Marvel 4*– Atsauksmes

33
Novērtējums 5.510
№54 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
5.6 Numurs
6.5 apkalpošana
5.2 Tīrība
5.7 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saulainā Krasta kūrorta ziemeļu daļā, 3 km no kūrorta centra un 100 m no jūras krasta. Uzcelta 2004. gadā. Kopējā platība 45 000 m2. Pēdējā renovācija veikta 2010. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар bellalenela
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tie, kas raksta negatī vi, tikai biedē cilvē kus. Vispā r normā la viesnī ca. Ē diens labs, daudzveidī gs, kaut ko sev atradī s pat izvē lī gā kie. Ļ oti tuvu jū ra, tuvu lielveikali, bā ri, tirgus. Nav skaļ š , kā saka citi. … Tomēr ▾ Tie, kas raksta negatī vi, tikai biedē cilvē kus. Vispā r normā la viesnī ca. Ē diens labs, daudzveidī gs, kaut ko sev atradī s pat izvē lī gā kie. Ļ oti tuvu jū ra, tuvu lielveikali, bā ri, tirgus. Nav skaļ š , kā saka citi. Mī nus 1. animā cija bē rniem un pieauguš ajiem, gandrī z tā s neesamī ba. 2. telpā m nepiecieš ams remonts, bet ne kritisks. Baseins tī rs un apsildā ms. Lielā kais dziļ ums 1.5 m, ir arī baseins ļ oti mazai tī rī š anai katru dienu, veļ as maiņ a 1.3 dienā s. Kopumā viss nav slikti. Un izvē lī gā kie atradī s mī nusus. Jū s nevē laties sē dē t savā istabā un skatī ties uz plaisā m sienā s!
аватар Popovych757
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nopirku biļ eti uz 9 naktī m cerī bā labi atpū sties, bet tā s nebija! Tā tad mū su atvaļ inā juma sā kums, izbraukš ana bija no Č erņ ivci pilsē tas, mū s aizveda pā rvadā tā js VK-tour, pagā juš ā gadsimta autobusi un tas ir par 70 € no cilvē ka! Nav tualetes, nedarbojas televizors, nav interneta, nav iespē jams uzlā dē t telefonu - bet ir kā ds bargs š oferis, kurš visu laiku mē ģ inā ja iespraust austiņ as nestrā dā još ajos monitoros, viņ us nelaida. … Tomēr ▾ Nopirku biļ eti uz 9 naktī m cerī bā labi atpū sties, bet tā s nebija! Tā tad mū su atvaļ inā juma sā kums, izbraukš ana bija no Č erņ ivci pilsē tas, mū s aizveda pā rvadā tā js VK-tour, pagā juš ā gadsimta autobusi un tas ir par 70 € no cilvē ka! Nav tualetes, nedarbojas televizors, nav interneta, nav iespē jams uzlā dē t telefonu - bet ir kā ds bargs š oferis, kurš visu laiku mē ģ inā ja iespraust austiņ as nestrā dā još ajos monitoros, viņ us nelaida. beznodokļ u, viņ us izlaida uz tualeti tikai pē c 5 stundā m un kur tas bija izdevī gi š oferiem (tualetes smirdē ja un visas maksā , bet š oferi gā ja bez maksas). Ceļ ojums sā kā s pulksten 14:00 un atveda mū s uz Bulgā riju uz Marvel pulksten 5:00. Mē s ieradā mies viesnī cā , un tur skats bija katastrofā ls - visur bija netī rumi, tukš as pudeles, glā zes, viss bija lipī gs un netī rs. Mē beles ar saplē stu polsterē jumu, sen jā remontē pirmsū dens zā le un neatbilst realitā tei!
Atnā ca menedž eris un skaļ i pateica, ka sazinā sies tikai krieviski (viņ iem nepatī k ukraiņ i Bulgā rijā ), un kas nesaprot, tas ir debī ls un debī li runā s angliski! Mums uzreiz pateica - brokastis nav paredzē ts braukt kur gribi un meklē t savu ē dienu, pusdienas iedeva paldies Dievam un sā lī ja 14:00 pē cpusdienā , minū ti braucā m 18h ar autobusu un iesē dā mies. zā le no 5 no rī ta, bulgā ros nav agrā s norē ķ inā š anā s koncepcijas! Viņ a pati vilka koferus uz istabu, bet š veicars horvā tiem, moldā viem un rumā ņ iem visu atnesa uz ratiem, sieviete ar bē rnu iedeva 1 € cerī bā , ka viņ as koferus paņ ems - bet brī nums nenotika!
Istaba tika iztī rī ta steigā , vannas istabā grī das bija slapjas Providencei 9 naktis mē s to negriezā m, viņ i nekad to netī rī ja, lai gan moldā vi, rumā ņ i un horvā ti tika tī rī ti katru dienu! Vienreiz atnesa š ampū nu un ziepes, nebija č ī bu, nebija fē na. Marvel viesnī ca pretojas sev kā.4 *.
Aizgā jā m pie administratora, teica, kad nā ks istabas uzkopš ana, viņ š uzmeta pā rsteigtu skatienu, saka, un ka viņ i tā netī rī ja, kā rezultā tā pusdienlaikā saš utuma apstulbis bulgā rs ielē ja. tī rus dvieļ us istabā , un tas bija 4. mū su uzturē š anā s dienā. un nomainī t gultu un kur viņ a kliedza š ampū nu - uno viņ i saka vienreiz un ar to jums pietiek, kompā nijā viņ i mums solī ja skatu no istabas par papildus samaksu, bet mums bija skats uz citu viesnī cu, ē nainu pagalmu un jū ras gabalu, Marvel viesnī cas priekš ā ir milzī ga š ika viesnī ca ar acī mredzot jū rā un ar tā du paš u cenu politiku kā Marvel, bet nē viens mums to piedā vā ja! Ē damzā le maza, netī ra (ir netī rumu izeja), ē diens bez garš as, nekas ī paš s nav, katru dienu viens un tas pats, nebija zivju, trī s veidu augļ i - ā boli, bumbieri un nektarī ns, bet kad Atbrauca poļ i un horvā ti, laba desa, parā dī jā s vī nogas, ananā ss.
Kamē r tu ē d, pa zā li braukā rati un nekaunī gi plē š tur tev š ķ ī vjus no deguna apakš as. Personā ls ir ā rpus formas un vienmē r netī rs. Bā rā varu minē t tikai tos puiš us kas strā dā ja pie bā ra ē damistabā , tas ir vienī gais pluss, puisis kurš bija pie baseina pie bā ra tikai ņ irgā jā s, ielē ja vienu malku un viss, it kā ielē ju no manas kabatas visi viņ a gatavotie kokteiļ i bija vienkā rš i š ausmī gi slikta garš a! Teritorija - netī ra, maza nav kopta. Baseins ir kā zā liens - neatbilst fotoattē lam! Pie baseina nav kur pā rģ ē rbties! Arī pludmalē nav nevienas mā jiņ as, visas pludmales ir paš valdī bas un netī ras, lietussargs un estakā des gulta ir 12 levas un tas ir pirms pusdienā m pē c vakariņ ā m, maksā vē lreiz! Izklaide viesnī cā Marvel - nulle! Baseinā nav mū zikas, vispā r nav izklaides, ja esat kopā ar bē rnu, tas viņ am ir smags darbs. Dubļ i un Marvel viesnī ca ir sinonī mi! 12:00 mū s izlika, pusdienas nedeva, labi, ka vismaz brokastis iedeva! Hotel Marvel - nekā dā veidā nevelk uz 4 *, š ī ir nož ē lojama viesnī ca no PSRS.
Istaba tika iztī rī ta tikai tad, kad izvā cā mies. VK-tū re kavē jā s pieturā , no kuras mū s savā ca, lai gan kamē r gaidī jā m hallē , citi Pā rvadā tā ji nā ca tieš i zem viesnī cas un meklē ja savus tū ristus, bet mē s karstumā skrē jā m uz pieturu un gaidī jā m. vē l 30 minū tes karstumā , tualetei pieturas bija pē c 5h. VK-tour ir sliktā kais pā rvadā tā js manā dzī vē ! Un pats galvenais, tū res ceļ ojums mums tika pā rdots Mega-tour st. Galvenais birojs 178 Chernivtsi Manager Nelly, tu meli!
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē diens nav ī paš i labs. Pludmalē - no rī tiem vienmē r ir jā ņ em sauļ oš anā s krē sli, citā di viss ir aizņ emts un nav vietas, kopumā viss ir ļ oti slikti. Bezmaksas autostā vvietas nav, visur ņ em naudu par stā vvietu, lai gan vietnē rakstī ts, ka atpū tniekiem ir bezmaksas stā vvieta. … Tomēr ▾ Ē diens nav ī paš i labs. Pludmalē - no rī tiem vienmē r ir jā ņ em sauļ oš anā s krē sli, citā di viss ir aizņ emts un nav vietas, kopumā viss ir ļ oti slikti. Bezmaksas autostā vvietas nav, visur ņ em naudu par stā vvietu, lai gan vietnē rakstī ts, ka atpū tniekiem ir bezmaksas stā vvieta.
аватар danyylmaximov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Briesmī ga apkalpoš ana. Wifi nedarbojas vispā r. Reģ istratū rā par š o problē mu viņ i piedā vā iegā dā ties Bulgā rijas operatoru ar satiksmi. Tī rī š ana vispā r netika veikta, ielika tikai tualetes papī ru un aizveda atkritumus. … Tomēr ▾ Briesmī ga apkalpoš ana. Wifi nedarbojas vispā r. Reģ istratū rā par š o problē mu viņ i piedā vā iegā dā ties Bulgā rijas operatoru ar satiksmi. Tī rī š ana vispā r netika veikta, ielika tikai tualetes papī ru un aizveda atkritumus. Š ampū nu un ziepes nesagā dā ja, naudu prasī ja pē c mū su lū guma. Nauda bū s - bū s ziepes un š ampū ns, dzeramnaudas jā liek. Bā rā sajauca vispā r kā paveicies. Kokteiļ us taisī ja pretī gus, bā rmeņ i absolū ti negribē ja strā dā t, kad tu piegā ji pie viņ iem - savija seju un izrā dī ja nepatiku ar visu savu izskatu, nemitī gi izlikā s, ka nesaprot ne krievu, ne angļ u valodu, lai gan bija rakstī ts, ka viņ i vajadzē tu saprast. Brī ž iem bija antisanitā ri apstā kļ i. Uz dī vā niem, kas tiek piedā vā ti gulē š anai, nav iespē jams gulē t, vē l jo vairā k kopā . Skaitļ i, kā vē laties. Ē diens vairā k vai mazā k var pavilkt 4 *, bet pat 3.5 ā trā k. Man ļ oti nepatika pastā vī gā rupjī ba un naudas pieprasī jums, kad mums bija viss iekļ auts. Es dodu padomus, kad cilvē ks ir strā dī gs un ir to pelnī jis, nevis tad, kad viņ š nepilda savus funkcionā los pienā kumus, un tik un tā skraidī š u, prasot to darī t par naudu. Kopumā acī mredzami nav 4 *, bet pakalpojuma ziņ ā pat ne 3 *. Kopumā viesnī cai dotu 3*, un atseviš ķ i servisam 1-2*, jo patiesī bā viss bija jā dara paš am, tā du attieksmi neesmu redzē jis. Varbū t viņ š agrā k bija labs, bet tagad viņ š ir pilnī bā prom.
аватар angelx
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Biju kopā ar draugu septembrī no 2016. gada 13. lī dz 20. septembrim. Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi. Atsauksmes izlasī tas un ieradā s) Hotel Marvel 4 * viss iekļ auts. Satikā s ar smaidu) Lož ņ ā uz jū ru uz 2 minū tē m) Esmu ļ oti izvē lī ga ē dienam un baž ī jos, ka palikš u izsalcis, kā tas parasti notika citā s viesnī cā s. … Tomēr ▾ Biju kopā ar draugu septembrī no 2016. gada 13. lī dz 20. septembrim. Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi. Atsauksmes izlasī tas un ieradā s) Hotel Marvel 4 * viss iekļ auts. Satikā s ar smaidu) Lož ņ ā uz jū ru uz 2 minū tē m) Esmu ļ oti izvē lī ga ē dienam un baž ī jos, ka palikš u izsalcis, kā tas parasti notika citā s viesnī cā s. Bija ļ oti patī kami pā rsteigts. Viņ i pagatavoja garš ī gi) Mē s barojā m 5 reizes dienā , bufete.... cū kgaļ a liellopu gaļ a vistas zivs. . . frī kartupeļ u biezenis vermicelli 2 veidu rī si 2 veidi. . . kū kas, saldē jums, daudz veidu dā rzeņ u salā ti, pankū kas, jogurti, š okolā des krē ms, mē rces, sieri, desiņ as, balik š ķ iņ ķ is, pica, vā rdu sakot, var runā t ilgi. Dzē rieni sulas fanta cola kafija daž ā das tē jas. . . alkohols daž ā di....Es esmu ļ oti apmierinā ts!!!!!!!!!!!! ! Bija garš ī gi, paldies puiš i! Baseins ir tī rs, bez hlora smakas. Istaba tī ra, liela ar skatu uz jū ru) Istabu uzkopj katru dienu. Viesmī ļ i, bā rmeņ i, darbinieki ļ oti patī kami un draudzī gi. Kad viņ i vakariņ oja, viņ i aizmirsa uz krē sla somu ar dokumentiem un naudu, viņ i jau bija paē duš i, un pē c pusstundas atcerē jā s, ka ir aizmirsuš i. Mē s atnā cā m, un viesmī lis mums teica, ka mū su soma reģ istratū rā ir paņ emta sveikā un veselā . Liels paldies par jū su dā snumu!!!!!! ! Es labprā t apmeklē tu Marvel vē l vairā k. Man viss patika !!!! ! ))))))))) Bija viens mazs mī nuss - bezmaksas Wi-Fi knapi vilka, un tad tikai bā rā . Bet mē s atrisinā jā m š o problē mu, nopirkā m vietē jo karti ar internetu un viss bija kā rtī bā )))). Marvel 4* iesaku! ! !
вид с нашего номера бассейн
аватар helenyefimova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ar vī ru palikā m viesnī cā Marvel 2015. gada augustā . Nonā cā m ļ oti nepatī kamā situā cijā , kas sabojā ja mū su brī vdienas Bulgā rijā – reģ istratū rā mums nozagta nauda. Ierodoties viesnī cā mū s sagaidī ja viesnī cas darbinieks vā rdā Atanas, ja nemaldos nosaukumā , paskaidroja, ka jā , kā ar izlī gumu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m viesnī cā Marvel 2015. gada augustā . Nonā cā m ļ oti nepatī kamā situā cijā , kas sabojā ja mū su brī vdienas Bulgā rijā – reģ istratū rā mums nozagta nauda.
Ierodoties viesnī cā mū s sagaidī ja viesnī cas darbinieks vā rdā Atanas, ja nemaldos nosaukumā , paskaidroja, ka jā , kā ar izlī gumu. Noī rē jā m sev seifu, nolikā m tur vē rtslietas, iedevā m pases reģ istrā cijai un apjukumā aizmirsā m, ka vī ra pasē bija 300$, mums iedeva istabas atslē gu, viss kā rtī bā , izklā jā m savu. lietas un devā mies atpū sties apmierinā ti pie jū ras .
Kad viņ š mums atdeva dokumentu, naudas vairs nebija, bet, diemž ē l, mē s to pamanī jā m tikai nā kamajā dienā (visu š o laiku pase atradā s viesnī cas seifā ar citiem dokumentiem un nauda vienkā rš i nevarē ja izkrist). Ar š o problē mu vē rsā mies reģ istratū rā , nevē lē jā mies kā rš u izrē ķ inā š anos un kā variantu ieteicā m, ka varbū t š is darbinieks vienkā rš i domā , ka viņ am ir dota dzeramnauda, ​ ​ lai viņ š atdod š o naudu. Meitene, arī administratore, pat necenš oties slē pt savu naidī gumu, atbildē ja, ka š is cilvē ks strā dā ar viņ u viesnī cā jau 6 gadus, nekad nav zagis naudu un vē l jo vairā k, nevarē ja iedomā ties, ka viņ iem tā ir iedota. kā padoms, jo. neviens viņ iem nedod tik lielus dzeramnaudu. Uz mū su lū gumu piezvanī t viņ am un pajautā t viņ a atbildē ja, ka tagad nezvanī s, jo viņ š strā dā ja naktī un negrib viņ u modinā t, un mums vajadzē tu labā k pā rbaudī t visas mū su somas (tas viss tika teikts tā dā tonī , it kā mē s viņ u personī gi kaut ko apsū dzē tu un uzreiz kļ uva skaidrs, ka viņ i neiet lai uzzinā tu vai kaut ko darī tu).
Sazinā jā mies ar mū su gidi, viņ a mē ģ inā ja izprast situā ciju, pē c kā viesnī cas darbiniece mums parā dī ja videonovē roš anas videomateriā lu. Uz melnbaltā s bildes ne labā kā s kvalitā tes, protams, nekas nesanā ca.
Vakarā ieraudzī jā m paš u Atanu pie letes un mē ģ inā jā m ar viņ u runā t personī gi, runā ja negribī gi, nemitī gi novē rsa acis, aizbildinā jā s, teica, ka vajag strā dā t, balsī bija trī ce, bet vī rietis noliedza. zā dzī bu, lai gan viņ š izteica pā ris frā zes, kas lika saprast, ka naudu paņ ē mis: "Kā pē c nesazinā jā ties ar mani uzreiz, bet tikai dienu vē lā k? " . Ziniet, dodoties atvaļ inā jumā , uz viss iekļ auts, jū s neņ emat lī dzi daudz naudas, un š ī nauda mums bija praktiski vienī gā , un, kad to nozaga atvaļ inā juma sā kumā , un pat viesnī cas darbinieki, tas mums nesagā dā ja prieku un laimi.
Pē c sarunas ar š o "godī go darbinieku" nolē mā m, ka tagad vienī gais, ko varam darī t, ir izdarī t ierakstu viesnī cas komentā ru un ieteikumu grā matā par š o incidentu, lai viesnī cas vadī ba pati tiktu galā ar saviem padotajiem un to, kas bija. mū su pā rsteigums reģ istratū rā mums pateica, ka tā da nemaz nav ! ! ! (pirms tam speciā li prasī ja gidei vai te tā di ž urnā li ir, viņ a teica, ka katrā viesnī cā tā di ir un pienā kums ir nodroš inā t). Beigā s grā matu neiedeva ne mums, ne gidam, neteica, kā sauc š o Atanu, saka, jo ar viņ a vā rdu sā ksim rakstī t atsauksmes internetā . Viņ i mē ģ inā ja bū t saš utuš i (jā saka pirmo reizi un tad bū tī bā atbildē ja uz agresiju no vienas un tā s paš as meitenes puses) un mums draudē ja izlikš ana no viesnī cas. Un kas, tavuprā t, notika tā lā k? ? ? Vakarā mums piezvanī ja un teica, ja nenomierinā simies un neatvainosimies tai paš ai meitenei, jo uz viņ u pacē lā m balsi un aizvedī sim prom no darba, tad mū s rī t ar palī dzī bu vienkā rš i izliks. no policijas. . . Beigā s man arī nā cā s atvainoties, jo par izlikš anu, kā mums stā stī ja gide, vienojoties ar viesnī cas saimnieku, viņ iem bija visas tiesī bas, kurš , acī mredzot, deva savu piekriš anu pat bez piekriš anas. ieklausoties mū su viedoklī .
Ziniet, ir labi, ja atpū ta paiet bez starpgadī jumiem, bet, ja kaut kas notiek, es gribu, lai viesnī cas administrā cija vismaz mē ģ ina kaut ko darī t, lai atpū tnieki bū tu laimī gi, un tā viņ u nostā ja attiecī bā pret tū ristiem kļ ū st pilnī gi skaidra - Mē s esam tikai naudu viņ iem. Viņ i strā dā tikai savā s interesē s, pat necenš oties izlikties, ka viņ iem ir svarī gs mū su komforts.
Пляж
аватар Star_ka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kš u uzreiz ar to, ka viesnī ca Marvel nevelk 4 zvaigznes. Š is ir stabils trio. Telpā s tek tualetes un jaucē jkrā ni, sienā s ir milzī gas plaisas, nekā di veļ as ž ā vē tā ji un skudras skraida bariņ os. Un uz balkoniem atrasties ir ā rkā rtī gi nedroš i - sā ni slī d, logi ļ oti vā ji nostiprinā ti. … Tomēr ▾ Sā kš u uzreiz ar to, ka viesnī ca Marvel nevelk 4 zvaigznes. Š is ir stabils trio. Telpā s tek tualetes un jaucē jkrā ni, sienā s ir milzī gas plaisas, nekā di veļ as ž ā vē tā ji un skudras skraida bariņ os. Un uz balkoniem atrasties ir ā rkā rtī gi nedroš i - sā ni slī d, logi ļ oti vā ji nostiprinā ti....
Mū su svē tki sā kā s ar vislielā ko vilš anos. 22.00 sasnieguš i reģ istratū ru, mē s (es, vī rs un dē ls) laimī gi gaidī jā m naktsmā jas. Ļ oti izpalī dzī gs jauneklis paņ ē ma mū su pases un iedeva mū su istabas atslē gas. Viņ š teica "welcom", un mē s laimī gi lē cā m, lai reģ istrē tos. Ieieš ana istabā bū tu bijusi mež onī gi apmulsusi. Vē l februā rī apmaksā jā m rezervā ciju caur tū risma aģ entū ru un rezervē jā m divistabu dzī vokli ar skatu uz jū ru! ! ! Un esam iekā rtojuš ies vienistabas apartamentā ar skatu uz...f * ny. Sā kumā domā jā m, ka reģ istratū ra nejauš i kļ ū dī jusies un devā mies ziņ ot. Bet dzirdē tais mū s š ausminā ja..... Mums teica "nav dzī vokļ u......tos atbrī vos tikai pē c 13 dienā m. " Esam š okē ti! Kā di 13. . . mē s te ieradā mies tikai par 10 un kā var nebū t numuriņ u, ja rezervē jā m to jau laikus. Par š o reģ istratū rā tikai paraustī ja plecus. Nā kamajā rī tā devā mies strī dē ties ar mā rketinga vadī tā ju. Uzreiz atzī mē š u, ka bulgā ri ir ā rkā rtī gi viltī gi, gudri cilvē ki ar ļ oti noraidoš u attieksmi pret krievvalodī gajiem tū ristiem. Jau bijā m beiguš i mierī gi runā t, kad simto reizi dzirdē jā m, ka mū su numurs nav pieejams. Mē s jau kliedzā m uz visu viesnī cu. Mē s izņ ē mā m smadzenes visiem, kas tur bija gan reģ istratū rā , gan vadī tā jai. Rezultā tā mums pateica, ka pē c......3 dienā m viens dzī voklis bū s brī vs un piebilda "vai nu. . . vai sakravā mantas un ejiet meklē t citu viesnī cu. " 3 dienas nā cā s dzī vot pilnī gi š ausmī gā istabā.....smirdē ja pē c drē gnuma un laivas. Balkonā sā ns balstī jā s uz 2 bultskrū vē m un slī dē ja......un bijā m 7 stā vā . Murgs. Kaut kā , mazgā joties ar š ampanieti, mē s 3 dienas nodzī vojā m š ajā smirdī gajā istabā . Pē c 3 dienā m devā mies izsist savu mums apsolī to dzī vokli! un te nav bez problē mā m..... viņ š atkal bija jā izsit ar kautiņ u un kliedzieniem. Bet kaut kā sanā ca..... Mē s dabū jā m dzī vokli ar skatu uz jū ru. Bet istabā uz paklā ja bija daudz matu, vannas istabā noteka bija aizsē rē jusi ar acī mredzami plikpauras blondī nes matiem, un tā pē c ū dens gandrī z nenotecē ja, un tajā paš ā laikā tualete visu laiku tecē ja. un grī da bija appludinā ta. Un uz balkona skudru bari. Gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti biež i. Bet vē l viena lieta, viesnī ca, zinot, ka š ajā istabā ir aizņ emti 3 cilvē ki, numuriņ am nodroš inā ja tikai 2 krē slus un 2 glā zes. Ar kautiņ u nā cā s izsist treš o. Taki nodzī voja atlikuš ā s 7 dienas. Pā rē jais bija diezgan labi. Un baseins pie viesnī cas un bā rs, un jū ra un pludmale. Un restorā nā (mums bija viss iekļ auts) ē diens bija ļ oti garš ī gs, kaut kā mā jā s. Lai gan tas, protams, vairs nav restorā ns, bet gan ē dnī ca. Bet par to vairs nav runa. Kaut kas tā ds......š ķ iet labi atpū tā mies, pē c "" kara ", bet nogulsnes palika. Un es jums neteikš u, ka bulgā ri nav gribē juš i mums sniegt rakstisku apstiprinā jumu, ka mē s tika pieš ķ irts cits numurs. Galu galā , mē s vē lā k gribē jā m saņ emt atmaksu no mū su ceļ ojumu aģ entū ras, ierodoties istabu izmaksu starpī bā . Mums paš iem bija jā iet uz Bulgā rijas biroju, lai saņ emtu rakstisku apstiprinā jumu, protams, viņ i iedeva to mums, bet atteicā s uzlikt zī mogu..... Vispā r 50/50.....un atpū tā s un izrā va visus nervus....
табун муравьев на балконе
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
viesnī ca ļ oti patika. mana 4 cilvē ku ģ imene (divi pieauguš ie un divi bē rni) atpū tā s pirmo reizi un nebija vī luš ies ne mazā kajā mē rā . ē diens daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs, rindu nebija. istaba tika tī rī ta katru dienu. … Tomēr ▾ viesnī ca ļ oti patika. mana 4 cilvē ku ģ imene (divi pieauguš ie un divi bē rni) atpū tā s pirmo reizi un nebija vī luš ies ne mazā kajā mē rā . ē diens daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs, rindu nebija. istaba tika tī rī ta katru dienu. Personā ls vienmē r sagaidī ja ar smaidu (ļ oti pieklā jī gi).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар faza62
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika atpū ta viesnī cā "Marvel" Saulainajā Krastā . Saņ ē mā m ļ oti jauku istabiņ u 9. stā vā ar skatu uz jū ru. Istaba liela. Kad durvis bija aizvē rtas, no ielā m nebija dzirdams troksnis. Gaisa kondicionē š anas sistē ma strā dā ja lieliski. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika atpū ta viesnī cā "Marvel" Saulainajā Krastā . Saņ ē mā m ļ oti jauku istabiņ u 9. stā vā ar skatu uz jū ru. Istaba liela. Kad durvis bija aizvē rtas, no ielā m nebija dzirdams troksnis. Gaisa kondicionē š anas sistē ma strā dā ja lieliski. Tuvu jū rai. Ē diens bija labs. Ļ oti daudzveidī gs ē diens gan brokastī s, gan vakariņ ā s. Vienī gi ceļ š ir briesmī gs. 26 stundu brauciena attā lumā no Odesas
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija divas ģ imenes – č etri pieauguš ie un č etri bē rni. Pietika pā rtikas, augļ u, saldē juma arī . Vā cieš iem daudz uzmanī bas, bet krieviem maz. Pat bē rnu animā cija vā cu un angļ u valodā , bet ne krievu valodā . … Tomēr ▾ Bija divas ģ imenes – č etri pieauguš ie un č etri bē rni. Pietika pā rtikas, augļ u, saldē juma arī . Vā cieš iem daudz uzmanī bas, bet krieviem maz. Pat bē rnu animā cija vā cu un angļ u valodā , bet ne krievu valodā . Ī sā k sakot, animā cija slikta. Nav bē rnu rotaļ u laukuma. Kopumā viss ir labi. Tuvu jū ra un jauka pludmale.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums 1602-07
Vēlreiz sveicu visus. Man ir jautājums, vai uz šo viesnīcu ir jāņem līdzi ziepes/ziepes? Vai būs dvieļi, arī pludmalei? Vai man jāņem līdzi bērnu podiņš / odere (mazulim 3 gadi). Saproti, negribi daudz vilkt līdzi.... Pirms tam daudzas reizes bijām tikai Turcijā un Ēģiptē, jautājumi atkrita paši no sevis. Un tomēr, kā es saprotu, mēs dzīvosim aiz citas viesnīcas, vai caur viņu vestibilu varēs tikt uz pludmali? ...Jā un jautājums no znota, kādi dzērieni iekļauti cenā, ass-t, apkalpošanas kvalitāte? viņš arī ir ļoti pieradis pie Turcijas piekrastes, viņš saka, ka Bulgārijā viss būs savādāk, viņi tik tikko pierunāja viņu mainīt savu ierasto "turku" atvaļinājumu šogad Paldies jums visiem)))
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums 1602-07
Labdien. Draugi, sakiet man, lūdzu, vai dodiet padomu. Augustā būsim Bulgārijā, Marvel viesnīcā sestdien. Ir 3 jautājumi: 1. Vai mājās jāpērk eiro, vai var iet ar rubļiem un tur visu samainīt? 2.Ja galvenais summa ir kredītkarte, vai bankomāts to pieņems? Un vispār kā ir ar kredītkartēm un debetkartēm?Vai visur var maksāt,lai nebrauc ar maiņu.. 3. Kur ir labākā vieta, kur veikt apmaiņu netālu no mūsu viesnīcas? Varbūt sevī? Jau iepriekš pateicos par palīdzību.)
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums dsgbcrb
Mēs dodamies no 28.06.13 uz 11 dienām.
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
iemiesojums bilovollara
Interesē jautājums par baseinu pieaugušajiem šajā viesnīcā ir uzreiz dziļš, vai dziļums pakāpeniski palielinās. Šo viesnīcu izvēlējos nākamajam ceļojumam ar 9 gadus vecu bērnu, kurš kautrīgi mēģina peldēt pats.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums bas_ukr
Sakiet, lūdzu, vai 7 dienām pietiek ar 300 Є. Tas ir paredzēts suvenīriem, izklaidei, varbūt ekskursijām. Ēdināšana ir iekļauta viesnīcas cenā. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 17 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в северной части курорта Солнечный берег, в 3 км от центра курорта и в 100 м от морского берега. Построен в 2004 году. Общая площадь 45 000 м2. Последний ремонт сделан в 2010 году. Отель подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Бургаса составляет 28,8 км.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды. По запросу еда и напитки доставляются в номер. На территории есть магазины. Оборудованы места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский буфет.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 373 комфортабельных номера: Standard, Studio, Apartment.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Zona Sever, 8240 Солнечный берег, Болгария
Tālruņi: тел.: +359 554 22 817 факс: +359 554 22 815
Tīmekļa vietne: Marvel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.