"Al Ain Zoo" - apstiprinām un iesakām!

30 Oktobris 2014 Ceļošanas laiks: no 01 Marta 2014 ieslēgts 01 Marta 2014
Reputācija: +3061
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Kuram tas interesē , bet katrā valstī mē s cenš amies apmeklē t zoodā rzu. Tas mums tā ds mazs hobijs, esam apbraukā juš i visus Ukrainas zoodā rzus, ar prieku pē tī jā m skaisto un superglī to Berlī nes zoodā rzu, esam nobraukuš i astoņ simt kilometrus no Hurgadas, lai pē tī tu netī ro un milzī go Kairas zoodā rzu un tā . ieslē gts.

Bū tu noziegums ierasties AAE, ī rē t automaš ī nu un neapmeklē t vietē jos zoodā rzus. Viens no skaistā kajiem zooloģ iskajiem dā rziem AAE ir Al Ain zoodā rzs, un mē s nolē mā m tur doties.

No mū su viesnī cas Adž manā El Ain ir tikai 159 km — divu stundu nesteidzī gs brauciens pa ideā lu ceļ u. Dienu braucienam izvē lē jā mies darba dienā , jo brī vdienā s nav pā rpildī ts. Nokļ ū stam bez piedzī vojumiem, maš ī nu maz, pastā vī gi apkā rtceļ i nedaudz traucē pā rbrauktuvju modernizā cijas dē ļ.

Autostā vvieta pie zoodā rza ir milzī ga, vieta netika taupī ta.

Noparkojamies, paņ emam bē rnam minimā lo pā rtikas preč u komplektu un dodamies pie kasē m.


Ieeja zoodā rzā veidota kā telts – milzī gs balts kupols nosedz biļ eš u kasi un apkā rtē jo teritoriju. Atseviš ķ a VIP ieeja, cik saprotu, tiem, kas nevē las stā vē t pū lī un ir gatavi par to piemaksā t. Es neuzzinā ju, cik tur maksā biļ ete, bet mums to nevajadzē ja, jo parastā s biļ eš u kasē s cilvē ku praktiski nebija. Paš u arā bu viesu nav tik daudz, lielā kā daļ a ir indieš i un aziā ti. Pē rkam biļ etes - pieauguš ajiem 20 dirhami (6 dolā ri), bē rniem - 10 (trī s dolā ri). Tieš i pie ieejas var iznomā t bē rnu ratus, š is prieks maksā.40 dirhamus (11$), paš i rati izskatā s gandrī z jauni, ir galdiņ i, un bez. Invalī diem ir speciā li krē sli, cik es saprotu, tas ir bez maksas.

Apsargs pie ieejas pā rbaudī ja mū su biļ etes, ieraudzī ja Margotu un sā ka pā rbaudī t viņ as angļ u valodas zinā š anas, viņ a, atbildot, sā ka smieties un slē pties aiz mums, arā bs sā ka viņ u jokodamies dzenā t, ī si sakot, knapi tā s izklī da; -)))

Pats zoodā rzs ir ļ oti tī rs, apmeklē tā jiem seko daudzas apkopē jas, kuras, ieraugot izmestos atkritumus, uzreiz steidzas uz to un sakop. Pā rsvarā arā bu bē rni piegruž o - viņ i apzinā ti izmet atkritumus jebkur, pat atrodoties pie miskastes, cik saprotu, lepnā arā bu daba nepieļ auj pazemojumu lī dz tā dam kaunam kā iekļ ū š ana miskastē . Pieauguš ie arā bi dara forš as lietas, kad viņ š kaut ko pabeidz un paliek papī rs, vai vienkā rš i kaut kas nav vajadzī gs rokā , viņ š pastiepj roku atpakaļ ar karalisku ž estu, viena no sievā m steidzī gi paņ em viņ am atkritumus un nekavē joties met to viņ am pie kā jā m. Kā pē c arā bs nevar mest atkritumus pie savā m kā jā m, ir neskaidrs, varbū t kā da vietē ja paraž a? ? ?

Visi lielie kaķ u dzimtas dzī vnieki tiek novietoti iež ogojumos ar lieliem panorā mas logiem, caur kuriem ir ē rti tos novē rot. Koki voljē rā ir aptī ti ar stipru metā la sietu, lai nesaasinā tu nagus. Pa vidu iekā rtotas daž ā das platformas, kā pš anas rā mji un nomaļ as vietas dzī vnieku atpū tai, skaidrs, ka centā s visu pā rdomā t un daž ā dot dzī vnieku dzī vi. Kad es fotografē ju, Margo apsē dā s pie loga, kas ieinteresē ja lauvu, viņ š piegā ja pie stikla un sā ka domī gi apsvē rt savu meitu, viņ a pagriezā s un no pā rsteiguma nolē ca - galu galā lauvu ir grū ti redzē t metra augstumā . prom no jums un nereaģ ē t; -).

Zvē ru karalis izskatī jā s flegmatisks un miegains, savukā rt tī ģ erienes, gluž i pretē ji, bija diezgan rotaļ ī gas, kad lauva viņ iem gā ja garā m, katrs cenš oties viņ am iekost vai sarī kot demonstratī vus kū leņ us putekļ os.

Kopumā zoodā rzā ir daudz daž ā du kaķ u dzimtas dzī vnieku, Ā frikas lauvas, pumas, albī nu baltie tī ģ eri un citi.


Atpū sties un uzkost gribē tā jiem ir arī vairā ki galdiņ i, bet gribē tā ju nav, jo visas virsmas klā j no nož ogojumiem lidojoš a putekļ u kā rta.

Pē rtiķ u mā jā (nejaukt ar IVS) viņ i redzē ja maz interesantu, bija pusdienas sapnis, un visi pē rtiķ i saspiedā s zem nojumes vienā kaudzē.

Vairā kas reizes mums garā m pabrauca liela elektromaš ī na, tajā pā rsvarā sē dē ja pensionā ri, kuriem paš am apbraukt zoodā rzu bū tu ļ oti nogurdinoš i.

Ap teritoriju ir vairā ki punkti, kur tirgo saldumus un ū deni, ik pa laikam uzpirkā m abus. Uz ielas, kā jau pirmajam martam, ir stiprs karstums - ap 30 grā diem, ik pa laikam paslē pjamies ē nā , sarī kojam nelielu atpū tu.

Visvairā k bē rnam patika lemuri (Margota tos uzreiz atpazina no multfilmas Magadaskara), krokodils terā rijā , kas nicinoš i raugā s uz visiem apkā rtē jiem, ļ oti pinkainas aitas un divi tī tari, kas skumji skatā s viens uz otru caur tī klu; -))

Ž irafē m ir vislielā kais iež ogojums, tā s pā rvietojas tik tā lu no ž oga, ka tuvumā uzcē la skatu torni. Jū s varat pabarot ž irafes, to dara č etru cilvē ku grupa, tas maksā trī sdesmit dirhamus (astoņ us dolā rus). Pirms baroš anas visi tū risti ir spiesti rū pī gi nomazgā t rokas, ar kurā m viņ i ņ em zā li, jo ž irafes viegli uztver vī rusus un slimī bas.

Atseviš ķ i ir terā rijs, ir vē rts tajā iedziļ inā ties kaut vai tā pē c, ka tur ir forš i un svaigi; -)) Ī paš u iespaidu tas neatstā ja, pustumš ajā s telpā s rosī jā s noslē pumainas ē nas, un tikai pē c zī mē m stikla priekš ā varē ja saprast, kas tur tumsā slē pjas.

Nē , ja nopietni, daudzas nodaļ as bija ļ oti vā ji apgaismotas, arā bu apkopē js to skaidroja ar rū pē m par rā puļ iem, kuri baidā s no gaismas. Č ū sku kolekcija ir diezgan ievē rojama, tač u ir garlaicī gi ilgi skatī ties uz nekustī gajiem krā sainajiem gredzeniem. Protams, bija visā das monitoru ķ irzakas, peles, murkš ķ i un tamlī dzī gi, garlaicī gi!


Tad atradā m ...zoodā rzu zoodā rzā , atseviš ķ u nož ogotu teritoriju ar nosaukumu "Bē rnu zoodā rzs". Tur var paglaudī t kamieļ us, pajā t ar tiem, ir poniji, zirgi, daudz mā jdzī vnieku, pī les, zosis, tī tari, ļ oti laba vieta pastaigā m ar maziem bē rniem. Tur mē s pavadī jā m daudz laika, apskatot un barojot dzī vniekus.

Zoodā rza dziļ umos atrodas "Putnu mā ja", liela telpa ar daudziem putniem. Tur tu ej pa takā m un tiltiem, un ap tevi plī vo putni, tie nelido tuvu, bet var redzē t no pā ris metru attā luma. Neiedomā jami daudz papagaiļ u, visas krā sas un raksti.

Atseviš ķ i ir telpa, kur atrodas pingvī ni, cilvē ku tur gandrī z nekad nav viena vienkā rš a iemesla dē ļ - baigā smirdoņ a, mē s tur arī pavadī jā m minū ti, maksimums.

Es gribē tu teikt atseviš ķ u vā rdu par ...tualetē m. Vajadzī bas pē c apmeklē ju vienu un biju patī kami pā rsteigta - liela istaba ar kondicionē tā ju, viss spī d pirmatnē jā tī rī bā , katra bode ir saplosī ta lī dz spī dumam. Izlietnes ar infrasarkanajiem sensoriem, ko iedarbina roku parā dī š ana. Tualetes stū rī stā vē ja skumja sē tniece un vienaldzī gi vē roja mani. Zinot paraž as arā bu valstī s, gaidī ju, ka aizbraucot viņ š sā ks ubagot bakš eš us, tač u uz manu nodomu doties prom viņ š nereaģ ē ja. Nolē mu viņ am iedot dirhē mus (man patika tī rī ba iestā dē ), iedevu monē tu, apkopē ja izbijusies pamā ja ar galvu, norā dot uz kameru stū rī (saka, naudu no apmeklē tā jiem nevar atņ emt).

Labi, es izeju no tualetes un apstā jos (instinkts man teica, ka ar to stā sts nebeidzas), un noteikti pē c pā ris sekundē m sē tnieks izlidoja un nostā jā s man blakus, domī gi pē tot tukš ā s plaukstas. , saņ ē ma savu monē tu un acumirklī iztvaiko...

KOPSAVILKUMS.

Zoodā rzs ir interesants, noteikti ir vē rts apmeklē t, tajā nav nekā du spož u vaibstu, bet tī ģ eru un lauvu daudzveidī ba noteikti neatstā s vienaldzī gu. Labā k to apmeklē t ne karstos mē neš os, jo ir maz ē nas, platī ba ir liela un staigā š ana pa to prasa daudz enerģ ijas. Ē dienu labā k ņ emt lī dzi, jo vietē jā s kafejnī cā s ir pā rsteidzoš i niecī ga ē dienkarte, un pat ē dienkartē rakstī tais ne vienmē r ir pieejams. Pat mazā kie apmeklē tā ji atradī s ko redzē t, un pieauguš ajiem noteikti nebū s garlaicī gi .. .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Замучанные жизнью пингвины
При входе в
Детский зоопарк
Детский зоопарк
Электрокар для прогулки по зоопарку. Через секунду мальчик кинет бутылку перед машиной и она лопнет под колесами. Веселуха!!!
Кр-р-расавец!
Очень редкая птица ;-))
Прайс на покатушки на животных
Несчастная любовь, разделенная забором, мы шли в одну сторону - они так сидели, шли обратно, ничего не меняется
Детский зоопарк
Обалденные овечки в детском зоопарке
Пини
Фотомодель, позирует по команде смотрителя
Фотомодель, позирует по команде смотрителя
Дочка катается на лошади, недолго и скучно, не советую
Пешеходные дорожки построены с размахом
Какое-то красивое растение до цветения
Какое-то красивое растение после цветения
Какое-то красивое растение во время цветения
Вдоль аллей высажены красивые растения
Вдоль аллей высажены красивые растения
Кормежка жирафов
Кормежка жирафов
Дикобраз, или что-то подобное. точно не помню
Террариум
Террариум
Террариум
Террариум
Террариум
Террариум
Террариум
Террариум
Террариум
Крокодила заметили далеко не сразу
Еще одна редкая птица ;-))
Волк на водных процедурах
Вольер жирафов
Вольер жирафов
Мы приехали в зоопарк сразу после кормежки всех кошачьих, животные пребывали в полудреме
Вольер жирафов
Вольер жирафов
Вольер жирафов
... и пусть весь мир подождет...
Очередь из птиц, желающих попасть в зоопарк
- Узбагойся и живи спокойно!!! На редкость флегматичные животные.
- Узбагойся и живи спокойно!!! На редкость флегматичные животные.Читать полностью на: http://www.turpravda.com/story/add/
КУстарники вдоль аллей.
Гиена
Гиена
Весь зоопарк засажен цветами
Царь зверей на отдыхе
Царь зверей на отдыхе
Обычные посетители зоопарка...
Обратите внимание на деревья - укутаны на совесть.
Обратите внимание на деревья - укутаны на совесть.
... через секунду Марго обернется и подскочит...
Лев встает и ...
Красавец!
Скульптуры у вольера.
Пыльные столы у
Позирует!
Не хватает только таблички:
Панорамные окна в вольере со львами
Вазон для любимой тещи ;-)))
Рога как копья!
Розовые фламинго
Прокат колясок
Входные билеты.
Много чего нет в продаже.
Шатер перед входом украшен национальными флагами
Вход в зоопарк
Шатер у входа
ВИП-вход
Парковка у зоопарка
Круг для разворота машин перед входом.
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums