Šausmas! Pilnīga neatbilstība aprakstam

Rakstīts: 4 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 14 — 23 augusts 2020
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Pilnī ga neatbilstī ba starp informā ciju vietnē un tieš raidē !
Viesnī ca ir š ausmī gā stā voklī , nav sagatavota krievu tū ristu uzņ emš anai, š ī ir atkritumu izgā ztuve, nevis viesnī ca!
Viss kas rakstī ts aprakstā ir pilnī gi meli, vairā k kā puse pakalpojumu netiek sniegti ne tikai par velti, bet vispā r!
Nekad nebiju domā jusi, ka viesnī cā ar 4 zvaigž ņ u atzī mi ū deni lej pudelē s, viesnī cas personā ls 2. atpū tas dienā teica, ka tagad jā ved tukš as pudeles un uzlies ū deni (kā da mini papildinā š ana -bā rs ar ū deni ir minē ts aprakstā ).

Pludmales dvieļ u nav, jā lū dz reģ istratū rā , uz ko darbiniece teica, lai paņ em tos, kas ir istabā (jautā jums "Kā noslaucī t sevi istabā ? " palika neatbildē ts).
Istabas š ausmī gā stā voklī , beigtas sienas, pelē jums, skaidas, durvis izskatā s kā izsistas, fē na nav! (lai gan tas ir norā dī ts aprakstā ! ) Karstais ū dens iet kā grib, ja ir laiks - paveicas, nē - nomazgā jieties ar aukstu ū deni. Duš as telpā smird pē c piekusuma, un mums un mū su mazajam bē rnam tas ir jā elpo.
Par gultiņ u ir pavisam cits stā sts, ieraugot, ko atnesā m savam bē rnam, mati sacē lā s stā vus, sajū ta, ka atvesti no tuvā kā s atkritumu izgā ztuves.
Viss bija š ķ ī ries, notraipī ts, salauzts, viņ ai nevarē ja pieskarties, viņ a vienkā rš i nokrita uz sā niem, kā "š ajā " var iemidzinā t bē rnu, es nezinu! Uz viesnī cas darbinieku jautā jumu, vai š ā da gulta ir atnesta viņ u bē rnam, kā viņ i reaģ ē s, kā vienmē r, atbildes nebija.
Maza ē damistaba, milzī gas rindas, virtuves darbinieki netiek galā .
Vē l atzī mē ju, ka ē diens nav parakstī ts, viesmī ļ i nerunā ne krieviski, ne angliski, jā skaidrojas gandrī z ar ž estiem (bet aprakstā norā dī ts, ka runā vairā kā s valodā s).
Maza ē diena izvē le, nav ar ko barot bē rnu, no vā rda "absolū ti"!
Rotaļ u laukums ir miris.
Tikai viens baseins no 2 darbojas, viens no tiem tikko uzziedē ja un neviens neko nedara.
Wi-fi darbojas tā , ka 3 dienu laikā jū s varat sazinā ties ar kā du vai uzrakstī t viņ am.

Vē l gribu atzī mē t, ka pirmo reizi mū ž ā , atrodoties ā rzemē s, saskaramies ar to, ka transfē rā no lidostas nav gida, nav informā cijas, š oferis, kurš nerunā krieviski.
Gids viesnī cā kopumā ir atseviš ķ s jautā jums, ar tik neprasmī gu cilvē ku, kas pā rstā v uzņ ē muma intereses, sastopamies pirmo reizi.
Kā pē c tas vispā r vajadzī gs, nav skaidrs.
Sā ksim ar to, ka š ī dā ma nekā dā veidā , pat izskata dē ļ , neizlikā s, ka ir pā rņ emta ar situā ciju.
Vē rsā mies pē c palī dzī bas pie viņ as kā uzņ ē muma pā rstā ves, tač u skaidru atbildi ne uz vienu jautā jumu nesaņ ē mā m, mū su problē ma nekā di netika atrisinā ta.
Viņ a atteicā s mums palī dzē t un risinā t problē mas.
Ierodoties ilgi gaidī tajā atvaļ inā jumā , gribē jā m pavadī t laiku ar komfortu un ē rtī bā m, tač u galu galā tas tika pilnī bā sabojā ts, pateicoties nepatiesai informā cijai!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu