Dubaija ir nākotnes pilsēta, bet bez seksa!

15 Janvāri 2020 Ceļošanas laiks: no 01 Decembris 2019 ieslēgts 08 Decembris 2019
Reputācija: +533
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sveiki visiem! Kā tev iet bez manis? Es š eit braucu uz Dubaiju, un mans prā ts bija aptumš ojies – nu, ļ oti forš i!

Lasiet un izbaudiet! (Gandrī z laikraksta versija)

Pastā v viedoklis, ka Apvienotajos Arā bu Emirā tos viss ir ļ oti dā rgs, tā pē c daž i tū risti ļ oti negribī gi piekrī t turp doties. Tač u mē s ar mammu izmantojā m iespē ju un nemaz nenož ē lojā m – ceļ ojuma iespaidi bija neaizmirstami. Turklā t tagad lidmaš ī nas uz AAE lido tieš i no Zaporož jes. Lai gan mū su lidosta ir nevainojama, tā darbojas pareizi.

Decembra sā kums ir lielisks laiks, lai ceļ otu uz AAE: gaisa temperatū ra vairs nav 40 grā di, un ū dens Persijas lī cī ir silts un patī kams. Mē s izvē lē jā mies lē tu viesnī cu, un kurš tajā sē dē s? Emirā tos ir daudz ko redzē t. Dubaija pā rsteidz ar savā m augstajā m, skaistajā m stikla un betona ē kā m, elegantiem ceļ iem, un vakarā tas viss arī dī vaini mirdz. Bet vispirms vispirms.

Pludmales. Nav ģ ē rbtuvju un skaists iedegums


Pludmales ir smilš ainas un tī ras. Parasti tū ristus no viesnī cā m uz pludmali un atpakaļ ved bez maksas, bet, ja vē laties izpē tī t citu vietu, jums palī dzē s taksometri un metro. Devā mies uz Dubaijas jahtu piestā tni – tur burtiski 150 metrus no krasta lī nijas ir debesskrā pji. Blakus ir daudz kafejnī cu un veikalu, var atrast pat pludmales apmeklē tā ju iecienī tu gardumu - kukurū zu, bet ne vā rī tu, bet ceptu, un grauzdē tus kastaņ us. Kamieļ us ved pa pludmali - nu, kā bez tiem? Vienī gais negatī vais ir tas, ka nav ģ ē rbtuvju, bija jā pā rģ ē rbjas tualetē s vai pie ž ogiem, jo ​ ​ krū mu Dubaijā vienkā rš i nav. Par sauļ oš anā s krē sliem un nojumē m maksā apmē ram 25 USD dienā , tā pē c daudzi atpū tnieki vilka sev lī dzi pludmales saulessargus. Izslavē tā s interneta palmas internetu neizplata, zem tā m var sē dē t tikai ē nā . Bet jū ra ir neslavē jama! Un iedegums ir skaists.

Ē diens. Ja vē laties zaudē t svaru, dodieties uz AAE!

Ē diens, maigi izsakoties, nav ī paš i garš ī gs. Mū su viesnī cā brokastī s varē ja ē st tikai jogurtu un vā rī tas olas, ē dieni "no š efpavā ra" bija pilnī gs Pakistā nas murgs. Daudzi ukraiņ u tū risti uz nedē ļ u paņ ē ma lī dzi 5 kg desu, konservus, graudaugus utt. . Bet viesnī cā s ledusskapji ir ļ oti mazi, slikti sasalst, tā pē c lī dz nedē ļ as beigā m visas stratē ģ iskā s desas var viegli sapuvā t. Ja jums ir dzī voklis ar virtuvi, varat gatavot pats, ja nē , jums bū s jā ē d sausie ē dieni no lielveikala. Tas bū s lē tā k nekā pusdienas un vakariņ as restorā nos, kur vidē jā č eka ir no 40 USD vienai personai. Un nevis tas, ka ē diens jums patiks. Emirā tos nav nacionā lā s virtuves kā tā das, un lē tas kafejnī cas galvenokā rt vada indieš i un pakistā nieš i, un viņ i gatavo pē c savā m tradī cijā m - ar garš vielu kaudzi. Mē s ar mammu ilgojā mies pē c borš č a un pelmeņ iem, un vakaros ē dā m konservus un augļ us no lielveikala, bet lī dz brauciena beigā m man sā ka birt š orti, par ko nevarē ja vien priecā ties.

Apskates objekti, ceļ i un attā lumi

Senlietas AAE — kaķ is raudā ja, bet mū sdienu arhitektū ra pā rsteidz un fascinē . Metro Dubaijā ir paaugstinā ts, un paš as stacijas izskatā s pē c kosmosa kuģ iem, izejas uz metro arī ir paaugstinā tas gā jē ju pā rejas. Pilns ar cilvē kiem, pā rejas garas, mums nepatika - ļ oti nogurdinoš i un trokš ņ aini. Daudz ē rtā k bija braukt ar tramvaju - no tā labā k redzami skaisti debesskrā pji. Pa ielā m var staigā t bezgalī gi – ietves gludas, tī ras un skaistas. Tikai š eit ir attā lumi...


Dubaja "aiz stū ra" un "pie rokas" ir kaut kas lī dzī gs mū su "ellei nekurienes vidū ". Ja nepazī stat pilsē tu, varat viegli apmaldī ties trī s torņ os - neparasta un kopumā vienmuļ ā arhitektū ra ir ļ oti dezorientē još a. To izmanto viltī gi taksometru vadī tā ji, kuri apzinā ti griež apļ us pa pilsē tu, lai izplē stu no tū ristiem vairā k naudas, turklā t ceļ i ir veidoti gandrī z bez kreisajiem pagriezieniem. Tā , piemē ram, Google maps rā dī ja, ka taisnā lī nijā no manas viesnī cas lī dz naktsklubam bija tikai 1.1 km, bet ar taksometru “Pakistan” – vairā k nekā.8 km. Ar labiem pagriezieniem, protams. Starp citu, pē c skaitī tā ja taksī tiek skaitī ts ne tikai nobraukums, bet arī maš ī nā pavadī tais laiks, tā ka nedod Dievs iestrē gsi sastrē gumā , nā ksies š ķ irties no pieklā jī gas naudas summas .

Nakts izklaidediskotē kas, sekss, alkohols

Alkohols ir dā rgs, labā k to ņ emt lī dzi - no mā jā m, beznodokļ u utt. Dubaijā nav aizlieguma, restorā nos un kafejnī cā s var iedzert glā zi, bet tas ir nedaudz dā rgs - Cosmopolitan kokteilis maksā ap 20 dolā riem, alus glā ze - 20-30 dirhami, vī ns - 25-40. Bet meitenē m naktsklubos ir ļ oti laba akcija LADIES NIGHTS Dubai. Noteiktā s nedē ļ as dienā s varat doties uz daž ā dā m iestā dē m un dzert bez maksas. Esmu izvē lē jusies naktsklubu Lucky Voice, kur ballē var izdzert 4 dzē rienus, no kuriem izvē lē ties - vī nu, degvī nu ar kolu vai viņ u firmas kokteili. Atmosfē ra tur ir jautra, cilvē ki nepiespiesti, visā das ā das krā sas un tautī bas. Divi dī dž eji, viens melns - uzlika standarta disku atskaņ otā ju, un pē c viena no rī ta atnā ca otrs - mazais spā nis. Ī sts fekaloī ds, un visi viņ a draugi bija tik forš i, dredos, tetovē jumos. Viņ š uzlika pavisam citu mū ziku, daž as mež onī gas afrikā ņ u melodijas, un visi cilvē ki kā traki š ū pojā s uz deju grī das. Biju tur 2 reizes - tur sadraudzē jos - melnā daina un taizemiete, apsargs uztaisī ja acis, un š armantais filipī nieš u bā rmenis man pat atnesa pē dē jo kokteili, kad pā rlieku laiku - bezmaksas swill tiek pasniegts tieš i lī dz 24.00.


Es biju citā vietā , bet tur bija bā rs, lai pabeigtu. Izrakstī tā s mī lestī bas priesterienes ar krū tī m uz ā ru iedvesmoti pavedinā ja daž us pusmirusus un garlaicī gus potenciā los sponsorus, uz skatuves acī mredzami slā viska izskata meitenes mē ģ inā ja atdarinā t erotiskas dejas, bet viņ u trulā s dupš a-velosipē da dē kas, tā pat kā man, klā tesoš ajos izraisī ja tikai ilgas. ruļ ļ iem. Visvairā k š ajā iestā dē man patika vectē vs leoparda uzvalkā , viņ š izturē ja. Pabeidzu vī nu un aizgā ju. Apsargs jautā ja: "Tev nemaz nepatika? " "Tas ir skumjš skats redzē t š o tavu patē riņ u, " es atbildē ju. "Nu, š ī ir Dubaija, " man atbildē ja mans sarunu biedrs. Viņ š stā stī ja, ka pats ir no Ē ģ iptes, un nedaudz apgaismoja par vietē jā m paraž ā m: "Ja tev patī k vī rietis, tad bū s grū ti mī lē ties. Viesnī cā s nekavē joties izsauks policiju. Tikai daž as viesnī cas atļ auj savus viesus apciemot vienam pie otra, citas iespē jas ir aizliegtas. Jā , ir vietas, kur, teiksim, š im ļ oti neievē ro, par noteiktu summu, bet tā s ir jā zina" .

Jā , š ī nav jums Ē ģ ipte vai Kuba. . . Es satiku vī rieti bā rā , iedevu viņ am savu tā lruņ a numuru. Viņ š acī mredzot mē ģ inā ja kaut kā atrisinā t tikš anā s vietas jautā jumu un piezvanī ja uz manu viesnī cu. Protams, viņ š man neko neteica. Dievs, kas te notiek! Mani izsauca uz reģ istratū ru un sā ku mudinā t, ka cilvē ks no ielas nav ielaists, tikai no viesnī cas un tas viss...Es stā vu, es neko nesaprotu, kā ds cilvē ks, kā da iela? Kopumā , kā jū s saprotat, nekas nenotika, par ko ir ž ē l. . .

Ekskursijas

Mē s plā nojā m doties vairā kā s ekskursijā s, bet devā mies tikai uz Indijas okeā nu, uz Fudž eiras emirā tu. Izbraucā m 7 no rī ta, sapulcē jā m pā rē jo grupu uz 2h, tad braucā m 4h - nu diezgan "pie rokas". Pa ceļ am gids Vladimirs iedvesmoti, padomju tribī nes stilā , stā stī ja par š eihiem un kamieļ iem, pieturā s mums mē ģ inā ja pā rdot paklā jus, mango, dateles un Dievs zina, ko vē l. Beidzot ieradā mies Sandy Beach Hotel un gids piedā vā ja peldē ties ar masku un snorkelē t, apbrī not koraļ ļ us un zivis. Bet ū dens okeā nā bija dubļ ains un netī rs, ar eļ ļ as traipiem, un es neieteiktu peldē t lī dz koraļ ļ iem bez spurā m pat tiem, kas labi peld. Pē c nabaga grū tā s peldes š urpu turpu, tū ristiem pat izdevā s tikt lī dz baseinam, lai gan tas bija patieš ā m tuvu tam, un baseins bija patieš ā m forš s. Labi, ka ekskursijā bija iekļ autas pusdienas, un tā bija labā kā programmas daļ a. Ā rpus restorā na izdilis, ausains kaķ is aizsmacis ņ audē ja, lū dzot izdales materiā lu. Mē s piesardzī gi smē lā m ē dienu savos š ķ ī vjos, paturot prā tā Indijas un Pakistā nas virtuves "š armu", bet, kad sā kā m ē st, sapratā m, kā pē c kaķ i tik skaļ i kliedz. Tas bija vienkā rš i nepieklā jī gi garš ī gi, vā rdus nevar izteikt!


Mē s atgriezā mies vē lu vakarā , pa ceļ am vairā k nekā stundu stā vot sastrē gumos. Sē dekļ i autobusā bija cieti, mugura un dibens neizturami sā pē ja. Arī gids Vladimirs, acī mredzot, izjuta diskomfortu, cenš oties piecelties no sē dekļ a. Atvadoties viņ š nodziedā ja mums dziesmu, tik iedvesmojoties, ka kā ds puisis maš ī nā ietriecā s mū su autobusā . Paldies Dievam, skrā pē jums autobusā bija neliels, un mums nebija ilgi jā stā v. Tajā paš ā vakarā es atcē lu visas pā rē jā s grupu ekskursijas. Tad devā mies paš i – izrā dī jā s ē rtā k un lē tā k.

Ekskursijas ietvaros ar arā bu dhow var braukt pa mā kslī gi izrakto Dubai Marinas kanā lu par 35-40 dolā riem no cilvē ka, nevis 50-70, galvenais ir tikt lī dz molam un labi kaulē ties ar kapteini. . Apbrī nojā m slaveno viesnī cu buras formā no Dž umeiras pludmales - tū ristus iekš ā nelaiž . Jū s varat doties tur, tikai rezervē jot galdiņ u restorā nā , kur vidē jā č eka ir 200 USD vienai personai. Slavenā s Dubaijas dziedoš ā s strū klakas netā lu no pasaulē augstā kā Burj Khalifa ir tū ristu vilš anā s kopumā . Viņ i strā dā tikai 5 minū tes katru pusstundu, izrā de ir ļ oti vā ja. Kijevas strū klaku š ovs ir daudz forš ā ks, un Batumi tas kopumā nav slavē jams. Mē s nedevā mies uz tuksnesi - man nepatī k smiltis un ekstrē mi sporta veidi, jo ī paš i, kā mums teica, daudzi fani, kuri brauciena laikā brauc pa smilš u kā pā m, ir než ē lī gi slimi. No visā m atrakcijā m mums visvairā k patika Brī numdā rzs Dubaijā . Š is patieš ā m ir skaistā kais cilvē ka roku darbs un pat neauglī ga tuksneš a vidū .

Miracle Garden Dubai

Visā di gidi tur satraukti saka: kurš nav bijis tuksnesī , tas nav bijis Emirā tos. Bet, manuprā t, viņ š Dubaiju ī sti nav redzē jis, kurš nebū tu apmeklē jis Miracle Garden Dubai. Š is ir viens no lielā kajiem ziedu parkiem pasaulē , kas tika izveidots Dubaijā.2013. gadā . Apmeklē tā jiem tas atvē rts tikai no oktobra lī dz maijam, jo ​ ​ vasaras mē neš os ir ļ oti karsts, un š ajā laikā dā rznieki attī sta un veido jaunas atrakcijas, Brī numdā rza ekspozī cijas mainā s katru gadu. Š osezon mē s redzē jā m Mikipeli, jautrus pī lē nus, zirgus, dejojoš as balerī nas un milzī gus Č eš ī ras kaķ us. Dā rzs iekā rtots ļ oti ē rti, no fotosesijā m noguruš iem apmeklē tā jiem ir nodroš inā ti š ū puļ tī kli, kuros var vā ļ ā ties lī dz slē gš anas laikam.


Miracle Garden Dubai tika izveidots ne tikai tū ristu izklaidei. Viens no projekta mē rķ iem bija parā dī t, kā notekū deņ us var izmantot racionā li. Galu galā , pateicoties rū pī gi izstrā dā tai pilienveida apū deņ oš anas sistē mai, kurai tiek izmantots ū dens no kanalizā cijas, š ī cilvē ka radī tā oā ze tuksneš a vidū pastā v. Un pati Dubaija ir viens no mū sdienu pasaules brī numiem.

Apvienotie Arā bu Emirā ti ir jauna valsts, decembra sā kumā AAE iedzī votā ji atzī mē ja savas valsts dibinā š anas 48. gadadienu. Lielas naftas atradnes nodroš inā ja AAE strauju ekonomisko izaugsmi, un kompetenta finanš u un investī ciju pā rvaldī ba ļ ā va starp neauglī gajiem tuksnesī izveidot ē rtas un pā rsteidzoš i skaistas nā kotnes pilsē tas. Š obrī d AAE ieņ em otro vietu pasaulē ū dens atsā ļ oš anas ziņ ā , pieaug tirdzniecī ba un eksports, palielinā s tū ristu un darbaspē ka migrantu plū sma. Un, skatoties uz visu š o krā š ņ umu absolū ti neapdzī vojamu teritoriju vidū , neviļ us aizdomā jas par Ukrainas likteni. Mums ir gan auglī ga zeme un ū dens, gan brī niš ķ ī gi strā dī gi cilvē ki, un mē s dzī vojam salī dzinā jumā ar AAE it kā viduslaikos. Bet cerē sim uz to labā ko!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (44) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums