Tuvu jūrai, bet garlaicīgi

Rakstīts: 6 augusts 2015
Ceļošanas laiks: 24 — 31 jūlijā 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 3.0
Viesnī ca Kiparis ir klusa vieta tū ristiem, kuri mī l klusumu un vientulī bu. Personā ls draudzī gs, tī rī ba ir ok. Brokastis bija labas, pusdienas un vakariņ as nē . Vakariņ ojā m 2 reizes restorā nā uz stū ra, bet tad pā rcē lā mies uz Dolphin Hotel restorā nu (pa taciņ u uz jū ru) - garš o labā k un porcijas lielā kas.
Bet iespaids par š o viesnī cu ir diezgan negatī vs.
Teritorija: vispā r nav. Ir mazi zā lieni un zā lieni, bet tajos nav ko darī t - nav soliņ u, nav lapenes. Baseins nav slikts, bet ap to ir tikai 20 sauļ oš anā s krē sli (un viesnī cā ir vismaz 80 numuriņ i). Vakarā , kam nav ko darī t, visi sē ž apakš ē jā zā lē , kur ir wi-fi. Bet arī zā lē nav nekā interesanta - ne TV, ne mū zikas, ne biljarda, ne tenisa. Klusums un mobilo telefonu ekrā ni kvē lo. . . Mani sarū gtinā ja absolū tais bā ra un galdiņ u trū kums, kur vakarā pasē dē t ar draugiem, papļ ā pā t. . .

Skats no logiem: Ir baseins un ceļ š (lī dz 12 naktī - troksnis no ceļ a), zaļ š zā liens un dā rzs (pā ra numuri) un vē l viena fasā de skatā s uz kaimiņ u viesnī cas betona sienu (nepā ra skaitļ i, slikts izvietojums)
Bet ir arī plusi:
Tā s galvenā priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas tuvu jū rai, tikai 100 m. Salī dzinā jumam, no daudzā m 5 * un 4 * viesnī cā m piekrastē lī dz jū rai, ejiet 300-600m. Viesnī ca ir gandrī z pē dē jā sestdienā , tad sā kas St Vlas kū rorts (par viņ u - beigā s). Ceļ š no viesnī cas vedī s uz lielas uzbē ruma sā kumu. Pastaigā joties pa promenā di 100-200 metrus, jū s atradī sit tī ras, koptas pludmales, kurā s mē s peldē jā mies. Jo tā lā k pa krastmalu, jo blī vā ki pastaigu un sauļ oš anā s pū ļ i.
Vispā rē js iespaids par Bulgā riju un SB:
Jū ra un klimats - lieliski! Bet skaistu skatu gandrī z nav (vai tie ir valsts iekš ienē ). Izbraucā m ekskursijā "Pils Balč ikā + Kaltie akmeņ i + kaut kā ds apmetnis". No 12 stundu brauciena - 8h autobusā . Iespaidi ir tik un tā , un tie nav laika un naudas vē rti. Mē s bijā m neapmierinā ti un neiegā dā jā mies vairā k ekskursiju. Pats Saulainais krasts - bezgalī gas viesnī cas, veikali, kafejnī cas. . .
Bet netā lu kā outlet - Nesebras pilsē tiņ a, veca un krā saina. Tikai 2 levas un 20 minū tes ar pilsē tas autobusu.
Kaimiņ u kū rorts St Vlas, manuprā t, ir mazā k ē rts un interesants nekā SB. Pludmales josla ir tikai 10m plata, krastmala nav. No pludmales lī dz viesnī cā m – vienmē r kalnup.
Vē l viens novē rojums: vī ni nav slikti, bet ne visiem. Viskijs, rums utt - ne dā rgā k kā Duty Free, alus - tikai Stella Artois + 3-4 veidu vietē jie.

Novē rojums: "mū su" tū ristu skaits ir ievē rojami samazinā jies. Nekad nav pamanī jis "tagilu".
Mē s joprojā m varam doties uz Bulgā riju, bet ne uz Kipresi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu