Diezgan laba jūsu naudas vērtība!

Rakstīts: 15 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 28 augusts — 7 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tos ar 14 un 1.5 gadus veciem bē rniem, kuri raksta par antisanitā riem apstā kļ iem - tā nav patiesī ba, pā rsteidzoš i, nevienam no mums ne reizi nav bijis vē ders! Pastā vī gi noslaukiet galdus ar antiseptisku lī dzekli un apsmidziniet ar to grī du. Atstā ju dzeramnaudu istabenē m, viss kā rtī gs, svaigi dvieļ i un tualete. ir pietiekami daudz papī ra)) Viesnī ca bija tik lē ta, ka par š o naudu 4.000 rubļ u. apstā kļ i š eit ir vienkā rš i ideā li. Ē diens diezgan normā ls, gaļ as ir par maz un pā rsvarā tī rradņ i un citas ā trā s uzkodas, dā rzeņ i vienmē r svaigi, diezgan ē damas zupas, piedevas rī si, makaroni, kartupeļ i, gaļ ā galvenokā rt vistas un tī tara gaļ a, kā dreiz bija liellopu gaļ a, biež i grilē ts , zivs vairā kas reizes bija asakaina )) turku saldumi garš ī gi, augļ i vienmē r melone, arbū zs, melnā s un baltā s vī nogas, un katru dienu tika pievienots kā ds cits auglis - ā boli, bumbieri, nektarī ni, plū mes, brokastī s bija pankū kas 3 reizes , citā s dienā s omlete vai ceptas olas, vienmē r no 12 lī dz 16 gozleme.
Kafija no aparā ta garš ī ga, nav fasē tas tē jas, arī no aparā ta, vī nu un stipros dzē rienus neesmu mē ģ inā jis, alus labs, sprite, kola, fanta kā vienmē r. Pludmalē pie bā ra visi dzē rieni, izņ emot alkoholiskos, un daž as uzkodas, piemē ram, burgeri, mē s tos neē dā m, sagriezts arbū zs uz š ķ ī vjiem...viss ir diezgan pieklā jī gs un ļ oti draudzī gs! Personā ls ļ oti jauks! Puiš i restorā nā izdala ē dienu - ļ oti jauki. Vadī tā js gandrī z vienmē r sē ž reģ istratū rā un vē ro darbu. Jā , istabiņ as ir vecas, bet (! ) Paturiet prā tā standartus - tā s ir vecas istabas, visas 2-istabas ar virtuvi, trakā kais ir duš a, mainī ju istabu uzreiz pē c reģ istrē š anā s, bijā m apmierinā ts ar parā dī to otro istabu. Ģ imene - tā s visas ir telpas jaunbū vē s, principiā lā atš ķ irī ba ir vannas istabā , kur tā ir lielā ka un jaunā ka, nedaudz jaunā kas mē beles un ir 3 istabu ģ imenes. Pē c Tui cenrā ž a starpī ba bija 20 tr. , uz vietas piedā vā ja piemaksā t 10$ dienā , es atteicos.
Kopumā telpas ir ļ oti lielas un tas mums bija acī mredzams pluss, jo. braucā m it kā uz vienistabas dzī vokli)) mū su tualetes pods salū za, 20 minū š u laikā salaboja. Viņ i tos ved uz pludmali 4 reizes dienā vai staigā pa lauku 15 minū tes. Skaista, zaļ a teritorija, granā tā boli un vī ģ es (vī ģ es, ja jau bija nobrieduš as tieš i no koka! ) Tā pē c gribu teikt. . . Par pā rē jo esmu pateicī ga viesnī cai! Mē s nekur nedomā jā m braukt, rezervē jā m spontā ni un esmu apmierinā ts ar pā rē jo, viņ š vairā k nekā atstrā dā ja samaksā to naudu. . . un jā , es pats biju ceļ ojumu aģ ents, un es redzē ju daudz viesnī cu, es atpū ties daž ā du kategoriju viesnī cā s un daž ā dā s valstī s pē c manā m finansiā lajā m iespē jā m katrā savas dzī ves periodā un neraksti stulbī bas un noliec hoteli 2. . . Viss kā rtī bā ! Sagatavojies atpū tai pē c karantī nas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu