Viesnīca Ambassador - 3. klase nav laulība))

21 Maija 2018 Ceļošanas laiks: no 02 Maija 2018 ieslēgts 09 Maija 2018
Reputācija: +533
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sveiki visiem! Nesen atgriezos no Turcijas! Mē s lidojā m kopā ar mammu un draugu.

Pā ris dienas lija lietus, bet bija vē l labā k – bija laiks doties iepirkties, nevis karstumā .

Mē s dzī vojā m viesnī cā Ambassador. Istabas labas, plaš as, ē diens kopumā normā ls (noderē ja caurejas tabletes). Zivju nebija, jo Turcijā zivis ir ļ oti dā rgas, norā da vietē jie iedzī votā ji. Vī ns sū dī gs, kokteiļ i viduvē ji. Pie baseina karā jas animators, ne pā rā k aktī vs, bet ļ oti jauks. Piedā vā "š autriņ as" - spē lē t š autriņ as, un stepa aerobiku. Tač u tū risti pā rsvarā dunkš ķ . Mū zika ir mū sdienī ga un skaļ a, reizē m kaitinoš a. Kopumā izklaidē jieties.


Bezmaksas internets tika pieš ķ irts tikai 300 MB, par samaksu - 3 eiro dienā . Bet pā rklā jums labs, ķ er arī pludmalē . Pludmale ir akmeņ aina, jū rā ir tilts, kā arī bā rs ar bezmaksas ū deni un tē ju. Alus, kafija, alkohols - par naudu var kaulē ties. Ja esat aizmirsis savu dvieli, varat atstā t 20 USD depozī tu un paņ emt to viesnī cā , bet viņ i jums iedos pilnu lupatu. Labā k nopē rc turku audumu par 1$ un dodies ar to uz pludmali - ā tri ž ū st un sver maz.

Lielā kā daļ a tū ristu no Krievijas un Ukrainas atpū tā s viesnī cā , lī dz 8. maijam uzturē jā s trokš ņ aina vā cieš u grupa. Vā cieš i trokš ņ oja un dzē ra kopā ar krieviem, 15 minū tes pirms bezmaksas alkohola padeves beigā m pie “nalivajkas” sastā jā s 2 rindas pē c dzē riena. Pirmā rinda prasī ja kokteiļ us un bā rmeņ us krievu valodā , otrā - vā cu valodā . Bā rmeņ i no noguruma nometa pudeles, kaut kā izmazgā ja glā zes. Lī dz dienas beigā m viņ i paš i bija noslā pē ti - kā pamanī ju, viens no viņ iem izmē ģ inā ja gandrī z katru kokteili, ko gatavoja no š eikera. Tie, kuru logi pavē rā s uz baseinu, naktī s gulē ja diezgan sū di - alkohola mā nī š anā s ilga gandrī z lī dz rī tam. Kliedzieni, dziesmas, dejas utt.

Paldies dieviem, mū su logi bija vē rsti uz otru pusi, un ainava bija skaista.

No ekskursijā m mē s braucā m tikai ar "Pirā tu jahtu" un apmeklē jā m hammam.

Hammam ir muļ ķ ī bas un krā pnieks. Maksa ir 10 USD, bet, kad pē c putu procedū rā m jū s gulē jat uz masā ž as galda, jū su masā ž as terapeits pē kš ņ i kaut kur salū st un aizbē g. Atnā k tante un sā k tev dzimtajā valodā krā mē t, ka tev ir milzī gas problē mas ar muguru, kā jā m, galvu un dupsi, ka tu esi sasodī ts invalī ds un no š ī galda necelsies augš ā , un mū su masā ž as meistars terapeits (meistars nepā rprotami ir no arkla, vai tikko izbē dzis no ciema) veiks jums supermasā ž u tikai par 100 dolā riem. Nu par 80, vai par 50, vai vismaz par 25. Nu, par cik jū s neiebilstat. Viņ a lieliski noraida visus jū su iebildumus ar skaidri sagatavotā m frā zē m. NESEKO! Labā kajā gadī jumā jū s tiksiet nedaudz iesmē rē ts ar medu un nedaudz vairā k sasmalcinā ts.


Un ne tas pats hammam kā iepriekš . Viss tiek nodots straumē un sabojā ts. Iepriekš ziepju masā ž a ilga vismaz 30 minū tes, bet tagad, lai izietu, nepiecieš amas 10 minū tes. Vispā rē jā masā ž a - tie paš i atkritumi. Ja vē laties labu masā ž u, kaulē jieties ar viesnī cas masieriem. Lai gan tas nav fakts, ka tur bū s labā k.

Bet "Pirā tu jahta" mū s iepriecinā ja. Ekskursija tika nopirkta no Ginza Travel, 40 USD par trim, Monster jahta. Animā cija ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Uz mola mū s sagaidī ja jautru pirā tu komanda, ar dziesmā m un jokiem. Diskotē ku vadī ja eksotisks vī rietis ar ziliem matiem, pirā ti un pirā ti dejoja un dziedā ja dzī vajā (vokā listi izcili! ). Tikā m izklaidē ti lī dz paš ai atgrieš anā s piestā tnē , knapi paspē jā m pā rģ ē rbties, bija tik interesanti un jautri. Ceļ ojumu aģ entū ru vadī tā ji mums pastā stī ja, ka Ginza Travel par š o animatoru komandu samaksā jusi lielu naudu, cerot uz peļ ņ u nā kotnē . Tā pē c es iesaku š o ceļ ojumu ikvienam. Ē diens uz jahtas labs, alkohols - par maksu, 2 peldē š anā s pieturas. Ja nevē laties izklaidē ties, varat nosnausties apakš ē jā klā jā vai bagā ž niekā uz dī vā niem.

Pati Kemera ir ļ oti skaista pilsē ta. Pa veikaliem var klī st stundā m ilgi, bet preces vienmuļ as. Jaunums - spilgti sarkanas dž insa jakas rhinestones, akmeņ os un nedaudz saplē stas, no 140 USD. Ja vē lies tuviniekiem dā vinā t turku konfektes, izvē lies dā rgā kas, bū s svaigas un nedaudz garš ī gas, vai labā k ņ em pē c svara. Iesaku arī rū pī gi izvē lē ties ā das izstrā dā jumus un kaulē ties (daž i tiek audzē ti par pieklā jī gā m summā m par tī ru nepieklā jī bu, cilvē ki iepē rkas kā apreibinā ti). Tuvā k jahtu piestā tnei, netā lu no pludmales Moonlight Park, Ay??? ? ? Parks? , diezgan pieklā jī gs iepirkš anā s centrs un delfinā rijs. Pludmale ir smilš aina, par maksu, bet var ā tri nopeldē ties. Kafejnī cu ir daudz, ē diens tajā s ir garš ī gā ks nekā viesnī cā .

Vakarā varat doties uz naktsklubu vai karaoke. Aurā biež i tiek rī koti daž ā du zvaigž ņ u koncerti. Timati tikko ieradā s, pū lis bija neticams, tā pē c mē s devā mies uz karaoke. Skaņ a laba, kokteiļ i no 35 lirā m.


Kopumā pā rē jais bija veiksmī gs. Protams, ne visiem ir. Zā dzī bas viesnī cā joprojā m plaukst. Kā dam laulā tajam pā rim no Ukrainas no istabas tika nozagtas zelta rotaslietas un mobilais telefons. Atbrauca policija, kā da jē ga no tā ? Neviens neko neatrada. Un jū su istabu var ē rti atvē rt jebkurā laikā . Kā du pē cpusdienu administratore ar divā m sievietē m ielidoja manas draudzenes istabā , atvē ra durvis ar savu atslē gu, mū s nobiedē ja, nā kamajā dienā viesnī cas darbinieki ielē ca viņ as istabā , skaļ i turku valodā zvē rē jot. Kas bija š ī s nesankcionē tā s ielauš anā s, mums nekad netika paskaidrots. Un kā das ir š ī s prasī bas no viesnī cas ceļ vež a – rakstī t, kad braucam ekskursijā s – lai precī zi zinā tu, kad istabā neviens nebū s?

Tā pē c esiet piesardzī gs, nedzeriet pā rā k daudz (viens tū rists no Krievijas sadzē rā s lī dz velnam un atteicā s lidot, ē dinā š ana viesnī cā -38 eiro dienā bez gultas), kaulē jieties ar mī ļ iem turku pā rdevē jiem, vai arī izklaidē jies no sirds un neļ auj nevienam sabojā t savus svē tkus. Turcija vienmē r ir skaista!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums