Rixos Premium Magawish 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.910
№89 viesnīcas reitingā Hurgada
8.2 Numurs
7.3 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.8 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Premium 5 zvaigžņu viesnīca atrodas pie Sarkanās jūras ar tiešu piekļuvi privātai pludmalei. Tā piedāvā numurus un apartamentus ar privātu baseinu, dažādas sporta un animācijas programmas, augstu apkalpošanas līmeni. Viesnīca ir piemērota visu kategoriju tūristiem. Atklāšana 2020. gada aprīlī.Vairāk →
аватар DGGService
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca RiXos koncepcijas ietvaros ir diezgan pieklā jī ga. Tač u mana atsauksme par ko citu, kā pilnī gi pozitī vs iespaids, momentā ni tika atiestatī ts pē c maka pā rbaudes Hurgadas lidostā , kad tika fiksē ts, ka trū kst daļ a lī dzekļ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca RiXos koncepcijas ietvaros ir diezgan pieklā jī ga.

Tač u mana atsauksme par ko citu, kā pilnī gi pozitī vs iespaids, momentā ni tika atiestatī ts pē c maka pā rbaudes Hurgadas lidostā , kad tika fiksē ts, ka trū kst daļ a lī dzekļ u.

Nauda atradā s makā , kas, savukā rt, atradā s slē gtā mugursomā un pastā vī gi atradā s LOTUS 44 ē kas 44010. telpas iebū vē tajā garderobē un tikai izrakstoties no 12:00 lī dz 18:00 atrodas bagā ž as glabā tuvē stingrā reģ istratū ras personā la uzraudzī bā .

No tā var viegli secinā t, ka viesnī cas darbinieki nelikumī gas iedzī voš anā s un peļ ņ as nolū kos izkrā pj visu jū su iedzī vi, un pieļ auju, ka viņ us interesē tieš i banknotes, jo. bankas kartes palika vietā.

Tā pē c divreiz pā rdomā jiet, vai jums vajadzē tu doties uz š o viesnī cu, un visu laiku uztraucieties par skaidrā s naudas droš ī bu.

Manuprā t, secinā jums ir skaidrs.
Es ļ oti biež i atpū š os RiXos ķ ē des viesnī cā s, un š ī ir pirmā reize.

Viesnī cas vadī bai jā veic administratī vie pasā kumi, lai novē rstu zā dzī bu no viesu slē gtā s bagā ž as un tieš i no viesnī cas darbinieku vidus identificē tu izpildī tā jus.

Š ī s viesnī cas darbinieki var nozagt naudu, kas š ajā viesnī cā tiek glabā ta seifā vai slē gtos koferos un mugursomā s.

Manus svē tkus aizē noja š ī situā cija, un es ceru, ka tas palī dzē s jums bū t modram, lai nepazaudē tu savus lī dzekļ us.
Было сначала все замечательно, однако в отеле процветает воровство и кража денежных средств из багажа гостей.
аватар m0754
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Rixos Premium Magawish uz nedē ļ u kļ uva par mū sē jo! ! ! Tieš i to arī jutā m, jo ​ ​ bez uzmanī bas tajā nepaliksi (ja vē lies). Es domā ju apkalpoš anu. Viņ š ir augstā lī menī . Jū s tikko domā jā t par dzē rienu, un viņ i jau to jums atnes. … Tomēr ▾ Rixos Premium Magawish uz nedē ļ u kļ uva par mū sē jo! ! ! Tieš i to arī jutā m, jo ​ ​ bez uzmanī bas tajā nepaliksi (ja vē lies). Es domā ju apkalpoš anu. Viņ š ir augstā lī menī . Jū s tikko domā jā t par dzē rienu, un viņ i jau to jums atnes. Protams, Covid ir ieviesis savas korekcijas un, lai paņ emtu ē dienu, ir jā prasa darbiniekam, tač u tā ir mū su dzī ves jaunā realitā te. Ak jā , es gribē ju nodalī t sporta zā li un spa...Mmmm, spa, protams, ir svē tlaime. Iesaku visiem to apmeklē t. Un pē c spa dodieties uz vitamī nu bā ru un dzeriet svaigu mango. Lidojā m uz viesnī cu uz nedē ļ u un, tā kā esam pie pareiza uztura, mums bija iespē ja nekļ ū t labā k un ē st veselī gu pā rtiku (tā ir daudz). Paldies Ē ģ iptei, paldies Rixos.
аватар Dimaz1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca ar labu personā lu, ē dinā š anu, pludmale ar lielisku ieeju jū rā , bet bez koraļ ļ iem, ir nelieli trū kumi, bet administrā cija cenš as tos novē rst, var redzē t nelielu apskatu. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca ar labu personā lu, ē dinā š anu, pludmale ar lielisku ieeju jū rā , bet bez koraļ ļ iem, ir nelieli trū kumi, bet administrā cija cenš as tos novē rst, var redzē t nelielu apskatu.
рецепшен, номер, пляж, вечернее шоу хороший сервис
аватар Andrey.mandzuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir pilnī gi jauna, tā pē c visur joprojā m notiek remontdarbi. Gan telpā s, gan pludmalē . Telpas it kā jaunas - bet daudz nepilnī bu un sī kumi kas nestrā dā un vietas kur nav pabeigts remonts. Mū su duš a tecē ja. Tā pat jā bū t uzmanī giem, izvē loties numurus – ir daudz industriā lo iekā rtu un ventilā cijas sistē mu, kas dā rd visā viesnī cā un rada š ausmī gi neē rtu troksni. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pilnī gi jauna, tā pē c visur joprojā m notiek remontdarbi. Gan telpā s, gan pludmalē . Telpas it kā jaunas - bet daudz nepilnī bu un sī kumi kas nestrā dā un vietas kur nav pabeigts remonts. Mū su duš a tecē ja. Tā pat jā bū t uzmanī giem, izvē loties numurus – ir daudz industriā lo iekā rtu un ventilā cijas sistē mu, kas dā rd visā viesnī cā un rada š ausmī gi neē rtu troksni. Ē diens labs, ē dienu izvē le arī . Viss ir jautri un garš ī gi. Tikā m uz Monatika un labu dī dž eju koncertu.
аватар Troshka_1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es rakstu š o atsauksmi š ī s viesnī cas augsto izmaksu dē ļ . Testa rež ī mā viesnī ca darbojas ar 30% noslogojumu. Es uzreiz uzrakstu mī nusus, jo tie ir galvenie, ī paš i mā tē m ar bē rniem. Tā tad: - ap viesnī cu nav infrastruktū ras; - viesnī cas teritorijā visur notiek bū vniecī bas un apdares darbi; - ir atvē rti a la Carte restorā ni no 7 - 4; - nav dienas animā cijas pieauguš ajiem un bē rniem; - Spa, nirš anas klubs, veikali slē gti; - Slikti apmā cī ts personā ls, kas slikti pā rvalda krievu valodu; - bē rnu zonas trū kums ē dinā š anai galvenajā restorā nā ; - galvenajā restorā nā nav izkā rtņ u krievu valodā , lai izvē lē tos ē dienus. … Tomēr ▾ Es rakstu š o atsauksmi š ī s viesnī cas augsto izmaksu dē ļ .
Testa rež ī mā viesnī ca darbojas ar 30% noslogojumu.
Es uzreiz uzrakstu mī nusus, jo tie ir galvenie, ī paš i mā tē m ar bē rniem.
Tā tad:
- ap viesnī cu nav infrastruktū ras;
- viesnī cas teritorijā visur notiek bū vniecī bas un apdares darbi;
- ir atvē rti a la Carte restorā ni no 7 - 4;
- nav dienas animā cijas pieauguš ajiem un bē rniem;
- Spa, nirš anas klubs, veikali slē gti;
- Slikti apmā cī ts personā ls, kas slikti pā rvalda krievu valodu;
- bē rnu zonas trū kums ē dinā š anai galvenajā restorā nā ;
- galvenajā restorā nā nav izkā rtņ u krievu valodā , lai izvē lē tos ē dienus.
- personā lam nav laika apkalpot galdus;
- sastrē gumstundā s galvenajā restorā nā ir rinda, tā pē c iesakā m apmeklē t restorā nu People pludmalē (ē dienkarte ir ļ oti garš ī ga);
- istabu skaits labs, bet ir daudz nepilnī bu apdarē , seifu, ledusskapju, santehnikas darbī bā ;
- servisa pakalpojumi uz ļ oti ilgu laiku novē rš visus pieprasī jumus.
Plusi:
- iesakā m apmeklē t A la Carte "Brazī lijas", "Ā zijas", rī ta VIP brokastis un pusdienas pie "People";
- vakara animā cija pieauguš ajiem ir brī niš ķ ī ga;
- alkohols, sulas, augstas kvalitā tes kokteiļ i;
- liela tī ra pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu un kajī š u, apsildā mi baseini;
- ieeja jū rā smilš aina, piemē rota bē rniem;
- personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs.
Uz viesnī cas atklā š anu aicinā tas popzvaigznes, profesionā li fitnesa treneri un pavā ri. Bijā m MONATIK koncertā - bijā m pilnī bā sajū smā .
P. S. Viesnī ca ir skaista, moderna un liela. Tā novitā tes dē ļ tam ir daudz trū kumu. Mammā m ar bē rniem un cilvē kiem, kas pieraduš i pie 100% komforta par lielu naudu š osezon NEIESAKU viesnī cu apmeklē t!
Главный въезд Номер Сьют, самая дешевая категория в 44-м корпусе. Не рекомендуем . Идёт стройка. Все в строительной пыли и краске.


iemiesojums solarorange2012
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums serg4427
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Премиальный 5-звездочный отель, расположен на берегу Красного моря с прямым доступом к частному пляжу. К услугам гостей номера и люксы с собственным бассейном, разнообразные спортивные и анимационные программы, высокий сервис обслуживания. Отель подойдёт для любых категорий туристов. Открытие в апреле 2020 года.

Atrašanās vieta 7 км от аэропорта Хургады. 12 км от центра города.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, приветственное шампанское для взрослых во время регистрации заезда и фруктовый коктейль для детей, детская стойка регистрации, восточные приветственные напитки со специальными турецкими деликатесами и холодными полотенцами, бесплатная вода и влажные салфетки в автомобиле в день отъезда, приветственное письмо генерального директора во всех номерах, парковка с услугами парковщика, услуги консьержа, приоритет при бронировании столика в главном ресторане для гостей с ограниченными физическими возможностями, ViP-трансфер от/до аэропорта (только для Royal Family Suite и Royal Villa).

Банкетный зал (825 кв.м), 2 конференц-зала (по 40 кв.м), VIP-зал (40 кв.м), магазины и бутики на территории.

3 открытых бассейна (главный бассейн – 620 кв.м; семейный бассейн – 850 кв.м; пляжный бассейн – 450 кв.м).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Rixy Club (09:30-19:00; 21:30-23:00; 1-4 лет – в сопровождении родителей). Детские анимационные программы (соревнования, олимпийские игры, детский шеф-повар, пираты, герои, дни зоопарка, охота на призраков и др.; 4-8 лет; 8-12 лет). Ресторан для детей (1-12 лет; обед с 12:00 до 14:00, ужин с 17:30 до 19:00). 3 детских бассейна (09:30-до захода солнца; 1-12 лет). Водные игры, водное поло для детей. Игровая комната (игровая приставка, настольный теннис, Xbox, бильярд, аэрохоккей, детский мяч для ног, дартс; 12-17 лет). Мини-диско (детские танцы, детское шоу; 20:30-21:30; 1-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Анимационные спортивные программы (аква-аэробика, уроки йоги и пилатеса, зумба, степ-аэробика), профессиональные танцевальные шоу, бочча, пляжный волейбол, мини-футбол, дартс, аэро-хоккей, компьютерные, электронные игры.
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 410 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Safaga Rd, Km12, Hurghada, Red Sea Governorate 84517, Египет
Tālruņi: +20 6534 64 620
Tīmekļa vietne: Rixos Premium Magawish
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.