Berry Hotels Sorgun 5*– Atsauksmes

33
Novērtējums 6.910
№83 viesnīcas reitingā Sānu
6.6 Numurs
6.5 apkalpošana
8.2 Tīrība
7.2 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas priežu mežā, 400 metru attālumā no savas pludmales. Uzcelta 2013. gadā, pēdējo reizi renovēta 2016. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām ar bērniem, kā arī jauniešiem.Vairāk →
аватар aksesuarai.bylola
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmais iespaids par Berry Hotels Sorgun. Plusi: Netā lu no lidostas mū s vispirms izlaida. 1 stunda bez pā rtraukuma. Vispirms mē s to paņ ē mā m atpakaļ ar 2 stundu pā rtraukumiem. Stilī ga atmosfē ra, daudzas interesantas Instagram vietas. Viesnī cā ieradā mies 11, saņ ē mā m kartes dvieļ iem. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids par Berry Hotels Sorgun.
Plusi:
Netā lu no lidostas mū s vispirms izlaida. 1 stunda bez pā rtraukuma. Vispirms mē s to paņ ē mā m atpakaļ ar 2 stundu pā rtraukumiem.
Stilī ga atmosfē ra, daudzas interesantas Instagram vietas.
Viesnī cā ieradā mies 11, saņ ē mā m kartes dvieļ iem. Istabu saņ ē mā m ap 12:30.
Reģ istratū ra jū s sagaidī s ar š ampanieti un augļ iem. Viņ š lieliski runā angļ u un krievu valodā.
Istaba 5. stā vā ar skatu uz baseinu, no jumta kļ ū st ļ oti karsts, bet kondicionieris strā dā.
Liels pluss ir jaunais matracis un spilveni. Mē s labi izgulē jā mies.
Balkons tieš ā m ir pietiekami liels, lai varē tu apsē sties diviem cilvē kiem.
Istabā s ir peldmē teļ i, papildinā ts minibā rs, seifs, higiē nas preces. Pati telpa ir izremontē ta, jauni aizkari, grī da. Bet vannasistabai vajag remontu, poda vā ks saplī sis, duš a veca un netī ra.
Biju pā rsteigta, ka bā ros nav ē dienkartes. Bā rmenis skaidroja, ka viesnī cas koncepcija ir pagatavot jebkuru kokteili.
Bet ne visi bā rmeņ i zina kokteiļ a recepti. Sagatavots bez proporcijā m, pē c acs. Vestibila bā rā meitenes gatavo gardus kokteiļ us. Garš ī ga kafija.
Pie baseina puisis un meitene cenš as apkalpot cilvē kus. Bet viņ i nav laikā . . daudzi pasū tī jumi netika saņ emti tā pē c.
Berry Cafe deserta bļ odā ir daudz gardu desertu.
Ē diens, tu nepaliksi izsalcis, bet negaidi neko neparastu. Izvē le nav ī paš i liela, bet izsalkuš i nebijā m. Bet pludmalē lieliska kafejnī ca, ļ oti garš ī ga ē dienkarte. Viņ i gatavo uz vietas to, ko pasū tā t no ē dienkartes. Garš ī gi.
5-7 minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Bet ik pē c 5 minū tē m kursē.5-vietī gi golfa rati, tā ds transfē rs ir ļ oti ē rts, jo kursē autobuss uz kaimiņ u viesnī cu.
Spa ir lielisks! Cena ir adekvā ta!
Vakara programma nav slikta, bija interesanti.

Mī nusi
Koridoros starp 5. stā va istabā m ir ļ oti karsts.
Tī rī bas trū kums koplietoš anas telpā s (wc) pludmalē.
Lietussargi pludmalē ir ļ oti forš i, bet maz aizsargā no saules.
Pati smilš u pludmale bija ļ oti forš a, ar oļ iem. Ieeja jū rā.5 metri oļ u, tad lieli akmeņ u bluķ i. Mums peldzā baki nav problē ma, bet tie, kam ir bē rni, uzmanieties.
Ir liels darbinieku trū kums. Tas ir lielā kais mī nuss. Viesnī ca bija pilnī bā rezervē ta. Vienam bā rmenim pludmalē neklā jā s labi. Garas rindas pie bā riem. Kad viņ i steidzas, viņ i to dara tik un tā . Kad nav steigas, viņ iem padodas lieliski.
Vakariņ ā s personā lam nav laika iztukš ot galdus, cilvē ki gaida. Tas ir liels mī nuss.
Arī mī nus sauļ oš anā s krē slu ir par maz, visiem nepietiek. Cilvē ki aizņ emas no rī ta un nā k tikai pē c vakariņ ā m.
Viesnī ca ir jā uzlabo. Ī paš i attiecī bā uz personā la skaitu un uzkopš anu viesnī cas teritorijā.
Telpu uzkopš ana ir atseviš ķ s jautā jums. Balkons netika iztī rī ts visu uzturē š anā s laiku. Arī duš a ir slikti iztī rī ta. Vannas istabas piederumi netika papildinā ti.
Animā cija dienas laikā ir ļ oti vā ja.
Likā m vā ju 4, bet ticam, ka ar laiku viesnī ca piestrā dā s pie kļ ū dā m un kļ ū s par izcilu piecinieku
аватар ta7ja
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika viesnī ca. Bez kavē š anā s ieradā mies Maja World no TUI operatora. Gatavs 5 min. Mē s ieguvā m brī niš ķ ī gu istabu ar skatu uz zaļ o parka zonu. Reģ istratū rā strā dā jaunieš i, viss sakā rtots, ā tri, skaidri. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Bez kavē š anā s ieradā mies Maja World no TUI operatora. Gatavs 5 min. Mē s ieguvā m brī niš ķ ī gu istabu ar skatu uz zaļ o parka zonu. Reģ istratū rā strā dā jaunieš i, viss sakā rtots, ā tri, skaidri. Paldies puiš i! ! ! Teritorija ir tī ra, daudz zaļ umu, ļ oti ē rta. Lī dz pludmalei ejiet 7 minū tes. pa omulī gu skujkoku aleju. Pludmales zona ir gara un plaš a. Un kā da skaista jū ra! Bijā m ļ oti apmierinā ti ar braucienu un viesnī cu. Un es to iesaku saviem draugiem. Paldies Maja World par viesmī lī bu. Veiksmi un labklā jī bu jū su komandai.
Viesi no Tallinas
аватар 4sibl.femeli
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies pirmo reizi, es ar sievu un trim bē rniem. Baž as par ē dienu un laikapstā kļ iem. Pareizi, tas bija lieliski. Viesnī ca ir tī ra, personā ls lieliski uzkopj un arī virtuve. Neskatoties uz to, ka viņ i paņ ē ma ekonomiskā s telpas, vienmē r bija tī rs un tika mainī ti dvieļ i un palagi, izvesti atkritumi. … Tomēr ▾ Mē s devā mies pirmo reizi, es ar sievu un trim bē rniem.
Baž as par ē dienu un laikapstā kļ iem.
Pareizi, tas bija lieliski.
Viesnī ca ir tī ra, personā ls lieliski uzkopj un arī virtuve.
Neskatoties uz to, ka viņ i paņ ē ma ekonomiskā s telpas, vienmē r bija tī rs un tika mainī ti dvieļ i un palagi, izvesti atkritumi.
Ī sā k sakot, labi darī ts.
Viesnī cas teritorija ir tī ra un zaļ a. Divi lieli peldbaseini ar tī rā ko ū deni.
Divi slaidi ir mazi, bet pietiekami.
Ē diens garš ī gs un bagā tī gs. Cieca no pā rē š anā s)))). 16:00 viņ us pabaroja ar saldē jumu.
Pludmalē , vestibilā , ē damistabā un starp baseiniem ir bā ra letes, kur viņ i lē ja dzē rienus, stipros alkoholiskos dzē rienus, gā zē tos dzē rienus, daž ā das sulas un cava. Ļ oti ē rti. . .
Jū ra ir tī ra, pludmale nav piemē rota visiem, jo ​ ​ smiltis nav visur. Ir nelieli oļ i, un atseviš ķ ā s vietā s, ieejot ū denī , var uzskriet akmens plā tnes. Tač u mū su viesnī cas modrais glā bē js nopū ta svilpi un ar ž estu devā s prom no viņ iem. Par ko liela cieņ a pret viesnī cu.
Personā ls ir lielisks. Vienmē r draudzī gs un atsaucī gs.
Mū su viesnī cā apmetā s sē kla un viņ i teica, ka ir pā rcelti no viesnī cas Maya World Beech. Viņ uprā t, tā s ir debesis un zeme salī dzinā jumā . Š eit viss ir daudz labā k.
Tā pē c iesaku š o viesnī cu. Bijā m apmierinā ti.
аватар mpryshlyak
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lidojā m ar tū roperatoru Tui, laicī gi un bez kavē š anā s. Lī dz viesnī cai no lidostas bija nepiecieš ama aptuveni stunda. Viņ i apmetā s uzreiz, bez problē mā m. Viesnī ca ir neliela, bet bū tisks pluss ir apstā dī jumi visā teritorijā . … Tomēr ▾ Lidojā m ar tū roperatoru Tui, laicī gi un bez kavē š anā s. Lī dz viesnī cai no lidostas bija nepiecieš ama aptuveni stunda. Viņ i apmetā s uzreiz, bez problē mā m. Viesnī ca ir neliela, bet bū tisks pluss ir apstā dī jumi visā teritorijā . Divi baseini pieauguš ajiem un divi bē rniem. Ir zemi slidkalniņ i, tač u tie darbojas ierobež otu laiku. Netā lu no jū ras, 5 minū š u gā jiens, cauri skujkoku parkam, nenogurdina. Viesnī cas lielais mī nuss ir maksas internets visur (pat vestibilā un reģ istratū rā ). 3 USD par vienu dienu, 7 USD par 3 dienā m un 15 USD par nedē ļ u. Š ī ir cena par vienu sī krī ku un darbojas tikai ī paš umā (nevis pludmalē ). Atseviš ķ a tē ma ir uzturs...Monotonija ē dienos, bet izsalcis nepaliksi. Visu pā rē jo noskaņ ojumu sabojā rindas ē damistabā . No 1.5 stundu pusdienu stundas jums bū s jā stā v atseviš ķ ā s rindā s, lai saņ emtu pā rtiku. Viņ i tev iedod mazu š ķ ī vī ti un ar bakstā mu tu parā di, ko vē lies...
Ē dienu redzi no tā lienes, jo viss ir norobež ots ar sarkanu atdalī tā ju un tev dod to, ko tu “iebā z” (biež i vien tu pat nezini ko, jo rakstī ts mazā , un nav laika lasī t, ir kilometru rinda aiz muguras) ...

Nostā vē ju 40 minū tes zem saules pie karstā ē diena un, godī gi sakot, vairs nav nekā das vē lē š anā s pieiet pie salā tiem vai kū kā m un atkal stā vē t rindā . Bija situā cija, kad viņ i ē da tikai kū kas. Bija jā dodas ekskursijā , un cilvē ku pē c saldumiem bija mazā k, vienkā rš i nebija laika stā vē t rindā pē c karstā š ķ ī vja. Tas krietni sabojā ja garastā vokli, jo paliekot izsalkuš am 5* viesnī cā ar All inclusive, vē l ir jā pamē ģ ina...Viņ i š o sistē mu skaidro kā pandē miju, bet tas noteikti neattaisno sevi, jo rindas un pū ļ i neveicina. uz jebkā diem karantī nas pasā kumiem...Ja esat ar maziem bē rniem, tas parasti ir smagi, jo bē rnam ir grū ti izskaidrot, kā pē c jā gaida tik ilgi un vē l nav zinā ms, kas paliks.
Bē rnu ē dienkarte (tabula) kā tā da vispā r neesam redzē juš i. Starp galvenajā m ē dienreizē m ir arī uzkodas pie baseina un pludmalē (no 12 lī dz 15:30), bet arī "ne strū klaka"). Ū dens, dzē rieni, kokteiļ i ar vietē jo alkoholu, alus - neierobež otā daudzumā . Saldē jums reizi dienā no 16 lī dz 17.00, bet atkal tiem, kas nelokā mi "stā v" rindā zem saules...Telpas vairā k vai mazā k, lai gan, protams, vannas istabā flī zes un izlietne varē tu bū t tī rā kas. Ja saņ emat istabiņ u ar skatu uz baseinu, tad lī dz 23.30 vai nu neveriet vaļ ā logus vai "izbaudiet" diskotē kas skaņ as)

Reģ istratū rā runā krieviski un nav grū ti kaut ko noskaidrot. Un par pludmali: ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jū ra ir tī ra, bet, ja esat kopā ar bē rniem, esiet uzmanī gi, jo gandrī z uzreiz sā kas dziļ ums, var nā kties meklē t saudzī gā ku ieeju. Mums ir pietiekama atpū tas pieredze Turcijā un ir ar ko salī dzinā t. Ar pā rliecī bu varu teikt, ka viesnī ca neatbilst deklarē tajiem 5*, ar lielu -4* stiepumu.
Bet kopumā , ja jū s nerunā jat un nekoncentrē jaties uz atpū tu un jū ru, ņ emot vē rā situā ciju ar pandē miju, tas derē s. Vai jū s atgrieztos tajā paš ā vietā ? Visticamā k nē nekā jā .
аватар nastya_82V
Septembrī atpū tā mies bez bē rniem viesnī cā MAYA WORLD. Ekskursijas tika pasū tī tas ar tū risma aģ enta TUI starpniecī bu. Lidojā m ar I Fly aviokompā niju, viss kā rtī bā , normā lā rež ī mā . Nav kavē š anā s vai kavē š anā s. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā mies bez bē rniem viesnī cā MAYA WORLD. Ekskursijas tika pasū tī tas ar tū risma aģ enta TUI starpniecī bu. Lidojā m ar I Fly aviokompā niju, viss kā rtī bā , normā lā rež ī mā . Nav kavē š anā s vai kavē š anā s. Lidojums atpakaļ tika pā rcelts 10 stundas uz priekš u, par ko mums paziņ oja Maskavas ceļ ojumu aģ ents TUI 3 dienas iepriekš . Mē s par to pat priecā jā mies, pagarinā jā m savu uzturē š anos vē l uz pusi dienas tik skaistā vietā . Viesnī ca jauna, numuriņ š labs. Tiesa, dvieli mums nomainī ja reizi 11 dienā s. Ē diens ir labs. Gaļ a, grilē tas zivis, putnu gaļ a, visa veida dā rzeņ i, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, deserti, saldē jums, augļ i, dzē rieni. Vienreiz paņ ē mā m vī nu, nepatika un vairā k nepasū tī jā m. Viņ i arī neņ ē ma alu. Bezalkoholiskie dzē rieni sortimentā . Tē ja ir ī paš i laba. Daž i ē dieni ir ļ oti asi (zupas visas ir asas), nezinu, kā bē rni ē da, bet verdoš s ū dens ir brī vi pieejams un, manuprā t, mū sdienu vecā ki ir atraduš i izeju.
Ir atvē rti bā ri pludmalē , viesnī cā un baseinā . Pusdienot var arī pludmalē , sortiments, protams, mazā ks nekā viesnī cas restorā nā , bet izsalcis neesi. Daudz bē rnu. Animā cija dienas laikā : aerobika un spē les pludmalē , bē rnu diskotē ka vakarā un pasā kumi amfiteā trī - katru dienu. Vē lā vakarā viņ i organizē izejas diskotē ku tiem, kas vē las, tač u tā ir maksa 10 USD. Bē rnu diskotē ka ir atseviš ķ a izrā de. Meitene tik ļ oti noskaņ oja bē rnus pret sevi, ka viņ i viņ u redzē ja dienas laikā un skrē ja no vecā kiem pie viņ as ar vā rdiem “kad diskotē ka”. Mums paveicā s, divas reizes nokļ uvā m vakara izrā dē TURKU NAKTS. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un to var redzē t ar neapbruņ otu aci, viņ i pastā vī gi aizvieto viens otru, visi ir ļ oti izpalī dzī gi.
Tač u ne visiem atpū tniekiem ir paveicies kā mums. Mē s bijā m liecinieki nepatī kamam skandā lam, krievu tū risti, kas arī ieradā s no Tui, divas sievietes vecumā no 50+ ar taloniem uz ekonomisko istabu, apmetā s amfiteā tra aizmugurē jā istabā izpostī tā istabā . Mē s bijā m saš utuš i par Tui viesnī cu gidu uzvedī bu. Viņ i nekā dus pasā kumus neveica, turklā t atklā ti ķ iķ inā ja par atpū tniekiem, kuri tieš ā m zaudē ja nervus no pret viņ iem notiekoš ā s ņ irgā š anā s. Tui š ajā laikā bija ļ oti sajū smā par bā ra sortimentu. Skandā la laikā viņ i ne vā rda nelika. Sievietes jau sā ka kliegt, un gidi devā s malā , baudot dzē rienus un cepumus. 11 dienas viņ i neveica nekā das darbī bas.
Tui viesnī cu gidi savus viesus nepazī st. Viņ us neinteresē , kā viņ i atpū š as, kā di lū gumi, sū dzī bas, vē lmes. Viņ iem rū p trī s ē dienreizes dienā un bā ri. Cik daudz es skatī jos viņ u darbu, tik ļ oti biju par to pā rliecinā ts. Mē s skrē jā m precī zi deviņ os un brokastī s uz restorā nu, tad uz bā ru, pusdienā m uz restorā nu, uz bā ru un skrē jā m vakariņ ā s un visa darba diena ir beigusies, un pats interesantā kais ir tas, ka cilvē ki saņ em transfē ra laiku uz lidostu vai ekskursijā tikai pē c izieš anas no viesnī cas rodas jautā jums - kā pē c viņ i tur visu dienu sē ž ar savā m zilajā m biksē m?
Mē s devā mies ekskursijā . Viņ i arī nejautā ja, kā gā ja mū su ceļ ojums. Mums zvanī ja tū roperators no Maskavas un jautā ja, kā iet mū su atvaļ inā jumā , vai viss ir kā rtī bā un brī dinā ja par visā m izmaiņ ā m mū su tū rē , un viesnī cas gidiem tā m nebija laika. Pat tad, kad jautā jā m par to, ka saņ ē mā m ziņ u par lidojuma pā rcelš anu, nekā das reakcijas nebija, neprasī ja ne vā rdus, ne dzī vesvietas numuru. Viesnī cas darbinieki reģ istratū rā vairā k interesē jā s par mū su lietā m nekā Tui viesnī cas gidi, kopumā Tui saimnieks Bahtijara Reisa un Leilas Jusufas personā ir viens liels mī nuss.
аватар JAroshuk_Konstantin
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē loties ekskursiju, vadī jā mies pē c atsauksmē m, pē c cenas, izvē lē jā mies no tā m viesnī cā m, kurā s bija brī vas istabiņ as uz mū su randiņ iem. Š is piecinieks tolaik bija č etrinieka cenā , tas arī nospē lē ja savu lomu. … Tomēr ▾ Izvē loties ekskursiju, vadī jā mies pē c atsauksmē m, pē c cenas, izvē lē jā mies no tā m viesnī cā m, kurā s bija brī vas istabiņ as uz mū su randiņ iem. Š is piecinieks tolaik bija č etrinieka cenā , tas arī nospē lē ja savu lomu. Ar izmitinā š anu viss bija kā rtī bā . Ē diens ir visaugstā kajā lī menī , vienmē r ir no kā izvē lē ties. Neko sliktu no istabas neatceros. Pludmale laba, smilš aina, plus vē l tas, ka ir lielas nojumes, nevis mazi lietussargi, apdedzinā ties nav iespē jams. Teritorijas kā rtī bā , 2 peldbaseini, uzkalniņ š . Pludmale tī ra, bez akmeņ iem, kā rtī ba. Par darbiniekiem pretenziju nav, vienreiz vē rsā mies pie viņ iem, 2 stundu laikā mums sataisī ja televizoru. Nekas nav ideā ls, tač u arī š ai viesnī cai neko sliktu neatradā m.
аватар zarya_07
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s no 21.06. lī dz 06.07. Pā rē jais bija paredzē ts uz 15 dienā m, izbraukš ana tika atlikta par dienu, izrā dī jā s, ka atpū tā mies 16 dienas (uz 16. dienu arī viss bija iekļ auts). Mū s sagaidī ja transfē ru gids Sayfulla, ļ oti draudzī gs, runā ja daž ā dā s valodā s, arī krieviski, runā ja bez akcenta! Pa ceļ am uz viesnī cu paspē ju ī si, bet skaidri pastā stī t par Turcijas vē sturi, par pilsē tā m, iedot visu nepiecieš amo pamatinformā ciju par to, kur un ar ko sazinā ties daž ā dā s situā cijā s. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 21.06. lī dz 06.07. Pā rē jais bija paredzē ts uz 15 dienā m, izbraukš ana tika atlikta par dienu, izrā dī jā s, ka atpū tā mies 16 dienas (uz 16. dienu arī viss bija iekļ auts).
Mū s sagaidī ja transfē ru gids Sayfulla, ļ oti draudzī gs, runā ja daž ā dā s valodā s, arī krieviski, runā ja bez akcenta! Pa ceļ am uz viesnī cu paspē ju ī si, bet skaidri pastā stī t par Turcijas vē sturi, par pilsē tā m, iedot visu nepiecieš amo pamatinformā ciju par to, kur un ar ko sazinā ties daž ā dā s situā cijā s. Viņ š mū s nodeva reģ istratū rā , un tad par mums parū pē jā s viesnī cas gids Š amils, kurš pastā stī ja par apskates vietā m, sū tī ja tū ristus ekskursijā s, palī dzē ja atrisinā t visas problē mas. Par viņ iem ir ļ oti viegli lasī t un rakstī t, bet, skatoties ceļ vež us, droš i vien domā , ka viņ iem tas ir psiholoģ iski ļ oti grū ti, jo, lai kur viņ i dotos, tū risti viņ us noķ ers un sā ks uzdot jebkā dus jautā jumus. . . tā tad, katru dienu, 24 stundas dienā ! Bet, mū su gidu sejā bija tikai draudzī gs smaids un patiesa vē lme mums palī dzē t!
Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti draudzī ga, krieviski runā još a meitene Amangula. Atsaucī gā Rima, Arifs (atvainojos, ja nepareizi uzrakstī ju vā rdus) un burvī ga, vienmē r smaidī ga turku jauniete strā dā ja un risinā ja visus jautā jumus! Kā viņ u sauc, aizmirsu pajautā t. . .
Man patika viss - ē diens labs (deserti garš ī gi), augļ u pietiek.
Tī rī š ana veikta katru dienu, kvalitatī vi. Gultas veļ a, dvieļ i vienmē r tika mainī ti, internets darbojā s lieliski!
Animatori ir vienkā rš i lieliski! Ļ oti aktī va, pozitī va, strā dā apzinī gi, neuzbā zī gi. Skatī jā mies bē rnu animā ciju. Kas gan bē rnus neaizņ ē ma! Bija redzams, ka bē rniem viss patika, viņ i neatpalika no animatoriem, viņ us ļ oti iemī lē ja. Animatoru vā rdus atcerē jā s ne tikai bē rni, bet arī pieauguš ie! Š ī ir Saš a, Vasiļ ina, Diā na, Daniels.
Visiem patika Daniela demonstrē tais uguns š ovs (viņ š izlaida un norija uguni no mutes! )!
Viņ i bija sajū smā par ļ oti talantī go Varolu, kurš izrā dī jā s ne tikai visu pasā kumu superlī deris (vadī ts daž ā dā s valodā s), bet arī brī niš ķ ī gs faķ ī rs! Viņ š staigā ja pa stikla plī sumiem, gulē ja uz asiem nagiem un daudz ko citu...ko viņ š nedarī ja!
Daudzveidī ga animatoru programma, joki, š ovi, omulī gi vakari ar galda spē lē m un patī kamu komunikā ciju! Š ie brī niš ķ ī gie puiš i padarī ja pieauguš o brī vdienas un bē rnu svē tkus patieš ā m neaizmirstamus!
Vienī gais mazais mī nuss ir tas, ka pludmalē zem nojumes visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu, tā pē c nā cā s aizņ emties uzreiz pē c brokastī m. Sauļ oš anā s krē sli ir š auri, nav personī gā s telpas.
аватар vovayana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es izlasī ju iepriekš ē jo pā rskatu un vienkā rš i nevaru palī dzē t. Es vienkā rš i visu noliedzu, tā nav taisnī ba. Istaba ir tī ra, gaiš a un jauna. Teritorijā arī kā rtī ba un skaistums. Bā rmeņ i draudzī gi, smaidī gi, laba apkalpoš ana. … Tomēr ▾ Es izlasī ju iepriekš ē jo pā rskatu un vienkā rš i nevaru palī dzē t. Es vienkā rš i visu noliedzu, tā nav taisnī ba. Istaba ir tī ra, gaiš a un jauna. Teritorijā arī kā rtī ba un skaistums. Bā rmeņ i draudzī gi, smaidī gi, laba apkalpoš ana. Omlete ir garš ī ga, bet viss ir garš ī gs, reti kurš man nepatika (nepatika tā da zivs fileja ar š ķ ī vjiem), vakariņ as likā s pieticī gas, vakariņ as brī niš ķ ī gas, liellopa gaļ a, vesela zivs, un tvaicē ta, vista, tī tars, daudz sautē tu garš ī gu dā rzeņ u (cukini, krā saini , Briseles kā posti, brokoļ i u. c. ), viena moussaka ir jebko vē rta, makaroni, kartupeļ u biezeni, rī si, tie paš i dā rzeņ i: cukini, baklaž ā ni, kā piedevu. Brokastī s bija arī sautē ti dā rzeņ i, olu kultenis, olu kultenis ar tomā tiem, paprika, sī poli (garš ī gi), cepti kartupeļ i, spinā ti ar olā m, graudaugi, jogurti, svaigi dā rzeņ i un garš augi, frī kartupeļ i vienmē r, zupas arī , vienmē r, arbū zi, melones, citi augļ i. Patika bē rnu animā cija, dziesmas labas. Jā , viss kā rtī bā! ! ! Diskotē ka no 23.30. Alkohols arī lī dz 23.30. Pludmale plata, 9.00 bija vietas zem nojumes, bet sauļ oš anā s krē sli tuvu viens otram, jū ra brī niš ķ ī ga, peldē jā m pa labi, tuvā k uz glā bš anas kabī ni, nav plī tis un maz cilvē ku. Paldies par pā rē jo!
аватар Parikmaher111
Tagad esmu viesnī cā.....un godī gi sakot š ī ir visbriesmī gā kā viesnī ca manā mū ž ā...sā kš u ar reģ istrē š anos. . . 14:00 saņ ē mu istabu it kā ar bonusu (ar balkonu), lai gan viesnī cā nav numuriņ u bez balkona. … Tomēr ▾ Tagad esmu viesnī cā.....un godī gi sakot š ī ir visbriesmī gā kā viesnī ca manā mū ž ā...sā kš u ar reģ istrē š anos. . . 14:00 saņ ē mu istabu it kā ar bonusu (ar balkonu), lai gan viesnī cā nav numuriņ u bez balkona. . . bonuss bija pelē jums, netī rumi, durvis uz balkona nestrā dā ja, ziepju dozators nestrā dā ja, urna iekš ā tualete bija sū dos un nevē rā s vaļ ā (kā paņ emt ar rokā m), duš ā ir vienkā rš i š ausmī gi, spogulim ir pelē jums, melns pelē jums uzkrita uz izlietnes, netī ra, viņ i netī ra. t nenes ū deni, pats dabū tualetes papī ru....Pē c skandā la pā rvā cā s 2dien....istaba labā ka, bet arī neko netī ra, tad nav dvieļ u, tad nav t papildinā t ū deni. (Tikai gulta tiek uzklā ta un atkritumi tiek izmesti)
Visi izņ emot animatorus un pā ris cilvē kus reģ istratū rā nesaprot krieviski, bā rmeņ i bā rā nav apmā cī ti, vienmē r kokteiļ us taisa savā dā k (pat ja pasū tā t no tā paš a) pretī gi....ja pajautā bez ledus, bļ auj, ka tas nav iespē jams, purni uzgriezti, it ī paš i bā rmenis uz basa, vispā r mū s visus krievus ienī st....1 glā ze 1 rokā ar galu cik grib....Reiz mē s sē dē jā m vestibilā ar kompā niju, visiem bija dzē riena glā zes, es aizgā ju uz bā ru, kuru viņ š pats pasū tī ja, viņ š parā da mani pie mū su galdiņ a un saka, ka viņ iem tas joprojā m ir, es viņ am saku, ka tas nav mans 't nav, viņ š atteicā s ieliet un nosū tī ja uz reģ istratū ru, pē c tam, kad es palū dzu piezvanī t priekš niekam...viņ i visu izlē ja uzreiz.... maza seja š ī glā ze nav izmesta
Labs serviss ā rzemniekiem. . .
Ē diens ir ļ oti maz....brokastī s olas 3 veidos (olu kultenis, vā rī tas ceptas olas), salā ti, zupa 1 veids, pusdienā s vē l mazā ka izvē le, vakariņ ā s vairā k vai mazā k, kaut kas lī dzī gs borš č am bija pat
no augļ iem tikai bumbieri, apelsī ni, mandarī ni, ā boli . . viss ir grū ti,
vispā r ir problē ma ar gaļ u.... 1 vistas veids, pretī ga zivs, cieti kartupeļ i, maisos kartupeļ u biezeni, 1 reizi bija tī tara, Un viss pā rē jais ir ļ oti stipri sajaukts...nav atvē rta pieeja ū dens, tikai no batoniņ iem un jogurta glā zē s...vai lej no dzesē tā ja
Animā cija ir lieliska, par viņ iem nav sū dzī bu, viņ i cenš as, ja var palī dzē t atrisinā t problē mu
аватар Lapullka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ceļ ojam pastā vī gi un daudz, tā pē c uzreiz rakstī š u, ka no negatī visma mani glā bj divas lietas: labs garastā voklis, kad centies nepievē rst uzmanī bu sī kumiem vai finanš u pieejamī ba, pē rkot dā rgu viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojam pastā vī gi un daudz, tā pē c uzreiz rakstī š u, ka no negatī visma mani glā bj divas lietas: labs garastā voklis, kad centies nepievē rst uzmanī bu sī kumiem vai finanš u pieejamī ba, pē rkot dā rgu viesnī cu. Š ogad atpū š amies otro reizi, tā pē c izvē lē jā mies 52 tonnu budž etu. pieauguš ais + bē rns 10 dienas. 2 no kuriem pazuda ceļ ā . Tā pē c neko daudz negaidī ju. Mē s izvē lē jā mies, ka slikto laikapstā kļ u gadī jumā baseins ir pā rklā ts un ē diens bija labs. Tā tad š eit nav ne viena, ne otra. Baseins ir slē gts apkopes dē ļ . iemesli, un uzturs - C pakā pe vā ja. Ē dienu ir daudz, bet daudz visā du nejē dzī bu, piemē ram, mē rcē peld daudz salā tu, 4 veidu jogurti, nedē ļ u stā v (noņ em, tos paš us atkal izņ em iekš ā rī ts). Nav ne pankū ku, ne omleš u, ne kartupeļ u biezeni, ne frī kartupeļ u bē rniem. Gaļ as ir arī daudz, bet tā ir vai nu asa, vai stipri cepta. Sieri un desiņ as 5 veidu, bet ļ oti sā ļ i. Ir daudz konditorejas izstrā dā jumu, bet visi pā rsvarā no mannas vai sausajiem cepumiem. Vispā r pavā ri ir stulbi, velti tulko ē dienu. Kafija un sulas automā tā ir vislē tā kā s, garš o pretī gi. Esmu bijusi gan ***, gan ****, pat tur bija garš ī gā k. Bā ros un restorā nos nebija tē jkarotes, kū kas ē da ar dakš iņ ā m. Personā la attieksme ir neitrā la, it kā viņ iem bū tu vienalga, vai tu esi vai nē . Mē s tur nokļ uvā m pirms sezonas beigā m, viesnī cas vadī ba gribē ja ietaupī t naudu, samazinā t visus ē dienus un dzē rienus lī dz minimumam, pludmalē pie bā ra nebija nekā , izņ emot ū deni un atš ķ aidī tu alu. No brokastī m paņ ē mā m lī dzi ā bolus un mandarī nus) Tad sanā cā m kā kompā nija, devā mies pie vadī tā jiem sū dzē ties. Tā das ir divas. Viens teica, ka tā ir tava problē ma. Tikai tad, kad sacē lā m traci, pieskrē ja otrs, atvainojā s, solī ja visu salabot. Viņ š turē ja solī jumu, sā ka cept brokastī s amletu, parā dī jā s cepta gaļ a, bet utt. Runā jot par istabā m, mē s dabū jā m labu, viņ i uzreiz apmetā s. Tī rī ja katru otro dienu, bet nu, atnesa ū deni pudelē s. Lī dz jū rai jā iet pa aleju ar eikaliptiem. Aromā ts ir tā vē rts, apdullinā ts. Ar prieku pastaigā jā mies pē c 5 minū š u ē š anas. Ieeja jū rā ir smiltis, ir daž i nelieli oļ i, bet č ī bas noteikti nav vajadzī gas. Matrač i uz sauļ oš anā s krē sliem ir veci, protams, arī nav tī ri, bet var apsegt ar dvieli, š ķ iet, ka nekas)) Kopumā viesnī ca ir stabila trī s noteikti, maksimums č etri. Ja tas ir par budž etu, kā mē s to darī jā m, tad tas ir normā li, bet, ja ekskursijas ir dā rgas, tad labā k izvē lē ties citu viesnī cu. Vē l viens mirklis. Š ajā ciematā , izņ emot viesnī cu un pā ris veikalus ar suvenī riem, nekā nav. Arī animā cija viesnī cā ir, maigi izsakoties, vā ja, tā pē c jau laikus jā domā , ko darī t vakaros. Pā ris reizes bijā m uz Side un Monagaut, bet arī tur nekas ī paš s nav ko redzē t, tikai drupas, un promenā de ar veikaliem un kafejnī cā m.
Номер 1522
Parādīt vairāk »


iemiesojums pasmurova
Uv.ruvodstvo, mana draudzene tagad strādā jūsu viesnīcā un nav kontaktējusies jau trīs dienas!!!Lūdzu informēt par šīs meitenes likteni, pretējā gadījumā sazināšos ar imigrācijas dienestu.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums ndorogina_bk.ru
LABA DIENA. MANS VĀRDS IR CERĪBA. SEPTEMBRI MĒS ATVĒROJAMIES UZ VIESNĪCU HV2 HV2. LŪDZU, PASAKTIET MAN, KUR TĀ ATRODAS KUMKOY COLAKLY VAI KUR? ? IEPRIEKŠĒJS PALDIES PAR ATBILDI.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums golfonburo
‹ Viesnīca Berry Hotels Sorgun 5*
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в сосновом бору, в 400 метрах от собственного пляжа. Построен в 2013 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Отель прекрасно подойдёт для спокойного семейного отдыха с детьми, а также для молодёжи.

Atrašanās vieta 5 км от г. Сиде. 7 км от г. Манавгат. 65 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Общий песчаный пляж с Maya Golf Hotel примерно 400 м от отеля. Протяжённость – 50 м. Вход пологий, песчано-галечный.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан, ресторан A la Carte, 6 баров. 2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева, площади: 500 кв.м и 350 кв.м. Крытый бассейн без подогрева.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, 10:30-12:00 и 14:00-16:30. Открытая/крытая игровые площадки. Мини-диско. Аренда детской коляски (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Посещение сауны бесплатно с 16:00 до 18:00. 2 водные горки, без подогрева, 10:00-12:00 и 14:00-16:00. Аквааэробика, дартс, волейбол на пляже – бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 270 номеров в основном 6-этажном здании и одноэтажном бунгало.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, мини-бар (только вода, ежедневное пополнение), прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно, кроме номеров Эконом), душ, фен, сейф (платно), балкон (кроме номеров Эконом), дополнительная раскладная кровать (кроме номеров эконом) по запросу.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Sorgun, Titreyengöl Caddesi 07600 Manavgat / Antalya
Tālruņi: +90 242 756 95 85
Tīmekļa vietne: Berry Hotels Sorgun
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.