Halici Hotel 3*– Atsauksmes

17
Novērtējums 7.410
№40 viesnīcas reitingā Marmarisa
6.3 Numurs
6.8 apkalpošana
5.0 Tīrība
7.4 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Marmarisas pilsētā. Viesnīca tika atklāta 1982. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Sastāv no 4 stāvu ēkas (1 lifts). Marmarisas pils atrodas 700 metru attālumā, savukārt pilsētas centrs ir 300 metru attālumā. Viesnīca ir piemērota ikvienam, kas vēlas apvienot pludmales un ekskursiju brīvdienas.Vairāk →
аватар ochids
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ā tri iekā rtojā s, uzreiz radā s neskaidrī bas ar stā viem/istabā m, numerā cija dī vaina. Mums nepaveicā s ar numuru. 344. telpa netika iztī rī ta pat ar zī mi, kas bija piekā rta pie durvī m. Dvieļ i tika mainī ti pā ris reizes nedē ļ ā , un, uzkopjot telpas, tie bija jā nes uz grī das. … Tomēr ▾ Ā tri iekā rtojā s, uzreiz radā s neskaidrī bas ar stā viem/istabā m, numerā cija dī vaina. Mums nepaveicā s ar numuru. 344. telpa netika iztī rī ta pat ar zī mi, kas bija piekā rta pie durvī m. Dvieļ i tika mainī ti pā ris reizes nedē ļ ā , un, uzkopjot telpas, tie bija jā nes uz grī das. Turklā t tie ir izskaloti un pelē ki, tualetes podā tika salauzts tualetes sē deklis. Lī dz atvaļ inā juma beigā m tas bija pilnī bā salū zis. Balkonam nolauzts rokturis, Vannas istabā stū ros melns. Ja sā kumā nenā ksi uz ē damistabu, ē dienu izvē le bū s ierobež ota, tad kas uzreiz tiek izjaukts
ilgi nenes un ir tukš as paplā tes. No augļ iem tikai arbū zi
nav saldas un koka plū mes. Labi, ka blakus ir tirgus, strā dā ceturtdienā s un svē tdienā s, augļ u pā rpilnī ba par santī mu.
Bet ir arī daudz plusu, visu dienu bā rā ir kā di dzē rieni, tuvums jū rai, tuvums lidostai, vakaros ir lieliski pastaigā ties, veikali, bā ri, restorā ni, promenā de, pretī veikalu ķ ē des.
Runā jot ar tautieš iem, uzzinā jā m, ka viņ u grī da (istabas) ir lieliski iztī rī ta, un mū su grī du tī rī ja kā da vecā ka sieviete, iespē jams, ka tas ir iemesls netī rajai telpai.
аватар krivio79
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca, kā jau trī s zvaigznē m, pieklā jī gs personā ls, komfortabli numuriņ i, kvalitatī vs ē diens, tikai sū dzī ba, ka izejot no istabiņ as izslē dzas arī ledusskapis kopā ar visu vilcienu, citā di viss kā rtī bā , plā nojam atgriezties nā kamgad . … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca, kā jau trī s zvaigznē m, pieklā jī gs personā ls, komfortabli numuriņ i, kvalitatī vs ē diens, tikai sū dzī ba, ka izejot no istabiņ as izslē dzas arī ledusskapis kopā ar visu vilcienu, citā di viss kā rtī bā , plā nojam atgriezties nā kamgad .
аватар Iryna123
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca sā kotnē ji tika izvē lē ta atraš anā s vietas un atsauksmju dē ļ . Sauļ oš anā s pludmalē nebija iekļ auta plā nos, tikai jū ra, ekskursijas un vakara pastaigas pa pilsē tu. Daudzi atsauksmē s negatī vi izteicā s par pilsē tas pludmali, jū s varē tu doties nedaudz tā lā k - un jū s varē tu izvē lē ties jebkuras maksas, parasti pustukš as pludmales no rī ta. … Tomēr ▾ Viesnī ca sā kotnē ji tika izvē lē ta atraš anā s vietas un atsauksmju dē ļ .
Sauļ oš anā s pludmalē nebija iekļ auta plā nos, tikai jū ra, ekskursijas un vakara pastaigas pa pilsē tu.
Daudzi atsauksmē s negatī vi izteicā s par pilsē tas pludmali, jū s varē tu doties nedaudz tā lā k - un jū s varē tu izvē lē ties jebkuras maksas, parasti pustukš as pludmales no rī ta. Bet jū ra visur ir vienā da))) Mē s nekur tā lu nedevā mies, iemetā m mugursomu jū rā .
Viesnī ca ir ļ oti tī ra, visu laiku tī rī ta, dezinficē ts viss iespē jamais un neiespē jamais). Restorā nā rindu nebija, visi strā dā ja ā tri un precī zi.
Istaba atradā s otrajā stā vā , gals, acī mredzot iepriekš bijusi vienvietī ga. Priekš rocī ba ir tā , ka balkons ir lielā ks un atveras uz otro izeju no viesnī cas, kas visu laiku ir slē gta. Tā tad klusums bija gan dienu, gan nakti. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a bija regulā ra.
Istabā nebija ne tē jkannas, ne dzeramā ū dens. Migrosā (ļ oti tuvu), 5 litri ū dens - 5 liras.
Krievu darbinieki nesaprata un nerunā ja. Tikai viesnī cas gids no Aneks - Nurmans, kurš bija viesnī cā katru dienu, arī atstā ja savu tā lruņ a numuru un vienmē r piedā vā ja savus pakalpojumus, lai atrisinā tu problē mas. Par laimi viesnī cā viss bija lieliski saskaņ ots, tā pē c jautā jumu nebija. Ž ē l, protams, ka trū ka vismaz pamata angļ u valodas, bet, patieš ā m, ē damistabā man nā cā s rā dī t ar pirkstu uz traukiem un mou)))
Viesnī cā netika konstatē ti trū kumi; nu, izņ emot to, ka seifs ir samaksā ts, 20 USD par nedē ļ u. Bet, kad iedevu naudu un saņ ē mu parasto atslē gu, biju apstulbis. Mē s rē ķ inā jā mies ar elektronisko slē dzeni, bet š eit viduslaikos man tā bija jā nē sā lī dzi vai jā izveido grā matzī me istabā )
Ja vē l kā dreiz nokļ ū š u Marmarisā , tad tikai š eit.
аватар Zolla19
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā mies viesnī cu netā lu no Marmarisas centra, palasī jā m atsauksmes par viesnī cu. Visas cerī bas tika vienkā rš i pā rspē tas. Kas attiecas uz 3 * viesnī cu, tad ļ oti laba: liela teritorija, divi baseini, virtuve ļ oti laba 2020. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu netā lu no Marmarisas centra, palasī jā m atsauksmes par viesnī cu. Visas cerī bas tika vienkā rš i pā rspē tas. Kas attiecas uz 3 * viesnī cu, tad ļ oti laba: liela teritorija, divi baseini, virtuve ļ oti laba 2020. gadam pandē mijas laikā (personā ls netaupo porcijas), bā rs ir diezgan daudzveidī gs un dzē rienu kvalitā te ir laba. pieklā jī gs (piemē ram, es nopirku turku raki beznodokļ u veidā par 1 litru aptuveni 600 UAH); personā ls ir draudzī gs; tī rī š ana, dvieļ u maiņ a - regulā ri. Dzē rieni bā rā : vī nu pasniedz glā zē s, stipros dzē rienus speciā lā s glā zē s, savukā rt traukus nomazgā tī rus (tas ļ oti patī k, pirmo reizi tā du satieku 3*). Viesnī cas stils ir baltā krā sā , kas ir ļ oti mā jī gs un viss š ķ iet tī rs. Istabas: labā remontā . logi uz grī du, tills, aizkari, ledusskapis, kondicionieris, izremontē ta vannas istaba. Kopumā iespaids par viesnī cu ir lielisks, ņ emot vē rā , ka tā ir 3*. Viesnī ca atrodas netā lu (5-7 minū tes) no centrā lā s pludmales (bez maksas), ejiet 50 m un varat paņ emt sauļ oš anā s krē slus, lai malkotu dzē rienu.
аватар anna.laricheva.91
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s piestā jā m ap pusnakti, viņ i atteicā s mū s pabarot, aizbildinoties ar to, ka vakariņ as bija lī dz 21:00. Tomē r visa diena jau bija samaksā ta. Kas gan sabojā ja garastā vokli. . . Visticamā k AnexTour defekts kopā ar viesnī cu, bet tomē r pē c zvanī š anas uz AnexTour uzticī bas tā lruni neko nelaboja (( Ē diens viesnī cā diezgan vienmuļ š , bet garš ī gs, izvē le ir. … Tomēr ▾ Mē s piestā jā m ap pusnakti, viņ i atteicā s mū s pabarot, aizbildinoties ar to, ka vakariņ as bija lī dz 21:00. Tomē r visa diena jau bija samaksā ta. Kas gan sabojā ja garastā vokli. . . Visticamā k AnexTour defekts kopā ar viesnī cu, bet tomē r pē c zvanī š anas uz AnexTour uzticī bas tā lruni neko nelaboja ((
Ē diens viesnī cā diezgan vienmuļ š , bet garš ī gs, izvē le ir.
Tā pat ņ emiet vē rā , ka, ja jū su ceļ ojums aizkavē sies, jums netiks dots ē diens. Atnā cā m uz bufeti 21:01 un mums vienkā rš i paņ ē ma ē dienu no deguna. . . kas ir ļ oti necilvē cī gi, kā man!
No viesnī cas priekš rocī bā m - atraš anā s centrā , ir ē rti staigā t. Jū ra 3-4 min. staigā t, bet gaidiet, ka tas ir netī rā ks nekā Ič melerā , jo Marmarisā ir osta.
аватар Vladislav817514
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba cena, labas atsauksmes un atraš anā s vieta ir viesnī cas izvē les kritē riji. Blakus jū ra, liels skaits veikalu. Ar norē ķ inā š anos viss bija kā rtī bā , par istabu jautā jumu nebija. Ē diens man patika, diezgan daudzveidī gs, bet nedaudz trekns. … Tomēr ▾ Laba cena, labas atsauksmes un atraš anā s vieta ir viesnī cas izvē les kritē riji. Blakus jū ra, liels skaits veikalu. Ar norē ķ inā š anos viss bija kā rtī bā , par istabu jautā jumu nebija. Ē diens man patika, diezgan daudzveidī gs, bet nedaudz trekns. Ekskursijas neizmantojā m, runā jā m ar gidu, viss bija kā rtī bā . Neko sliktu nevaru teikt par paš u teritoriju, ierasto teritoriju, baseiniem.
аватар _507677
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, laba apkalpoš ana, lielisks ē diens. Viesnī ca netā lu no jū ras. Iztī rī ts, dvieļ i mainī ti, kondicionieris. Vienī gais trū kums ir vā jš wi-fi. Liels paldies Alī nai Skļ arenko par svē tku organizē š anu!. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, laba apkalpoš ana, lielisks ē diens.
Viesnī ca netā lu no jū ras.
Iztī rī ts, dvieļ i mainī ti, kondicionieris.
Vienī gais trū kums ir vā jš wi-fi.
Liels paldies Alī nai Skļ arenko par svē tku organizē š anu!
Ресторан Ресторан Ресторан Ресторан Отель
аватар nalyvka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Viesnī ca lieliska, apkā rtne skaista. Divi pieauguš o baseini un viens bē rnu baseins. Liels peldbaseins ar slidkalniņ u. Man ļ oti patika. Telpai ir nepiecieš ams remonts, bet ne kritiski. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Viesnī ca lieliska, apkā rtne skaista. Divi pieauguš o baseini un viens bē rnu baseins. Liels peldbaseins ar slidkalniņ u. Man ļ oti patika. Telpai ir nepiecieš ams remonts, bet ne kritiski. Tualete ar vannu ir diezgan maza. Ē diens un apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī . Ē diens garš ī gs, daudzveidī gs un bagā tī gs. Gids Aneks labi paveica ekskursiju ar Islā mu. Jū s varat sazinā ties ar jebkuru jautā jumu. Klusa, ē rta viesnī ca. Vienī gais, kas man nepatika, bija naktsmī tne. Ieradā mies 11:00 un vestibilā sē dē jā m lī dz 14:00. Un jaunā dā ma reģ istratū rā ir ļ oti augstprā tī ga.
аватар xfztrsf
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms tam 5os atpū tos, tā pē c braucot ī paš i labus apstā kļ us negaidī ju. Bet, kad es ierados, es biju pā rsteigts! Salī dzinot ar citā m viesnī cā m Marmarisas centrā , teritorija liela, 2 baseini, slidkalniņ š . Personā ls ir ļ oti draudzī gs un ar humora izjū tu! Istabas atbilst bildei, viss tī rs, skaists, ir labs TV, bet minibā rs un seifs ir maksas (kas, protams, apbē dinā ja). … Tomēr ▾ Pirms tam 5os atpū tos, tā pē c braucot ī paš i labus apstā kļ us negaidī ju. Bet, kad es ierados, es biju pā rsteigts! Salī dzinot ar citā m viesnī cā m Marmarisas centrā , teritorija liela, 2 baseini, slidkalniņ š . Personā ls ir ļ oti draudzī gs un ar humora izjū tu! Istabas atbilst bildei, viss tī rs, skaists, ir labs TV, bet minibā rs un seifs ir maksas (kas, protams, apbē dinā ja). Ē diens labs, izsalcis nepaliksi! Netā lu no pludmales, jū ra ir tī ra. Bet iesaku peldē ties Ič melerā , kur ū dens vispā r ir izcils!
Tā kā viesnī ca atrodas gandrī z centrā , viss ir blakus un jaunieš u atpū tai - tas tā !
аватар juliamarkiza94
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir lieliska, attaisno savu statusu, ī sumā viss patiks, bet ir viena lieta, bet neticiet anex tū res gidiem, tie ir krā pnieki, pat tie, kurus mē s ar sievu izgā jā m no viesnī cas 2:50 plkst. naktī un lū dza pusdienas pē cpusdienā ar mums lidmaš ī nā , jo mums bija lidojums jau 7:00, uz kuru viņ š mums teica, ka jū s atnā ksiet jebkurā laikā , jū s pabarosiet ar vē lā m vakariņ ā m, un kad mē s ieradā mies atteicā s, jo virtuve jau bija slē gta no personā la tur bija vī rietis reģ istratū rā un apsargs, un tas sabojā ja mū su brī vdienas beigas, neņ emiet to cauri Ekskursijas ir dā rgie tū risti un nesazinieties ar viņ iem daž ā dos jautā jumos. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, attaisno savu statusu, ī sumā viss patiks, bet ir viena lieta, bet neticiet anex tū res gidiem, tie ir krā pnieki, pat tie, kurus mē s ar sievu izgā jā m no viesnī cas 2:50 plkst. naktī un lū dza pusdienas pē cpusdienā ar mums lidmaš ī nā , jo mums bija lidojums jau 7:00, uz kuru viņ š mums teica, ka jū s atnā ksiet jebkurā laikā , jū s pabarosiet ar vē lā m vakariņ ā m, un kad mē s ieradā mies atteicā s, jo virtuve jau bija slē gta no personā la tur bija vī rietis reģ istratū rā un apsargs, un tas sabojā ja mū su brī vdienas beigas, neņ emiet to cauri Ekskursijas ir dā rgie tū risti un nesazinieties ar viņ iem daž ā dos jautā jumos. Ekskursijas uz ielas ir daudz lē tā kas un viss pa vecam un gandrī z visiem krievvalodī gajiem visos jautā jumos tur ir labā k, jo vairā k ir mū su tautieš u
Parādīt vairāk »


iemiesojums nadegda2
Vēlams ar fotogrāfiju.
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен в городе Мармарис. Отель был открыт в 1982 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Состоит из 4-этажного здания (1 лифт). Расстояние до замка Мармариса составляет 700 метров, а до центра города — 300 метров. Отель подойдет для всех, кто желает совместить пляжный и экскурсионный отдых.

Atrašanās vieta Отель находится в 150 метрах от пляжа.
Pludmales apraksts Общественный каменистый пляж находится в 100 м от отеля. Вход в море — камни.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. 2 бассейна: открытый бассейн 160 кв.м, 1 горка, открытый бассейн 55 кв.м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс.
  • galda teniss
Telpu apraksts

В отеле 186 номеров.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, мини-бар (пустой), телефон, ванна/душ, фен, сейф (платно), балкон, дополнительная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Kemeraltı Mah. Org. Mustafa, Muğlalı Cd. 66. Sok. Marmaris
Tālruņi: Tel: +90 252 412 16 83
Tīmekļa vietne: Halici Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.