Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa 5*– Atsauksmes

169
Novērtējums 8.110
№8 viesnīcas reitingā Hurgada
7.9 Numurs
8.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.4 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca celta marokāņu stilā, zaļu krūmu un palmu ieskauta, skaista sakopta teritorija, augsts ēdināšanas līmenis, smilšaina pludmale ar ērtu ieeju. Tūristu ērtībām reģistratūrā strādā krieviski runājoši darbinieki. Atvērts 2003. gadā. Pēdējā daļējā renovācija tika veikta 2020. Viesnīca sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas (tikai reģistratūra) un 3 stāvu ēku kompleksa. Ieteicams relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар ignatykira
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ē ģ iptē ir ar ko salī dzinā t, jo mums š ī ir 12. reize. Mē ģ inā š u ī si pastā stī t par visu. Sā kš u ar plusiem: Viesnī ca ir tī ra no reģ istratū ras lī dz pludmalei. Ļ oti skaista zaļ a teritorija, maksā par vienu viesnī cu un var izmantot arī Mameluku, tur ir vē l skaistā k. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē ir ar ko salī dzinā t, jo mums š ī ir 12. reize.
Mē ģ inā š u ī si pastā stī t par visu.
Sā kš u ar plusiem:
Viesnī ca ir tī ra no reģ istratū ras lī dz pludmalei.
Ļ oti skaista zaļ a teritorija, maksā par vienu viesnī cu un var izmantot arī Mameluku, tur ir vē l skaistā k.
Bē rni ir apmierinā ti ar akvaparku, un arī pieauguš ajiem bū s interese par izbraucienu.
Ē dieni: nav ī paš i liela izvē le, bet viss ir garš ī gi, labi, vienmē r ir zivs un gaļ a, augļ iem - hurma, gvajava, apelsī ni, dateles, ā boli, banā ni, vī nogas, granā tā boli, melones.
Patika a la carte restorā ni.
Skaits: neesam slikti 10. korpusā pie akvaparka, Junior suite istabiņ a, divas istabas, bē rniem sava vannasistaba, TV, plaš a istabiņ a.
Animā cija: ļ oti labi, smieklī gi puiš i, joga, ū dens aerobika, stepa aerobika, dejas, volejbols, loka š auš ana. . . daudz kas.
Pludmale: jauka liela pludmale, visiem ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, divi bā ri, netā lu no Garden un Mamluk.
Jū ra: laba maiga ieeja, kam ar bē rniem ir ļ oti ē rti.
Viesnī cai ir lieliska vieta, pastaigas attā lumā no Senzo Mall iepirkš anā s centra, gā jā m 10-15 minū tes.
Manuprā t, mī nusi ir:
Kad gribi redzē t zemū dens pasauli, jā iet uz mola galu, tur ir mazliet pusmiruš a rifa un tur redzē si zivis, bet ir tikai viens nobrauciens un vienmē r ir rinda tie, kas grib nolaisties un kas jau grib tikt ā rā , neteikš u, ka tā ir tieš a katastrofa, bet mazliet neē rti.
Nu, istabā ir ļ oti vecas mē beles, tas nekā di neietekmē ja manu atpū tu, bet tikai tas, ka viesnī cai pienā cis laiks veikt nelielu remontu istabā s.
Iesaku š o viesnī cu pā riem un jaunieš iem! Vai tu jau atgriezies? Jā ar prieku.
аватар rus.ch.u86
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti apmierinā ts ar š ajā viesnī cā pavadī to laiku! Nopirku tū ri 4 dienas pirms izlidoš anas par 38K par 9 naktī m uz 3, bē rnam 5 gadi. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un sū tī jā m brokastī s. … Tomēr ▾ Ļ oti apmierinā ts ar š ajā viesnī cā pavadī to laiku! Nopirku tū ri 4 dienas pirms izlidoš anas par 38K par 9 naktī m uz 3, bē rnam 5 gadi. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un sū tī jā m brokastī s. Viņ i teica, ka reģ istrē sies ne vē lā k kā pulksten 14:00. Pā rģ ē rbā mies, atstā jā m mantas pie ieejas un devā mies uz pludmali. Š eit ir jū ra un pludmale, un jū s varat vē rot zivis no mola, paņ emt maskas un pleznas. Atgriezā mies reģ istratū rā.14, visi, kas ieradā s ar mums, jau ir iekā rtojuš ies. Mū s izmitinā ja pē dē jie, pirmā istabiņ a nepatika, bez problē mā m nomainī jā m. Teritoriju un daž kā rt arī ē dnī cas izmantoja Kids.

Kristā ls teritorijā ienā ca tikai priekš pē dē jā atpū tas dienā , iesaku apmeklē t, ir forš i baseini. Apmierinā ts ar ē dienu, brokastis ir vienmuļ as, bet pusdienā s vakariņ ā s vienmē r bija vista, teļ a gaļ a, zivis un daž reiz jū ras veltes, daž reiz pusdienas un vakariņ as Mamluk, ir labā ka apkalpoš ana un nedaudz daudzveidī gā ks ē diens.
Vietē jais alkohols, viss kā vienmē r Ē ģ iptē , pludmalē ir nelielas rindas, bā rmeņ i pē c pieprasī juma taisa daž ā dus kokteiļ us. Katru dienu un katru dienu tī rī jā m gultu ar jaunu dzī vnieku no dvieļ iem. Izbraucā m 13:00, rokassprā dzes griezā m paš i mā jā s. Ja cena viesnī cā ir norma, es ar prieku atgriezī š os.
аватар livsha111
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kā rtī bā - Norē ķ ins: ieradā s 9, norē ķ inā jā s 13-00 (dolā ri nepalī dzē ja). Viņ i man iedeva vecu numuru. Viņ š lū dza pā rģ ē rbties, viņ i jautā ja, kas viņ am nepatī k, bet tā s ir atseviš ķ as gultas, pelē jums, nestrā dā još a lampa, duš a ieslē dzas katru otro reizi, seifs nedarbojā s. … Tomēr ▾ Kā rtī bā
- Norē ķ ins:
ieradā s 9, norē ķ inā jā s 13-00 (dolā ri nepalī dzē ja).
Viņ i man iedeva vecu numuru. Viņ š lū dza pā rģ ē rbties, viņ i jautā ja, kas viņ am nepatī k, bet tā s ir atseviš ķ as gultas, pelē jums, nestrā dā još a lampa, duš a ieslē dzas katru otro reizi, seifs nedarbojā s. Viņ i teica, ka brī vu istabu nav, bet lī dz vakaram viss tiks likvidē ts. Pienā ca vakarā un nekas nav mainī jies.
Vakarā es uzreiz nofotografē ju, atstā ju atsauksmi tripadvisor un par to paziņ oju viesnī cai caur tieš o un messenger.
9:00 visi jau sazinā jā s ar mani. un gids, un kaut kā galvenā reģ istratū ra un meitene, kas atbild par viesiem. 12 gados jau dzī voju pavisam jaunā istabā , tī rā un ar visu strā dā još o. Vispā r dalī tas jū tas, ja nebū tu beidzis dzī vot, dzī votu š ķ ū nī .
- Uzturs:
Salī dzinot ar tī klu, koraļ ļ i ir sliktā ki.
nav izsalcis, ē diens bija, bet viss pa vecam. tikai zupas atš ķ iras dienā un vakarā , galvenā gaļ as zivs.
GarnelesKrabji - katru otro dienu. Zivis - katru dienu. Grilē jiet katru dienu.
Augļ i - arbū zs, melone, persiki, ā boli, vī nogas, vī ģ es.
Vispā r nav izsalcis bet ne wow. Es runā ju par galveno restorā nu.
Turklā t visas dienas garumā daž ā dā s vietā s ir daudz ko ē st (un pankū kas ar virkni piedevu un desertiem un shawarma, frī kartupeļ i, burgeri). No vē lmē m - uzlabot galveno restorā nu.
- Teritorija - viss OK, tī rs, plaš s. jū s varat staigā t saullē ktā un mamlukā . Netā lu no senzomola un daudziem maziem veikaliem
- Jū ra ir ideā li piemē rota bē rniem. Pieauguš ajiem - esmu 1.9m pē c nobraukš anas 20 metri bū s lī dz kaklam. Zivju nav. Ir pontons, bet arī tur zivju nav ī paš i daudz. Mē s devā mies vairā k bē rnu, nevis sevis dē ļ (bē rni 3 un 7), pludmale ir ideā la.
Sauļ oš anā s krē sli - jū s vienmē r apgū sit otrajā treš ajā rindā (tas ir 5-10 metri no jū ras), jū s nekad neapgū sit pirmajā rindā (ja nepaņ emsit to no nakts)
Tā tad spriedums ir š ā ds:
Teritorija - 10
Istabas - 5 (puse jaunas, puse vecas). Ja tevi atved pie zilajā m durvī m - numurs jauns, pie brū najā m - vecais.
Ē dinā š ana - 7
Jū ra - 10 ģ imenē m ar bē rniem, 6 pieauguš ajiem.
аватар anna6084883
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Rezervē ts luksusa numurs un ģ imenes numurs ar divstā vu gultu. Ierodoties viesnī cā , persona par papildu samaksu piedā vā ja pakalpojumus reģ istrē š anā s paā trinā š anai. Naudu iedeva, bet paā trinā jumu neredzē ja. Teikt, ka š ī ir viesnī ca, kas ir tā lu no 5 zvaigznē m, ir nepietiekami. … Tomēr ▾ Rezervē ts luksusa numurs un ģ imenes numurs ar divstā vu gultu. Ierodoties viesnī cā , persona par papildu samaksu piedā vā ja pakalpojumus reģ istrē š anā s paā trinā š anai. Naudu iedeva, bet paā trinā jumu neredzē ja. Teikt, ka š ī ir viesnī ca, kas ir tā lu no 5 zvaigznē m, ir nepietiekami. Vecs un netī rs. Nē ! Ļ oti, ļ oti netī ri! Un ļ oti vecs. Mū su tū roperators mums stā stī ja skaistus stā stus par rekonstrukciju un mē s ticē jā m, bet velti. Mē beles istabā s un restorā nā jau sen ir strā dā juš as savu ceļ u. Istabā s esoš ajā m tē jkannā m vienkā rš i nav iespē jams pieskarties, jo tā m pielī p viela. Katru dienu es atstā ju 5 USD dzeramnaudu apkopē jai istabā ar cerī bu, ka tā kļ ū s tī rā ka) tas nepalī dzē ja. Viņ š ļ oti centā s, nesa mums tik daudz ū dens, cik mums vajadzē ja, bet, kas attiecas uz tī rī bu, viņ š vienkā rš i nezinā ja, kā .
Pā rtika restorā nos nav piemē rota patē riņ am. Ja gribi garš ī gi paē st vai meklē bē rnu ē dienus, vai varbū t gribi augļ us, vai varbū t paskatī ties arī ogas. . . nu vai vienkā rš i putra, tad vispā r š o vietu vajag apiet. Tas ir pā rsteidzoš i, cik garš ī gi jū s varat pagatavot. Š ķ iet, labi, ielieciet zivis pannā un cepiet! Bet nē , viņ iem izdodas to sabojā t lī dz nepazī š anai. Jū ras veltes gatavo, sajaucot visu kaudzi pannā un pa daļ ā m izkrī tot uz jū su š ķ ī vja. Rezultā tā jū s saņ emat putru no kā da ū sā m, kas sajauktas ar ķ epā m, kauliem utt. izskatā s pretī gi, garš o tā pat. Lai ko un kurā vietā izlemtu nogarš ot, bū s jā stā v rindā . Maltī tes laikā jū s stā vē sit rindā s ilgā k, nekā ē dat. Cilvē ki visu laiku zvē rē ja ar pavā riem, ka viss ir sadedzis un jā gaida ilgi.
Mums bija jā iet uz veikalu un jā ē d ē diens no hipermā rketa istabā un tas ir 5 zvaigž ņ u viesnī cā . Laikapstā kļ i š ajā laikā , manuprā t, ir optimā lā kie. Tas ir pastā vī gi silts un vē l nav karsts. Arī ū dens jū rā ir diezgan silts. Ž ē l, ka, lai izbaudī tu jū ru, vispirms pludmalē jā cī nā s par sauļ oš anā s krē sliem, kurus kopš vakardienas aizņ em nekam nederī gi dvieļ i.
Pludmalē notiek sporta un deju pasā kumi. Animatori strā dā ļ oti smagi, un viņ iem tas izdodas. Atseviš ķ i es vē lē tos atzī mē t bē rnu animatorus Saš u un Jū liju. Uzreiz var redzē t, kad cilvē ki mī l bē rnus un viņ u darbu – tas ir par viņ iem. Kopš atvaļ inā juma ir pagā jusi nedē ļ a, un katru dienu meitas dzied savas dziesmas un dejo mā cī tā s dejas.
Viesnī cas teritorija ir skaista un labi kopta. Tiem, kam patī k jā t, ir zirgs un kamielis. Vecā kajai meitai patika akvaparks, darbinieki tajā ir draudzī gi. Uztaisī ju daudz video, kuros redzams š ausminoš ais viesnī cas stā voklis, nosū tī š u, ja kā ds vē lē sies redzē t.
аватар Valiakashyk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti jauka viesnī ca, iesaku! Godī gi sakot, š eit ieradā s skeptiķ i, bet pē c ieraš anā s viss mainī jā s. Teritorija ir ļ oti tī ra, kopta un skaista. Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, biež i vien jū ras veltes. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca, iesaku! Godī gi sakot, š eit ieradā s skeptiķ i, bet pē c ieraš anā s viss mainī jā s. Teritorija ir ļ oti tī ra, kopta un skaista. Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, biež i vien jū ras veltes. Personā ls ļ oti draudzī gs un neuzbā zī gs, skaidrs, ka cenš as izpatikt tū ristiem. Numuri ir tī ri, uzkopti katru dienu. Esam ļ oti apmierinā ti, es personī gi neredzu nekā dus trū kumus, lai gan ir viens laiks, ļ oti vē jains, bet tas neattiecas uz viesnī cu.
аватар zoriana33
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā bijā m 2020. gada rudenī , tad viesnī ca bija apmē ram 10% pilna, viss priekš mums. Toreiz mums ļ oti patika. Ciets 10. Otrajā reizē bija daž i mī nusi, tā pē c reitings ir zemā ks. Mī nusi: uzkopš ana istabā s ir ļ oti slikta, jā meklē apkopē ja, viņ š ī sti nevē las strā dā t, bija jā zvana uz reģ istratū ru pē c tī riem dvieļ iem; Ē damistabā ir vairā k rindu, ī paš i makaronu un salā tu pagatavoš anai, jo š efpavā rs sadalē nesteidzas. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m 2020. gada rudenī , tad viesnī ca bija apmē ram 10% pilna, viss priekš mums. Toreiz mums ļ oti patika. Ciets 10.
Otrajā reizē bija daž i mī nusi, tā pē c reitings ir zemā ks. Mī nusi: uzkopš ana istabā s ir ļ oti slikta, jā meklē apkopē ja, viņ š ī sti nevē las strā dā t, bija jā zvana uz reģ istratū ru pē c tī riem dvieļ iem; Ē damistabā ir vairā k rindu, ī paš i makaronu un salā tu pagatavoš anai, jo š efpavā rs sadalē nesteidzas. Ē dnī cas darbiniekiem ir nepiecieš ams darbs. Vē los arī traukus mazgā t rū pī gā k.
Maija rudenī bija daudz cilvē ku, neviena brī va sauļ oš anā s krē sla pludmalē , 5-6 no rī ta pirmā rinda jau bija aizņ emta.
Tagad par plusiem: skaista teritorija, kvalitatī vs ē diens, patī kama personā la attieksme (aproce tiek uzvilkta uzreiz, pat ja brokastis netiek apmaksā tas) un netiek noņ emta arī pē c telpas izī rē š anas; jauka smilš u pludmale bē rniem, skaista mola un zivis.
Ī paš s paldies gidam Coral Wael, uzmanī gs, pastā vī gi sazinā s, palī dz atrisinā t raduš ā s problē mas.
Es domā ju, ka treš o reizi atkal š eit.
аватар isakovboris23
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ē diens ir viens no sliktā kajiem, ko esmu redzē jis Ē ģ iptē . Kas nav ē sts pusdienā s, tas bū s vakariņ ā s. Pakalpojuma kā tā da nav, liekas, ka stulbi cilvē ku par maz. Reā li viesnī ca ir nevis 5*, bet labā kajā gadī jumā. … Tomēr ▾ Ē diens ir viens no sliktā kajiem, ko esmu redzē jis Ē ģ iptē . Kas nav ē sts pusdienā s, tas bū s vakariņ ā s. Pakalpojuma kā tā da nav, liekas, ka stulbi cilvē ku par maz. Reā li viesnī ca ir nevis 5*, bet labā kajā gadī jumā.4*. Telpas ir vecas un nolietotas. Pozitī vi ir tas, ka apkā rtne ir skaista.
аватар ser_gy
EGY - duci reiž u - tiekam vadī ti. Ģ imene: 2 bē rni - 7 un 15. Prioritā tes - jū ra, apkalpoš ana, ē š ana, animā cija. Kad kļ uva jautā jums par iekā rtoš anos no rī ta pē c ieraš anā s - tuvā k jū rai - $ - oficiā li ar č eku - "nav jautā jums. … Tomēr ▾ EGY - duci reiž u - tiekam vadī ti. Ģ imene: 2 bē rni - 7 un 15. Prioritā tes - jū ra, apkalpoš ana, ē š ana, animā cija.
Kad kļ uva jautā jums par iekā rtoš anos no rī ta pē c ieraš anā s - tuvā k jū rai - $ - oficiā li ar č eku - "nav jautā jums. " 5. korpuss, 1. stā vs - gandrī z piekļ uve pludmalei. Tas var bū t dā rgi, bet mē s mī lam jū ras skaņ as no rī ta - ar to jū s nevarat strī dē ties. . .
Istaba - pē c remonta vē l nav nokauta, nav slikta - krā soš anas darbus iemā cī jā s veikt nevis ar cimdu, bet ar š pakteļ lā pstiņ ā m, krā soš ana ir lī menī , mē beles nav nokautas, rozetes tomē r tikai 2 - uz 4 cilvē kiem, nepietiek vingroš anai naktī , bet tas ir "tā "...
Tī rī š ana - lū k, kur "izkā pa" pirmais mī nuss. . . Pirmajā dienā pirms gulē tieš anas nā cā s zvanī t uz istabu apkalpoš anu, lai nomainī tu bē rnu gultiņ as - divstā vu gulta tī rī š anas laikā bija acī mredzami atņ emta uzmanī ba - "zilumi ", plankumi un mati bija pā rsteidzoš i ar neapbruņ otu aci ! ! ! Lai arī turpmā k telpas uzkopš ana ī paš i neiepriecinā ja, neskatoties uz atlikuš o dzeramnaudu daudzumu ($ 1.2, 3.5), t. i. putekļ i palika - nomainī jā s tikai "finticluses" uz gultas: 1 - tikko pā rklā ja, 2 - zilonis, 3 (precī zā k, Marlboro iepakojums) - ielieciet parasto š ampū nu, ž eleju, losjonu, $ 5 - uz meitas DR "bunged" kompozī cija no sirds, gulbji un kū ka (lai gan mazā uzreiz prasī ja: vai kū ka vai "kakunya"!! ! ). Ziedputekš ņ i un sula no ziediem diezgan labi nokrā soja segas - nu, atkal - "tā tas ir..."
Ē diens - ja nepievē rš uzmanī bu vienmuļ ī bai - ir diezgan pieklā jī gs. Reizi 3-4 dienā s jau zinā mā kā da ē diena garš a var bū t “nepavisam ne tā pati” - š ķ iet, ka š efpavā rs paņ ē mis brī vu dienu, gatavojot pavā ru (atzī mē ts uz gulaš a, falafela). Zivis - katru dienu (bet garš ī gi - pē c trim), 10 dienas bija krabji. No augļ iem - daudz ā bolu, melone (negatava), gvajaves, dateles, kā dreiz bija zemeņ u (ozols) Augļ u salā ti un jogurti no tā paš a.
Bē rni priecā jā s ar saldumiem un konditorejas izstrā dā jumiem.
Ala kartes - bija austrumos, Ā zijas (mamluks), meksikā ņ u (mamluks). Man patika pirmie divi. Ieraksts caur terminā li pie reģ istratū ras, caur vietni un nevarē ju atrast rezervā ciju.
Jū ra – saulriets maigs, gluds. Lai gan saka, ka var iztikt bez apaviem, es to neiesaku. Sievai kaut kas iedzē la kā jā - vairā kas stundas "dega ar uguni", situā ciju redzē ja svilpojoš ais apsargs no torņ a, bet nenā ca augš ā . Gandrī z zem krasta sastapu kā rtī gu dzeloņ raju, atradu Murex.
Mola galā ir rifa paliekas, nelielas ež u kolonijas, daž as zivis - ķ irurgi, vā veres, laktas. No rī tiem bē guma laikā gar molu var redzē t mazu sniegotu murē nu, un pie jahtā m zem mola - divas reizes redzē ju mazu barakudu, divas lauvu zivis biež i vien iespaidī gi dzenas pē c brē tliņ u bariem. Paš ā mola galā aiz jahtā m var vē rot metrus garas jū raszivis.
Bet, ja kā dam vajadzī gi zemū dens iespaidi, jā dodas tā lā k uz dienvidiem. . .
Teritorija - tikai "ar mē ru". Nav milzī gs, bet ne mazs, kopts. Varat izmantot blakus esoš o Mamluk un Sunrise Crystal. Ir vē rts pastaigā ties.
Animā cija - "so-so" - pludmalē - skumjš stā sts par jogu, volejbolu, jautā jumi par iespaidu par viesnī cu un numura numuru. Seviš ķ i "stulbi" viņ i ir tad, kad viņ us no rī ta ieliek ē dnī cā skatī ties attā lumu starp cilvē kiem rindā pē c omletes ! ! ! Respect š eit - š ajā jomā "ī paš i apdā vinā tajiem" animatoriem vajadzē tu dot Oskarus - viņ i neuzkā pj uz vī rieš iem ar stulbiem aizspriedumiem, bet sievai un 15 gadus vecajai meitai divas reizes tika nolasī ts lū gš anu dievkalpojums, ko viņ i netur. viņ u attā lums. Š ai daļ ai tā ir pilnī ga trako nams, it ī paš i, ja ņ em vē rā , ka gandrī z visi darbinieki ir vai nu bez maskā m, vai ar pusmaskā m, un pusdienā s un vakariņ ā s ir daudz lielā kas rindas! Lai gan...14. marts, kad "nopietnā tante" gā ja pā rbaudī t - tas neskaitā s. Š o svē tdien viss bija priekš zī mī gi! ! ! Labi padarī ts!! !
Vē l viens no "globā lajiem" mī nusiem galvenajā restorā nā - nevar redzē t komandas darbu - iedod dolā ru - š ķ iet, ka tas, kurš uzreiz saņ ē ma "hany" sev un ir kaut kur "pazudis". Ar bē rniem - atseviš ķ i! Ja daž i viesmī ļ i tos tomē r pamana un "koķ etē ", tad tie, kas ir uz sadales, tiek pilnī bā ignorē ti. Viņ i stulbi neredz bē rnus rindā ar š ķ ī vi (vai negrib redzē t). Ī paš s sveiciens makaroniem, salā tu bļ oda - ja iespē jams, bū tu atlaidusi bez sirdsapziņ as pā rmetumiem. Tas ir sava veida "ļ oti skumji".
No lielajiem plusiem - godī gums. Atstā ja bē rnu uz pludmales telefona - "izsē ja". Apkopē ja to nodeva apsardzei, pē c ī sas pā rbaudes atdeva.
P. S. Tā pat kā visur citur, arī Egi ir savi plusi un mī nusi. Tas prasa abus. Manuprā t, reitings ir nedaudz augsts – ir pie kā strā dā t. Es apzinā ti nenovē rtē ju tā mi - domā ju, ka jums ir pietiekami daudz "labu vē rtē tā ju", sagrieziet to.. .
аватар tremko.82
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tieties savā iecienī tā kajā viesnī cā . Animā cija ir ļ oti veca. 1. Mē s ieradā mies viesnī cā.10:00. Mū s uzreiz iesē dinā ja istabā . 2. Lielas viesnī cas teritorija, daudz apstā dī jumu, plaš a pludmale, ieeja jū rā no pludmales, liela mola. … Tomēr ▾ Atpū tieties savā iecienī tā kajā viesnī cā . Animā cija ir ļ oti veca.
1. Mē s ieradā mies viesnī cā.10:00. Mū s uzreiz iesē dinā ja istabā .
2. Lielas viesnī cas teritorija, daudz apstā dī jumu, plaš a pludmale, ieeja jū rā no pludmales, liela mola.
3. Serviss lī menī .
4. Ē diens. Pavā ri paš i nodroš ina ē dienu. Augļ i, jū ras veltes, gaļ a, jogurts utt.
5. Animā cija ir aktī va. Daudz un daž ā das izklaides: joga, stiepš anā s, stepa aerobika, ū dens trenaž ieru zā le, zumba. Jū s varat staigā t lī dz blakus esoš o 2 viesnī cu teritorijai. Novē lu viesnī cai labus klientus.
аватар juliashka02
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca mū s sagaidī ja ar draudzī gu un efektī vu reģ istratū ras personā lu, brokastis un tū lī tē ja reģ istrē š anā s, tas ir liels pluss. Istaba ir kā telpa ar visu nepiecieš amo. Viss ir kā rtī bā , uzkopš ana uzturē š anā s nedē ļ ā notiek regulā ri ar dvieļ u nomaiņ u un visu, kas beidzas, papildinā š anu. … Tomēr ▾ Viesnī ca mū s sagaidī ja ar draudzī gu un efektī vu reģ istratū ras personā lu, brokastis un tū lī tē ja reģ istrē š anā s, tas ir liels pluss. Istaba ir kā telpa ar visu nepiecieš amo. Viss ir kā rtī bā , uzkopš ana uzturē š anā s nedē ļ ā notiek regulā ri ar dvieļ u nomaiņ u un visu, kas beidzas, papildinā š anu. Padomi laipni gaidī ti, bē rnam ī paš s prieks pretī ir figū riņ a no dvieļ iem.
Teritorija ir skaista, diezgan pieklā jī ga izmē ra. Un, ja ņ em vē rā , ka viesnī cas viesi var izmantot mā su kaimiņ u viesnī cu infrastruktū ru, tad var teikt, ka tā ir milzī ga. Viss kā rtī gs, tī rs un zaļ š .
Bē rniem ir daudz lietu: rotaļ u laukumi, peldbaseini, akvaparks, bē rnu animā cija, pludmale. Pludmale ļ oti forš a, liela, lieliska ieeja ū denī . Dziļ ums nav tā lu. Apakš daļ a laba, bet ir oļ i. Š ī nav ar tī klu norobež ota lagū na, bet gan atklā ta jū ra, kur var sastapt daž ā dus jū ras dzī vokļ us (lauvas, satiekas ķ irurgi un ež i). Mē s esam pieauguš ie, paš i nelietojā m koraļ ļ us, bet bē rns, jā , jū s nekad zinā t...
Pludmale ir tī ra, strā dnieki pastā vī gi kaut ko tī ra, uztur kā rtī bu. Vietas pietiek visiem, brī vu sauļ oš anā s krē slu pietika. Ir pieejama tualete un duš a.
Ē diens mums derē ja ideā li, pat izvē lī gā meita ē da daudz ko un piekrita pamē ģ inā t) lai gan mā jā s. . . Kopumā visa pietika, nebijā m vī luš ies. Papildus galvenajai ir a la carte un uzkodas. Lai gan bufete, viņ i liek ē dienu uz pavā ra š ķ ī vja. Neparasti, bet ne kaitinoš i. Apkalpoš ana lielā koties ir draudzī ga, bez sū dzī bā m. Vienmē r vairā ku veidu gaļ a, t. sk. grils, zivis katru dienu, jū ras veltes arī bija. Zupas, piedevas, svaigi un termiski apstrā dā ti dā rzeņ i, izcirtņ i, augļ i un deserti, t. sk. ž eleja. Brokastis ir standarta, izvē le ir daudz lielā ka nekā mā jā s, neatkarī gi no tā , ko kā ds saka.
Animā ciju interesē ja tikai bē rnu programmas forma, viņ i nepiedalī jā s aktī vajā pieauguš ajā , bet ir programma, puiš i pastā vī gi aicina, bet kopumā bija pietiekami daudz izklaides ū dens slidkalniņ u un jū ras veidā . . Un bijā m arī forš ā ekskursijā uz El Gounu, programma bija pā rdomā ta lī dz sī kumiem un laivā pa "Ē ģ iptes Venē cijas" kanā liem, delfī ni, batiskafs, snorkelē š ana un izcilas pusdienas ar jū ras veltē m. Bē rns ir sajū smā , mē s arī . Pasū tī ts tibaturkomā . Viņ i izvē lē jā s sev tī kamo, sazinā jā s ar organizatoru, samaksā ja pē c fakta.
Personā ls ir atsaucī gs, cenš as palī dzē t problē mu risinā š anā , ir atgriezeniskā saite. Meitai vienmē r ir pievē rsta liela uzmanī ba, maziem bē rniem uzmanī ba netiks atņ emta)
Viesnī ca nav lē ta, bet tā attaisno savu cenu. Mums ļ oti patika, lieliski pavadī jā m laiku, paldies visiem, atgriezī simies pie viena no trim no š ī s ķ ē des. Ieteicams!
Parādīt vairāk »


iemiesojums livsha111
Kaut kur lasīju, ka pirmajā stāvā visas telpas ir vecas, otrā un trešā ir gaišas un jaunas. Vai tā ir? Varbūt ir kāda atšķirība starp ēkām un stāviem. Istaba bija rezervēta pie bankas gultas. Šeit, manuprāt, viņš lūdz ierodoties iegūt gaišu un jaunu istabu. Jau iepriekš paldies par ekskursiju.
3 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
iemiesojums tonipulya
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums Olesja3
4 gadā atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель построенный в марокканском стиле в окружении зеленых кустарников и пальм, красивая ухоженная территория, высокий уровень питания, песчаный пляж с удобным входом. Для удобства туристов на reception работает русскоязычный персонал. Открыт в 2003 году. Последняя частичная реновация проведена в 2020 году. Отель состоит из основного 2-этажного здания (только ресепшен) и комплекса 3-этажных корпусов. Рекомендуем для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 15 км от аэропорта Хургады, в 20 км от центра города, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 400 метров, есть пирс.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, room service: платно (24 часа), заказ такси, ежедневная уборка номера, утюг и гладильная доска (по запросу), услуги по глажке одежды (платно), 3 ресторана, магазины, 7 баров (1 платно), диетическое меню (по запросу), 1 конференц-зал (на 300 чел., платно), автобус до центра города (по запросу, платно), 3 бассейна (1 с подогревом в зимний период), у бассейна полотенца, зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно (1 полотенце в день). Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (2 отделения в бассейнах без подогрева), детский клуб (с 3 до 12 лет), водные горки, детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: аквааэробика, дартс, бочче, мини-футбол, волейбол на пляже, прокат теннисных ракеток и мячей, футбол бесплатно (освещение платно). Платно: катание на лошадях, катание на верблюдах, освещение теннисного корта. Аквапарк (8 горок для взрослых и 5 горок для детей, минимальный рост для пользователя аквапарка должен составлять 120 см).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 481 номер.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Km 20 Hurghada, Safaga Road, P.O. Box 385, Red Sea, Egypt.
Tālruņi: +2 (0) 65 3460040
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.