Atvaļinājums Apvienotie Arābu Emirāti 2017

06 Decembris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Novembris 2017 ieslēgts 17 Novembris 2017
Reputācija: +14
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Laba diena draugi.

Dosimies uz burvī gajiem AAE, uz Dubaiju. Dzī vojā m emirā ta malā Jebel Ali viesnī cā , kā rtī gi savā cā mies, iepriekš plā nojā m, uz kurā m vietā m dosimies ekskursijā s - noteikti uz Dubaiju un safari un Musandamu. Plā nos bija arī iepirkš anā s! Viesnī ca mums patika, viss nepiecieš amais ir pieejams, ar valodu problē mu nebija - mū s saprata un runā ja krieviski, draudzī gs un uzmanī gs personā ls. Pludmale laba, nav dziļ a. Viesnī cā ir peldbaseins un satriecoš a dž akuzi, tač u pā rsvarā bijā m pie jū ras. Ē dā m restorā nā pie viesnī cas - garš ī gā kie ē dieni un milzī gas porcijas!


Viesnī cā ir daudz putnu (flamingo), gazeļ u, un tai ir savs jā tnieku klubs. 100 metru attā lumā no viesnī cas atrodas kartinga centrs par ļ oti pieņ emamā m cenā m. No viesnī cas kursē transporta pakalpojumi uz tirdzniecī bas centriem - BEZ MAKSAS. Apmeklē jā m arī š auš anas klubu, kas atrodas 500 metru attā lumā no viesnī cas - tur ir bezmaksas transports - bet š auš ana š ajā valstī nav lē ta.

Pirmo atvaļ inā juma pusi vienojā mies par atpū tu, peldi un ekskursijā m, bet otro – iepirkš anos. Mē s devā mies uz Dubai Mall centru - ar taksi ļ oti ā tri un par normā lu cenu, veikali un preces ir pā rpilnī bā .

Piedā vā jumu ir daudz - BET mē s izvē lē jā mies ekskursijas no vietē jā uzņ ē muma, kas piedā vā ja ekskursijas par 5-10 USD lē tā k nekā citi.

Pirmā mū su ekskursija bija Desert Safari — tā ir paredzē ta ekstrē mo sporta veidu cienī tā jiem. Mē s maksā jā m 45 $ par personu

Mē s nolē mā m doties otrajā ekskursijā uz Musandam Omā nu — LIELĀ KĀ EKSKURSIJA AAE, un cena ir ļ oti pieņ emama — USD 85 vienai personai. Interesanti, jo uz Omā nu brauc ar autobusu un tad iekā p laivā un visu dienu apbrī no kalnu skaistumu un protams zemū dens pasauli - TAS IR KAUT KAS. banā ni, snorkelē š ana, makš ķ erē š ana, pē rļ u makš ķ erē š ana.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
За доп.плату можно взять каяк и поплавать по ущельям
Вот такая лодочка была у нас на данной экскурсии
А это был наш обед
Классная фотка получается на закате
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums