Atrašanās vieta laba, viesnīca normāla, apkalpošana neapmierinoša!

Rakstīts: 8 augusts 2022
Ceļošanas laiks: 10 — 30 jūlijā 2022
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 9.0
Ja vē laties atpū sties gandrī z jū ras krastā un pa viesnī cas logu redzē t skatu uz jū ru vai pat Nesebras vecpilsē tas panorā mu, tad jums vajadzē tu doties uz Kyparisity Hotel. Viss pā rē jais atstā ja nepatī kamas atmiņ as.
Reģ istratū rā ar mī ļ u, maigu smaidu, it kā mā kslī gi saka pagaidī t lī dz 14:00, jo agrā k nereģ istrē jas. Bet vauč erus neglabā , tu ej "pastaigā ties", atnā c 12:00, un tur jau ir tū risti, kas atbraukuš i vē lā k par tevi. Tie ir nokā rtoti agrā k, jums saka, ka jā gaida. Rezultā ts ir istaba, kas vē rsta pret tuvē jā s viesnī cas tukš u sienu un restorā na jumtu, kur var dzirdē t ē diena smakas un trauku un krē slu klabinā š anu. Un arī autostā vvieta, it kā kā dam "paveicies".
Un ē diens Cyparisitā ir atseviš ķ a dziesma. Nepilngadī gs apkalpojoš ais personā ls, bez mazā kajā m iemaņ ā m ē st gatavoš anā un sanitā rā s etiķ etes ievē roš anā . Š ķ iet, ka tie ir arodskolu audzē kņ i vasaras praksē . Ē diens tika izklā ts bez kombinezoniem un cimdiem, veidojā s garas neapmierinā tu tū ristu rindas.

Pilnī gi antisanitā ri: karotes, naž i un dakš iņ as gulē ja turpat, kur ir maize. Savā m acī m redzē ju, kā strā dniece, kas izlika dā rzeņ us, pā rtraukumā starp rindā m noslaucī ja degunu ar salveti un noslaucī ja virsmas, kur stā vē ja trauki ar dā rzeņ iem!! ! Tas ir vienkā rš i š ausmī gi!!!
Tē jai dzesē tā jā vienmē r bija par maz ū dens, cukurs maisiņ os glabā jā s vienkā rš i uz galda un bija slapjš (pē c mū su piezī mes atnesa tam lielu š ķ ī vi). Kafijas automā ts nepā rtraukti sabojā jā s (galu galā karstie dzē rieni ir tikai brokastī s! ). Pusdienas un vakariņ as bez kafijas un tē jas, tikai auksts ū dens dzesē tā jā un 70 gr.
Ja cilvē ks ieradā s stundu pē c vakariņ u sā kuma, viņ š vienkā rš i teica, ka izvē lē tais ē diens ir beidzies, viņ i nerē ķ inā ja porcijas visiem. Augļ i - tikai apelsī ni un tikai brokastī s!!!
Tē jkarotes nebija, karstie dzē rieni nā ca no vienreizē jā s lietoš anas plastmasas glā zē m. Stikla glā zes bija pieejamas tikai bā rā , tā s bija jā lū dz, un tā s bija apš aubā mas tī rī bas.
Galdi netika notī rī ti laikā , tā pē c tū risti vienkā rš i bija spiesti notī rī t netī ros traukus uz otrā galda, lai atbrī votu vietu sev. Galdauti maizes drupā s un slapjā s vietā s no izlijuš ajiem dzē rieniem. Vasaras rotaļ u laukumā galdi ir koka, kurus neviens nav noslaucī jis. Ja "paveiksies" apsē sties pie tā lā kā galdiņ a, blakus bū s atkritumu tvertne!! ! Baudiet, tū risti, ē diet un izbaudiet atkritumu skatu!!!
Traukus tī rī ja visi pē c kā rtas: tas, kurš bija pie rokas, vē lā k varē ja notī rī t netī ros traukus.

Ciparisitā nebija bufetes, it kā "koronavī rusa" dē ļ ē dienu salikā m paš i. Lai gan citā s Saulainā Krasta viesnī cā s viņ i strā dā ja pē c "bufetes galda" sistē mas.
Bez tomā tiem, gurķ iem, kā postiem citu dā rzeņ u nebija, un par salā tiem varē ja tikai sapņ ot.
Sā lskratī tā ji nebija!! ! Pē c mū su lū guma uzdā vinā t sā lstrauki, mums jautā ja: "Kā pē c jums vajag sā li? »
Jū ra, saule, braucieni uz Nesebā ru, pastaigas pa Saulaino krastu, tvaika lokomotī ve piekrastē - patī kami iespaidi no ceļ ojuma uz Bulgā riju, bet ne atmiņ as par Kiparisiti viesnī cu!! !
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu