē c remonta), bet vakarā mē s to mainī jā m. Kā izrā dī jā s, viesnī ca tika atvē rta tikai 1. oktobrī , un tā pē c tā tika pastā vī gi uzkopta gan teritorijā , gan paš ā numurā . Teritorija ir liela un ļ oti skaista, ī paš i vakarā ar izgaismotu tieš raidi, par š o 10 balles) un viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , pā ri ceļ am ir neliels veikals un aptieka, un nav tā lu jā brauc uz ekskursijas. Starp citu, no vietē jā s firmas @1oneguide nopirkā m ekskursijas, kuras nekad nenož ē lojā m, viss ir forš i noorganizē ts, paldies puiš iem!
Un tad viņ i gribē ja nopirkt no viesnī cas gida, un viņ iem ir tā da cenu zī me divas, trī s reizes dā rgā ka. Principā viesnī ca mums patika, ir tā s naudas vē rta, ē diens garš ī gs (ī paš i Marrā keš as restorā ns), jautra animā cija, pieklā jī gs personā ls, tā pē c domā ju, ja paliksit š eit, nenož ē losiet! Lai visiem labas brī vdienas!
аватар herlih1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī cā nokļ uvā m vakariņ u laikā , mū s ā tri izsniedza un paē dinā ja pirmos, reģ istrē š anā s bija vē lā k. Pirmais cipars nemaz nepā rsteidza, otrs bija nedaudz labā ks, tikai vajadzē ja atkal noņ emt. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī cā nokļ uvā m vakariņ u laikā , mū s ā tri izsniedza un paē dinā ja pirmos, reģ istrē š anā s bija vē lā k. Pirmais cipars nemaz nepā rsteidza, otrs bija nedaudz labā ks, tikai vajadzē ja atkal noņ emt. Un tā viss strā dā ja, gulta nebija slikta, cieta, skapī bija pietiekami daudz pakaramo, nebija ieslē gts kondicionieris, tad nebija jē gas, tī rī š ana bija vā ja, bet katru dienu. Jū ra ir pā ri ceļ am, pludmale atrodas blakus esoš ā s viesnī cas teritorijā , dzē rienus tur joprojā m dod, bet restorā nā viņ us neielaiž . Sauļ oš anā s krē sli nav tie labā kie, ieeja ū denī vairā k vai mazā k, jū ra jau silta, katru dienu peldē jā s, vē ja nebija. Ē diens viduvē js, nav ī paš as daž ā dī bas, piedevas un dā rzeņ i daž ā dā s formā s, bulciņ as un deserti ir vienā di, gaļ as ē dienus cenš as mainī t, bet garš o tieš ā m maz, ē du pā rsvarā vistu, labā k neē st daž as mē rces ar nesaprotamu malto gaļ u vai zirņ iem. Ņ emiet savu alkoholu, visa viesnī ca nav kas, pat alus ir bez garš as. Apkalpojoš ais personā ls nemitī gi gaida dzeramnaudu, bā rmeņ i jū tas kā dievi, daudz ko atļ auj, uzreiz jā liek pie vietas. Pludmalē nemitī gi kaitina daž ā du servisu un citu atkritumu pā rdevē ji, nedod Dievs paprasi cenu, pusstundu pierunā s, uzreiz skrē jā m uz jū ru. Viņ i izklaidē jā s galvenokā rt paš i. . Atpū tnieku kontingents ir daž ā ds, ir daudz rietumeiropieš u, pā rsvarā vā cieš i, ir arī krievvalodī gie, bet mazā k. Manuprā t, mums izdevā s atpū sties, viesnī ca noteikti nav jauna, kaut kur jau tiek remontē ts, lē mums braukt vai nē parasti ir atkarī gs no cenas, tā pē c skatieties paš i.
аватар IuliaS
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vē los nedaudz palī dzē t tiem tū ristiem, kuri meklē labu viesnī cu Hurgadā . Mē s devā mies š eit, lai apmeklē tu Luksoru, tā pē c izvē lē jā mies nevis Š arm. Mē s lidojā m no Kijevas, negulē jā m gandrī z dienu, lai atpū stos lieliskā. … Tomēr ▾ Vē los nedaudz palī dzē t tiem tū ristiem, kuri meklē labu viesnī cu Hurgadā . Mē s devā mies š eit, lai apmeklē tu Luksoru, tā pē c izvē lē jā mies nevis Š arm. Mē s lidojā m no Kijevas, negulē jā m gandrī z dienu, lai atpū stos lieliskā.5 * viesnī cā . Tā kā mū su ceļ ojumu aģ ents pastā stī ja, ka viesnī ca ir jauna, tad lī menis ir augsts, jo lielā kā daļ a vā cieš u tajā atpū š as. Braucā m brī niš ķ ī gas brī vdienas gaidot. Lasā m arī daž ā das atsauksmes. Pats nekad neesmu rakstī jis recenziju. Tač u š oreiz viņ a nespē ja pretoties. Vai kā ds var palī dzē t viesnī cas izvē lē . Cenš os domā t pozitī vi, pastā vī gi sevi noskaņ oju. Bet tagad tas ī sti nedarbojas. Mē s iegā dā jā mies no tū risma operatora Join Up. Nekoncentrē š os uz to, ka reiss kavē jā s 1 stundu un 20 minū tes, tas ir sī kums. Viesnī cā ieradā mies 6:30. Viesnī cai ir 20 gadi. Un tas ir ļ oti redzams. Daudzviet nolobī tas sienas, vecas mē beles pat vestibilā . Lai gan viņ i raksta, ka tas tiek atjauninā ts. Bet mē s to vē l neesam pamanī juš i. 7:00 paē dā m brokastis. Reģ istrē š anā s pē c noteikumiem plkst. 14.00. Pateicoties puisim reģ istratū rā , viņ š mū s iekā rtoja pulksten 9.00 Deluxe numurā ar skatu uz dā rzu-baseinu, un mums bija standarta numurs ar skatu uz dā rzu. Es joprojā m š aubos, ka tā da pastā v, jo visi standarti ir vē rsti uz ceļ u, pa kuru pastā vī gi brauc automaš ī nas.
Istaba, kuru saņ ē mā m, bija lieliska, liela. Lai arī mē beles ir vecas, televizors ir aprī kots ar kineskopu, pults nedarbojas. Bet mums tas nav svarī gi, mē s paņ ē mā m lī dzi portatī vo datoru. Kopumā viss ir labi. Kurš bū s pirmo reizi Ē ģ iptē , un agrā k bija Turcijā , tad nesalī dzini. Istabu lī menis Turcijā ir augstā ks. Sagatavojieties tam tū lī t. Zē ns naudu par istabu neprasī ja. Kad izrē ķ inā jā mies, paš i pateicā mies viņ am.
Kā vē lā k noskaidrojā m, š ī viesnī ca pē c All inclusive principa darbojas tikai daž us gadus. Tā tad bū tī bā tas ir tikai nosaukumā . Viesnī ca atrodas 2. lī nijā . Pludmale atrodas blakus. Grand Hotel Hurghada 4*. Pludmalē ir tikai 1 bā rs un tikai neliela bezmaksas dzē rienu izvē le (150 g glā zē s). Atpū tniekiem 4 * viesnī cā pludmalē , bā rs un ē diens ir bez maksas, pludmalē ir zivju kafejnī ca, kurā ir laba grila zivju ē dienkarte. Mums tas nav iespē jams, lai gan viesnī cas lī menis it kā ir augstā ks. A la Carte restorā ni pē c pieraksta, dzē rieni par naudu un noteikti jā iegā dā jas, citā di restorā nā netiksi. Galvenokā rt Restorā nā ir neliela ē dienu izvē le. Gribē tos kaut ko daudzveidī gā ku. Ē dienu, protams, nevajag daudz, bet tā pē c mē s braucam uz tā da lī meņ a viesnī cā m, lai palutinā tu sevi ar lielu daž ā dī bu. To visu aprakstu detalizē ti, jo salī dzinu ar Sierra Savoy grupas Sharm (5*) viesnī cu, kurā atpū tā mies 2016. gada jū lijā . Viņ š ir arī.2. lī nijā , kas atrodas uz Soho. Bija 4 ala carte restorā ni, kur viss bija bez maksas, ē dieni un dzē rieni pludmalē ir bez maksas. Ē diens galvenajā restorā nā bija daudzveidī gs. Dā vanā mums tika uzdā vinā tas spa procedū ras, masā ž as, slidotava vai teniss, filma kinoteā trī . Protams, es nezinu, kā ir tagad.
Atgriezī simies The Grand Resort. Pā rsvarā vā cieš i atpū š as, tā pē c ē ģ iptieš i vē las, lai mē s par visu maksā jam, jo ​ ​ vā cieš iem ir tā da iespē ja. Gandrī z neviens no darbiniekiem nerunā krieviski (vā ciski un angliski). Kaut ko jautā t un saprast ir problemā tiski. Tū roperatora gids praktiski neko nepaskaidroja par All inclusive sistē mu. Mē s staigā jam 2 dienas un ī sti nesaprotam, kas mums par velti bū tu jā dara. Gaidā m kā du Gaļ inu, kurai vajadzē tu bū t rī t.
Par ekskursijā m. Daudz atsauksmju par ekskursijā m no ielas. Mē s nekad neuzņ ē mā m risku tos pasū tī t. Tač u, salī dzinot ar 2016.  gadu, programma Join Up ir samazinā jusi to izmaksas. Tie nav 2 reizes dā rgā ki kā uz ielas, bet tikai 50%.
Wi-Fi vestibilā darbojas labi (vismaz š obrī d, bet es nezinu, kā tas bū s nā kotnē ). Personā ls ir neitrā ls. Atkal, lī dz š im. Nekā du rupjī bu vai ī paš u sveicienu nemanī jā m. Š odien viņ i atstā ja 1$ apkopē jai istabā , bet gultu nemainī ja, gulbjus no dvieļ iem nesataisī ja, bet vienu lielo dvieli atņ ē ma un neatdeva. Mē s teicā m viņ a kolē ģ im, bet mē s joprojā m nezinā m, vai viņ š to atnesa vai nē . Istabā ū dens pietiek, dzē rieni ledusskapī ir maksas, seifs bezmaksas.
Atseviš ķ i vē los teikt par š ķ eldā majā m glā zē m gan restorā nā , gan bā ros.
Pludmale brī niš ķ ī ga, tī ra. Smiltis. Piemē rots tiem, kam ir bē rni. Ū dens ir tī rs un silts. Netā lu ir daudz laivu, lai gan mē s meklē jā m viesnī cu bez š ī , bet mū su aģ ents mums to neteica. Slī dkalniņ i bē rniem slē gti, saka uz remontu. Solā riji ir ļ oti veci, koka, krā sa lobā s. Gaisa temperatū ra ir ļ oti ē rta. Salī dzinot ar Š armu, tas ir forš ā ks. Tiem, kas š aubā s, vai braukt uz Ē ģ ipti vasarā , gribu teikt, ka man Ē ģ iptē vasarā ir ē rtā k nekā Turcijā (mitrums mazā ks, karstumu vieglā k izturē t). Protams, tur nav ne koraļ ļ u, ne zivju, kā Š armā . Jū s tos varat redzē t tikai ekskursijā .
20.07. 2018
аватар anastasiadem
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba, bet nav naudas vē rta. Apkalpoš ana ir gausa. Visi lē ni, visi ar slinkumu. Istaba tika tī rī ta katru dienu, bet ne labi. Tā teikt, tī rī š anas izskats. Lai ko jū s lū gtu, viss tiek darī ts tā lu no pirmā s reizes. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, bet nav naudas vē rta. Apkalpoš ana ir gausa. Visi lē ni, visi ar slinkumu. Istaba tika tī rī ta katru dienu, bet ne labi. Tā teikt, tī rī š anas izskats. Lai ko jū s lū gtu, viss tiek darī ts tā lu no pirmā s reizes. Attieksme pret viesiem, lai arī pieklā jī ga, neviens nebija rupjš , bet kaut kā viss bija nolaidī gs. Pie bā riem ir rindas ar kokteiļ iem, viņ i ī sti nezina, kā gatavot. Bet animā cijas komanda ir jauna. Smieklī gi forš i. Viss no sirds! Ē diens labs, ē diens garš ī gs. Ē dienu izvē le ir diezgan liela, ž ē l, ka, lai arī š ķ iet, ka jū ra un pā rtikas jū ra, izņ emot zivis, ī sti nekā nebija. Arī augļ u izvē le nav lieliska. Mums pietika gaļ as, daudz salā tu, daudz saldumu un konditorejas izstrā dā jumu. Un, ja jums apnī k ē diens viesnī cā , tuvumā ir daudz vietas, kur paē st. Dzē rieni, ja alkohols kopumā ir ok, bet viss alkohols ir vietē jais. Š eit, kā jums patī k, mē s parasti neesam pā rā k labi. Sulas ir iepakotas, bet jū s varat dzert. Vī ns iesū cas, tā pē c, ja vē laties, uzkrā jieties agri. Viesnī cā ir pietiekami daudz izklaides, un bē rniem ir klubs, un pieauguš ajiem ir jautri. Interesantas izrā des vakaros. Pludmale ir ļ oti laba. Ieeja jū rā ir ē rta. Visur ir daudz sauļ oš anā s krē slu, kas ir tī ri un sakopti. Vispā r š o viesnī cu var izvē lē ties kā variantu ar labu pludmali un pilsē tā ir kur doties. Nu, labā k ir redzē t zivis š eit ekskursijā . Piemē ram, mē s paņ ē mā m Utopijas salu. Man ļ oti patika. Ļ oti bagā ts un nav dā rgs. Tā izrā dī jā s pastaiga ar jaunu jahtu un pieturas, lai peldē tu atklā tā jū rā . Un viņ i makš ķ erē ja un baroja pusdienas, un tas bija apmierinoš i un garš ī gi. Nu, salā ir zemū dens oā ze, un jums ir nepiecieš ama tikai maska. Mē s bijā m sajū smā ! Jā , un par to maksā tikai santī mi. Istabas. Tas noslē dz manu pā rskatu. Skaitlis ir normā ls. Viss darbojā s normā li, mē beles ir labas, atskaitot tī rī š anu, kā jau minē ts iepriekš . Gultas veļ a arī labā stā voklī . Kopumā , ja jums ir nepiecieš ama laba pludmale un pā rē jais nav tik svarī gs, varat doties š eit.
аватар irinaderih
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Gribu parunā t par apkalpoš anu viesnī cā ! Neteikš u, ka visiem tu nerū p, bet attieksme pret viesiem, tā teikt, nav pavirš a. Tī rī š ana trijatā . Lū gumi tiek izpildī ti lē ni un reizē m aizmirstas) Mums ir jā atgā dina. … Tomēr ▾ Gribu parunā t par apkalpoš anu viesnī cā ! Neteikš u, ka visiem tu nerū p, bet attieksme pret viesiem, tā teikt, nav pavirš a. Tī rī š ana trijatā . Lū gumi tiek izpildī ti lē ni un reizē m aizmirstas) Mums ir jā atgā dina. Nekā das rupjī bas nav, bet viss ir slinks. Protams, pē c nejauš ī bas principa ielikš anas viss kļ uva labā k, bet tomē r. Bā rmeņ i ir arī diezgan lē ni, lai dzertu biež i rindā . Bet animā cijas ir izveicī gas un smieklī gas) Labi darī ti pavā ri gatavo visu garš ī gu, š eit neko nevar teikt. Un uz galdiņ iem bija daž ā dī ba, bet bez rindā m neiztika. Laba gaļ as augļ u izvē le nav ļ oti pā rpildī ta ar salā tiem un sā nu ē dieniem. Jā , centrā viesnī cā ir daudz kafejnī cu, ja apnī k ar viesnī cas ē dinā š anu) Dzē rieni, nu, te jau pierastajam bū s liela loma. Vī ns negā ja alus normā m kokteiļ i ir vidē ji, bet tas ir mans viedoklis un katram ir sava garš a arī uzturā . Bet kopumā viss ir kā rtī bā . Ir daudz animā ciju, bē rniem ir klubs, rotaļ u laukums, baseins un animā cijas programmas. Ļ oti forš i š ovi vakaros. Pludmale ir viesnī cas ī patnī ba, tā ir patieš ā m forš a liela, ar labu ieeju jū rā un ir ko apskatī t zivis un ir daudz sauļ oš anā s krē slu. . Š ī viesnī ca tika izvē lē ta pludmales un tuvuma pilsē tai dē ļ . Kas attiecas uz zivī m, noteikti dodieties ekskursijā s, lai viņ i nesaka, bet netā lu no viesnī cas krasta jū s joprojā m neredzē sit jū ras dzī vi tik ilgi. Mē s arī domā jā m, ka nekur nebrauksim, bet cilvē ki nā ca no utopijas salas tā dā sajū smā , ka gribē jā s) Un nemaz nenož ē lojā m, tieš ā m zemū dens oā ze, plus pati klases ekskursija un pastaiga uz jahtas un makš ķ erē š ana un garš ī gas pusdienas. Par uzturē š anos viesnī cā . Nu, tā kā istabas ir normā las, teiksim tā , kurā dzī vojā m. Mē beles labas, gulta ē rta. Nezinu kā ir ar gultiņ ā m utt. Ar vī ru atpū tā mies kopā , bē rnu vē l nav. Gultas veļ a arī labā stā voklī . Kā jau teicu, mā jturī ba bija vienkā rš i slikta. Nu ko darī t) Vispā r laba viesnī ca par cenu!
аватар Solea
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jau sen gribē ju apmesties š ajā viesnī cā , bet tad nā cā s doties biznesā . Trī s naktis veica ā tru ekskursiju no TO labirinta. Man nebija laika atgriezties ar bē rniem, jo ​ ​ es atkal devos uz Hurgadu, bet jau viena. Viesnī ca ir veca un pastā v jau ilgu laiku. … Tomēr ▾ Jau sen gribē ju apmesties š ajā viesnī cā , bet tad nā cā s doties biznesā . Trī s naktis veica ā tru ekskursiju no TO labirinta. Man nebija laika atgriezties ar bē rniem, jo ​ ​ es atkal devos uz Hurgadu, bet jau viena.
Viesnī ca ir veca un pastā v jau ilgu laiku. Atrodas otrajā rindā . Ē diens labs, daudz grilu. Mazā tū ristu skaita dē ļ kaut kas ir slē gts (restorā ns).
Ir diskotē ka. Izrā des notiek.
Kopumā viesnī ca atrodas ē rtā vietā attiecī bā pret pilsē tu un lidostu. Viss ir tuvu tam, kas man bija vajadzī gs. Nevis pilsē ta, bet blakus.
перед отелем номер тут проходят вечера территория отеля холл отеля
аватар AlexeyF
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ilgu laiku iekā rtojies, istaba nā ca klajā ar 3 mē ģ inā jumiem. Visi standarta numuri ir vē rsti uz pretē jo pusi, rosī gu ielu. Telpas mazas, bet mā jī gas, apgaismojums slikts, problē mas bija ar higiē nas priekš metu trū kumu, uzkopš anu, uzlauztas durvis uz balkonu un santehniku. … Tomēr ▾ Ilgu laiku iekā rtojies, istaba nā ca klajā ar 3 mē ģ inā jumiem.
Visi standarta numuri ir vē rsti uz pretē jo pusi, rosī gu ielu.
Telpas mazas, bet mā jī gas, apgaismojums slikts, problē mas bija ar higiē nas priekš metu trū kumu, uzkopš anu, uzlauztas durvis uz balkonu un santehniku.
Ē diens labs, bet vienmuļ š , garš vielas tiek pievienotas visiem ē dieniem.
Ieeja jū rā un pludmale ir brī niš ķ ī ga, tikai reizē m smarž oja pē c dī zeļ degvielas un blakus stā voš ā m laivā m. Pludmalē duš ā ļ oti nepatī kami smirdē ja, kafejnī cā m blakus bija kanalizā cijas smaka.
Reģ istratū rā ir diezgan kompetenti darbinieki, diemž ē l viņ i nerunā krieviski, bet jautā jumi tika operatī vi atrisinā ti.
Izklaides viesnī cā praktiski nav, tikai laba ikdienas vakara animā cijas programma.
vilš anā s no neatbilstī bas starp deklarē to realitā ti. Atbraucot no atvaļ inā juma, sajū ta kaklā un sū nains kamols pastā vē ja vē l vairā kas nedē ļ as.
аватар tkalashnikova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Skaista, tī ra, labi uzturē ta viesnī ca ar profesionā lu un laipnu personā lu. Teritorija ir maza, bet skaista. Ir daudz skaisti ziedoš u augu, kas ir patī kami acij tī kami un rada noskaņ u. Personā ls vienkā rš i lielisks, visi smaidī gi un pieklā jī gi. … Tomēr ▾ Skaista, tī ra, labi uzturē ta viesnī ca ar profesionā lu un laipnu personā lu. Teritorija ir maza, bet skaista. Ir daudz skaisti ziedoš u augu, kas ir patī kami acij tī kami un rada noskaņ u. Personā ls vienkā rš i lielisks, visi smaidī gi un pieklā jī gi. Par ē dienu((mums ir brokastis, pusdienas un vakariņ as + VISS Grand Hotel)). 15 gadus braucot uz Hurgadu, š is ir labā kais. Vakarā ir ko darī t – š ovprogrammas un diskotē ka. Mē s devā mies uz Grand Hotel, kur bija daudz cilvē ku, gan jauni, gan vecā ki, bet visi dejoja. Grand Resort, 90% no vā cieš iem un pā rē jiem č ehu datumiem un krieviem. Nekā das diskriminā cijas. Esam ļ oti priecī gi par saviem svē tkiem! Ieteikt.
растительность Гранд Резорта ресторан на пляже Гранд отель. прямо у воды -СУПЕР КЛАСНО! ТАК РАСТУТ БАНАНЫ.Гранд отель. Гранд Резорт променад Будьте здоровы,живите богато и приезжайте сюда! Здесь хорошо!!! Гранд Резорт. обед в ресторане у бассейна. водные развлекаловки
аватар Masha93
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pē cpusdienā ieradā mies viesnī cā . Mū s iekā rtoja istabā , kurā gulta tika mainī ta pē dē jo reizi, š ķ iet, pagā juš ajā gadā . Teicā m, ka tā dā istabā , kur uz gultas un dī vā niem ir visas ē dienkartes un visā di zaigojoš i plankumi, smiltis un mati, kas mums nepieder, mē s negulē sim. … Tomēr ▾ Pē cpusdienā ieradā mies viesnī cā . Mū s iekā rtoja istabā , kurā gulta tika mainī ta pē dē jo reizi, š ķ iet, pagā juš ajā gadā . Teicā m, ka tā dā istabā , kur uz gultas un dī vā niem ir visas ē dienkartes un visā di zaigojoš i plankumi, smiltis un mati, kas mums nepieder, mē s negulē sim. Pirmā stā va balkona durvis neaizvē rā s. Tā pat kā neaizvē rā s jau citā istabā , kuru paņ ē mā m otrajā stā vā . Bijā m patī kami pā rsteigti, kad apkopē ja kā dzī vespriecī gs kucē ns pieskrē ja pie mums un parā dī ja, ka istaba ir iztī rī ta un gultas saklā tas. Viņ š saņ ē ma savus 2 mā rciņ as bez kurā m negribē ja iziet no mū su istabas, pē c kā skatī jā mies, ka arī gultu un dvieļ us nemainī ja, tikai smuki visu nogludinā ja ar rokā m, kā dē ļ palika melnie mati no rokā m uz palagiem. Un tā tas bija otrajā dienā . Pē c tam mē s viņ am angliski teicā m, lū k, tev 5 mā rciņ as, tikai neatgriezies pie mums, viss ok. Viņ i piekā ra pie durvī m zī mi Netraucē t. Atbraucam, atkal gulta ar rokā m rū pī gi nogludinā ta un dvieļ i salikti savā s vietā s. Visur ir pretī gi. netī rs. 98% cilvē ku vē las krā pties un veiksmī gi to dara. Vai nu viņ i nedod izmaiņ as, vai arī dod, bet ne visas izmaiņ as. Tirgotā ji ir rupji. Ir arī pluss, jū ra ir lieliska. Jū ras labad pē c 5 gadiem varat tur atgriezties. Kad tur vismaz kaut kas bū s pabeigts, tagad ir bū vlaukums, viens liels bū vlaukums tuksnesī . Nav atrakciju. Jū ra, jū ra un vē lreiz jū ra, pē c kuras jū s varat doties tur. Jū ra un ceļ ojuma lē tums. Lī dzi jā bū t visā diem antibakteriā liem lī dzekļ iem, bez š ī nekur.
Parādīt vairāk »


iemiesojums tkalashnikova
Interesanti, vai ir apsildāmi baseini. un vai telpās ir silti t.i. gaisa kondicionieri strādā uz karstuma vai ne. Jau iepriekš paldies visiem! Laimīgu Jauno gadu!!!
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums marym675
Paldies jau iepriekš, vienkārši palaidu garām šo brīdi viesnīcas aprakstā.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
iemiesojums norge2010
kur es varu nofotografēt pases fotogrāfiju Hurgadā un cik tas maksā?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums UGR-15
Bijām šajā viesnīcā aprīļa sākumā caur Tez tūri. Istaba, barošana, baseins. apkalpošana ir tikai prieks. Tagad draugs vēlas turp doties, bet tūre uz laiku vairs nenodarbojas ar šo viesnīcu. Vai kāds zina, kur var iegādāties ekskursiju uz šo viesnīcu?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums panarinanl
Braucam uz šo viesnīcu no 19. līdz 27. aprīlim, uz Ēģipti pirmo reizi, esmu ļoti noraizējies. Kādi laikapstākļi šobrīd, vai pūš stiprs vējš? Vai pludmalē ir pietiekami daudz sauļošanās krēslu vai arī uz pludmali jādodas agri no rīta? Vai istabā ir odi un kā pa vakariem, savādāk bija atsauksmes, ka papildus fumitoksam vajag paņemt arī uztriepi no odiem. Kādu sauļošanās līdzekli ir vērts iegādāties? Vai viesnīcā ir internets un cik tas maksā? Kur vislabāk samainīt naudu, vai tuvumā ir banka?
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums info889
‹ Viesnīca The Grand Resort Hurghada 5*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в 150 метрах от собственного пляжа в 10 километрах от центра Хургады. Вокруг отеля расположены магазины, бары, кафе, аптеки, ночные диско-клубы, торгово-развлекательный комплекс Град Мол. Отель открыт в 1998. В отеле проходит ежегодная поэтапная реновация. Прекрасный выбор для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до Международного аэропорта Хургады: 7 км.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

К услугам гостей круглосуточная стойка регистрации, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, общий лаундж, услуги консьержа и комната хранения багажа. Экскурсионное бюро. Есть терраса для загара с шезлонгами и полотенцами/зонтиками. Предоставляются услуги по глажению одежды. Специальные диетические меню (по запросу). Есть места для курения. Размещение домашних животных не допускается. На территории отеля есть сувенирный магазин, мини-маркет.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, мини-клуб (4-12 лет), детская анимация, детский кинотеатр.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс. Бадминтон. 2 теннисных корта (в отеле The Grand Hotel 4*).
  • džakuzi
  • galda teniss
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 828 номеров на пяти этажах.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), Wi-Fi (платно), телевизор, телефон (платно), мини-бар (платно), сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Red Sea / Corniche Road, Hurghada, Egypt
Tālruņi: +2 065 346 3463
Tīmekļa vietne: The Grand Resort Hurghada
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).