Asli Hotel 3*– Atsauksmes

23
Novērtējums 6.610
№60 viesnīcas reitingā Marmarisa
7.4 Numurs
7.1 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.0 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca Asli atrodas blakus Marmarisas pludmalei. Uzcelta 1992. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2017. gadā. Marmarisas pilsētas centrs atrodas 1 km attālumā no viesnīcas Asli. Ičmelera atrodas 15 minūšu brauciena attālumā.Vairāk →
аватар koment123321
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca brauks, ļ oti budž eta, bet mē s zinā jā m, kur mē s ejam, jo ​ ​ tā nebija pirmā reize Marmarisā , un viesnī ca mū s ī sti nesatrauca. Skaties pats ko sagaidi izvē loties viesnī cu un vispā r atpū tu, ja esi pieradis pie greznī bas un viss iekļ auts, ko piedzerties un pā rē sties, tad tevis te nav, citā di nomirsi)))) bet iesaku tev ekskursijas ņ emt pie ceļ vež a Pasha, strā dā pretī mert piejū ras viesnī cai, mē s no viņ a ņ emam ekskursijas kopš. … Tomēr ▾ Viesnī ca brauks, ļ oti budž eta, bet mē s zinā jā m, kur mē s ejam, jo ​ ​ tā nebija pirmā reize Marmarisā , un viesnī ca mū s ī sti nesatrauca. Skaties pats ko sagaidi izvē loties viesnī cu un vispā r atpū tu, ja esi pieradis pie greznī bas un viss iekļ auts, ko piedzerties un pā rē sties, tad tevis te nav, citā di nomirsi)))) bet iesaku tev ekskursijas ņ emt pie ceļ vež a Pasha, strā dā pretī mert piejū ras viesnī cai, mē s no viņ a ņ emam ekskursijas kopš.2014. gada, puisis ir labi darī ts, viņ š strā dā skaidri, viņ š zina savu darbu, viņ š nekrā pjas un viņ a cenas ir mazā k nekā viesnī cas ceļ vedī . Liels paldies, Pasha, par š ā du iespaidu! Ir ļ oti siltas atmiņ as par Turciju un daudz daudz fotogrā fiju) Pasha ir ļ oti draudzī ga uzņ emš ana un rū pes par klientiem. Mē s noteikti vē l ieradī simies Marmarisā !
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki visiem, vē los padalī ties ar savu viedokli par š o arteli un par Turciju kopumā . Uzreiz varu teikt, cienī jamie biedri, ja kā ds no jums bija Ā zijā , nevajag pat bā zt degunu Turcijā , rī stī š anā s reflekss jums garantē ts! Tā pē c sā ksim ar to, ka esiet gatavs tam, ka jū s tiksit izdrā zts visur, sā kot no ekskursijā m un beidzot ar visu pā rē jo. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, vē los padalī ties ar savu viedokli par š o arteli un par Turciju kopumā . Uzreiz varu teikt, cienī jamie biedri, ja kā ds no jums bija Ā zijā , nevajag pat bā zt degunu Turcijā , rī stī š anā s reflekss jums garantē ts! Tā pē c sā ksim ar to, ka esiet gatavs tam, ka jū s tiksit izdrā zts visur, sā kot no ekskursijā m un beidzot ar visu pā rē jo. 1 viesnī ca jaunieš iem, tā pat kā istabas normas, jū s varat dzī vot konderā un seifā par maksu, un apmē ram 4 USD dienā jū s nomirsit bez kondera. ē d labi, badā nenomirsi, bet vē deru var piepildī t tik tī ri, ka var aizmirst gaļ as garš u visur, kur ir tikai sojas pupas, un viss ir ellī gi trekns un bezgarš ī gs, apliecinu, ka ierodoties mā jā s jū s ienī dī siet olas un kartupeļ i! Tā lā kā s ekskursijas, izņ emot Daljanu un Efezu, nekur nav vē rts braukt, ticiet man, mē s nopirkā m visu, kas varē tu bū t pilnī gs nekā rtī ba krievu gids, it kā krievu valodā , izņ emot brā li, kā iet? Karocheeeee visur viss tiek samaksā ts par salī dzinā š anu, alus ekskursijā s maksā.10 liras, kas ir 5 vai 150 rubļ i, un starp citu, alus mī ļ otā jiem visur ir viens rokturis un tuborgggg. Nu ko lai saka, ja neskaita to, ka iepazinā mies ar daudziem puiš iem un tusē jā mies ar viņ iem, nekā laba nebija! Te noteikti vairs neatgriezī š os. Turki tracina cilvē kus! Nu, kurš vē l grib braukt uz š ejieni, tad izvē lieties š iku viesnī cu un citu kū rortu, jo Marmarisa ir vieta, kur ir jaunieš u geto! Veiksmi visiem! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар rizhiy1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
DĀ MAS UN KUNGI! Viesnī ca principā nav slikta, bet ir virkne BET. . . Mā jī gs, tī rs, smaidī gs personā ls, netā lu no jū ras...tas arī viss! 1. Viesnī cā vispā r nav krieviski runā još u darbinieku; 2. Istabā s netiek mainī ti dvieļ i katru dienu; 3. … Tomēr ▾ DĀ MAS UN KUNGI! Viesnī ca principā nav slikta, bet ir virkne BET. . .
Mā jī gs, tī rs, smaidī gs personā ls, netā lu no jū ras...tas arī viss!
1. Viesnī cā vispā r nav krieviski runā još u darbinieku;
2. Istabā s netiek mainī ti dvieļ i katru dienu;
3. Kondicionieris strā dā pa stundā m!!!!!!!!!!!!!! !
4. Esiet uzmanī gi ar virtuvi (š auriem cilvē kiem
pā rtikas koridors) trauku izvē le = 0. Saņ emt
to garš vielas un mē rces. Nav tī ru piedevu, A
TU ILGI NEIZTURĒ SI PERUSHKU. .
5. Izejot no viesnī cas 15:40, brokastis nav
iedeva (tika pasū tī ts) Pa tā lr. nepamodos. .
6. Bā rā , izņ emot alu, viss ir "inde"
аватар bladushka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
аватар bladushka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar vī ru Turcijā atpū tā mies 2. reizi. Pirms tam viņ i vairā kkā rt bijuš i Ē ģ iptē un Tunisijā . PAR KURORTU: Marmarisa ir pasaka! Ir maz krievu-ukraiņ u, arvien vairā k eiropieš u no ziemeļ valstī m. Ir daudz cilvē ku ar maziem bē rniem, kā arī dziļ i pensionā ri un ratiņ krē slu lietotā ji. … Tomēr ▾ Ar vī ru Turcijā atpū tā mies 2. reizi. Pirms tam viņ i vairā kkā rt bijuš i Ē ģ iptē un Tunisijā .
PAR KURORTU: Marmarisa ir pasaka! Ir maz krievu-ukraiņ u, arvien vairā k eiropieš u no ziemeļ valstī m. Ir daudz cilvē ku ar maziem bē rniem, kā arī dziļ i pensionā ri un ratiņ krē slu lietotā ji. Š ika promenā de, skaistas mā jī gas kafejnī cas, jū ra mierī ga un klusa. Pasaku zona. Iesakā m jū ras ekskursiju pa salā m (visai dienai, 25$, ar pusdienā m, labā k ņ emt pie ielu operatoriem). No lidostas lī dz viesnī cai ir pusotras stundas brauciens.
Par viesnī cu: Asli ir ī paš nieka meitas vā rds. Apkalpoš anas un komforta ziņ ā velk uz 4-ku. Mazs, mā jī gs, tī rs. Lī dz jū rai 20 m Var pasē dē t bā rā un skriet peldē ties jū rā . Ē rta atraš anā s vieta.
CIPARI. Kad ieradā mies, visas istabas, diemž ē l, bija aizņ emtas. Mē s, atvainojuš ies, iekā rtojā mies uz dienu netā lu esoš ajā jaunajā Malibu viesnī cā (4 ****). Bet tad mums iedeva š iku ģ imenes istabu 5. stā vā ar brī niš ķ ī gu skatu un lielisku skaņ as izolā ciju. Tī rī š ana katru dienu (liek baksheesh 2 liras, bet jū s varat iztikt bez tā ). Ar televizoru un karsto ū deni problē mu nebija. Ir seifs, bet mē s to neizmantojā m. Gaisa kondicionē š ana BEZ MAKSAS un 24/7!
Ē diens: lieliski! ! ! Brokastis ir tipiskas - olas, omlete, sieri (lī dz 5 veidiem! ), daudz dā rzeņ u, ž ā vē ti augļ i (vī ģ es, ž ā vē tas aprikozes), arbū zs un melone - trī s reizes dienā . Kafija-tē ja-kapuč ī no - neierobež ots un laba kvalitā te. Pusdienas - nekad nav atkā rtotas. Parasti zupa, gaļ as ē diens, frī kartupeļ i (ļ oti biež i), rī si-makaroni - un atkal DAUDZ DĀ RZEŅ U: svaigi, sā lī ti, sautē ti. Vakariņ as: zivis bija divas reizes, un tā tad - vistas spā rniņ i, š avarma, liellopu gaļ a, grilē ta gaļ a, kaut kas no nacionā lā s virtuves (gaļ a un pikants), virtuļ i, zrazy...Jū s nevarat uzskaitī t visu. Neskaitot, atkal zupas, dā rzeņ us, augļ us, sā nu ē dienus (pā rpilnī bā ). Caureja un citi "efekti" nekad nebija. No alkohola mē s dzē rā m tikai vietē jo alu (mums tas ļ oti patī k), bet bā rā bija viss un vienmē r pietiekami. Galu galā viņ iem kļ uva labā k. Un ļ oti......
Kopumā ē diens ir lielisks. Turklā t tī ri trauki, tī ri galdauti, nekā das rindas, sastrē gumi, kas ir personā la nopelns. Vienī gais mī nuss (varbū t) ir deserti. Negaidiet ē ģ iptieš u kruasā nus un kū kas. Halva, uzpū tenis, turku gardums, ievā rī jumi. . . un augļ i. Bet esam apmierinā ti, pretē jā gadī jumā mē s bū tu pavisam apreibuš i, piedodiet.
PERSONĀ LS: labi darī ts!!!!! ! ! visi ir pieklā jī gi, daudzi runā izcili krieviski. Atbilstoš i vadī tā ji. Bija brī dis - skandinā vu puiš u grupa uzvedā s "skaļ i". Vakariņ u priekš vakarā apsē dā mies restorā nā , pū tā m alu un sacē lā m lielu troksni. Pā rvaldniece pieklā jī gi un pā rliecinoš i piegā ja klā t, palū dza apsē sties pie baseina un neiejaukties. Un tā arī notika. Kopumā ar atpū tniekiem problē mu nebija. 90% tū ristu viesnī cā ir eiropieš i un bagā ti turki. "Mū sē jo" ir maz, un tad cilvē ki lielā kā mē rā ir pieauguš ie. Vai ar bē rniem.
PADOMI: vakarā pastaigā jieties pa bā ru ielu, tas ir, pa krastmalu. Ir ko redzē t! Uz mā jā m var ņ emt daž ā dus suvenī rus, bet mē s lielveikalā nopirkā m turku tē ju (pa 0.5 kg) (no 2 USD). Tē ja ir garš ī ga, skaists iepakojums, smarž ī ga. Tur, lielveikalā , var nopirkt sev augļ us un saldē jumu. Cenas ir smieklī gas.
Jauku atpū tu!
P. S. Vē lreiz paldies aģ entū rai "Ejam ar mums" (Beļ aja Cerkova) un personī gi Ludmilai Vovč enko. Labi padarī ts! Lieliska ekskursija!
бар
аватар MariaKiev
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nopirkā m ekskursiju uz š o trī szvaigž ņ u viesnī cu, paskatī jā mies laika prognozes – solī ja lietus un mā koņ ainas vē sas dienas. Viss, no kā es baidī jos, ņ emot vē rā to, ka Turcijā mē dzu atpū sties tikai 5 zvaigž ņ u viesnī cā s - nekvalitatī vs ē diens, pelē ki novecojuš i dvieļ i un slikti mazgā ti trauki, Asli NEtika satikt. … Tomēr ▾ Nopirkā m ekskursiju uz š o trī szvaigž ņ u viesnī cu, paskatī jā mies laika prognozes – solī ja lietus un mā koņ ainas vē sas dienas. Viss, no kā es baidī jos, ņ emot vē rā to, ka Turcijā mē dzu atpū sties tikai 5 zvaigž ņ u viesnī cā s - nekvalitatī vs ē diens, pelē ki novecojuš i dvieļ i un slikti mazgā ti trauki, Asli NEtika satikt. Visur tī rs, istaba labi uzkopta, dvieļ i balti, ē diens kvalitatī vs. Istabas mazas, vannasistaba maza, varē tu teikt š aura. Mē beles vienkā rš as un pieticī gas, gultas ar normā liem, ē rtiem matrač iem. Balkons diezgan liels, ar plastmasas mē belē m (krē sli un galds). Skats no balkona nebija elpu aizraujoš s: Malibu viesnī ca atrodas viesnī cas priekš ā , bet jū ras gabals joprojā m bija redzams.
Š is "Malibu" vē l nav atvē ries, tā pē c neviens tur netrokš ņ oja un netraucē ja gulē t. Gulē ja ar atvē rtu balkonu. Viesnī cā ir daž i losjoni ar gaisa kondicionē tā ju (maksa, ja par visu dienu un bez maksas, ja 2 reizes dienā uz pā ris stundā m). Maija pirmajā pusē kondicionieris vispā r nav vajadzī gs un sā kot ar jū niju bez tā , manuprā t, istabā ir smacī gs.
Laiks, pretē ji prognozē tajam, bija brī niš ķ ī gs – saulains, silts, bet ne karsts. Vakari un naktis ir vē si. Ū dens jū rā bija 20 grā di. Icmelerā man jū ra likā s aukstā ka nekā pludmalē blakus viesnī cai.
Viesnī ca ir pilsē tvide, teritorijas praktiski nav. Pie baseina ir neliels baseins, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Lī dz jū rai 50 metri, lī dz Marmarisas centram (Bā ra iela) 40-45 minū š u gā jiens, lī dz Ič meleram - stunda sportiskā tempā . Publika viesnī cā – krievi, ukraiņ i, baltkrievi un briti. Lielā kā daļ a ir jaunieš i vecumā no 20 lī dz 30 gadiem. Cilvē ki uzvedā s mierī gi un pieklā jī gi.
Ē dienu nevar nosaukt par garš ī gu un mega daudzveidī gu, bet man patika - garš ī gi gatavoja, salā ti, piemē ram, vienmē r bija svaigi. Reiz bija zemene. Katru dienu - ā boli un apelsī ni. Visbiež ā k kā gaļ as ē dienu gatavoja vistu, divas trī s reizes bija garš ī gi pagatavota liellopa gaļ a, vienreiz - zivs. Deserti un konditorejas izstrā dā jumi ir pieticī gā ki nekā viesnī cā s ar augstā ku zvaigž ņ u vē rtē jumu. Brokastī s ar tē ju bija divu vai trī s veidu turku gardumi, halva, ž ā vē tas vī ģ es un ž ā vē tas aprikozes.
Es neievē roju garš ī gas sulas no iepakojumiem, par kuriem bija rakstī ts atsauksmē s. Tur bija kaut kas yupiobraznaya, kā vienmē r Turcijas viesnī cā s. No alkohola mē ģ inā ju tikai baltvī nu - normā ls.
Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s viesnī cā ierodas vairā ki kaķ i un kaķ i.
Dzī vnieki lū dz ē dienu no atpū tniekiem, viesnī cas darbinieki viņ us dzenā (kaķ i, nevis atpū tnieki). Bet tomē r katru reizi ē damistabas teritorijā ienā k 3-4 kaķ i. Marmarisā kopumā ir daudz daž ā du krā su kaķ u un daž ā das kopš anas pakā pes.
Man ļ oti patika Marmarisa - nu, kur nu vē l promenā de krastmalā vairā k nekā divpadsmit kilometru garumā (no Marinas Marmarisas galā , aiz centra lī dz Ichmereler galam)! Centrā var klī st pa ielā m, uzkā pt cietoksnī , no kura paveras brī niš ķ ī ga panorā ma uz pilsē tu un tā s apkā rtni, krastmalā izdzert tasi turku kafijas, doties uz veikaliem un veikaliem. Iepirkš anā s nebija mē rķ is, bet mē s nopirkā m daž us dvieļ us un koš us keramikas š ķ ī vjus. Nā kamajā ielā - tekstila outlet (man š ķ iet, ka tur ir zī me "MGM") ar patī kamā m cenā m.
Kopumā atpū ta bija patī kamā ka nekā gaidī ts.
На экскурсии по Эгейским островам. Познавательная составляющая экскурсии минимальная, но море потрясающе красивое. И чистое. Чистейшее. Характер мармарисских котов закаляется с ноября по апрель. Мармарис. Набережная в центре Это стоит всего 2 лиры :)
аватар yulya_vs
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti pā rsteigta, par naudu vienkā rš i krā š ņ s. Viesnī cā ir lielisks š efpavā rs, gatavo, lai jū s laizī tu pirkstus. Katru dienu bija jauni ē dieni, nedē ļ as laikā tie neatkā rtojā s. Reizē m bija pat garš ī gas zupas, kas sveš ā m zemē m neraksturī gi, kamē r atpū tos Turcijā , pirmie ē dieni bija maksimā li ē dami. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti pā rsteigta, par naudu vienkā rš i krā š ņ s. Viesnī cā ir lielisks š efpavā rs, gatavo, lai jū s laizī tu pirkstus. Katru dienu bija jauni ē dieni, nedē ļ as laikā tie neatkā rtojā s. Reizē m bija pat garš ī gas zupas, kas sveš ā m zemē m neraksturī gi, kamē r atpū tos Turcijā , pirmie ē dieni bija maksimā li ē dami. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, netā lu ir pludmales, pilsē tas centrs arī . Viesnī cas personā ls ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs, katru dienu es gribē ju viņ iem dot dzeramnaudu. Vispā r lieliski iet sezonas sā kumā , iesaku visiem ! ! Personā ls nav noguris, cenš as
аватар timion77
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca mū s iepriecinā ja, gaidī jā m, ka par š o naudu bū s daudz sliktā k. Sā kš u ar istabiņ u, mazs, bet diezgan ē rts, jaunas mē beles, tī rs, plaš s balkons ar skatu uz jū ru, mī nusi neliela duš a un slikts skaņ as izolā cija (dzirdams viss, kas notiek koridorā - mī dī š ana, runā š ana utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca mū s iepriecinā ja, gaidī jā m, ka par š o naudu bū s daudz sliktā k. Sā kš u ar istabiņ u, mazs, bet diezgan ē rts, jaunas mē beles, tī rs, plaš s balkons ar skatu uz jū ru, mī nusi neliela duš a un slikts skaņ as izolā cija (dzirdams viss, kas notiek koridorā - mī dī š ana, runā š ana utt. ), bet tas nav kritiski, Mū s pabaroja ļ oti garš ī gi, gaļ u deva katru reizi izņ emot brokastis, bē ra pa porcijā m, bet var atgriezties vairā k, pā rsvarā sasmalcinā ta vistas un liellopa gaļ a, vienreiz zivs - bet ļ oti garš ī gi, augļ i - apelsī ni, ā boli, ž ā vē tas aprikozes, vī ģ es, rozī nes, vienu reizi - zemenes), bija daudz salā tu, lai gan katru reizi viens un tas pats, sieri, desiņ as , vispā r badā viņ i nepalika.
Viesnī cas teritorija maza, bet mā jī ga, personā ls ļ oti draudzī gs, notī ra katru putekļ u plankumu, smaidī gi, viesnī ca ļ oti tī ra, ir alus, baltvī ns un sarkanvī ns, vē ž i, degvī ns, 3 veidu liķ ieri. alkohola bā rs,
Laiks mums bija lielisks, maija sā kumā nebija sezona, bet 30 grā di dienā un 24 vakarā mums lieliski piestā vē ja, jū ra nav silta, bet ne auksta, peldē ties ir diezgan patī kami, devā mies uz pludmali par brī vu, daž i bā ri vē l nebija vaļ ā , izbraucā m 2 ekskursijas - ekskursija pa Egejas jū ras salā m ar jahtu, un safri ar dž ipiem, tikai 15$ (braucat pusi dienas un tiek paē dinā ti), vispā r esam Ļ oti apmierinā ts!
Мармарис
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m maija sā kumā . Visiem patika! Pā rvaldnieks ir ļ oti jauks cilvē ks. Mums tur bija pā ris locī tavas, tā pē c nebija nekā du problē mu)) viss tika atrisinā ts droš i. Istaba tika labi iztī rī ta pat bez dzeramnaudas. … Tomēr ▾ Mē s bijā m maija sā kumā . Visiem patika! Pā rvaldnieks ir ļ oti jauks cilvē ks. Mums tur bija pā ris locī tavas, tā pē c nebija nekā du problē mu)) viss tika atrisinā ts droš i. Istaba tika labi iztī rī ta pat bez dzeramnaudas. Ē diens bija atbilstoš s un pā rsvarā garš ī gs. Kafijas pauzes bageles ir atseviš ķ a mī lestī ba! Lai gan pludmales nav, sauļ ojā mies, kur gribē jā m un par velti. Varbū t tā pē c, ka paš ā sezonas sā kumā . Maz cilvē ku pludmalē s. Viņ i jū s ielaida bez š aubā m. Vai arī mums vienkā rš i paveicā s)) Es ļ oti iesaku jums neatstā t novā rtā medu. apdroš inā š ana! Mē s esam noderē juš i. Nodroš inā ts medus. palī dzī ba absolū ti bezmaksas un ļ oti kvalitatī va. Ekskursijas vislabā k rezervē t ā rpus viesnī cas, jo tas izrā dā s lē tā k. Un ne jau pirmajā veikalā , kas uzgā ju. To ir daudz, un jū s varat apsvē rt daž ā das iespē jas. Katru vakaru no viesnī cas uz Bā ra ielu kursē neliels autobuss. Bezmaksas saņ emš ana pulksten 23:00 un saņ emš ana pulksten 3:00. Ja ej pa krastmalu, tad ir min. 30, lai iet ar kā jā m. Vienī gais, iespē jams, mī nuss ir personā ls, kurš vispā r nesaprot krievu valodu)) jums labi jā zina angļ u valoda. valoda, citā di var rasties problē mas komunikā cijā )) Š ķ iet, ka viss. Kopē jais iespaids ir labs. Es gribē tu braukt, bet es gribu apmeklē t citas vietas)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Tatyana1310
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Iepriekš ē jais apskats izraisī ja saš utumu, tā pē c mē s detalizē ti rakstā m par saviem iespaidiem. Dedzinoš s brī dis - tika baroti kauš anai 4 reizes dienā , neskaitot sojas desu brokastī s, katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s bija gaļ a (vistas, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, zivis). … Tomēr ▾ Iepriekš ē jais apskats izraisī ja saš utumu, tā pē c mē s detalizē ti rakstā m par saviem iespaidiem.
Dedzinoš s brī dis - tika baroti kauš anai 4 reizes dienā , neskaitot sojas desu brokastī s, katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s bija gaļ a (vistas, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, zivis). Pavā rs nekad nav atkā rtojies, RESPECT. Saldummī ļ iem bija daudz kā rdinā jumu - turku gardums, baklava, kū kas, vī ģ es, ž ā vē tas aprikozes, rozī nes. Daž ā di augļ i - bumbieri, persiki, plū mes, melone, arbū zs, baltā s un melnā s vī nogas. Liela alkohola izvē le bez ierobež ojumiem.
Lī dz pludmalei 20 metri, ja neapgulies pirmajā rindā , neviens neko neprasa. 11 dienu atpū tai pludmalē viņ i vienu reizi nopirka svaigu sulu par 4 USD.
Lī dz bā ra ielai ar kā jā m pa krastmalā m gar restorā niem un disko akvā rijiem 30 min, pa Murshrutku 5 min par 1.75 lirā m (~ 1 USD)
------------------ Tagad mī nusi:
Personā ls nedraudzī gs, nerunā krieviski.
Klusa ģ imenes viesnī ca, nevienam nepiestā v diskotē ka pie baseina.
Kondicionieris strā dā.18. 30-21.00 un 00.00-04.00, kad nav ļ oti karsts Saimnieki ietaupa naudu, un +50 karstumā tas ir než ē lī gi. Tas ir bū tisks mī nuss.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель Asli находится рядом с пляжем в городе Мармарисе. Построен в 1992 году, последняя реставрация сделана в 2017 году. Расстояние от отеля Asli до центра Мармариса составляет 1 км. Город Ичмелер находится в 15 минутах езды.

Atrašanās vieta В 90 км от аэропорта г. Даламан.
Pludmales apraksts Собственная часть городского песчано-галечного пляжа в 20 метрах от отеля, бетонный пирс 20 м, между пляжем и отелем пешеходная дорога.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, room service: круглосуточно (платно), ежедневная уборка номера, Wi-FI в лобби бесплатно, 1 основной ресторан, 1 A la Carte (европейская кухня, платно), 2 бара, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская коляска.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс (платно).
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 62 номера. Отель состоит из одного 6-этажного здания (32% номеров с видом на море).

Istabās

Номера оснащены кондиционером и телевизором с плоским экраном, по которому транслируются спутниковые каналаы. С их балкона открывается вид на море. Каждый номер располагает собственной ванной комнатой.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Kemal Elgin Bulvar, 238, Sok. No:7, 48700, Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 412 63 69
Tīmekļa vietne: Asli Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).