Kiparisite Hotel 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 4.110
7.9 Numurs
2.3 apkalpošana
4.2 Tīrība
2.2 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 2 minūšu brauciena attālumā no Saulainā Krasta centra un 60 metru attālumā no Melnās jūras. Senā Nesebras pilsēta atrodas 8 km attālumā no viesnīcas. Pāris minūšu laikā var sasniegt sabiedriskā transporta pieturu. Viesnīca tika uzcelta 2006. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2012. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар lodaphotos2010
Ja vē laties atpū sties gandrī z jū ras krastā un pa viesnī cas logu redzē t skatu uz jū ru vai pat Nesebras vecpilsē tas panorā mu, tad jums vajadzē tu doties uz Kyparisity Hotel. Viss pā rē jais atstā ja nepatī kamas atmiņ as. Reģ istratū rā ar mī ļ u, maigu smaidu, it kā mā kslī gi saka pagaidī t lī dz 14:00, jo agrā k nereģ istrē jas. … Tomēr ▾ Ja vē laties atpū sties gandrī z jū ras krastā un pa viesnī cas logu redzē t skatu uz jū ru vai pat Nesebras vecpilsē tas panorā mu, tad jums vajadzē tu doties uz Kyparisity Hotel. Viss pā rē jais atstā ja nepatī kamas atmiņ as.
Reģ istratū rā ar mī ļ u, maigu smaidu, it kā mā kslī gi saka pagaidī t lī dz 14:00, jo agrā k nereģ istrē jas. Bet vauč erus neglabā , tu ej "pastaigā ties", atnā c 12:00, un tur jau ir tū risti, kas atbraukuš i vē lā k par tevi. Tie ir nokā rtoti agrā k, jums saka, ka jā gaida. Rezultā ts ir istaba, kas vē rsta pret tuvē jā s viesnī cas tukš u sienu un restorā na jumtu, kur var dzirdē t ē diena smakas un trauku un krē slu klabinā š anu. Un arī autostā vvieta, it kā kā dam "paveicies".
Un ē diens Cyparisitā ir atseviš ķ a dziesma. Nepilngadī gs apkalpojoš ais personā ls, bez mazā kajā m iemaņ ā m ē st gatavoš anā un sanitā rā s etiķ etes ievē roš anā . Š ķ iet, ka tie ir arodskolu audzē kņ i vasaras praksē . Ē diens tika izklā ts bez kombinezoniem un cimdiem, veidojā s garas neapmierinā tu tū ristu rindas.
Pilnī gi antisanitā ri: karotes, naž i un dakš iņ as gulē ja turpat, kur ir maize. Savā m acī m redzē ju, kā strā dniece, kas izlika dā rzeņ us, pā rtraukumā starp rindā m noslaucī ja degunu ar salveti un noslaucī ja virsmas, kur stā vē ja trauki ar dā rzeņ iem!! ! Tas ir vienkā rš i š ausmī gi!!!
Tē jai dzesē tā jā vienmē r bija par maz ū dens, cukurs maisiņ os glabā jā s vienkā rš i uz galda un bija slapjš (pē c mū su piezī mes atnesa tam lielu š ķ ī vi). Kafijas automā ts nepā rtraukti sabojā jā s (galu galā karstie dzē rieni ir tikai brokastī s! ). Pusdienas un vakariņ as bez kafijas un tē jas, tikai auksts ū dens dzesē tā jā un 70 gr.
Ja cilvē ks ieradā s stundu pē c vakariņ u sā kuma, viņ š vienkā rš i teica, ka izvē lē tais ē diens ir beidzies, viņ i nerē ķ inā ja porcijas visiem. Augļ i - tikai apelsī ni un tikai brokastī s!!!
Tē jkarotes nebija, karstie dzē rieni nā ca no vienreizē jā s lietoš anas plastmasas glā zē m. Stikla glā zes bija pieejamas tikai bā rā , tā s bija jā lū dz, un tā s bija apš aubā mas tī rī bas.
Galdi netika notī rī ti laikā , tā pē c tū risti vienkā rš i bija spiesti notī rī t netī ros traukus uz otrā galda, lai atbrī votu vietu sev. Galdauti maizes drupā s un slapjā s vietā s no izlijuš ajiem dzē rieniem. Vasaras rotaļ u laukumā galdi ir koka, kurus neviens nav noslaucī jis. Ja "paveiksies" apsē sties pie tā lā kā galdiņ a, blakus bū s atkritumu tvertne!! ! Baudiet, tū risti, ē diet un izbaudiet atkritumu skatu!!!
Traukus tī rī ja visi pē c kā rtas: tas, kurš bija pie rokas, vē lā k varē ja notī rī t netī ros traukus.
Ciparisitā nebija bufetes, it kā "koronavī rusa" dē ļ ē dienu salikā m paš i. Lai gan citā s Saulainā Krasta viesnī cā s viņ i strā dā ja pē c "bufetes galda" sistē mas.
Bez tomā tiem, gurķ iem, kā postiem citu dā rzeņ u nebija, un par salā tiem varē ja tikai sapņ ot.
Sā lskratī tā ji nebija!! ! Pē c mū su lū guma uzdā vinā t sā lstrauki, mums jautā ja: "Kā pē c jums vajag sā li? »
Jū ra, saule, braucieni uz Nesebā ru, pastaigas pa Saulaino krastu, tvaika lokomotī ve piekrastē - patī kami iespaidi no ceļ ojuma uz Bulgā riju, bet ne atmiņ as par Kiparisiti viesnī cu!! !
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss, kas tika teikts - viss bija. Vispā r normā la viesnī ca, atbilst savam lī menim. Internets ir normā ls, pat istabā . Ē diens – nebijā m izsalkuš i. Jū ra ir tuvu. Viņ i ilgi gaidī ja reģ istrē š anos, bet mē s ieradā mies 4 no rī ta, izmitinā jā m mū s 9. … Tomēr ▾ Viss, kas tika teikts - viss bija. Vispā r normā la viesnī ca, atbilst savam lī menim. Internets ir normā ls, pat istabā . Ē diens – nebijā m izsalkuš i. Jū ra ir tuvu. Viņ i ilgi gaidī ja reģ istrē š anos, bet mē s ieradā mies 4 no rī ta, izmitinā jā m mū s 9. Pagaidu numuriņ u mums neiedeva.
аватар andano
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca Kiparis ir klusa vieta tū ristiem, kuri mī l klusumu un vientulī bu. Personā ls draudzī gs, tī rī ba ir ok. Brokastis bija labas, pusdienas un vakariņ as nē . Vakariņ ojā m 2 reizes restorā nā uz stū ra, bet tad pā rcē lā mies uz Dolphin Hotel restorā nu (pa taciņ u uz jū ru) - garš o labā k un porcijas lielā kas. … Tomēr ▾ Viesnī ca Kiparis ir klusa vieta tū ristiem, kuri mī l klusumu un vientulī bu. Personā ls draudzī gs, tī rī ba ir ok. Brokastis bija labas, pusdienas un vakariņ as nē . Vakariņ ojā m 2 reizes restorā nā uz stū ra, bet tad pā rcē lā mies uz Dolphin Hotel restorā nu (pa taciņ u uz jū ru) - garš o labā k un porcijas lielā kas.
Bet iespaids par š o viesnī cu ir diezgan negatī vs.
Teritorija: vispā r nav. Ir mazi zā lieni un zā lieni, bet tajos nav ko darī t - nav soliņ u, nav lapenes. Baseins nav slikts, bet ap to ir tikai 20 sauļ oš anā s krē sli (un viesnī cā ir vismaz 80 numuriņ i). Vakarā , kam nav ko darī t, visi sē ž apakš ē jā zā lē , kur ir wi-fi. Bet arī zā lē nav nekā interesanta - ne TV, ne mū zikas, ne biljarda, ne tenisa. Klusums un mobilo telefonu ekrā ni kvē lo. . . Mani sarū gtinā ja absolū tais bā ra un galdiņ u trū kums, kur vakarā pasē dē t ar draugiem, papļ ā pā t. . .
Skats no logiem: Ir baseins un ceļ š (lī dz 12 naktī - troksnis no ceļ a), zaļ š zā liens un dā rzs (pā ra numuri) un vē l viena fasā de skatā s uz kaimiņ u viesnī cas betona sienu (nepā ra skaitļ i, slikts izvietojums)
Bet ir arī plusi:
Tā s galvenā priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas tuvu jū rai, tikai 100 m. Salī dzinā jumam, no daudzā m 5 * un 4 * viesnī cā m piekrastē lī dz jū rai, ejiet 300-600m. Viesnī ca ir gandrī z pē dē jā sestdienā , tad sā kas St Vlas kū rorts (par viņ u - beigā s). Ceļ š no viesnī cas vedī s uz lielas uzbē ruma sā kumu. Pastaigā joties pa promenā di 100-200 metrus, jū s atradī sit tī ras, koptas pludmales, kurā s mē s peldē jā mies. Jo tā lā k pa krastmalu, jo blī vā ki pastaigu un sauļ oš anā s pū ļ i.
Vispā rē js iespaids par Bulgā riju un SB:
Jū ra un klimats - lieliski! Bet skaistu skatu gandrī z nav (vai tie ir valsts iekš ienē ). Izbraucā m ekskursijā "Pils Balč ikā + Kaltie akmeņ i + kaut kā ds apmetnis". No 12 stundu brauciena - 8h autobusā . Iespaidi ir tik un tā , un tie nav laika un naudas vē rti. Mē s bijā m neapmierinā ti un neiegā dā jā mies vairā k ekskursiju. Pats Saulainais krasts - bezgalī gas viesnī cas, veikali, kafejnī cas. . .
Bet netā lu kā outlet - Nesebras pilsē tiņ a, veca un krā saina. Tikai 2 levas un 20 minū tes ar pilsē tas autobusu.
Kaimiņ u kū rorts St Vlas, manuprā t, ir mazā k ē rts un interesants nekā SB. Pludmales josla ir tikai 10m plata, krastmala nav. No pludmales lī dz viesnī cā m – vienmē r kalnup.
Vē l viens novē rojums: vī ni nav slikti, bet ne visiem. Viskijs, rums utt - ne dā rgā k kā Duty Free, alus - tikai Stella Artois + 3-4 veidu vietē jie.
Novē rojums: "mū su" tū ristu skaits ir ievē rojami samazinā jies. Nekad nav pamanī jis "tagilu".
Mē s joprojā m varam doties uz Bulgā riju, bet ne uz Kipresi.
Вид из окон на сад Море напротив отеля. На хороший пляж нужно пройти дальше Вид из окон на соседний отель
аватар dasa-10
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Laikapstā kļ i nepievī la, bet viesnī ca gan. atrodas netā lu no š osejas - ļ oti skaļ š . dzirdamī ba starp istabā m ir lieliska - tu dzī vo vienu dzī vi ar kaimiņ iem. pielā goties rutī nai. Ierados 5:00, reģ istrē š anā s 15:00, ko vien vē laties. … Tomēr ▾ Laikapstā kļ i nepievī la, bet viesnī ca gan. atrodas netā lu no š osejas - ļ oti skaļ š . dzirdamī ba starp istabā m ir lieliska - tu dzī vo vienu dzī vi ar kaimiņ iem. pielā goties rutī nai. Ierados 5:00, reģ istrē š anā s 15:00, ko vien vē laties. tī rī š ana (nē ) nav saskaņ ota, pat ja esi tualetē , atveras durvis un tajā ienā k apkopē ja. darbinieki nerunā valodā s, nepieklā jī gi. nav pā rtikas - olas un lē tas desas, pat dā rzeņ i un augļ i nav svaigi. sū knē jot naudu par visu iespē jamo un neiespē jamo. izbraukš ana 16 dienā s, un iziet no istabas 12 vai piemaksā t 15 eiro, lai gan izbraukš anas diena bija iekļ auta biļ etē . atvainojos par sabojā to atvaļ inā jumu.


iemiesojums volod.lebedew20
vai ir trīsvietīgi numuriņi
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums korbutee
kurā pusē labāk lūgt pierakstus
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums tanskov
Atsauksmes par šo viesnīcu ir ļoti maz, gribētos uzzināt ko jūs domājat par šo viesnīcu, ieteikt kārtīgas un nedārgas kafejnīcas, kur paēst ar bērniem un kādās ekskursijās doties, lai visiem būtu interesanti, bērniem 4 un 10 g. .
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums evi66
Mēs vēlamies doties uz Sunny Beach kūrortu. pamatojoties uz brokastīm. Cik vidēji maksā pusdienas un vakariņas šajā kūrortā (ārpus viesnīcas)?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums evi66
Пожалуйста, кто отдыхал в отеле Кипарисите 4*, то поделитесь общими впечатлениями. И ездили ли на какие-то экскурсии и стоят ли они того?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в 2 минутах езды от центра курорта Солнечный Берег и в 60 метрах от Черного моря. В 8 км от гостиницы находится древний город Несебр. До остановки общественного транспорта можно дойти за пару минут. Построен отель в 2006 году. Последний ремонт был произведен в 2012 году. Отель подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Бургаса составляет 30 км.
Pludmales apraksts Песчаный пляж находится в 100 от отеля.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории есть мини-маркет. Wi-Fi предоставляется бесплатно в холле отеля, в ресторане и у бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Отель предлагает 85 комфортабельных номеров.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, фен, мини-холодильник, балкон с видом на сад/море. Смена полотенец - каждый день. Смена постельного белья - каждые 3 дня.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese ул. Меркурий 2, в.з. Зора, Солнечный берег, Болгария
Tālruņi: Тел.: +359 554 2 43 60
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.