Marina Hotel 3*– Atsauksmes

29
Novērtējums 6.110
№43 viesnīcas reitingā Aija Napa
7.8 Numurs
6.8 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.3 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ayia Napa augstākajā punktā, ar skatu uz pilsētu un jūru.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s oktobra beigā s. Pacieš ami. Viesnī ca atbilst 3 *. Ceļ š uz jū ru ir lejup un augš up, pirmajā s dienā s teļ i sā pē ja. Gulta mainī ta 2.8 dienā s, dvieļ i katru dienu, tī rī š ana katru dienu. Viss darbojas. … Tomēr ▾ Atpū tā s oktobra beigā s. Pacieš ami. Viesnī ca atbilst 3 *. Ceļ š uz jū ru ir lejup un augš up, pirmajā s dienā s teļ i sā pē ja. Gulta mainī ta 2.8 dienā s, dvieļ i katru dienu, tī rī š ana katru dienu. Viss darbojas. Televī zijā ir 2 krievu kanā li. Apkalpoš ana ir draudzī ga. Paņ ē mā m tikai brokastis, tā s ir ļ oti vienmuļ as. Vakariņ ojā m tavernā s. Š ajā gada laikā daudzas viesnī cas un krodziņ i ir slē gti. Divas dienas lija lietus, pā rē jā s bija siltas, sauļ ojā s. Jū ra ir auksta, bet peldē ties var. Daudzi pensionā ri ir ā rzemnieki (lai dzī voju vecumdienā s). Š ajā laikā tuvā kā s lidostas ir slē gtas, braucā m vairā k kā.3 stundas no Pafosas un atpakaļ tā pat. Viesnī ca atrodas pilsē tas nomalē , bet ar kā jā m var apbraukt visu pilsē tu, nebraucā t ar autobusu. Ekskursijas no mū su gida nepirkā m, pilsē tā.2x ir lē tā k. Vispā r Kipra, tā tad nekas ī paš s, vairs nebraukš u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tī rs, kluss, bez burvī bā m. 3 ir 3. Pē c 4 vai 5 ir ļ oti viegli. Vakariņ ā s daž i augļ i. Bet Kiprā vispā r ir maz augļ u, Grieķ ijā vairā k. Un vī ns ir labā ks. Pludmale lieliska. Taisnī ba ir iet ar kā jā m, pie tā pierod 3dien. … Tomēr ▾ Tī rs, kluss, bez burvī bā m. 3 ir 3. Pē c 4 vai 5 ir ļ oti viegli. Vakariņ ā s daž i augļ i. Bet Kiprā vispā r ir maz augļ u, Grieķ ijā vairā k. Un vī ns ir labā ks. Pludmale lieliska. Taisnī ba ir iet ar kā jā m, pie tā pierod 3dien. Pirmajā s dienā s jū su teļ i sā pē s. Atstā jiet papē ž us mā jā s. Daudz pensionā ru un bē rnu. Ja jū s ē dat tikai jū ras dē ļ , jū s to nenož ē losit. Ja apkalpoš ana ir svarī ga - ņ emiet 5 zvaigznes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi biju Kiprā , un man ļ oti patika, braucā m uz 8 dienā m, bet ļ oti ī si!!! ! ! !!!!! ! Napa ir super!!!!!!!!!!!!! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!! ! ! Kiprieš i ir super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !! ! Dievs, cik labi, kā di tur vī ri..............Kad ieraudzī jā m kiprieti, ļ oti ilgi stā vē jā m ar mutē m vaļ ā , viņ i ir krā š ņ s!!!!!! ! !. … Tomēr ▾ Pirmo reizi biju Kiprā , un man ļ oti patika, braucā m uz 8 dienā m, bet ļ oti ī si!!! ! ! !!!!! ! Napa ir super!!!!!!!!!!!!! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!! ! ! Kiprieš i ir super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !! ! Dievs, cik labi, kā di tur vī ri..............Kad ieraudzī jā m kiprieti, ļ oti ilgi stā vē jā m ar mutē m vaļ ā , viņ i ir krā š ņ s!!!!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ģ imenes brī vdienas uz nedē ļ u. Ē diens ļ oti daudzveidī gs, garš ī gs un bagā tī gs (tiem, kam patī k ē st). Viesnī cas teritorija tieš ā m ir neliels parks un ļ oti mā jī gs. Serviss angļ u valodā . Krievu bija maz, pā rsvarā vā cieš i, briti un skandinā vi. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas uz nedē ļ u. Ē diens ļ oti daudzveidī gs, garš ī gs un bagā tī gs (tiem, kam patī k ē st). Viesnī cas teritorija tieš ā m ir neliels parks un ļ oti mā jī gs. Serviss angļ u valodā . Krievu bija maz, pā rsvarā vā cieš i, briti un skandinā vi. Jū ra netā lu, pludmales lieliskas, ū dens temperatū ra bija 26 grā di, ū dens smaragds un tī rs. Vienī gā s neē rtī bas atpū tas laikā ir ļ oti dā rgas ekskursijas (paņ em vairā k naudas). Viesnī ca atrodas ļ oti klusā vietā , un tas ir lieliski, jo. bā ri un restorā ni ir atvē rti lī dz rī tam.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s bijā m Marina hotel 3 * 2010. gada augusta beigā s - septembra sā kumā . Galvenais ir pirms ceļ ojuma noteikt savas prioritā tes: uz ko dodaties, cik daudz naudas esat gatavs maksā t par viesnī cu, kas jums ir svarī gi atvaļ inā jumā . Kā rtī bā : Viesnī ca / personā ls: viesnī ca diezgan atbilst tā s 3 * zvaigž ņ u vē rtē jumam. … Tomēr ▾ Mē s bijā m Marina hotel 3 * 2010. gada augusta beigā s - septembra sā kumā .
Galvenais ir pirms ceļ ojuma noteikt savas prioritā tes: uz ko dodaties, cik daudz naudas esat gatavs maksā t par viesnī cu, kas jums ir svarī gi atvaļ inā jumā .
Kā rtī bā :
Viesnī ca / personā ls: viesnī ca diezgan atbilst tā s 3 * zvaigž ņ u vē rtē jumam. Viesnī ca nav jauna, bet tī ra un ē rta. Jū s jū taties ē rti. Personā ls nerunā krieviski (tiem, kas nerunā angliski). Man nav problē mu ar valodu, tā pē c viņ i adekvā ti atbildē ja uz jebkuru pieprasī jumu un vienmē r ir gatavi palī dzē t. Parastais solis lī dz tuvā kajai pludmalei ir 10 minū tes. Lī dz centram 20 minū tes.
Teritorija: ir peldbaseins. Teritorija neliela, bet ļ oti zaļ a un mā jī ga. Apkā rt koki un ziedi. Neskatoties uz to, ka viesnī ca atrodas uz ceļ a, maš ī nas vispā r nav ne dzirdamas, ne redzamas. Ir peldbaseins, kurā savu laiku pavada diezgan daudz tū ristu, neatkarī gi no tā , ka viņ i ierodas atpū sties jū rā .
Istaba: liela, kontrastaina un mā jī ga. Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir 3 * istabā ir tē jkanna ar sadzī ves tehniku, fē ns, ledusskapis, televizors, balkons. Tī rī š ana katru dienu. Mē beles nav jaunas, bet atkal tas nav 5 *. Atvaļ inā jumā galvenais ir nemeklē t sī kumus un nerakt, vai mē beles vai santehnika ir veca. Atcerieties, ko jū s meklē jat.
Ē dinā š ana: Brokastis katru rī tu ir vienā das. Nemaz neesmu izvē lī ga, bet sortiments neiepriecinā ja. Skudņ enko...Brokastī s augļ us nedod vispā r. Omlete, olu kultenis, desiņ as, siers, desa/š ķ iņ ķ is, maize, kaut kas lī dzī gs salā tiem, piens ar graudaugiem. Dā rzeņ u praktiski nav. Katru dienu mainiet tomā tus / gurķ us. Tas pats notiek vakariņ ā s. Vakariņ as 3 dienā s bija prieks. Gaļ a ir garš ī ga jebkurā veidā . Kartupeļ i, makaroni, makaroni. Meloņ u diena, arbū zu diena, zaļ o bumbieru diena. Deserta praktiski nav: saldē jums reizi trijā s dienā s, ž eleja un kaut kas lī dzī gs kū kai. Ik vakariņ ā s cenš as pasniegt kaut ko citu, bet tie, kuri Turcijā , Ē ģ iptē pieraduš i pie VISS IEKĻ AUTA, acī mredzot nebū s sajū smā par gatavotā ē diena daudzumu.
Domā ju, ka viesnī ca ir piemē rota jaunieš iem, kuri nav izvē lī gi attiecī bā uz ē dienu un attā lumu lī dz pludmalei un pilsē tas centram. Piemē rots tiem, kam, pirmkā rt, svarī ga ir nevis apkalpoš ana viesnī cā un nevis š iks un daudzveidī gs ē diens, bet gan ballī tes, atpū ta un jū ra.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ties ar draugiem laika posmā no 23.08 lī dz 01.09. 2010 š ajā viesnī cā . Mē s visi esam sajū smā!! ! Jā , jā saprot, ka dodaties uz Eiropas 3* viesnī cu. Mē beles telpā ir morā li novecojuš as, tač u tā s ir pamatī gas un funkcionā las. … Tomēr ▾ Atpū ties ar draugiem laika posmā no 23.08 lī dz 01.09. 2010 š ajā viesnī cā . Mē s visi esam sajū smā!! !
Jā , jā saprot, ka dodaties uz Eiropas 3* viesnī cu. Mē beles telpā ir morā li novecojuš as, tač u tā s ir pamatī gas un funkcionā las. Ir televizors (2 krievu kanā li), kondicionieris, fē ns, ledusskapis, tē jkanna. Istaba divā m personā m ir diezgan plaš a. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet visa apstā dī jumos (tas ir ļ oti svarī gi, jo karstajā laikā var paslē pties ē nā ). Starp citu, baseins ir diezgan liels (vietas pietiek visiem). Pludmale atrodas 5-7 minū š u gā jiena attā lumā . Ayia Napa centrs ir 15-20 minū tes nesteidzī gā tempā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar vī ru, mums bija 23-25 ​ ​ gadi. . . Pirmajā s dienā s bijā m sajū smā , mums viss patika, nav tā lu no centra 10-15 minū tes ar kā jā m, arī pludmale ir viegli sasniegt.... Tikai tad, kad viņ i sā ka tusē t pilnā sparā , es jau viesnī cā sā ku sasprindzinā t, lai tiktu mā jā s pē c ballī tes bija jā kā pj kalnā , atpakaļ vajadzē ja 40-50 minū tes. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar vī ru, mums bija 23-25 ​ ​ gadi. . . Pirmajā s dienā s bijā m sajū smā , mums viss patika, nav tā lu no centra 10-15 minū tes ar kā jā m, arī pludmale ir viegli sasniegt.... Tikai tad, kad viņ i sā ka tusē t pilnā sparā , es jau viesnī cā sā ku sasprindzinā t, lai tiktu mā jā s pē c ballī tes bija jā kā pj kalnā , atpakaļ vajadzē ja 40-50 minū tes....... un ja taksometrs maksā.8-9 eiro, bet Kiprā ir sliktā kas viesnī cas - tas bija vienī gais, kas mani iepriecinā ja......Kas attiecas uz iepirkš anos, tad Aijanapā ir labā k nesteigties drē bē s labā k braukt ar autobusu nr. 711 un tikt lī dz Larnakai (40-50 min), tur ir daudz labu veikalu un cenas labā kas......neiesaku ē st pie baseina bā rs arī , cenas tā das paš as kā visur citur, bet ē diens nav ī paš i garš ī gs, labā k uz kaimiņ u viesnī cas teritoriju vai uz pilsē tu.....
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir vienkā rš i SUPER (neaizmirstiet, ka ē dat 3 *). Tī rs, kā rtī gs, draudzī gs personā ls (lai gan runā angliski). Ē diens ir labs. Vakariņ as katru dienu savā dā kas, deserta saldē jums, konditorejas izstrā dā jumi, melone, arbū zs, ž eleja. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i SUPER (neaizmirstiet, ka ē dat 3 *). Tī rs, kā rtī gs, draudzī gs personā ls (lai gan runā angliski). Ē diens ir labs. Vakariņ as katru dienu savā dā kas, deserta saldē jums, konditorejas izstrā dā jumi, melone, arbū zs, ž eleja. Viesnī ca atrodas Ayia Napa nomalē , blakus Ļ OTI pieklā jī gai kafejnī cai Tafini (iesaku apmeklē t) lieliski gatavo, apkalpoš ana izcila. Lī dz pilsē tas centram apmē ram 10 minū š u gā jiens garā m krievu bā ram "Teremok". Ī sā k sakot, ja jums nav nepiecieš ama animā cija jū su izklaidei, tad iesaku apmeklē t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atgriezā mies vakar no Ayia Napa. . . Par viesnī cu var teikt tā - normā la Eiropas trijotne! Tū lī t izdarī š u rezervā ciju - atvaļ inā jumā mē rķ is bija apskatī t visas salas apskates vietas un, protams, daudz peldē ties, kas ir diezgan sekundā ri. … Tomēr ▾ Atgriezā mies vakar no Ayia Napa. . . Par viesnī cu var teikt tā - normā la Eiropas trijotne!
Tū lī t izdarī š u rezervā ciju - atvaļ inā jumā mē rķ is bija apskatī t visas salas apskates vietas un, protams, daudz peldē ties, kas ir diezgan sekundā ri...
Pozitī vi ir tas, ka viesnī ca atrodas nomalē , tā pē c ir kluss. Uzreiz paņ ē mā m maš ī nu (dienā maksā ja 35 eiro), tā pē c ar pā rvā kš anos problē mu nebija. 2 nedē ļ as apceļ ojā m visu Kipru (izņ emot turku daļ u). Mē s peldē jā mies daž ā dā s pludmalē s. . . Vē los atzī mē t, ka Ayia Napa ir viena no labā kajā m pludmalē m uz salas. Man patika arī pludmale netā lu no Limasolas (Episkopi Bay).
No mī nusiem - Ayia Napa, maigi izsakoties, nav labā kais sā kumpunkts ceļ oš anai pa salu. Lī dz visiem apskates objektiem ir tā ls ceļ š...Tā pē c tiem, kas vē las braukt pa salu, apskatī t apskates vietas, iespē jams, labā k izvē lē ties Limasolas priekš pilsē tu.
Runā jot par pludmales brī vdienu un komforta (brī vdienas pludmalē -viesnī cā ) cienī tā jiem, pirmajā rindā , iespē jams, vajadzē tu ņ emt č etrus vai piecus.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja pē c bū tī bas, tad par 27 tū kstoš iem diviem uz 5 pilnā m dienā m sezonā š ī viesnī ca mums izmaksā ja (brokastī s). Pā rsteidzoš i, pat par š o naudu viņ i mums iedeva istabu ar skatu uz jū ru))) 1. Acī mredzot nevajadzē tu ņ emt neko citu kā tikai brokastis, jo apkā rtnē ir daudz restorā nu ar ļ oti garš ī giem ē dieniem un patī kamu atmosfē ru, lielisku servisu un daudz komplimentu) 2. … Tomēr ▾ Ja pē c bū tī bas, tad par 27 tū kstoš iem diviem uz 5 pilnā m dienā m sezonā š ī viesnī ca mums izmaksā ja (brokastī s). Pā rsteidzoš i, pat par š o naudu viņ i mums iedeva istabu ar skatu uz jū ru)))
1. Acī mredzot nevajadzē tu ņ emt neko citu kā tikai brokastis, jo apkā rtnē ir daudz restorā nu ar ļ oti garš ī giem ē dieniem un patī kamu atmosfē ru, lielisku servisu un daudz komplimentu)
2. Viesnī cā s ir nenormā li daudz krievu - tas ir skaidrs mī nuss. Turklā t tā ds kontingents, kas ietaupa uz visu (tikai š ajā gadī jumā viņ i izvē las tā du viesnī cu), viņ iem ir zinā ms garlaicī gums, stenē š ana un supertaupī ba (vī rieš iem).
3. Ar kā jā m lī dz centram ir patieš ā m tā lu (20 minū tes uz papē ž iem, un bruģ akmeņ i). Bet tur ir brī niš ķ ī gs, viens no pā rgalvī gā kajiem Ayia Napa Crazy Frogs bā riem (tieš ais Kipras numurs 96496770, un taksists ir krievs. Š is taksis nodroš ina š o bā ru bez maksas. Vakarā varat pasū tī t no viesnī cas un jums bū s tikt uz turieni jebkurā laikā . Un lī dz 23:00 tur Kokteiļ i par puscenu. Litra margarita piemē ram maksā.7, 5 eiro. Vispā r bā rs super, karaoke lī dz 23:00, daudz krievu viesmī ļ u, bezmaksas popkorns un daudz kadru, vienmē r kaut kā da izklaide. Kopumā mē s gandrī z vienmē r sā kā m no š ī s joslas. Ņ emot vē rā bezmaksas piegā di)
4. Tas, ka jū ra atrodas tieš i viesnī cas priekš ā , ir tikai rakstī ts. tieš ā m ir klints, un jū s nevarat iet uz jū ru. Lī dz pludmalei jā iet 15-20 minū tes. Sauļ oš anā s krē sli -2.5 eiro, lietussargs -2.5 eiro. Bet š ī pludmale ir garlaicī ga. Iesaku doties uz Nissi pludmali. Š ī ir arī Ayia Napa. noķ ē rā m maš ī nu bez problē mā m. Ir mega ballī te, ballī te, bariņ š ā rzemnieku. Krievu gandrī z nav. Visur pozitī vs, mohito pie upes, daudz paziņ u utt.
5. Forš i veikali Paralimni. Š is ir kaimiņ u ciems. Jā brauc 5 minū tes, bet autobuss gandrī z stundu brauc par 1 eiro (varbū t apkā rtceļ š ). Ceļ ojuma vē rts: kleita, kurpes, ja vē lies iegā dā ties.
6. Jū s nevarat gulē t Ayia Napa. Sā kumā visi dodas vakariņ ā s restorā nos, lī dz pulksten 11 ieplū st bā ros. 1:00 viss tiek slē gts, izņ emot klubi. Lī dz rī tam viss ir klā t.
ja gribi tieš ā m ballē ties, neaprobež ojas ar banā lo Red Skwea. Ir tikai krievi, un stulbi viņ i tur nā k pē c krievu meitenes. Apkā rt ir tik daudz interesantu lietu.
7. Viesnī ca numuru nepagarina. Bet nodroš ina duš u tiem, kas izrakstā s vakarā . Turklā t viesnī cā no lidojuma dzī vo kā di 10 cilvē ki. Pusstundu pirms izlidoš anas sastā jā s rinda. . Tikko vienojā mies ar pā rē jiem viesnī cas iemī tniekiem mazgā ties savā s duš ā s. Labā k ir iepriekš sarunā t tikš anos ar kā du.
8. Dvieļ u cena 5 eiro uz visu brī vdienu, plus 5 eiro depozī ts. Viņ i saka, ka jā maina ik pē c trim dienā m. Bet mē s mainī jā mies katru dienu
9. Par santehniku ​ ​ sū dzī bu nav, un telpa kopumā ir pieklā jī ga
10. Internets maksā.10 min-1 eiro
11 Baseina bā rs ir tik un tā . Nav ī paš u kokteiļ u, ierobež ota visa izvē le
12. Lai lieliskas brī vdienas!
13. Otro reizi uz š o viesnī cu neieš u pat par zemu cenu, jo tur ir daudz krievu un ļ oti tā lu no centra. Jū ra nav tuvu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums les-69
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums les-69
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель находится на самой высокой точке Айа-Напы, откуда открывается вид на город и море.

Atrašanās vieta 350 м до пляжа, 50 км до аэропорта Ларнаки, 900 м до центра Айя Напы.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Сейф на ресепшн, конференц-зал на 30 чел., мини-марке.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs
Telpu apraksts
  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese P.O.Box 30056, 5340 Ayia Napa, Cyprus
Tālruņi: +357 23 721 721
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).