Negaidīti laba uzturēšanās

Rakstīts: 15 maijā 2012
Ceļošanas laiks: 4 — 11 maijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Nopirkā m ekskursiju uz š o trī szvaigž ņ u viesnī cu, paskatī jā mies laika prognozes – solī ja lietus un mā koņ ainas vē sas dienas. Viss, no kā es baidī jos, ņ emot vē rā to, ka Turcijā mē dzu atpū sties tikai 5 zvaigž ņ u viesnī cā s - nekvalitatī vs ē diens, pelē ki novecojuš i dvieļ i un slikti mazgā ti trauki, Asli NEtika satikt. Visur tī rs, istaba labi uzkopta, dvieļ i balti, ē diens kvalitatī vs. Istabas mazas, vannasistaba maza, varē tu teikt š aura. Mē beles vienkā rš as un pieticī gas, gultas ar normā liem, ē rtiem matrač iem. Balkons diezgan liels, ar plastmasas mē belē m (krē sli un galds). Skats no balkona nebija elpu aizraujoš s: Malibu viesnī ca atrodas viesnī cas priekš ā , bet jū ras gabals joprojā m bija redzams.
Š is "Malibu" vē l nav atvē ries, tā pē c neviens tur netrokš ņ oja un netraucē ja gulē t. Gulē ja ar atvē rtu balkonu. Viesnī cā ir daž i losjoni ar gaisa kondicionē tā ju (maksa, ja par visu dienu un bez maksas, ja 2 reizes dienā uz pā ris stundā m). Maija pirmajā pusē kondicionieris vispā r nav vajadzī gs un sā kot ar jū niju bez tā , manuprā t, istabā ir smacī gs.
Laiks, pretē ji prognozē tajam, bija brī niš ķ ī gs – saulains, silts, bet ne karsts. Vakari un naktis ir vē si. Ū dens jū rā bija 20 grā di. Icmelerā man jū ra likā s aukstā ka nekā pludmalē blakus viesnī cai.

Viesnī ca ir pilsē tvide, teritorijas praktiski nav. Pie baseina ir neliels baseins, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Lī dz jū rai 50 metri, lī dz Marmarisas centram (Bā ra iela) 40-45 minū š u gā jiens, lī dz Ič meleram - stunda sportiskā tempā . Publika viesnī cā – krievi, ukraiņ i, baltkrievi un briti. Lielā kā daļ a ir jaunieš i vecumā no 20 lī dz 30 gadiem. Cilvē ki uzvedā s mierī gi un pieklā jī gi.
Ē dienu nevar nosaukt par garš ī gu un mega daudzveidī gu, bet man patika - garš ī gi gatavoja, salā ti, piemē ram, vienmē r bija svaigi. Reiz bija zemene. Katru dienu - ā boli un apelsī ni. Visbiež ā k kā gaļ as ē dienu gatavoja vistu, divas trī s reizes bija garš ī gi pagatavota liellopa gaļ a, vienreiz - zivs. Deserti un konditorejas izstrā dā jumi ir pieticī gā ki nekā viesnī cā s ar augstā ku zvaigž ņ u vē rtē jumu. Brokastī s ar tē ju bija divu vai trī s veidu turku gardumi, halva, ž ā vē tas vī ģ es un ž ā vē tas aprikozes.
Es neievē roju garš ī gas sulas no iepakojumiem, par kuriem bija rakstī ts atsauksmē s. Tur bija kaut kas yupiobraznaya, kā vienmē r Turcijas viesnī cā s. No alkohola mē ģ inā ju tikai baltvī nu - normā ls.
Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s viesnī cā ierodas vairā ki kaķ i un kaķ i.
Dzī vnieki lū dz ē dienu no atpū tniekiem, viesnī cas darbinieki viņ us dzenā (kaķ i, nevis atpū tnieki). Bet tomē r katru reizi ē damistabas teritorijā ienā k 3-4 kaķ i. Marmarisā kopumā ir daudz daž ā du krā su kaķ u un daž ā das kopš anas pakā pes.

Man ļ oti patika Marmarisa - nu, kur nu vē l promenā de krastmalā vairā k nekā divpadsmit kilometru garumā (no Marinas Marmarisas galā , aiz centra lī dz Ichmereler galam)! Centrā var klī st pa ielā m, uzkā pt cietoksnī , no kura paveras brī niš ķ ī ga panorā ma uz pilsē tu un tā s apkā rtni, krastmalā izdzert tasi turku kafijas, doties uz veikaliem un veikaliem. Iepirkš anā s nebija mē rķ is, bet mē s nopirkā m daž us dvieļ us un koš us keramikas š ķ ī vjus. Nā kamajā ielā - tekstila outlet (man š ķ iet, ka tur ir zī me "MGM") ar patī kamā m cenā m.
Kopumā atpū ta bija patī kamā ka nekā gaidī ts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu