Jumeirah Zabeel Saray 5*– Atsauksmes

AAEDubaija
18
Novērtējums 8.310
№15 viesnīcas reitingā Dubaija
8.8 Numurs
8.7 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.9 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Dubaijas leģendārās mākslīgās salas Palm Jumeirah rietumu daļā. Viesnīca tika atvērta 2011. gada janvārī, un tā sastāv no galvenās 6 stāvu ēkas un 38 ekskluzīvām divstāvu Royal Residences villām, kuras atrodas ērtā vietā, tropu dārzu ielokā, netālu no lagūnas baseina un tenisa kortiem. Viesnīca ir piemērota ģimenēm, arī ar bērniem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika viesnī ca. Liela pils austrumnieciskā stilā . Daudz zelta, š iks. ) Man patika istaba, diezgan pieklā jī ga, tī ra un skaista. Ļ oti apmierinā ts ar gultu! Tu krī ti kā mā konis, ideā li). Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Liela pils austrumnieciskā stilā . Daudz zelta, š iks. ) Man patika istaba, diezgan pieklā jī ga, tī ra un skaista. Ļ oti apmierinā ts ar gultu! Tu krī ti kā mā konis, ideā li). Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs. Visdaž ā ds un daudzveidī gs jebkurā ē dienreizes laikā (ņ ē mā m pilnu pansiju. ) Pludmale ir mū su paš u, jū ra karsta, jo viesnī cā ir atdzesē ts baseins. Spa zona bija ļ oti apmierinā ta, viss pilnī gai rosī bai un atpū tai. Vienī gais negatī vais ir tas, ka uz Palmas nav absolū ti kur iet, vajag uz pilsē tu. Bet mē s atradā m izeju, paņ ē mā m individuā las ekskursijas no Shan Tours un tika nodroš inā tas brī niš ķ ī gas pastaigas. Man ļ oti patika braukt ar gidu tê te-à -tê te. Grupu tū res ir pilnī gi atš ķ irī gas, nemaz nav salī dzinā mas ar individuā lajā m. Cenas ir pieejamas, tas ir Shan Tours. )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар alena.ov0980
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo. cena bija vairā k nekā pieņ emama š ā da lī meņ a viesnī cai. Man patika pilnī gi viss: apkalpoš ana augš ā , vairā ki restorā ni vakariņ ā m, no kuriem izvē lē ties, pirmā rinda, pieklā jī gs personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies, jo. cena bija vairā k nekā pieņ emama š ā da lī meņ a viesnī cai. Man patika pilnī gi viss: apkalpoš ana augš ā , vairā ki restorā ni vakariņ ā m, no kuriem izvē lē ties, pirmā rinda, pieklā jī gs personā ls. No trū kumiem varu atzī mē t maksas dzē rienus vakariņ ā s un tā lu no centra. Dā rgs taksometrs.
Шикарный внутренний интерьер отеля
аватар galinaekim
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ī paš as vē lmes viesnī cai nebija, gribē jā s tikai pludmali un vismaz kaut ko bē rnam, bet rezultā tā saņ ē mā m daudz vairā k, tā pē c ar viesnī cu bijā m vairā k nekā apmierinā ti. Ļ oti skaista viesnī ca ar elegantu un skaistu arhitektū ru. … Tomēr ▾ Ī paš as vē lmes viesnī cai nebija, gribē jā s tikai pludmali un vismaz kaut ko bē rnam, bet rezultā tā saņ ē mā m daudz vairā k, tā pē c ar viesnī cu bijā m vairā k nekā apmierinā ti. Ļ oti skaista viesnī ca ar elegantu un skaistu arhitektū ru. Daudz zelta un marmora. Viss izskatā s vienkā rš i krā š ņ i. Teritorijā ir daudz augu, viņ i pat nedomā ja, ka AAE viesnī cā bū s tik zaļ š ) Pirmo reizi atpū tā mies š ajā valstī un neko daudz nezinā jā m) Teritorijā ir jauks liels vienmē r tī rs baseins, kas pā rklā ts ar tentu un palmu ē na no saules ļ oti patī kami iegrims) Dziļ ums ir mazs, mazā ks par pusotru metru, bet ar to pilnī gi pietiek. Un skats ir ļ oti skaists. Viesnī cā ir ļ oti labi apstā kļ i bē rniem. Lielisks bē rnu klubs, rotaļ u laukums, privā ts baseins. Bē rnu animā cija ļ oti laba, bē rns bija apmierinā ts. Vē l viens lielisks bonuss no viesnī cas ir tas, ka viņ i jū s bez maksas aizvedī s uz ū dens atrakciju parku. Grafiks ir ē rts, un ieeja ū dens atrakciju parkā ir bez maksas, ja esat š ī s viesnī cas viesis. Ir arī bezmaksas transporta pakalpojumi no viesnī cas uz tirdzniecī bas centriem. Kas arī ir ļ oti ē rti un ļ auj ietaupī t uz taksometriem. Nu, arī pludmale pie viesnī cas ir liels pluss. . Pludmales lielie saulessargi sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Ieieš ana ū denī ir diezgan ē rta, tač u ir mazi oļ i. Ar medū zā m nesastapā mies, un paldies Dievam) Pludmalē pastā vī gi atrodas glā bē ji. Palmu pludmalē s ū dens ir nedaudz stā voš s, tas nav jums Maldī vija) Bet jū s varat peldē ties. Principā gā jā m nevis dē ļ pludmales, bet vienkā rš i atpū sties, plus akvaparks kļ uva par papildinā jumu) Ē diens viesnī cā ir ļ oti labā lī menī , bet neredzu jē gu to aprakstī t, katram ir daž ā das gaumes. Vē l viena viesnī cas priekš rocī ba ir krieviski runā još s personā ls, mums atkal bija vienalga, vī rs lieliski runā angliski) Man patika arī SPA. Daudz augstas kvalitā tes ā rstē š anas. Nu no mī nusiem varbū t liela depozī ta, bet ar atdevi visu atdeva uz santī mu, problē mu nebija. Iesaku viesnī cu!
аватар ulianagyr
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ieradā mies viesnī cā un noelsā mies no skaistuma un varenī bas. Visā krā š ņ ā majestā tiskā vide. Zelta marmors kopumā ir vienkā rš i š iks. Skaista liela teritorija ar lielu zaļ umu, palmā m, kā jau AAE, pat nebija gaidī ts. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies viesnī cā un noelsā mies no skaistuma un varenī bas. Visā krā š ņ ā majestā tiskā vide. Zelta marmors kopumā ir vienkā rš i š iks. Skaista liela teritorija ar lielu zaļ umu, palmā m, kā jau AAE, pat nebija gaidī ts. Visur ļ oti tī rs. Viesnī cai ir sava pludmale, kilometru gara, ļ oti tī ra. Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i bez maksas. Ū dens ir tī rs medū zas nav redzē juš i. Glā bē ji vienmē r dež urē . Pludmalē viņ i pasniedz saldē jumu un augļ us. Viļ ņ u nav, ieieš ana ū denī ir ē rta. Ja nepietiek, tad teritorijā ir milzī gs skaists baseins, kas klā ts ar palmu ē nā m un nojumē m, kā arī divi iekš telpu peldbaseini. Dziļ ums mazs 1.2 m, no malas nelec. Bet ļ oti jauks skats un mierī ga atmosfē ra. Bē rniem ir atseviš ķ s peldbaseins un lielisks bē rnu klubs "Sinbad" ar ū dens slidkalniņ iem, laba bē rnu animā cija, rotaļ u laukums, augstais krē sls restorā nā . Bē rnu nevar izvilkt) No viesnī cas ik pē c divā m stundā m kursē bezmaksas transporta pakalpojumi uz Wild Wadi akvaparku un akvaparka apmeklē jums viesnī cas viesiem ir bez maksas. Tas ir ļ oti labi un grafiks ir ē rts, viņ i sā k braukt no pulksten desmitiem. Tas mū s uzpirka un, protams, paš u viesnī cas atmosfē ru. Meklē ju tieš i š o. Bet arī tā , lai bū tu ne tikai atpū ta, bet arī izklaides minimums. Tā s izmaksas ir zemā kas nekā citiem, un pieeja ir patiesi individuā la. Vē l ik pē c divā m stundā m no viesnī cas kursē bezmaksas transporta pakalpojumi uz Dubaijas centrā lajiem veikaliem un iepirkš anā s centriem. Tas ir arī ļ oti ē rti un ekonomiski. Ē diens viesnī cā ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Katru dienu cita virtuve. Viss ir ļ oti garš ī gi. Ja jums ir HB ē diens, varat mainī t pusdienas pret vakariņ ā m. Turklā t jū s varat pusdienot bez maksas jebkurā Jumeirah ķ ē des viesnī cā . Un viesnī cā ir liels š iks SPA, mums ļ oti patika, es tur dzī votu) iepriecinā ja arī naktsmī tne. Numurs ir elegants, plaš s ar plaš u vannas istabu un milzī gu vannu. Numuram bija balkons un skats uz jū ru. Ir krieviski runā još s personā ls, kas arī ir ē rti. Vienī gā reizē , kad viņ i reģ istrē š anā s laikā ietur depozī tu 500 dirhamu apmē rā par nakti. Tas tiks atgriezts, bet man tas ir par daudz. Nu tas jau ir sī kums. Mū su ģ imene bija ļ oti apmierinā ta ar atpū tu.
аватар radmiladal
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir š ika, bez š aubā m, neko citu no Palmas nevajadzē ja gaidī t. Ir ļ oti grū ti atrast kaut ko vainu, bet kā jau jebkurā viesnī cā viss nevar bū t ideā li, vismaz mē s ar to neesam saskā ruš ies, lai gan biež i ceļ ojam. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ika, bez š aubā m, neko citu no Palmas nevajadzē ja gaidī t. Ir ļ oti grū ti atrast kaut ko vainu, bet kā jau jebkurā viesnī cā viss nevar bū t ideā li, vismaz mē s ar to neesam saskā ruš ies, lai gan biež i ceļ ojam. Viesnī ca sā kas no zā les, kā teā tris no pakaramā . Vestibils, tā pat kā visa viesnī ca, pā rsteidz ar savu greznī bu, zelta detaļ ā m apdarē , marmoru dekorā cijā un daudz ko citu. Iemaksā jiet 500 dirhamus dienā , bet mē s bijā m tam gatavi. Reģ istrē š anā s notiek gandrī z acumirklī , personā ls pieklā jī gs un profesionā ls, reģ istratū rā ē d arī krievvalodī gie, lai gan lielā kā daļ a saziņ as notiek angļ u valodā . Mē s atpū tā mies č etri ar diviem bē rniem 5 un 1.5 gadus veciem. Istaba teicama, bez atgā dinā jumiem istabā , reģ istrē joties jau bija gultiņ a jaunā kajam dē lam istabā . Apkalpoš ana numurā ir visaugstā kajā lī menī , uzkopš ana divas reizes dienā , numura sagatavoš ana naktij, gultas veļ as maiņ a katru dienu utt utt. Bet ir viens mī nuss. Kondicionieris vai nu pū š ledus gaisu, vai atver durvis uz balkonu. Izvē loties otro iespē ju, temperatū ras atš ķ irī bu dē ļ telpa iegū st daudz mitruma. Tā pē c katru dienu uz ī su brī di nā cā s ieslē gt kondicionieri un atseviš ķ os gadī jumos pirms gulē tieš anas pagaidī t, kamē r istaba nedaudz sasils, bijā m nobaž ī juš ies par jaunā kā s meitas veselī bu, un paldies Dievam, ka viss strā dā ja ā rā , tač u pastā vē ja saaukstē š anā s risks. Vakariņ as istabā pasū tī jā m vairā kas reizes, apkalpoš ana ā tra un kvalitatī va. Protams, ceļ ojot ar bē rniem, galvenais ir komforts, un š ajā ziņ ā Jumeirah Zabeel Saray viesnī ca atbilst visiem mū su kritē rijiem. Atkal ē rtī bas ziņ ā mē s rezervē jam ceļ ojumus tieš saistes aģ entū rā s jau vairā k nekā gadu. Protams, mums vissvarī gā kais ir serviss. Apkalpoš anas ziņ ā saņ ē mā m individuā lu pieeju katram ģ imenes loceklim, tika ņ emtas vē rā visu vē lmes. Nav mazsvarī gi un uzturs, tas noteikti nebū s problē ma. Ē dienu izvē le katrai gaumei, ē dienkartē vienmē r ir jū ras veltes, atkal brokastī s svaigu sulu izvē le, bē rnu galds, lai gan vecā kais bē rns ē da no pieauguš o ē dienkartes, bija izvē le. Mazā kajam bija iespē ja pasū tī t putru ar pienu un kartupeļ u biezeni no izvē lē tiem augļ iem un ļ oti garš ī gas biezzupas. Mē ms bija pā rsteigts par apmaksā tiem dzē rieniem pusdienā s un vakariņ ā s, pat bē rniem, š ā das viesnī cas kategorijai tas ir nedaudz dī vaini. Turklā t mē s katru dienu bez maksas apmeklē jā m vienu no 6 restorā niem ar kuponiem, kas tiek izsniegti, reģ istrē joties viesnī cā . Teritorija nav ī paš i liela, bet tas bija sagaidā ms, galu galā š ī ir sala. Atkal vakara promenā dē m gar pludmali pilnī gi pietika, un pati pludmale ir ļ oti tī ra un, galvenais, pie rokas, tā dā un tā dā karstumā nekur tā lu iet negribas. Kā jau viesnī cā , arī pludmalē apkalpoš ana ir laba, vienmē r palī dzē ja atrast brī vas vietas, vai arī viņ u prombū tnes laikā atnesa sauļ oš anā s krē slus vajadzī gajā vietā . Visas dienas garumā pludmalē tiek pasniegts saldē jums vai dzē rieni. Pludmalē ir arī restorā ns, kur bez problē mā m var paē st gardas pusdienas. Ū dens ir ļ oti silts, gandrī z karsts. Tas ir lieliski piemē rots bē rniem, bet mē s biež i izglā bā mies no karstuma baseinā , ī paš i patī kami bija atrasties tā segtajā daļ ā . Baseins nemaz nav dziļ š , bet ū dens tajā ir patī kamā temperatū rā , un, kas mani iepriecinā ja, dzesē š ana nav spē cī ga, ir ļ oti ē rti peldē ties. Bē rnu baseins ir ļ oti sekls, bet tas ir labā kais, par bē rnu jū s nemaz neuztraucaties. No viesnī cas visu dienu kursē bezmaksas transporta pakalpojumi uz akvaparku, ieeja ir bez maksas no viesnī cas un uz populā rā kajiem Dubaijas veikaliem. Tā kā viesnī ca vairs nav jauna, daž viet interjerā var redzē t saplaisā juš as, nolietotas un steigā remontē tas detaļ as, tač u tas atkal neietekmē kopē jo viesnī cas iespaidu, lai gan reizē m tas ir ļ oti jū tams. Kopumā nelielas nepilnī bas pā rē jā neatspoguļ ojā s, un mē s lieliski pavadī jā m laiku viesnī cā .
аватар agent_borabora
Pirmais iespaids. Pieticī gā kā austrumu stila juvelierizstrā dā jumu pils-muzejs un visdā rgā kie interjera priekš meti. Zelta daudzums interjerā var konkurē t ar Burj Al Arab. Teritorija pā rdomā ta, ē naina, daudz lielu baseinu, tai skaitā iekš ē jais ar jū ras ū deni. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids. Pieticī gā kā austrumu stila juvelierizstrā dā jumu pils-muzejs un visdā rgā kie interjera priekš meti. Zelta daudzums interjerā var konkurē t ar Burj Al Arab. Teritorija pā rdomā ta, ē naina, daudz lielu baseinu, tai skaitā iekš ē jais ar jū ras ū deni. Viesnī ca lepojas ar lielā ko spa Tuvajos Austrumos. Viesnī ca filmē ja Toma Krū za "Neiespē jamā s misijas 4" sē riju Bombejā.

Istabas. Zelta lapu siena, milzī ga dabī gā marmora vannas istaba.

Uzturs. Daudzi daž ā du stilu tematiskie restorā ni. Bufetē neierobež ota pieeja: suš i, suš i, ruletes, karaliskā s garneles, mī dijas, gliemež vā ki, kalmā ri, tuncis, lasis, gardē ž u sieru izlase, ķ irš u tomā ti, rukola, vairā ku veidu gaļ a, zivis, vī nogas, papaija , zemenes, ananā si, deserti ar dabī gā m ogā m, kas dekorē ti ar vijolī tē m.

Pā rskaitī jumi ir bezmaksas. Wild Wadi ū dens atrakciju parks un bezmaksas ieeja Mall of Emirates Maditat Jumeirah.
Depozī ts: AED 500 (140 USD) par numuru par nakti.

Pludmale. Uzmanī bu, skats uz Palmas salas guļ amistabu jaunbū vē m ir tā ds pats kā blakus esoš ā One&Only. Pludmalē jū s neredzē siet ne romantiku, ne skaistumu.

Viesnī ca greznā ko interjeru cienī tā jiem ar maksimā lu juvelierizstrā dā jumu un zelta daudzumu, lai greznos tē rpos parā dī tos, kuriem skats no pludmales nav svarī gs.
аватар svetashanikova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir super vienī gais ir skats no pludmales ar ko sā kš u. Tas, iespē jams, ir vienī gais nelielais š ī s viesnī cas mī nuss. Š eit jū s neredzē siet super saulrietus un skatu uz pretē jo krastu, kur notiek bū vniecī ba, bet, ko darī t, viss apkā rt joprojā m apgrū tina un uzlabojas. … Tomēr ▾ Viss ir super vienī gais ir skats no pludmales ar ko sā kš u. Tas, iespē jams, ir vienī gais nelielais š ī s viesnī cas mī nuss. Š eit jū s neredzē siet super saulrietus un skatu uz pretē jo krastu, kur notiek bū vniecī ba, bet, ko darī t, viss apkā rt joprojā m apgrū tina un uzlabojas. Pati pludmale nav pā rā k liela, tač u vietas ir vairā k nekā pietiekami. Pludmale tiek uzturē ta tī ra. Ir daudz pilnī gi jaunu sauļ oš anā s krē slu, un tie vienmē r ir pilni ar bezmaksas. Bē rniem ieeja ū denī ir ļ oti ē rta un gluda, jums nav jā uztraucas. Ja vē laties, bez maksas varat paņ emt lī dzi glā bš anas vesti. Vai arī dzeriet ū deni ar ledu. Ierodoties pludmalē , jums tiks izsniegts tī rs dvielis, un, ja vē laties, viņ i to noguldī s sauļ oš anā s krē slā . Vari mainī t dvieli cik vien tī k, nekā du ierobež ojumu nav, un te neviens nekurnē s un nebū vē s skā bu raktuvi, viss viesnī cas personā ls smaida un ļ oti priecā jas ieraugot viesus. Jums nebū s jā uztraucas par droš ī bu ne pludmalē , gan pie glā bē ju baseiniem vairā k nekā nepiecieš ams) Lai nebrauktu uz viesnī cu pusdienot, pludmalē ir restorā ns, kur paē st vai dzert dzē rienus. Gardi ē dieni tā pat kā visi citi viesnī cas restorā ni. . Tie, kam patī k roņ i, novē rtē s brī vdienas pludmalē . ) Mē s ar vī ru izvē lē jā mies vienu no š iem, un viesnī ca tika izvē lē ta kvalitatī va servisa un tā pē c, ka tā bija ideā li piemē rota š ā da veida atpū tai. Mū su tū res aģ ents paņ ē ma tieš i to, kas mums vajadzī gs, pie viņ a vē rš amies ne pirmo reizi. Bet pē c š ī s viesnī cas apmeklē juma es pat gribē ju uzrakstī t š o atsauksmi, starp citu, pirmo reizi mū ž ā ) Jū s pat nevarat runā t par istabu, mē s neredzē jā m labā kus numurus. Pilnī gi jaunas mē beles un viss pā rē jais istabā , viss ir paredzē ts pat gludeklim, un tas nav sliktā ks kā mā jā s un ē rts gludinā mais dē lis, lai gan, lai neko nedarī tu saviem spē kiem, visus pakalpojumus var pasū tī t viesnī cā . Viesnī cas teritorija varbū t neš ķ iet pā rā k liela, bet viss ir mā jī gi un visa teritorija ir ļ oti zaļ a. Ē dienu izvē le ir lieliska. 10 un, iespē jams, vē l vairā k restorā nu un bā ru nodroš inā s jums lielisku ē dienu izvē li pat tad, ja esat ļ oti dī vains ē dienā . Ar izklaidi arī pilnī gi pietiek, var pat nirt. Vai vienkā rš i ieskā binā t turku pirtī . Jū s varat iznomā t automaš ī nu, neizmantojot sabiedrisko transportu. Ir pat iespē ja doties kanoe laivā s) vai makš ķ erē t) Kopumā viesnī ca ir pilnī gi naudas vē rta. Sū dzī bu nav, bet skats no pludmales bū tī bā ir sī kums)
аватар Favia_Travel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2013.  gada septembrī apmeklē ja š o viesnī cu reklā mas ceļ ojumā . Š ī viesnī ca atstā ja labu iespaidu – gribē tos š eit atgriezties vē lreiz. Pati viesnī ca lepojas ar to, ka ir bijusi filmas "Neiespē jamā misija 4" uzņ emš anas vieta. … Tomēr ▾ 2013.  gada septembrī apmeklē ja š o viesnī cu reklā mas ceļ ojumā .
Š ī viesnī ca atstā ja labu iespaidu – gribē tos š eit atgriezties vē lreiz.
Pati viesnī ca lepojas ar to, ka ir bijusi filmas "Neiespē jamā misija 4" uzņ emš anas vieta. Patieš ā m, netā lu no kinoteā tra viesnī cā atrodas galvenā varoņ a kostī ms un viņ a autogrā fs. Ir tik patī kami atpū sties tur, kur noticis kas interesants!
Visas istabas ar skatu uz jū ru - tas ir tik svarī gi, izvē loties atvaļ inā jumu, jo mē s izvē lamies viesnī cas pirmajā rindā uz jū ru!
Š eit ir pieejams bezmaksas Wi-Fi, kas patieš ā m darbojas!
Arī paš iem mazā kajiem viesiem - 2 bē rnu klubi, ne mazā k patī kams bonuss bū s bezmaksas ieeja Wild Wadi akvaparkā (transfē rs tiek veikts ik pē c 2 stundā m)
Tā pat lieliski atpū sties var arī SPA centrā , kas tiek uzskatī ts par lielā ko rietumos, kur ir pat bezmaksas procedū ras (mitrā zona).
Ja vē laties š eit noorganizē t savu ē rto un noslē gto atpū tu - ir iespē ja ī rē t villu ģ imenei - tad jums tiks nodroš inā ts bezmaksas transfē rs no lidostas uz viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rē jais ļ oti izcils, serviss ļ oti labs, istabiņ a teicama, telpas tiek uzkoptas divas reizes dienā , istabā ir kafijas automā ts, tē jkanna, daž ā da veida kafija, tē ja, svaigi augļ i. Uz vietas ir daž ā di restorā ni, ī paš i franč u, vjetnamieš u, turku un libā nieš u restorā ni. … Tomēr ▾ Pā rē jais ļ oti izcils, serviss ļ oti labs, istabiņ a teicama, telpas tiek uzkoptas divas reizes dienā , istabā ir kafijas automā ts, tē jkanna, daž ā da veida kafija, tē ja, svaigi augļ i. Uz vietas ir daž ā di restorā ni, ī paš i franč u, vjetnamieš u, turku un libā nieš u restorā ni. Pludmale ir smilš aina un katru rī tu tiek tī rī ta. Viesnī ca nodroš ina transporta pakalpojumus uz veikaliem un ū dens atrakciju parku. Kas vē las iekļ ū t pasakā , iesaku š o viesnī cu, ī paš i Jaungada vakarā
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Eleganta viesnī ca. Piekrī tu, pirms Jaunā gada redzē jā m pasaku. Viss ir skaisti dekorē ts. Ē diens ir izcils. Uz vietas ir 6 restorā ni. Istaba skaista, veļ a tiek mainī ta katru dienu, atnes svaigus augļ us. Pakalpojums ir pietiekami labs. ā tri iekā rtojies. … Tomēr ▾ Eleganta viesnī ca. Piekrī tu, pirms Jaunā gada redzē jā m pasaku. Viss ir skaisti dekorē ts. Ē diens ir izcils. Uz vietas ir 6 restorā ni. Istaba skaista, veļ a tiek mainī ta katru dienu, atnes svaigus augļ us. Pakalpojums ir pietiekami labs. ā tri iekā rtojies. Kad jū s reģ istrē jaties istabā , televizora monitorā tiek parā dī ts sveiciens ar jū su sveicienu. uz galda guļ aploksne, kas arī uzrunā ta vā rdā ar sveicienu, ka priecā jamies jū s redzē t viesnī cā . Sī kumi - bet ļ oti jauki. Restorā nos ē dienkartes ir krievu valodā . Viesnī cā strā dā krieviski runā još i darbinieki. Visi ir draudzī gi un liek justies kā cilvē kam. ļ oti ē rta uzturē š anā s. Draugi, apskatī juš i viesnī cas un AAE fotogrā fijas, š ogad visi plā no ceļ ojumu uz š ejieni.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель расположен в западной части легендарного искусственного острова Palm Jumeirah в Дубае. Отель открыт в январе 2011 года и состоит из главного 6-этажного здания и 38-ми эксклюзивных двухэтажных вилл Royal Residences, которые уютно расположились в окружении тропических садов, неподалеку от бассейна-лагуны и теннисных кортов. Отель подходит для семейного отдыха, в том числе с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в западной части острова Palm Jumeirah, в 40 км от международного аэропорта Дубая.
Pludmales apraksts Собственный пляж протяженностью 900 метров. Пляжные полотенца: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, камера хранение багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), персональный эскорт в номер (бесплатно), Wi-Fi бесплатно (на территории, в лобби, 24 часа), бизнес-центр бесплатно (24 часа), Интернет-кафе бесплатно, 5 конференц-залов (на 18–80 чел.), 1 открытый 59-метровый панорамный бассейн с режимом температурного контроля, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, 2 ванны-джакузи, 1 крытый бассейн (для талассотерапии: раздельный для мужчин и женщин, в спа-центре), магазины (торговый пассаж The Avenue of Indulgence с 16 бутиками), Talise Boutique (профессиональная косметика). Бесплатные автобусы до торгового центра комплекса Мадинат Джумейра и до торгового ценра Mall of

The Emirates. 8 ресторанов — ливанская, индийская, турецкая, итальянская, французская, средиземноморская, международная кухня; основной ресторан Imperium, лаунж-бар Voda Bar.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский открытый бассейн (с горками и трубами), детский крытый бассейн, детская площадка (открытая и крытая), детский клуб бесплатно (Sinbad’s Kids Club: 0–16 лет, возможна доплата), электронные игры, детская библиотека. Для малышей: детская коляска: по запросу (необходимо оставлять депозит), горшок бесплатно, услуги няни: по запросу, платно (24 часа).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спа-центр отеля Talise Ottoman Spa 8000 м2, занимает 2 этажа (вход бесплатный, за исключением процедур) — 42 процедурных кабинета, отдельные зоны для мужчин и женщин), массаж платно. Полностью оборудованный тренажерный зал и фитнес-студия Talise. Театр-кабаре Music Hall: живая музыка, выступления артистов, тематические вечера (меню a la carte). Бесплатный эксклюзивный кинотеатр на 29 мест (попкорн и вода предоставляются бесплатно). Посещения авапарка Wald Wadi бесплатно — 1 раз за все время проживания (трансфер в аквапарк Wald Wadi — бесплатно). Трансфер в развлекательный парк Dubai Parks and Resorts — бесплатно. Частная пристань отеля с моторными видами спорта платно (предоставляется трансфер на лодке). Амфитеатр, 2 ночных-клуба, 2 теннисных корта бесплатно, освещение теннисного корта бесплатно, уроки тенниса платно (с профессиональными инструкторами), прокат теннисных ракеток и мячей платно, петанк бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно (парусный спорт, катание на байдарках, плавание с подводными масками, виндсерфинг, водные лыжи), дайвинг-центр платно (Pavilion Dive Centre).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 405 номеров + 38 вилл Royal Residences. Все номера имеют балконы с видом на море.

Istabās

Кондиционер, телефон, сейф (бесплатно), телевизор, спутниковое телевидение (музыкальные каналы), Wi-Fi (бесплатно), iPod (док-станция), мини-холодильник (бесплатно), мини-бар (платно, вода — бесплтано), набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), ванна и душ, фен, халат и тапочки (бесплатно, по запросу), балкон (с видом на море), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), уборка номера и смена белья: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese West Crescent Road, PO Box 27722, Dubai, UAE
Tālruņi: Tel: +971 4 453 0000 Fax: +971 4 453 0001
Tīmekļa vietne: Jumeirah Zabeel Saray
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.