TUI Blue Side 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 9.410
№7 viesnīcas reitingā Sānu
9.8 Numurs
9.7 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.4 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā. Uzcelta 2009. gadā. Viesnīca piedāvā bezrūpīgu atpūtu prom no pilsētas kņadas. Viesnīca uzņem tikai viesus, kas ir vecāki par 18 gadiem.Vairāk →
аватар vikyla777mad
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca moderna, mē beles jaunas, jū ra ļ oti tuvu. Ē diens ir garš ī gs un svaigs. Personā ls ir vienkā rš i lielisks, š ķ iet, ka viņ i strā dā tikai jums, bet tajā paš ā laikā viņ iem izdodas apkalpot visus viesus. … Tomēr ▾ Viesnī ca moderna, mē beles jaunas, jū ra ļ oti tuvu.
Ē diens ir garš ī gs un svaigs. Personā ls ir vienkā rš i lielisks, š ķ iet, ka viņ i strā dā tikai jums, bet tajā paš ā laikā viņ iem izdodas apkalpot visus viesus. Ē diens ir tik daudzveidī gs, ka reizē m nā cā s stā vē t un domā t, ko vē lies vairā k no garš ī gā kā (nož ē loju, ka nebija otrā vē dera). Sarkanā s zivis, garneles, daž ā das uzkodas no sā lī tā m, kū pinā tā m, pikantā m zivī m, visu iespē jamo veidu picas, sautē ti, grilē ti, tvaicē ti dā rzeņ i, daž ā du gatavoš anas veidu kartupeļ i, graudaugi, makaroni u. c. , dā rzeņ i, augļ i, nests pa baseinu kebabi no daž ā diem augļ iem ikviens gardē dis bū s apmierinā ts. Konditoreja no 14:30 strā dā ja lī dz 18:00, un tur - ardievu harmonijai, visā das kū kas, arī makaroni, cepumi, kū kas utt.
Ū dens baseinā ir tik tī rs, ka to dzer pat kaķ i (pa teritoriju staigā vairā ki), no balinā tā ja ne smakas. Uz ā das pē c baseina nav sausuma un tamlī dzī gi, kas parasti nā k no hlorē tiem baseiniem.
Pludmale ir smilš aina, ieeja jū rā ir nedaudz sekla, dziļ ums nesā kas uzreiz, bet tieš i otrā di, tas mani saviļ ņ o, jo baidos no dziļ uma. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē un baseinā ar mī kstiem matrač iem, saulessargi uz katriem diviem sauļ oš anā s krē sliem.
Viesnī cā ir viss: trenaž ieru zā le ar sensoro aprī kojumu daž ā diem mē rķ iem; forš s spa ar daž ā da veida tvaika pirtī m (hammam, turku pirts, somu pirts utt. ); galda teniss, biljards, ū dens aerobika baseinā dienas laikā .
Krieviski runā još s darbinieks reģ istratū rā . Lielā kā daļ a darbinieku pietiekami saprot krievu valodu, lai veiktu pasū tī jumu. Es neprotu angļ u valodu, un man nebija nekā du problē mu, visi darbinieki saprata, ko es gribu, un, ja es nevarē ju to nosaukt, viņ i man lū dza parā dī t, kas man ir nepiecieš ams.
Tiek gatavoti visā di kokteiļ i, arī Tevis minē tā s sastā vdaļ as tiek pagatavotas bez problē mā m. Alkohols ir labs, bija visdaž ā dā kā s sulas, ayran vispā r ir atseviš ķ a lieta - tieš i viņ iem tas bija dievī gs un tika pasniegts atseviš ķ ā s aizzī mogotā s krū zē s.
Wi-Fi nozvejas visā viesnī cā , tostarp pludmalē , ar ļ oti lielu ā trumu.
Mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs un viesnī cu vairs nemainī sim, ar mums š ajā viesnī cā viss bija kā rtī bā ! ! ! Bijā m 1000% apmierinā ti.
Pat bildi neaugš upielā dē š u, viņ u mā jaslapā viss ir tieš i tā pat kā viesnī cā .
аватар JUlija493720
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Š o viesnī cu izvē lē jos galvenokā rt tā pē c, ka tā ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem (no +18). 2. Pirmā rinda, serviss teicams, tī ra katru dienu, wi-fi ķ ē rā s arī tad, kad biju lī dz ceļ iem jū rā )), trenaž ieru zā le, lai arī maza, ir viss nepiecieš amais inventā rs un tā ir jauna ideā lā stā voklī , ir arī ū dens fitnesa un zumbas nodarbī ba, arī bezmaksas. … Tomēr ▾ 1. Š o viesnī cu izvē lē jos galvenokā rt tā pē c, ka tā ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem (no +18).
2. Pirmā rinda, serviss teicams, tī ra katru dienu, wi-fi ķ ē rā s arī tad, kad biju lī dz ceļ iem jū rā )), trenaž ieru zā le, lai arī maza, ir viss nepiecieš amais inventā rs un tā ir jauna ideā lā stā voklī , ir arī ū dens fitnesa un zumbas nodarbī ba, arī bezmaksas.
3. Pluss bija arī ikdienas tī rie dvieļ i pludmalei un sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - tas viss arī ir iekļ auts.
4. Personā ls ir ļ oti atsaucī gs un draudzī gs.
Lieliski piemē rots pā rim – romantiska atpū ta garantē ta!
Красивый огромный бассейн Ужин в ресторане, нужна предварительная бронь Вечером у бара на пляже очень романтическая атмосфера Очень хороший тренажёрный зал с красивым видом
аватар Dianakhar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū s tū lī t pē c ieraš anā s iesē dinā ja skaistā , gaiš ā istabā . Viņ i katru dienu tī ra, atnes ū deni un papildina mini bā ru. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Diemž ē l mū su uzturē š anā s laikā nebija jū ras velš u, tikai baltā s zivis. … Tomēr ▾ Mū s tū lī t pē c ieraš anā s iesē dinā ja skaistā , gaiš ā istabā . Viņ i katru dienu tī ra, atnes ū deni un papildina mini bā ru.
Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Diemž ē l mū su uzturē š anā s laikā nebija jū ras velš u, tikai baltā s zivis.
Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un draudzī gs! Viņ i slikti zina krievu valodu, jū s varat sazinā ties angliski ar visiem, izņ emot bā rmeni pludmalē .
Viesnī cā ir daudz vā cieš u un poļ u. Viesnī cas ritms mierī gs, animā cijas nebija. Vakarā visi atpū š as terasē , dzerot kokteiļ us un klusi sarunā joties.
Š onedē ļ tieš ā m atpū tā mies un relaksē jā mies.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska ģ imenes viesnī ca! Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atvaļ inā jumu! Labi, plaš i numuriņ i. Vannas istabā ir viss nepiecieš amais! Tī rī š ana istabā bez sū dzī bā m. Ē diens daudzveidī gs, kvalitatī vs, viss, ko izmē ģ inā jā m bija garš ī gs, labs augļ u sortiments. … Tomēr ▾ Lieliska ģ imenes viesnī ca! Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atvaļ inā jumu! Labi, plaš i numuriņ i. Vannas istabā ir viss nepiecieš amais! Tī rī š ana istabā bez sū dzī bā m. Ē diens daudzveidī gs, kvalitatī vs, viss, ko izmē ģ inā jā m bija garš ī gs, labs augļ u sortiments. Kopumā š ajā viesnī cā jū ties, ka esi gaidī ts viesis! Visas raduš ā s problē mas tika nekavē joties atrisinā tas. Liels paldies visam viesnī cas personā lam, kas padarī ja mū su atvaļ inā jumu par ī stu atpū tu ar lielo burtu! Plā nojam vē lreiz apmeklē t viesnī cu!
аватар Olga458739
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ievā kš anā s izdevā s lieliski. Viesnī cu izvē lē jā mies, jo tur bija limits 18+, bet izrā dī jā s, ka pā rsvarā bija pensionā ri, kas vecā ki par 50 gadiem. Ž ē l, ka nav brī dinā juma. Nebija nekā du nepilnī bu. … Tomēr ▾ Ievā kš anā s izdevā s lieliski. Viesnī cu izvē lē jā mies, jo tur bija limits 18+, bet izrā dī jā s, ka pā rsvarā bija pensionā ri, kas vecā ki par 50 gadiem. Ž ē l, ka nav brī dinā juma. Nebija nekā du nepilnī bu. Teritorija un reljefs - viss kā rtī bā . Animā cijas pilnī bā trū kst. Ē diens ir izcils. Laba viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m!
аватар lukalinkina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ī ss: Vā cieš iem viesnī ca ir ieslodzī ta, kas liecina par augstu apkalpoš anas lī meni un animā ciju vā cu manierē , kas mums ļ oti patika. Teritorija ļ oti maza, skaista, ē rta. Viesnī cā viss ir jauns un kvalitatī vs. Ar pā rtiku viss ir kā rtī bā (ne Taizeme, nav garneļ u un omā ru). … Tomēr ▾ Ī ss:
Vā cieš iem viesnī ca ir ieslodzī ta, kas liecina par augstu apkalpoš anas lī meni un animā ciju vā cu manierē , kas mums ļ oti patika.
Teritorija ļ oti maza, skaista, ē rta. Viesnī cā viss ir jauns un kvalitatī vs.
Ar pā rtiku viss ir kā rtī bā (ne Taizeme, nav garneļ u un omā ru).
Personā ls ir labi apmā cī ts, draudzī gs, runā vā ciski, angliski, visi ļ oti vē las mā cī ties krievu valodu (ir viens oficiants krievu valodā ).
Jū ra ir laba gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, sā kumā sekla, pē c tam dziļ a. Pludmale ir tī ra un ļ oti ē rta pastaigai. Smiltis pē c struktū ras š ikas, bet dubļ u krā sā (ne Taizeme). Ū dens ir auksts plū stoš ā s upes dē ļ .
Sī kā ka informā cija:
Vā cieš iem viesnī ca ir ieslodzī ta, kas liecina par augstu apkalpoš anas lī meni un animā ciju vā cu manierē , kas mums ļ oti patika. Vā cieš iem ī sti nepatī k, ka viesnī cā sā ka parā dī ties krievi, bet, ja viņ i redz, ka esi no civilizē tas sabiedrī bas, viņ i sā k komunicē t kā ar savē jiem. Viņ u vidū atrasties ir ļ oti ē rti, ko nevar teikt par postpadomju telpas biedriem no kaimiņ u viesnī cā m. Š ajā viesnī cā krievi ir klusi, viņ u ir daudz, bet viņ i spiež as spraugā s - gan restorā nā , gan pludmalē un ballī tē s. Vā cu partijas ir atseviš ķ s jautā jums! Es viņ us iemī lē ju slē poš anas tū rē s. Un te katru vakaru, izņ emot svē tdienas, ir tikai pilnī gs pā rtraukums vā cu popmū zikai, dejo gan veci, gan jauni, ir ļ oti jautri. 23:00 viss ir kluss.
Teritorija ļ oti maza, skaista, ē rta. Viesnī cā viss ir jauns un kvalitatī vs. Taizemē nav tā das sajū smas kā viesnī cas par 10 tū kstoš iem par nakti, bet viss ir ļ oti labi. Numuri ir ļ oti ē rti. Puse no numuriem ar sā nskatu uz jū ru un tajā paš ā laikā uz pagalmu ar peldbaseinu. Mums ļ oti patika skats uz baseinu no š ī m istabā m gan dienā , gan naktī . Istabu otrā puse ar skatu uz kaimiņ u viesnī cā m, par tā m neko nevaru pateikt. Numuri ir stilī gi. Gulta un spilveni super ē rti, ar ū deni, tī rī bu utt viss ideā li.
Ar pā rtiku viss ir kā rtī bā (ne Taizeme, nav garneļ u un omā ru). Nē , š ī noteikti nav augstā virtuve, bet es nezinu, kurš var nosaukt š o ē dienu par sliktu vai vienmuļ u! Tas ir kaut kā ds vā jprā ts! No tā var atrauties tikai pē c treš ā s plā ksnes ar slaidu. Siers - visu veidu. Visu veidu grili. Mē le, liellopa gaļ a, vista, pī le, tī tars, zivis – vienmē r divā s, trī s vai pat vairā kā s formā s. Gandrī z vienmē r ir garneles, tač u tā s ir tik lī dzī gas garnelē m, ka uz tā m nevar paļ auties. Bet, ja pē kš ņ i š o apskatu izlasa kā ds garneļ u pazinē js, tad informē ju, ka reizi nedē ļ ā bija ī stas vidē ja izmē ra, bet pareizas garneles. Baklaž ā ni, cukini, paprika vienmē r ir vairā kos veidos. Ļ oti labas kvalitā tes rieksti un augļ i. Kū kas – ē d tikai prā tu.
Es dzē ru sarkanvī nu. Dzeram daudz, pē c pirmā vakara ar rozā un balto man galva sā pē ja, bet ar sarkanu nekas tā ds. Alus parasts, Efesas labas kvalitā tes, vā jš , auksts, patī kams. Mē s nedzeram stipros dzē rienus, es nevaru tos komentē t. Kokteiļ i ir standarta, pieņ emamas kvalitā tes.
Sulas š ķ iet dabiskas.
Personā ls ir labi apmā cī ts, draudzī gs, runā vā ciski, angliski, visi ļ oti vē las mā cī ties krievu valodu (ir viens oficiants krievu valodā ). Protams, darbinieki runā ļ oti pieticī gā lī menī , viņ i nav beiguš i Hā rvardu, bet sapratī s visu, kas jums nepiecieš ams. Bet, ja nevarat savienot divus vā rdus angļ u valodā , tad vē lā k atsauksmē s nerakstiet, ka "viņ i neko nesaprot vai izliekas, ka nesaprot. " Viņ i visi saprot un vē las jū s saprast, un vienmē r ir gatavi palī dzē t. Darbiniekiem patī k, ka pret viņ iem izturas kā pret vienlī dzī giem. Vā cieš i viņ iem smaida, flirtē , piemiedz aci, raustī ties, vienmē r apstā jas un runā . Daudzi pat apskauj un noskū psta viesmī ļ us ardievas. Un tā nav pazī stamī ba, tā ir cieņ a pret citas profesijas cilvē ku, un darbinieki to ļ oti novē rtē . Gandrī z neviens no krieviem, ar kuriem mē s sazinā jā mies, nerunā ja ne vā rda angliski vai vā ciski, un tomē r neviens nekad nesū dzē jā s, ka viņ us kaut kā slikti apkalpo vai ka viņ i izjustu kā du diskomfortu.
Jū ra ir laba gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, sā kumā sekla, pē c tam dziļ a. Pludmale ir tī ra un ļ oti ē rta pastaigai. Smiltis pē c struktū ras š ikas, bet dubļ u krā sā (ne Taizeme). Ū dens ir auksts plū stoš ā s upes dē ļ .
Viesnī cas pludmale nav ī paš i liela, to stingri nospiež blakus esoš o viesnī cu pludmales. Pie baseina un pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu ikvienam. Protams, ir cī ņ a par pirmajā m solā riju rindā m, bet viss ir pieklā jī gi, nevienam nenā k prā tā kaut ko mest nost no citu sauļ oš anā s krē sliem. Sauļ oš anā s krē sli un lietussargi ir visbaltā kie, reprezentablā kie, matrač i ir bā li dzelteni, kas ir daudz patī kamā k acij nekā zils vai brū ns citā s viesnī cā s. Piekrastes josla un jū ra ir visiem redzama, tā pē c tur ir daudz ā rzemnieku, arī bē rni, kuri sasprindzinā jā s tikai nedaudz. Peldē ties tikai no rī ta, jo. Lī dz pusdienas laikam parā dī jā s nepatī kama viļ ņ oš anā s.
Daž ā di. Par sportu. Treniņ i divi no rī ta pulksten 10 un 11, divi vakarā pulksten 15 un 16 sporta zā lē ar gaisa kondicionē tā ju. Plus aqua pie 16. Treniņ i daž ā di, daž ā di lī meņ i, ir relaksā cija, ir prese, ir viss ķ ermenis. Garlaicī gi nebū s. Vī rs nomira pē c katras un lū dza ž ē lastī bu vai jogu. Arī sporta zā le izskatā s labi. Volejbols, bocha un jacoco pludmalē (neaprakstī š u, googlē ).
Par viesnī cas ceļ vedi Anekstur un ekskursiju uz Stambulu. Viesnī cas ceļ vedis Anekstura - Ansar. Es nevē lē jos iet uz tikš anos ar gidu, viņ i gaidī ja trakulī gu š ķ irš anos tū rē . Nekas tamlī dzī gs, ļ oti ā tri, tikai pati nepiecieš amā kā un svarī gā kā informā cija, bez spiediena, bez diskomforta. Nopirku braucienu uz Stambulu. Ekskursija ir sarež ģ ī ta (no 4 lī dz 12, stunda lī dz lidostai, stunda lidojums, stunda lī dz Stambulai un arī atpakaļ ). Mē s braucā m svē tdien, sastrē gumi nebija. Nedē ļ as laikā ceļ š no lidostas uz Stambulu ilgst daudz ilgā k, lī dz 12:00 un uzreiz uz pusdienā m. Pē c pusdienā m visi skrien, lai tikai paskatī tos un nobildē tu. Mums bija vairā k laika, bet marš ruts bija lī dzī gs un tā ds, ka nevarē jā m sajust š ī s pilsē tas gaisotni. Tas ir, es neiesaku jums skatī ties uz š o ekskursiju, pū ļ u, laika un naudas izmaksas ir lielas, un izplū de ir ļ oti maza. Bet iespaidus no tautieš iem smē luš i no postpadomju telpas (kolhoza, sovhoza un kolhoza). Simts reizes viņ i atteicā s doties ekskursijā s grupā ar ā rzemniekiem.. .
аватар romaha73
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies saistī bā ar pā rē jo 18+ izvietojumu. Bū tī bā tas izrā dī jā s tā . Viesnī ca bez bē rniem, kas nevarē ja vien priecā ties. Bez bē rnu kliedzieniem un raudā š anas, pilnī ga relaksā cija. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies saistī bā ar pā rē jo 18+ izvietojumu. Bū tī bā tas izrā dī jā s tā . Viesnī ca bez bē rniem, kas nevarē ja vien priecā ties. Bez bē rnu kliedzieniem un raudā š anas, pilnī ga relaksā cija. Reiz, š ķ ietami apmaldī jies, pie baseina bā ra pienā ca tē vs ar apmē ram 8 gadus vecu zē nu, tā pē c visa viesnī ca uz viņ iem skatī jā s kā uz citplanē tieš iem. Tas pats stā sts pludmalē . Neskatoties uz to, ka tā robež ojas ar citā m pludmalē m, apsargi raugā s, lai bē rni neiet uz viesnī cas pludmali. Bet jū rā , piedodiet ...jū ra ir izplatī ta ...manā atvaļ inā juma laikā (no 26.08. 2017 lī dz 02.09. 2017) tur bija cilvē ki, kā siļ ķ e mucā ....
Viesnī ca ir orientē ta galvenokā rt uz vā cieš iem. Krieviski runā još u darbinieku tikpat kā nav. Bet mē s ar sievu neiejaucā mies, bet tikai priecā jā mies. Brī vi runā jā m angļ u un vā cu valodā s. Ja raksti procentos, tad subjektī vi pamanī ju, ka tur ir 60% vā cieš i, 15% turki, 15% angliski runā još ie, pā rē jie krievvalodī gie.
Spriež ot pē c akcenta, bija arī ukraiņ i, Perma utt un tā tā lā k. Pat franč u un poļ u ģ imene satikā s. "Tagils" nebija redzams visā pā rē jā laikā , paldies Dievam.
Attieksme pret krieviem patieš ā m bija zinā mā mē rā atturoš a jau no paš a sā kuma. Tiklī dz iereģ istrē jā mies, mū s uzreiz iekā rtoja pirmajā stā vā (2001. g. ), ar skatu uz krū miem un diskotē ku tieš i augš ā . Daļ ē js skats uz jū ru, pilnī bā nav. Mū zika skanē ja kā istabā . Paskaidrojot, ka vē lamies atpū sties un vē lā k vairā kkā rt runā jot ar administratoru, izdevā s mū s pā rcelt uz 4206.
Istaba kopumā ir laba. Mū su modinā tā js noskanē ja katru reizi, kad atvē rā m durvis. Vispirms tika izsaukts tehniķ is, viņ š ar gudru skatienu kaut ko pacē la un ....uz otro aizvē rš anu viss sā kā s no jauna ....signalizā cija izslē dzā s pati pē c trim sekundē m, tā pē c mē s uzspļ ā vā m par š o lietu un atslā binā mies . ..
Istabā ir seifs, daž ā di š ampū ni ar krē miem un kondicionieriem (vienreiz istabene neielika, nā cā s atgā dinā t), seifs, televizors (mazohistiem) ar trim krievu kanā liem un diviem ukraiņ u kanā liem, peldmē teļ i ar č ī bas, mini bā rs. Minibā rs tiek papildinā ts katru dienu. Tajā ir divas alus bundž as, divas Pepsi Light, divas parastā s Pepsi, soda, negā zē ts ū dens. Ir arī tē jkanna ar kafijas un tē jas komplektu un cukuru, un papildus tam 1.5 litri ū dens.
Tī rī š ana ir vidē ja, uz grī das uzmests dvielis - nomainī s. Duš as telpa nedē ļ u netika iztī rī ta. (duš a un tualete ir atseviš ķ i). Dzeramnauda neietekmē tī rī š anas kvalitā ti. Mē s pā rtraucā m viņ us atstā t treš ajā dienā . Dzī voklis ir iestatī ts uz +23. Pilnī gi pietiekami. Internets ir vā jš . Gan istabā , gan viesnī cā . Es nesaprotu, kā tas var bū t labā pieciniekā? ? ? ? 21. gadsimts pagalmā...
Uz rokas rokassprā dzes nenē sā , darbinieki tevi atceras pē c skata. Par bā rmeņ iem un viesmī ļ iem jautā jumu vispā r nav. Labi padarī ts. Ē diens ļ oti garš ī gs. Izvē le liela.
Divas reizes nedē ļ ā - svinī gā s vakariņ as. Vakariņ ā s nav atļ auts lietot š ortus. Restorā na koridors ir dekorē ts ar daž ā dā m krā sā m. Ir divi a la carte restorā ni, bet ne uz vienu nedevā mies. Mums palaimē jā s nedē ļ as laikā apmeklē t divas brī vdienas. Un vienmē r bija plovs un daž ā das gaļ as, lū lija un zivis. Un viss ir garš ī gi. Zaļ umu, augļ u un dā rzeņ u, saldumu jū ra. Ļ oti kvalitatī vs. Alkohols ir vietē jais, bet pienā cī gs. Mans rums un viskijs no Dutik tikko devā s mā jā s. Gardi kokteiļ i, izcils Efesas alus un airanas...turku tē ja...
Viesnī cā ir spa ar hammam un pirti, bet mē s tur nedevā mies. Ierodoties tiek dā vanā kartes ar 15 minū š u masā ž u. Ir skaidrs, ka masā ž a ilgst vismaz 30 minū tes, tā pē c š ī funkcija ir tikai vilinā jums. Visu dienu pavadī jā m pie baseina. Ū dens tur tī rā ks un vē sā ks) visur ir norā des, ka nevajag apsē sties ...jā ...9 no rī ta jau nav brī vu sauļ oš anā s krē slu ...un mē s bijā m vienī gie krievi plkst. baseins visu š o laiku, tā pē c viņ i neaizņ ē ma mū sē jo)))
Ļ oti skaļ as diskotē kas citā s viesnī cā s. Pirms 23:00 nav variantu aizmigt (tas ir mī nuss). Mē s runā jā m ar vienu pā ri, viņ i teica, ka viņ i atrodas vienā viesnī cā Grieķ ijā un Tunisijā (š o viesnī cu ir daudz), un tur ir daudz klusā ks.
Mē s izbraucā m 05:00 un bija patī kami un negaidī ti, ka pusdienu kastī tes tika sagatavotas un iedotas mums bez mū su pieprasī juma. Ja runā jam par viesnī cu kopumā , tad ļ oti patika. Noteikti atgriezī simies pie tā vai apciemosim tā s brā ļ us citā valstī!

Ja jū s atstā jat viesnī cu un ejat pa taku gar ē ku tai priekš ā , tad jū s sasniegsit pieminekli (krū š utē ), pa to paš u ceļ u pagriezieties pa kreisi un dosieties uz barjeru, pē c tā s ejiet taisni uz tirgu ar visu daž ā das lietas. Tirgojiet un izbaudiet. Man patī k š is bizness) Es aizmirsu savas saulesbrilles mā jā s. Pirku tirgū ) tirgotā js prasī ja 25 eiro, es paņ ē mu par 10 dolā riem. Un tā it visā . Ir jē ga nest mā jā s granā tā bolu un kazeņ u vī nu, saldumus. Dutik lidostā bū s dā rgā k.

Tagad nedaudz par operatoru.
Anex tū re. Alva ir než ē lī ga. Š o es vē l neesmu redzē jis. Pē c nosē š anā s un bagā ž as savā kš anas lidostā piegā jā m pie sava autobusa. Autobuss bija mikro, visi sakrā vā s un brauca prom. Pirmajā sē deklī sē doš ā gides meitene sā ka runā t par Turciju. Tikai ne mikrofonā . Vispā r visi piesprā dzē ja ausis, lai kaut ko saprastu. Bija ļ oti karsts, un mē s lū dzā m ieslē gt gaisa kondicionē tā ju. Š eit mū s sagaidī ja pirmais pā rsteigums. Dzī voklis strā dā ja tik smagi, ka jū s vispā r neko nevarē ja dzirdē t. Man bija jā izdara izvē le. Tā kā autobusā bija daudz cilvē ku, kas Turcijā bija pirmo reizi, bijā m izmirkuš i no sviedriem. Lidmaš ī na nolaidā s septiņ os vakarā un daudzi tū risti ar nepacietī bu gaidī ja garš ī gas vakariņ as...jā , , , tieš i tagad...piecpadsmit minū tes pē c autobusa starta virzienā uz viesnī cā m mū s aizveda uz kaut kā da "obligā tā " pietura un atstā ta dabas vajadzī bu kā rtoš anai un pirkumu veikš anai.
Ņ emot vē rā to, ka vajadzī bas visas tika apmierinā tas pirms ceturtdaļ as stundas lidostā , ir skaidrs, ka viņ i piestā juš i ē smas vietā , lai par mež onī gā m cenā m š ķ irtos no piesū cekņ iem. Visi lū dza, lai viņ i dodas uz viesnī cā m, neapstā joties vakariņ ot. Bet mū su lū gš anas netika uzklausī tas (gide teica, ka viņ ai ir pienā kums tur apstā ties) un pieteikto 15 minū š u vietā mē s nostā vē jā m visas 30. (skatoties uz priekš u, teikš u, ka atceļ ā "Anex tour" izdarī ja tas pats. Pā vils 6 no rī ta, visi autobusā guļ , bet viņ i maniakā li apstā jas 15 minū tes pirms lidostas). Cenas š ajā "maģ iskajā " vietā ir vienkā rš i ā rprā tī gas. Alus pudele no 7.5 lī dz 5 dolā riem. Tas ir normā li. Anex tū re. domā par mums
Visa š ī kauna rezultā ts bija tas, ka tū ristiem ne tikai tika nozagta viena diena (reģ istrē š anā s plkst. 14:00, bet viņ i ieradā s vē lu vakarā ), bet arī tika atņ emtas vakariņ as, ierodoties vē lā k nekā tā s beidzā s. Zems priekš gals.
Nā kamais: tikš anā s ar gidu, tas bija kaut kas...
Kamrans Nadirovič s Kač evs ieradā s mū su sanā ksmē nā kamajā dienā pulksten 14:00 (viņ a vā rdu es uzzinā ju vē lā k). . Pastā stī jis, ka kupons ir mū su dokuments pilsē tā un bez tā nekur nevar aiziet, viņ š...paņ ē ma tos...solī jā s iedot vakarā reģ istratū rā , kad iesim vakariņ ā s. Domā jams, ka vajadzē ja ievadī t datus no viņ iem kaut kā dā s viņ a datubā zē s ...labi ...norunā ju ...un tad tika reklamē tas ekskursijas ...mē s bijā m tikš anā s reizē ar citu krievu ģ imeni un paskaidroja gidam, ka mē s jau bijā m Turcijā tā lu ne pirmo reizi, un mū s neinteresē ekskursijas, kā das divdesmit minū tes mē ģ inā jā m viņ am to skaidrot, ka gribam nedē ļ u nogulē t pie baseina un viss...bet jauneklis bija ā rkā rtī gi neatlaidī gs. Rezultā tā viņ š praktiski pieprasī ja, lai mē s viņ u "izglā bjam" un izvē lē jā s bezmaksas braucienu uz juvelierizstrā dā jumu veikalu, kur pat nekas nav jā pē rk. Domā jams, ja nebrauksim, tad viņ am bū s nepatikš anas! ("Anex tū re". ", sveiki, ko jū s darā t ar cilvē kiem?
))) Visā pirmajā tikš anā s reizē Kamrans ar mums pazī stami runā ja: "Puiš i, es jū s nemaz nesaprotu. Kā pē c jū s toreiz atbraucā t uz Turciju, " un tā tā lā k. Un tas ir, ņ emot vē rā faktu, ka mē s bijā m daudz vecā ki par viņ u. Tā s paš as dienas vakarā , ejot vakariņ ā s, mē s viņ u neredzē jā m un talonu nepaņ ē mā m. (Pē c viņ a teiktā , viņ š gaidī ja lī dz 19:30, un mē s devā mies 19:40 (vakariņ as lī dz 21:00)) tikš anā s laiks nebija norā dī ts, viņ š nepā rskaitī ja talonu uz mū su istabu. Un tad mē s pavadī jā m trī s dienas, meklē jot gidu. Katru reizi, kad es piegā ju pie viņ a, viņ š prasī ja manu uzvā rdu un solī ja to atnest nedaudz vē lā k. Trī s dienas pirms izbraukš anas palū dzu administratorei sastā dī t "Anex tour" pā rstā vja numuru. "" un kategoriski pieprasī ja atdot kuponu. Iepriekš ē jā vakarā viens no krievu tū ristiem teica, ka ir pazaudē jis viņ as kuponu, un tā pē c es, aizdomā joties par kaut ko sliktu, piezvanī ju) Kamran Kachiev ieradā s viesnī cā un vispirms jautā ja manu uzvā rdu.
Es vairs nevarē ju izturē t š ā du attieksmi un prasī ju, lai viņ š sniedz man visu informā ciju un tā lruņ a numuru. Š is nekaunī gais cilvē ks sā ka sazinā ties ar mani uz "tu" un atteicā s, sakot, ka viņ š man neko nav parā dā . Viņ š novē rsā s un atstā ja mani citu cilvē ku dē ļ . Ieslē dzu telefonu video ierakstī š anai un vē lreiz prasī ju, lai viņ š iepazī stinā s ar sevi. Raidī jums sā kā s...viņ š piesteidzā s pie reģ istratū ras un pieprasī ja steidzami izsaukt policiju, jo es pā rkā pju likumu ar to filmē š anu. Viņ š paķ ē ra papī ra lapu un sā ka rakstī t pret mani vē rstu paziņ ojumu, domā dams, ka es baidī š os no viņ a draudiem. Pats esmu jurists, tā pē c ar lielu prieku palū dzu paš am administratoram izsaukt policiju. Viņ š "Anex tour" pā rstā vim mierī gi skaidroja juridiskā s izredzes. Retorika ir mainī jusies gluž i pretē jā virzienā . Nekaunī gais vī rietis man lū dza piedoš anu, viesnī cas darbinieki sagremoja raidī jumu "kā Krievijas tū risma aģ entū ras izturas pret klientiem", un es pierakstī ju visus š ī nelieš a datus.
Savu kuponu saņ ē mā m pusstundas laikā . Video ierakstu atstā ju kā piemiņ u, un izlaiž u š o stā stu pasaulē . Ļ aujiet cilvē kiem uzzinā t, kuri gidi strā dā "Anex tour". . (Es viņ iem rakstī š u atseviš ķ i).

Mana stā sta sponsors ir trī s stundu lidojums mā jā s un papī ra literatū ras trū kums uz kuģ a. Es priecā š os, ja tas jums noderē ja. Veiksmi! ! !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2012. gada septembra sā kumā atpū tos viesnī cā kopā ar dē lu. Viesnī ca noteikti ir vairā k piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m vai romantiskam ceļ ojumam diviem jaunlaulā tajiem. Viesnī cā nav animā cijas kā tā das, tā pē c jaunieš iem bū s garlaicī gi. … Tomēr ▾ 2012. gada septembra sā kumā atpū tos viesnī cā kopā ar dē lu. Viesnī ca noteikti ir vairā k piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m vai romantiskam ceļ ojumam diviem jaunlaulā tajiem. Viesnī cā nav animā cijas kā tā das, tā pē c jaunieš iem bū s garlaicī gi. Bet tiem, kas vē las mierī gu atmosfē ru atvaļ inā jumā - tas ir viss! Vakaros š eit skan brī niš ķ ī ga dzī vā mū zika. Serviss visaugstā kajā lī menī , te katrs zina savu vietu un biznesu, visu dara neapš aubā mi. Restorā nā tiek rī kotas svinī gā s vakariņ as, ieeja tikai pē c ģ ē rbš anā s koda. Ē diens izcils, milzī gs ē dienu sortiments, daudz augļ u un saldumu. Istaba ļ oti plaš a, plā nojums mazliet neparasts, mē beles mū sdienī gas, kā arī tehnika. Numuros ir peldmē teļ i, č ī bas, tē jas komplekts. Pludmalē ir smiltis, tai ir pieš ķ irts "zilais karogs", tā pē c varam droš i teikt, ka tā s ir vienas no labā kajā m. Teritorijā atrodas forš s SPA centrs, kurā var iziet visu labsajū tas procedū ru klā stu. Vispā r relaksē još ā m brī vdienā m ar mī ļ ajiem, tas arī viss. Iesaki!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikai 2 dienas kopš atgrieš anā s no š ī s skaistā s vietas. Man viss ļ oti patika. Mē s nemaz negribē jā m braukt prom. Noteikti brauksim tur vē l! ! ! Diezgan ā tri nokļ uvā m istabā s. Mē s bijā m apsē duš ies uz dī vā na viesnī cas vestibilā . … Tomēr ▾ Tikai 2 dienas kopš atgrieš anā s no š ī s skaistā s vietas. Man viss ļ oti patika. Mē s nemaz negribē jā m braukt prom. Noteikti brauksim tur vē l! ! ! Diezgan ā tri nokļ uvā m istabā s. Mē s bijā m apsē duš ies uz dī vā na viesnī cas vestibilā . Viņ i atnesa slapjus dvieļ us un cienā ja mū s ar kokteiļ iem. Pē c visas nepiecieš amā s dokumentā cijas aizpildī š anas mū s pavadī ja uz istabu, pa ceļ am veica ekskursiju pa viesnī cu. Š oreiz nolē mā m ietaupī t naudu un rezervē jā m lē tā ko numura veidu. Bet mums iedeva plaš u istabu ar 2 lielā m un ē rtā m gultā m. Ē diens man ļ oti patika, jo viss bija daudzveidī gs un izskatī jā s apetī ti un tajā paš ā laikā viss bija ļ oti garš ī gs. Ī paš i viņ i novē rtē ja grilē tā s zivis, daž ā dus liellopu gaļ as gardumus, svaigas sulas brokastī s, brī niš ķ ī gu kafiju pludmales bā rā un pasakaino siera kū ku. Viesnī cas teritorija ir diezgan kopta. Pludmalē ir mī kstas smiltis. Viesnī cas personā ls kopumā ir ļ oti draudzī gs, pieklā jī gs un patieš ā m centā s padarī t mū su uzturē š anos forš u. Patika arī labi organizē tie transfē ri un ekskursijas no tū roperatora puses. Liels paldies viesnī cas personā lam un tū risma operatoram par lieliskajā m brī vdienā m!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар olegjktu
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska. Izmitinā š ana, numuriņ i, uzkopš ana, apkalpoš ana, pludmale, restorā ni visaugstā kajā lī menī . Uzturs kopumā ir atseviš ķ a tē ma, kas paaugstinā ta lī dz kultam. Milzī gs visa klā sts un augsta kvalitā te. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Izmitinā š ana, numuriņ i, uzkopš ana, apkalpoš ana, pludmale, restorā ni visaugstā kajā lī menī . Uzturs kopumā ir atseviš ķ a tē ma, kas paaugstinā ta lī dz kultam. Milzī gs visa klā sts un augsta kvalitā te. Tematiskā s vakariņ as ir pā rsteidzoš as. . .
Relaksē još ā m brī vdienā m - viesnī ca ir ieslodzī ta vā cu pensionā riem (bē rnu vispā r nav).... kluss, mierī gs.... krievvalodī go tū ristu praktiski nav, tagila vispā r nav. . . Personā ls runā divas valodas - vā cu un turku. Angļ u valodā reģ istratū rā viņ i zina daž us vā rdus..... un man ir daž i ))))))......tikai mē s zinā m daž ā dus vā rdus)))))))))))....Tomē r , kopī gā valoda bija ļ oti viegli un mierī gi.... pā rpratums tika pā rvarē ts ar smaidu un ž estiem.....
Pludmale ir smilš aina, jū ra silta, ieeja ū denī ir ē rta.
Mikroautobusi dodas uz Sides pilsē tu (jums tikai jā iet kā jā m lī dz š osejai). Ir kur pastaigā ties – ļ oti krā saina Vidusjū ras pilsē tiņ a ar vairā k nekā divus tū kstoš us gadu senu vē sturi, lī kā m ielā m un mā jī gā m kafejnī cā m. Papildus vairā k vai mazā k standarta ekskursiju komplektam jā pievē rš uzmanī ba Aspendosam - senam brī vdabas amfiteā trim netā lu no Antā lijas, kur mums palaimē jā s noklausī ties operu "Otello" (tur notiek daž ā di starptautiski festivā li). diezgan regulā ri). Lieliska akustika un daudz iespaidu.
Nakš ņ oš ana š ajā viesnī cā bija iztē rē tā s naudas vē rta. Kluss, mierī gs, cieņ pilns. Un, ja mē s š eit neatgriezī simies, tas ir tikai tā pē c, ka pasaulē ir daudz vietu, kur mē s vē l neesam bijuš i)))))
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на берегу моря. Построен в 2009 году. Отель предлагает беззаботный отдых вдали от городской суеты. Отель принимает гостей только старше 18 лет.

Atrašanās vieta 7 км от Сиде. 60 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Протяжённость пляжа – 300 м. Заход в море — песок, пирс. Бар на пляже (работает с 10:00 до 18:00, только летом), душ, кабины для переодевания.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан. 2 a la carte ресторана (19:00 – 21:00; 1 бесплатный ужин по предварительной резервации): средиземноморская кухня, ресторан здорового питания.

Бар около бассейна 11:00 – 12:00 /15:30 – 16:30, кафе Nar 09:00 – 18:00, бар на пляже (только в летнее время) 10:00 – 19:00, бар Sunset (только в летнее время) 16:00 – 20:00, спорт-бар 18:00 – 08:00, лобби-бар 10:00 – 23:00, Romance-бар (только в летнее время) 18:00 – 23:30, кондитерская 14:30 – 18:00.

1 открытый бассейн 927 кв.м, глубина 140 см (без подогрева).

1 крытый бассейн 217 кв.м (с подогревом в зимний период, 01.11-31.03).

2 конференц-зала (200 и 320 мест).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem Размещение детей в отеле невозможно.
Izklaide un sports Гости могут расслабиться в финской сауне или посетить фитнес-центр с кардиотренажерами. Кроме того, для постояльцев проводят занятия по культуре, приготовлению пищи и йоге.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 237 номеров в четырёх 4-этажных зданиях.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 07600, Side, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 753 1800
Tīmekļa vietne: TUI Blue Side
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.