Club Solis Garden 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 2.810
№200 viesnīcas reitingā Sānu
3.2 Numurs
3.4 apkalpošana
2.9 Tīrība
3.4 Uzturs
3.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 600 metru attālumā no savas pludmales daļas, 1 kilometra attālumā no Sides centra.Vairāk →
аватар alexandrapyshkina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
PRETĪ GA VIESNĪ CA! NEtī rumi, NESANITĀ CIJA, JUMS. Tā tad, viss sā kā s no norē ķ inā š anā s brī ž a. Istaba bija netī ra ar sliktu smaku. uz tī rī š anas lū gumu nebija atbildes un arī no tā nebija nekā das jē gas. … Tomēr ▾ PRETĪ GA VIESNĪ CA! NEtī rumi, NESANITĀ CIJA, JUMS.
Tā tad, viss sā kā s no norē ķ inā š anā s brī ž a. Istaba bija netī ra ar sliktu smaku. uz tī rī š anas lū gumu nebija atbildes un arī no tā nebija nekā das jē gas. Jo kaimiņ iem pastā vī gi bija ziepes un tā s bija netī ras. Mati no istabā m gulē ja kuš ķ os uz kā pnē m. Labi, TV it kā nevajag, BET maza padomju kaste un saplē sti vadi un balts troksnis istabā...Tas ir tikai kaut kas.
Gaļ as tur nav. Nedod. Soja un atkritumi. Pussausā pā rtika no brokastu, pusdienu vai vakariņ u pā rpalikumiem.
Ū dens smarž o pē c balinā tā ja, tu nomazgā seju, saē d ā du. Mums paveicā s arī ar telpas noformē jumu - caurums ar vadiem sienā , laikam kā ķ irsis uz š ī interjera tortes.
Personā ls slikti runā krieviski un vispā r nesaprot angļ u valodu.
Š eit es vē los atzī mē t, ka ir bezmaksas hammam. Kurā ir mopi, plastmasas griesti un vispā r vairā k izskatā s pē c tualetes stacijā , gan pē c smarž as, gan pē c izskata.
Tā pē c centā mies tikai tur gulē t un devā mies ceļ ā pē c iespē jas agrā k. Par naudu tas ir tikai kapets.
Kaimiņ iem no istabas nozagti auskari. Un neviens neko nedarī ja. Seifi nedarbojas. Kā arī internets, kas ir tikai reģ istratū rā , bet tā NAV. Jū s nosū tī sit ziņ u uz 15 minū tē m.
аватар Princyp
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Diezgan ekonomisks variants, neliela platī ba, visu atvaļ inā jumu nebija alus, nebija animā cijas, apkā rt bija aizaugusi tuksneš i, nebija kur iet. Ū dens pudelē s istabā maksā.1 USD. Ē diens vienmuļ š , no saldumiem tikai baklava, no augļ iem - ā boli, plū mes, mandarī ni. … Tomēr ▾ Diezgan ekonomisks variants, neliela platī ba, visu atvaļ inā jumu nebija alus, nebija animā cijas, apkā rt bija aizaugusi tuksneš i, nebija kur iet. Ū dens pudelē s istabā maksā.1 USD. Ē diens vienmuļ š , no saldumiem tikai baklava, no augļ iem - ā boli, plū mes, mandarī ni. Spē cī gais alkohols katrs vakars beidzā s savā di. Istabā , duš ā , ū dens nesasilst, nav spiediena.
Jū ra, pludmale ir laba, ieeja jū rā ir lieliska, vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli, pludmalē nav dvieļ u, ir bā rs ar ū deni un kafiju. Transports kursē pē c grafika, tač u pastaigas attā lumā no viesnī cas nav tā lu. Ū dens baseinā ir tī rs, nesmird pē c balinā tā ja, slidkalniņ i tika ieslē gti pē c grafika, pat ja nebija cilvē ku.
Personā ls ir pieklā jī gs, nav uzbā zī gs.
Ē diens garš ī gs, kas Turcijai ir dī vaini, pat zupas ir garš ī gas, lī dz š im neē stas zupas. Gozlemam tas nepatika. Nuggets, lauku kartupeļ i ir ļ oti garš ī gi. Vakariņ ā s katru otro dienu viņ i deva vistas gaļ u vai zivis uz grila ar dā rzeņ iem. Ē dienu izvē le ļ oti ierobež ota, desertu nav.
Istabas tika uzkoptas katru dienu, bez papildus maksas, dvieļ i tiek mainī ti reizi nedē ļ ā .
Viesnī cā ir tikai krievi, maz ukraiņ u. Daudz vientuļ u meiteņ u.
Atpū ta un viesnī ca neizraisī ja emocijas, tā dai viesnī cai sanā ca nedaudz dā rgi.
Bet viesnī cai nav spē cī gu mī nusu. Viesnī ca biež i maina nosaukumu, tā pē c internetā par to ir maz atsauksmju.
Mē s devā mies no Tui, viss bija laikā , transfē ri bija ē rti Mercedes, gide autobusā neko neteica, kas ir slikti, Tui aģ enti vienmē r bija viesnī cā . Lī dz viesnī cai bija nepiecieš amas 1.5 stundas.
Песок на пляже Весь отпуск висела эта информация. Пива нет. Вид из окна номера Столовая Название отеля, почему то не прописаны звёзды
аватар shtrixalyuk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nopirku biļ eti no TUI (labi darī ts, viņ i ilgu laiku izvē lē jā s viesnī cu ar mani un atrisinā ja visus manus jautā jumus). Ī paš s paldies tū risma aģ entū ras "Turpraktika" direktorei Jekaterinai, par individuā lo pieeju klientam. … Tomēr ▾ Es nopirku biļ eti no TUI (labi darī ts, viņ i ilgu laiku izvē lē jā s viesnī cu ar mani un atrisinā ja visus manus jautā jumus). Ī paš s paldies tū risma aģ entū ras "Turpraktika" direktorei Jekaterinai, par individuā lo pieeju klientam. Tagad es uzrakstī š u savu viedokli sī kā k.
Reģ istrē š anā s - viesnī cā ieradā mies 9-00 un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Milzī gs pluss, ņ emot vē rā , ka mē s ar bē rnu bijā m ceļ ā un ne pā rā k labi izturē jā m lidojumu.
ISTABA - un š eit es sapratu, ka tas ir tas, ko viesnī ca man uzpirka visvairā k))) koridors, viesistaba ar virtuvi (liels ledusskapis, gaisa kondicionieris, divi dī vā ni, virtuves galds + krē sli, kafijas galdiņ š , kumode) un milzī gs balkons (galds + krē sli ), plaš a vannas istaba (viss strā dā ja), guļ amistaba (divas gultas, skapis, galds + kosmē tikas spogulis, naktsgaldiņ š ) un atkal balkons! Numurs uz 2 dzī vokļ u platī bas...labi, tas ir ļ oti ē rts dzī voš anai trī s uz 14 dienā m.
Ē DIENS - garš ī gi, viss vienmē r svaigs (pat salā ti), augļ i (mē s personī gi visu laiku ē dā m arbū zu), turku saldumi, svaigi garš augi (liela izvē le) un dā rzeņ i. Uzkodu bā rā pa dienu gatavoju hamburgerus, makaronus un gardu gozleme! ! ! Š ī ir pirmā viesnī ca, kurā mans dē ls ē da gozleme))
JŪ RA - tā ir krā š ņ a, silta, sirsnī ga, laba un vienmē rī ga ieieš ana jū rā (ir vienkā rš i burvī ga ar bē rniem). Mazas smiltis. Sauļ oš anā s krē sli bija pietiekami vienmē r un jebkurā laikā . Transports uz jū ru kursē pē c grafika. Pludmalē nav pā rtikas, bet dzē rieni ir bez maksas (ū dens, fanta, sprite, kola, kafija, karstā š okolā de). Uz pludmali devā mies uzreiz pē c brokastī m 9.30 un atpakaļ.12. 30 mums nevajadzē ja ē st! Mē s atbraucā m uz jū ru peldē ties, nevis ē st 24 stundas diennaktī .
APKALPOŠ ANA PLUDMAJĀ - pludmale aprī kota ar ā ra duš u un slē gtu duš u (kur var pā rģ ē rbties), ir tualetes (vienmē r tī ras), bā rs, tirgo svaigi spiestu sulu (2-3$ atkarī bā no kā da veida) augļ u) ņ em daudz kaulē š anā s))). Shuttle mū s nekad nav pievī lis.
PERSONĀ LS - uzmanī gs, cenš as izpatikt un atrisinā t jū su problē mu (ja godī gi, es to pat neredzē ju pirmajā pieciniekā ). Manuprā t, noslē pums ir tajā , ka viesnī ca nav liela un ģ imeniska. Pats viesnī cas ī paš nieks visu uzrauga, cenš as visu salabot.
BĀ RS - atvē rts lī dz 23.00 bez maksas. Ir alkohols - alus, vī ns, martini, degvī ns, Beliza, dž ins, vē ž i, viskijs. No dzē rieniem - ū dens, fanta, sprite, kola, sulas, tē ja, kafija. Ū deni var ieliet pudelē s un paņ emt lī dzi (pajautā bā rā un tev ielej). Mē s dzē rā m martini un raki + fanta.
TERITORIJA - maza, bet ir viss! Divi jauki baseini, ū dens slidkalniņ i, futbola laukums, atpū tas zonas (zonas ar galdiem un krē sliem, kur var pasē dē t). Spa, daudz granā tā bolu, vī ģ u, olī vu, daudz ziedu. Mums ar bē rniem patika apkā rtne. Viesnī cas atraš anā s vieta laba, klusa! Ejiet uz Side 10 min. (ir aptiekas, waikiki, bazā rs, migros).
Istabas uzkopš ana ir laba, viņ i cenš as, viņ i vienmē r saklā ja gultu)), jo mums nebija laika...Mē s mazgā jā m grī du.
Vakarā pē c 21.00-23.00 DISKO.
Saistī bā ar pandē miju pasaules darbinieki valkā maskas, visur ir roku dezinfekcijas lī dzeklis, tī rs, tiek ievē rotas visas normas. Protams, ir neparasti, ka viss ir izgatavots no plastmasas glā zē m un ē dienu sadales, ko veic darbinieki, bet tie nav viesnī cas noteikumi. . . Tā di diemž ē l ir pasaules sanitā ro standartu noteikumi.
Domā ju, ka nā kamgad atgriezī simies š ajā viesnī cā . Mē s tur jutā mies ē rti un labi. Rakstiet, atbildē š u uz visiem jautā jumiem.
шикарная зеленая территория везде гранатовые деревья шикарный пляж(для детей удобный заход в море) бассейн водные горки питание(лично мы ели все))) гамбургеры в снек-баре бар
аватар fffvvv
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos ar 14 un 1.5 gadus veciem bē rniem, kuri raksta par antisanitā riem apstā kļ iem - tā nav patiesī ba, pā rsteidzoš i, nevienam no mums ne reizi nav bijis vē ders! Pastā vī gi noslaukiet galdus ar antiseptisku lī dzekli un apsmidziniet ar to grī du. … Tomēr ▾ Atpū tos ar 14 un 1.5 gadus veciem bē rniem, kuri raksta par antisanitā riem apstā kļ iem - tā nav patiesī ba, pā rsteidzoš i, nevienam no mums ne reizi nav bijis vē ders! Pastā vī gi noslaukiet galdus ar antiseptisku lī dzekli un apsmidziniet ar to grī du. Atstā ju dzeramnaudu istabenē m, viss kā rtī gs, svaigi dvieļ i un tualete. ir pietiekami daudz papī ra)) Viesnī ca bija tik lē ta, ka par š o naudu 4.000 rubļ u. apstā kļ i š eit ir vienkā rš i ideā li. Ē diens diezgan normā ls, gaļ as ir par maz un pā rsvarā tī rradņ i un citas ā trā s uzkodas, dā rzeņ i vienmē r svaigi, diezgan ē damas zupas, piedevas rī si, makaroni, kartupeļ i, gaļ ā galvenokā rt vistas un tī tara gaļ a, kā dreiz bija liellopu gaļ a, biež i grilē ts , zivs vairā kas reizes bija asakaina )) turku saldumi garš ī gi, augļ i vienmē r melone, arbū zs, melnā s un baltā s vī nogas, un katru dienu tika pievienots kā ds cits auglis - ā boli, bumbieri, nektarī ni, plū mes, brokastī s bija pankū kas 3 reizes , citā s dienā s omlete vai ceptas olas, vienmē r no 12 lī dz 16 gozleme.
Kafija no aparā ta garš ī ga, nav fasē tas tē jas, arī no aparā ta, vī nu un stipros dzē rienus neesmu mē ģ inā jis, alus labs, sprite, kola, fanta kā vienmē r. Pludmalē pie bā ra visi dzē rieni, izņ emot alkoholiskos, un daž as uzkodas, piemē ram, burgeri, mē s tos neē dā m, sagriezts arbū zs uz š ķ ī vjiem...viss ir diezgan pieklā jī gs un ļ oti draudzī gs! Personā ls ļ oti jauks! Puiš i restorā nā izdala ē dienu - ļ oti jauki. Vadī tā js gandrī z vienmē r sē ž reģ istratū rā un vē ro darbu. Jā , istabiņ as ir vecas, bet (! ) Paturiet prā tā standartus - tā s ir vecas istabas, visas 2-istabas ar virtuvi, trakā kais ir duš a, mainī ju istabu uzreiz pē c reģ istrē š anā s, bijā m apmierinā ts ar parā dī to otro istabu. Ģ imene - tā s visas ir telpas jaunbū vē s, principiā lā atš ķ irī ba ir vannas istabā , kur tā ir lielā ka un jaunā ka, nedaudz jaunā kas mē beles un ir 3 istabu ģ imenes. Pē c Tui cenrā ž a starpī ba bija 20 tr. , uz vietas piedā vā ja piemaksā t 10$ dienā , es atteicos.
Kopumā telpas ir ļ oti lielas un tas mums bija acī mredzams pluss, jo. braucā m it kā uz vienistabas dzī vokli)) mū su tualetes pods salū za, 20 minū š u laikā salaboja. Viņ i tos ved uz pludmali 4 reizes dienā vai staigā pa lauku 15 minū tes. Skaista, zaļ a teritorija, granā tā boli un vī ģ es (vī ģ es, ja jau bija nobrieduš as tieš i no koka! ) Tā pē c gribu teikt. . . Par pā rē jo esmu pateicī ga viesnī cai! Mē s nekur nedomā jā m braukt, rezervē jā m spontā ni un esmu apmierinā ts ar pā rē jo, viņ š vairā k nekā atstrā dā ja samaksā to naudu. . . un jā , es pats biju ceļ ojumu aģ ents, un es redzē ju daudz viesnī cu, es atpū ties daž ā du kategoriju viesnī cā s un daž ā dā s valstī s pē c manā m finansiā lajā m iespē jā m katrā savas dzī ves periodā un neraksti stulbī bas un noliec hoteli 2. . . Viss kā rtī bā ! Sagatavojies atpū tai pē c karantī nas!
аватар 89032364619
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nolē mā m doties medusmē neš a ceļ ojumā un bijā m ļ oti pā rsteigti. . . Sā ksim ar to, ka nekā di droš ī bas pasā kumi (sakarā ar situā ciju pasaulē ) š ajā viesnī cā netiek ievē roti ! ! ! Istabas ir š ausmī gas un netiek tī rī tas, tī rī ja reizi divā s nedē ļ ā s, bet pē c uzkopš anas istabā smirdē ja pē c urī na un fekā lijā m. … Tomēr ▾ Nolē mā m doties medusmē neš a ceļ ojumā un bijā m ļ oti pā rsteigti. . . Sā ksim ar to, ka nekā di droš ī bas pasā kumi (sakarā ar situā ciju pasaulē ) š ajā viesnī cā netiek ievē roti ! ! ! Istabas ir š ausmī gas un netiek tī rī tas, tī rī ja reizi divā s nedē ļ ā s, bet pē c uzkopš anas istabā smirdē ja pē c urī na un fekā lijā m. Tualetes papī rs tika atnests tikai reizi divā s nedē ļ ā s, un to nolika uz grī das pie apaviem (protams, ka pē c tam neviens to nelietoja). Telpas ir š ausmu pilnas, vietnē esoš ā s istabu fotogrā fijas neatbilst realitā tei! ! ! Viesnī cas teritorijā ir arī ē kas un ir labas istabas, bet tur ir izmitinā ti tikai (savi) turki un eiropieš i, bet krievi ir izmitinā ti senā ē kā , kas celta Dievs zina, kad!
Visas lampas ir bez abaž ū riem (tas ir, Iļ jič a spuldzī te ir visur), elektroinstalā cija it kā izrauta no sienas (vadi izlī p ā rā ). Bet tas viss izgaist un nobā l salī dzinā jumā ar karsto ū deni, kura tur nav! ! ! Ū dens spiediens minimā ls - no duš as knapi tek (mazgā š ana zem krā na mums ir viss))), personā ls bija ļ oti apmierinā ts, kad parā dī jā m viņ iem visu to stulbumu, kas viņ iem istabā , plikpaurais turks teica, ka gulta pagaidā m š eit ir liels. Liels paldies. Wi-fi ir maksas, bet bezmaksas nekur neķ er. Uz vietas ir 2 baseini un pā rmaiņ us un daž reiz kopā tie kļ ū st zaļ i un netiek iztī rī ti, kamē r cilvē ki nesā k sū dzē ties! Par tualetē m pie baseina ir pavisam cits stā sts, tas ir tik netī rs un smirdī gs, ka grū ti iedomā ties! Mū su uzturē š anā s laikā tas netika tī rī ts. Nekad, kaut gan jautā ju 4x!! !
Viesnī cai ir sava pludmale (ļ oti netī ra) un ir arī mikroautobuss, kas aizvedī s uz pludmali un pē c tam aizvedī s atpakaļ , tač u nav teikts, ka š oferis var vienkā rš i aizmirst par tevi vai kavē ties stundu! ! ! Kas attiecas uz pā rtiku - gandrī z viss ir vai nu ļ oti skā bs vai ļ oti sā ļ š - vispā r amatierim! Vienī gie labie darbinieki (kas nedaudz paspilgtinā ja š ī s š ausmas) ir bā ra un ē damistabas darbinieki, viņ i ir ļ oti pacietī gi un smaidī gi, ko nevar teikt par pā rē jo personā lu !! ! ! Es vispā r nesapratu, kā pē c 4 zvaigznes, š eit ir pā rā k daudz zvaigznes. Nevienam neiesaku š ī s š ausmas!
Номер
аватар Elizavetabet
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū ta ar ģ imeni. Nu, es gribu pateikt daudz, bet trū kst vā rdu. Viesnī ca nevienā vietā nevelk uz 4 zvaigznē m, knapi 2 zvaigznes, bijā m Turcijā.8-9 reizes, visbiež ā k Kemerā un zinā m kas ir 4 zvaigž ņ u viesnī cas, ir ar ko salī dzinā t, nav. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Nu, es gribu pateikt daudz, bet trū kst vā rdu. Viesnī ca nevienā vietā nevelk uz 4 zvaigznē m, knapi 2 zvaigznes, bijā m Turcijā.8-9 reizes, visbiež ā k Kemerā un zinā m kas ir 4 zvaigž ņ u viesnī cas, ir ar ko salī dzinā t, nav. tā das š ausmas vē l nav redzē tas...
Sā ksim no paš a sā kuma.
Koronavī russ un tā ievē roš ana kopumā : maskas nē sā jiet tikai tuvā kajā tirdzniecī bas centrā (Novamol) un atseviš ķ os lielos lielveikalos, viesnī cā tā s nebija jā nē sā , tā pat kā cimdi, cimdi principā nekur nebija vajadzī gi, temperatū ra atkal tika mē rī ta tikai tirdzniecī bas centrā un tas arī viss, ievē rojot distanci - arī nekā nebija, proti, ierodoties tur var aizmirst, ka vī russ vispā r eksistē , arī personā ls par to acī mredzot aizmirst, it ī paš i č ū sku bā rs - viens pavā rs ar rokā m bez cimdiem lika frī kartupeļ us un tī rradņ us, nav vā rdu absolū ti, tas pat nav vī russ, tas nav higiē niski...
Bet vē l vairā k viņ u pā rsteidza tas, ka, pateicis, ka tas ir amorā li, viņ š turpinā ja to darī t...Bet tieš i ē damistabā visi pavā ri bija labi, pasniedza ē dienu visi cimdos, viss bija kā rtī gi un labi.

Kas attiecas uz paš u ē dienu, tad nu, te (ē damtelpā ) nav pilnī gi ko ē st - ņ ē ma tikai dā rzeņ us un viss, biež i viss bija auksts, vai pā rcepts, vai pā rkaltē ts, paš ā č ū sku bā rā deva kebabus, kartupeļ i, tī rradņ i, ogļ u zivis, dā rzeņ i uz oglē m, burgeri - nav par ko sū dzē ties, daž ā dī ba liela, tikai tur mē s ē dā m (kā visi).
Bē rniem vispā r nav ko ē st, zupas nav bē rniem, nav pat putras) Visas mammas gā ja uz tuvā ko lielveikalu pē c piena) paš ā ē damistabā - pavā res paš as liek ē st, vienī gais mī nuss ir ķ ē de, kas neļ auj pietuvoties ē dienam, tad stā vi aiz tā s, un otrā pusē pavā ri liek tev ē dienu, mī nuss ir tas, ka nemaz nav skaidrs, kā ds ē diens tur ir, it ī paš i kad tev ir slikta redze, varē tu uzrakstī t kas tas ir, bet pavā ri bū tī bā atbild, kas tas ir un kas tur ir, tā tad labi.

Vē l viens mī nuss ir tas, ka bū tu daudz vieglā k un labā k, ja viņ i liktu ē dienu uz saviem š ķ ī vjiem (cik mē s gribam un ko mē s gribam), citā di pavā ri kalpo ļ oti ilgi, viņ u ir maz, ir daudz cilvē ku, rindas veselas...un kamē r kā ds tad viņ š izlemj ko grib - izrā dā s tu stā vi rindā.40 minū tes...Vē l viens mī nuss ir tas, ka viņ i vienkā rš i ietaupa uz visu. Viena salvete uz cilvē ku, jū s prasā t vairā k - viņ i saka nē , viņ i nav! ! !
Sā ls un pipari mazos maisiņ os vienai personai - 1 gab. Zobu bakstā mo nav vispā r. Ir it kā tā di komplekti - dakš iņ a, nazis, karote (liela) un salvete ar mazā m sā ls un piparu paciņ ā m.
Tā lā k uzkopš ana - nā k vē lu, 3os, kad karsts un negribas sē dē t karstumā , gribas sē dē t istabā zem kondicioniera))), grī das nebija mazgā tas vispā r gulta tika mainī ta tikai vienu reizi un tad vienā gultā no 3, Katru dienu mainī ja dvieļ us un izsniedza tualetes papī ru, kas ir pluss!
No ziepju-rila piederumiem dozatorā tikai ziepes, un tas arī viss ...nav š ampū ns, nekas ...minibā rā bija tikai viens negā zē ts ū dens.
Istabā s dzirdamī ba vienkā rš i š ausmī ga, visu dzird, ī paš i tualeti)), telpas vecas, mums ir plaisas pie sienā m ((
Reģ istratū rā ir tikai 6 krē sli, visi tevi tikai vē roja lī dz tu piecelies, lai arī apsē stos, jo tikai tur ķ er internetu, un istabā s Wi-Fi ir 3 € dienā un tad tikai viena ierī ce.
Personā ls slikti runā krieviski, viesmī ļ i it kā visu tī rī ja, viss bija kā rtī bā š ajā ziņ ā , izņ emot to, ka viņ i notī rī ja galdus ar vienu lupatu, tad viss bija lipī gs, grī das pie baseina bija ļ oti lipī gas un netī ras) viņ i praktiski tā s nemazgā ju (
Arī ierodoties viesnī cā ir par maz istabu, tiek aizvests uz citu viesnī cu pa nakti, bet tur ir tikai kā pnes, jo atteicā mies dzī vot pagrabā , uzstā jā m uz savu un tik un tā tikā m iekā rtojuš ies š ajā viesnī ca)
Par baseinu vispā r klusē ju, kad braucā m lielajā baseinā bija kā purvā , viss bija lapotnē s, un dibens bija viss gļ otā das, tagad pievienoš u foto, tad smarž oja pē c kaut kā da dī ķ a no mums pat nesmirdē ja pē c balinā tā ja... tad Sū dzē jā mies, uzreiz notī rī jā m un noņ ē mā m, š ķ iet labā k)
Wi-fi - briesmī gi, vienkā rš i tik š ausmī gi, ka tie nav vā rdi, no vā rda nekas netika ielā dē ts)
Lī dz pludmalei 1 km, kā jā m ejot 15-17 minū tes, bet ceļ š viss akmeņ os, proti, ar ratiem noteikti bū s grū ti) Mikroautobuss brauc 4 reizes lī dz jū rai, tas ir pluss , tas aizved visus lī dz pē dē jam, tas ir, veic 5 apmeklē jumus), bet daž reiz tas sabojā jā s, un mē s tikā m pā rvadā ti ar parastu automaš ī nu)
Pludmale ļ oti netī ra, smiltis
Jū ra, kad viļ ņ i ir arī ļ oti netī ri, kad ir mierī gs, tā ir tī ra)
Animā cija - tā , tā , diskotē ka bē rniem: 3-4 dejas pē c bē rnu dziesmā m un viss, tad tika ieslē gta mū zika, un bija konkursi un daž i š ovi, bija loterija (maksas dalī ba), tas ir, kaut kas bija , tas tika samaksā ts)
Bā rs - kokteiļ i ir maksas, viss pā rē jais bezmaksas, alus bija kā atš ķ aidī ts ū dens) pludmalē no 10 lī dz 17:00 parastie dzē rieni (ū dens, kafija, tē ja un soda) ir bez maksas)
Vispā r viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i š ausmī ga, blakus ir viens lielveikals, un pā rē jais ir mazliet tā lu kā jā m, ī sts ciems) Par š o viesnī cu neviens pat nezina, it ī paš i taksisti, kas tur dzī vo jau 15 gadus ) Tas ir, jū s viegli aizbrauksit, bet vai ieradī sities nezinā ms)
Vienī gais, ko pē dē jā brī dī uzzinā jā m, bija tas, ka Senā pilsē ta ir ļ oti tuvu - tur jā iet visiem (drupas, drupas un vienkā rš i vecpilsē ta ar savu vē sturi) - man personī gi bija ļ oti interesanti, bet ir vē rts aizbraukt tur dienas laikā ) bū s skaistā k)
Mē s izlidojā m naktī , viņ i pat neļ ā va mums dzert ū deni, viss bija slē gts)
Bija tikai krievi un vairā ki ā rzemnieki, viņ i visi spļ ā va, ar kuriem nerunā ja, visi domā par š o ciematu uzrakstī t ī stu un patiesu atsauksmi)
Un tā , neiesaku nevienam, kurš nav bijis Sidē , labā k izvē lē ties Kemeru, tur ir oļ u pludmale, bet viesnī cas tuvu jū rai, tuvu centram, var kaut kur aizbraukt, pastaigā ties , viesnī cas visas labas, un pati pilsē ta ļ oti mā jī ga, iepirkš anā s ziņ ā labā kais variants, ir liela izvē le un viss par pieņ emamā m cenā m (bet neaizmirstiet par solī š anu) Side ir tī rs ciems , nav kur iet, pastaigā ties, pirkt kaut ko tur vispā r ir nereā li, viens gabals š muce...suvenī rus arī tuvumā netirgo , vispā r ciems)
Mums arī bija š oks, ka bija odi, viņ u bija daudz ...un vienmē r kaut kā das dzī vas radī bas rā pā s istabā s, pirmo reizi visos ceļ ojumos mē s tur redzē jā m odus ...es klusē ju par muš ā m, to bija daudz, un visi grauza.
Daudzi apstā jā s pie viesnī cas un uzreiz pā rcē lā s uz citiem (par papildus samaksu), jo ir š ausmas)
Pat tuvojoties viesnī cai - pirmais iespaids par to - ciems un ciems. . .
Вот бассейн, но он был еще хуже
аватар Dolgushina.89
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pilnī ga neatbilstī ba starp informā ciju vietnē un tieš raidē ! Viesnī ca ir š ausmī gā stā voklī , nav sagatavota krievu tū ristu uzņ emš anai, š ī ir atkritumu izgā ztuve, nevis viesnī ca! Viss kas rakstī ts aprakstā ir pilnī gi meli, vairā k kā puse pakalpojumu netiek sniegti ne tikai par velti, bet vispā r! Nekad nebiju domā jusi, ka viesnī cā ar 4 zvaigž ņ u atzī mi ū deni lej pudelē s, viesnī cas personā ls 2. … Tomēr ▾ Pilnī ga neatbilstī ba starp informā ciju vietnē un tieš raidē !
Viesnī ca ir š ausmī gā stā voklī , nav sagatavota krievu tū ristu uzņ emš anai, š ī ir atkritumu izgā ztuve, nevis viesnī ca!
Viss kas rakstī ts aprakstā ir pilnī gi meli, vairā k kā puse pakalpojumu netiek sniegti ne tikai par velti, bet vispā r!
Nekad nebiju domā jusi, ka viesnī cā ar 4 zvaigž ņ u atzī mi ū deni lej pudelē s, viesnī cas personā ls 2. atpū tas dienā teica, ka tagad jā ved tukš as pudeles un uzlies ū deni (kā da mini papildinā š ana -bā rs ar ū deni ir minē ts aprakstā ).
Pludmales dvieļ u nav, jā lū dz reģ istratū rā , uz ko darbiniece teica, lai paņ em tos, kas ir istabā (jautā jums "Kā noslaucī t sevi istabā ? " palika neatbildē ts).
Istabas š ausmī gā stā voklī , beigtas sienas, pelē jums, skaidas, durvis izskatā s kā izsistas, fē na nav! (lai gan tas ir norā dī ts aprakstā ! ) Karstais ū dens iet kā grib, ja ir laiks - paveicas, nē - nomazgā jieties ar aukstu ū deni. Duš as telpā smird pē c piekusuma, un mums un mū su mazajam bē rnam tas ir jā elpo.
Par gultiņ u ir pavisam cits stā sts, ieraugot, ko atnesā m savam bē rnam, mati sacē lā s stā vus, sajū ta, ka atvesti no tuvā kā s atkritumu izgā ztuves.
Viss bija š ķ ī ries, notraipī ts, salauzts, viņ ai nevarē ja pieskarties, viņ a vienkā rš i nokrita uz sā niem, kā "š ajā " var iemidzinā t bē rnu, es nezinu! Uz viesnī cas darbinieku jautā jumu, vai š ā da gulta ir atnesta viņ u bē rnam, kā viņ i reaģ ē s, kā vienmē r, atbildes nebija.
Maza ē damistaba, milzī gas rindas, virtuves darbinieki netiek galā .
Vē l atzī mē ju, ka ē diens nav parakstī ts, viesmī ļ i nerunā ne krieviski, ne angliski, jā skaidrojas gandrī z ar ž estiem (bet aprakstā norā dī ts, ka runā vairā kā s valodā s).
Maza ē diena izvē le, nav ar ko barot bē rnu, no vā rda "absolū ti"!
Rotaļ u laukums ir miris.
Tikai viens baseins no 2 darbojas, viens no tiem tikko uzziedē ja un neviens neko nedara.
Wi-fi darbojas tā , ka 3 dienu laikā jū s varat sazinā ties ar kā du vai uzrakstī t viņ am.
Vē l gribu atzī mē t, ka pirmo reizi mū ž ā , atrodoties ā rzemē s, saskaramies ar to, ka transfē rā no lidostas nav gida, nav informā cijas, š oferis, kurš nerunā krieviski.
Gids viesnī cā kopumā ir atseviš ķ s jautā jums, ar tik neprasmī gu cilvē ku, kas pā rstā v uzņ ē muma intereses, sastopamies pirmo reizi.
Kā pē c tas vispā r vajadzī gs, nav skaidrs.
Sā ksim ar to, ka š ī dā ma nekā dā veidā , pat izskata dē ļ , neizlikā s, ka ir pā rņ emta ar situā ciju.
Vē rsā mies pē c palī dzī bas pie viņ as kā uzņ ē muma pā rstā ves, tač u skaidru atbildi ne uz vienu jautā jumu nesaņ ē mā m, mū su problē ma nekā di netika atrisinā ta.
Viņ a atteicā s mums palī dzē t un risinā t problē mas.
Ierodoties ilgi gaidī tajā atvaļ inā jumā , gribē jā m pavadī t laiku ar komfortu un ē rtī bā m, tač u galu galā tas tika pilnī bā sabojā ts, pateicoties nepatiesai informā cijai!
аватар Irina881218
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vā ja trijotne, ļ oti slikti tī ra teritoriju, ļ oti netī ra pie baseiniem un ē damistabā , ē diens bija labā ks, kad viesnī ca nebija pilnī bā noslogota, nevis daudzuma, bet daudzveidī bas ziņ ā , un pats nepatī kamā kais ir personā la attieksme, selektī vs, pret turkiem un bez rindas un tā jau labā k, jū ties otrš ķ irī gs, lai gan maksā ji tikpat. … Tomēr ▾ Vā ja trijotne, ļ oti slikti tī ra teritoriju, ļ oti netī ra pie baseiniem un ē damistabā , ē diens bija labā ks, kad viesnī ca nebija pilnī bā noslogota, nevis daudzuma, bet daudzveidī bas ziņ ā , un pats nepatī kamā kais ir personā la attieksme, selektī vs, pret turkiem un bez rindas un tā jau labā k, jū ties otrš ķ irī gs, lai gan maksā ji tikpat. Istabas lielas un labas, mums viss nostrā dā ja un istabene labi uzkopa, nekā du pretenziju nav, jū ra 15 min. doties, pludmale ar labu saulrietu, netā lu no Vecrī gas.
Baseinus aizmirst apstrā dā t un tie kļ ū st zaļ i, tos savukā rt aizver apstrā dei.
Secinā jums: par š o naudu meklē jiet citu viesnī cu.
аватар _109187
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca nav 4 zvaigznes, kā teikts, bet trī svietī ga. Ū dens pudelē s netiek nodroš inā ts, tikai glā zē pie bā ra. Wi-fi tiek apmaksā ts. Bezmaksas, kā solī ts, pagaidiet lī dz atvaļ inā juma beigā m. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav 4 zvaigznes, kā teikts, bet trī svietī ga. Ū dens pudelē s netiek nodroš inā ts, tikai glā zē pie bā ra. Wi-fi tiek apmaksā ts. Bezmaksas, kā solī ts, pagaidiet lī dz atvaļ inā juma beigā m. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Nav pludmales dvieļ u. Pludmale publiska, netī ra, ir blusas. Pludmales bā rā tiek piedā vā ti tikai bezalkoholiskie dzē rieni, pā rē jais tiek apmaksā ts. Lī dz pludmalei 10-12 minū tes ā trā tempā pa akmeņ ainu ceļ u. Automaš ī na ved uz pludmali vairā kas reizes dienā , bet viņ i var aizmirst to paņ emt. Ē diens ir vienmuļ š un trū cī gs. Ē dienu rindas ir milzī gas. Tualetes pludmalē un pie baseina š ausmas. Sanitā ri lī dzekļ i netiek papildinā ti. Ir problē mas ar ū deni un istabā . Tas vienkā rš i nav mucā . Darbinieki brī vi runā krievu valodā . Jū ra ir brī niš ķ ī ga, un tas ir vienī gais pluss. Es vairs neieš u uz š o viesnī cu un tikai ieteikš u to savam ienaidniekam.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 600 метрах от собственного участка пляжа, в 1 километре от центра Сиде.

Atrašanās vieta 1 км от центра г. Сиде. 65 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 600 м. Бесплатный трансфер на пляж.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, общая зона с телевизором, 2 открытых бассейна.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • animācija
Adrese Side Mahallesi, 513. Sk. no:6, 07600 Manavgat/Antalya
Tālruņi: +90 242 642 06 91
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.