Covid Turcija. Otrā daļa

05 Septembris 2020 Ceļošanas laiks: no 20 augusts 2020 ieslēgts 30 augusts 2020
Reputācija: +6016.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Turpinā jums. Sā ciet š eit >>>

Tagad konkrē ti par Covid-19 Turciju. Dziesmu vā rdi vē lā k.

Starptautiskajā Š eremetjevas terminā lī , kas tikko sā cis atgū ties pē c robež u slē gš anas, temperatū ra tika mē rī ta 2 reizes. Pie ieejas ē kā un pirms iekā pš anas lidmaš ī nā . Nepiecieš amas maskas. Lidostas darbinieki valkā ja š ā du tē rpu (ī si sakot, viss ir nopietni):

Lidojums Jumbo otrajā stā vā , par ko es runā ju pē dē jā daļ ā , notika ne tikai ziņ kā rī bas, bet arī droš ī bas pasā kumu dē ļ . Cerē ju, ka salons bū s pustukš s, un nekļ ū dī jos. Mums blakus neviens nesē dē ja.

Lidmaš ī nā mē s visi aizpildī jā m Covid turku anketas, kuras nodevā m stjuartē m.

Antā lijas lidostā temperatū ras mē rī jumi ir nemanā mi, tač u tie noteikti notiek.

Es pasū tī ju mikroautobusu uz Kemeru, izmantojot GetTransfer, vē l atrodoties Maskavā . Piecā m personā m tas maksā ja 25 eiro. Varē ja bū t lē tā k. Es pats izvē lē jos no daudziem piedā vā jumiem.


Š eit es apstā š os un izvē rsī š u tē mu.

Jau vairā kus gadus pē c kā rtas, pat ja lidoju ar komplekso ceļ ojumu, es joprojā m pasū tu privā to transfē ra pakalpojumu un neizmantoju komplektā iekļ auto transfē ru, kas nozī mē pā rā k daudz trū kumu. Pirmkā rt, tū risma aģ entū ru autobusi pastā vī gi kā du ilgi gaida lidostā . Daž reiz š ī gaidī š ana ilgst vairā k nekā stundu. Otrkā rt, visu ceļ u jū s skaļ ā balsī nesī s smagas muļ ķ ī bas, daiļ runī gi nelieš i, kuri sevi uzskata par profesionā liem gidiem, bez iemesla. Treš kā rt, pa ceļ am autobuss gandrī z vienmē r apstā jas degvielas uzpildes stacijā , kur neuzpilda degvielu, un blē ž i reklamē š ī s degvielas uzpildes stacijas veikalu un bufeti. Protams, ar uzpū stā m cenā m. Ceturtkā rt, jū su viesnī ca sarakstā var bū t simts vienpadsmitā . Š ie visi ir pietiekami iemesli, lai atteiktu paku pā rsū tī š anu. Tač u paš reizē jos apstā kļ os ir ļ oti nopietna "piektā " - izlasiet š o post natalia. sevruk1978.

Lasī š anas laikā es saž ņ audzu dū res no dusmā m, ž ē luma un impotences. Tē tis, mamma, divi bē rni gaidī ja š o braucienu, ar nepacietī bu gaidī ja, krā j un tā...Bū tu labā k aizvestu uz vietē jo covidu. Nav tik apkaunojoš i. Un tā viņ i pa istabas logu skatī jā s uz saviem laimī gajiem, iedeguš ajiem, iereibuš ajiem viesnī cas kaimiņ iem. Kā jas man mutē ! Un tas viss pateicoties kā dai krā š ņ ai kaķ enei, kura, visticamā k, zinā ja par savu infekciju, bet nolē ma lidot. Aspirī ns pazeminā ja temperatū ru pirms iebraukš anas izlidoš anas lidostā , pē c tam pirms nolaiš anā s, bet apmetnes laikā vai nu nepietika smadzeņ u, lai paķ ertu pretdrudž a lī dzekli, vai arī aspirī ns pā rstā ja darboties. © Killing bi.

Š ī ir visvairā k "piektā ". Privā tā transfē ra pasū tī š anas gadī jumā lidostā viņ us sagaidī tu elegants cupcake ar uzrakstu, uz kura var pasū tī t jebkuru uzrakstu. Es pasū tī ju COCA. Un tas vienmē r ir lē tā k nekā taksometrs.


Bet es jū s lū dzu, es lū dzu jū s: ja jū s rezervē jā t privā tu transfē ru ar pā rsē š anos no ceļ ojumu aģ entū ras, dodieties uz autobusa galdu un pasakiet krā pniekam, ka dodaties projā m. Un neesiet slinki, piekļ ū stiet autobusam un sakiet vē lreiz, ka atstā jat š oferi. Un iedod lapiņ u ar saviem vā rdiem visprā tī gā kajam tū ristam no š ī autobusa. Un pasaki viņ am VAIRĀ KAS reizes, ka tu aizej pats. Ja jū s to nedarī sit, autobuss jū s gaidī s, un debesis jū s nolā dē s uz visiem laikiem.

Turcijā pret COVID vē rstie pasā kumi ir visaugstā kajā , pat nedaudz histē riskā , pā rmē rī gā lī menī . Š eit ir ieeja Waikiki veikalā . Viņ i mē ra temperatū ru un izdala maskas tiem, kam nav:

Migrosā viņ i patieš ā m uz mani kliedza, kad es automā tiski noņ ē mu masku. Daudzi veikali neielaidī s bez maskas. Tajos, kas ir atļ auti, visi darbinieki bū s valkā juš i maskas. Dezinficē još ie lī dzekļ i karā jas visur, pat uz kokiem. Ļ oti ē rti, starp citu. Ja bē rni samī ļ o kā du kaš ķ ainu suni, tad atvediet viņ us uz dezinfekcijas iekā rtu un uzreiz varē siet nopirkt saldē jumu.

Dezinficē još ie lī dzekļ i uz kafejnī cu galdiem:

Viesmī ļ i maskā s:

Sanitā rā propaganda ik pē c 20 metriem:

Kemerā turki staigā pa ielā m, valkā jot maskas vai ar maskā m. Viņ i valkā tos uz plaukstas locī tavas, izliekot roku cauri cilpā m. Sā kumā domā ju, ka tā ir jauna mode – saburzī tas kreklu aproces. Tad es sapratu, ka tas ir ē rtā k un higiē niskā k nekā nē sā t masku kabatā kopā ar cigaretē m vai mī klu.

Starp citu, par cigaretē m. Ja esat smē ķ ē tā js, lū dzu, paņ emiet lī dzi savas cigaretes. Vai arī iegā dā jieties maciņ u iepakojumam.

Š eit ir Kent iepakojums, ko pā rdod Krievijā . Var redzē t, ka š is ir Kents, nu, un saldā kā impotence, ko boot. No turku mā rrutku pakas jū s sapratī sit, ka tas ir tas pats Kents. Un bildes ir vissliktā kā s. Bet foto attē ls ir netipisks. Lielā kajai daļ ai ir tā da kapa skā rda, kuru uzreiz gribas smē rē t un uzpī pē t.

Es turpinā š u par Covid-19 Turciju. Antā lijā gandrī z visi staigā pa ielu, valkā jot maskas.

Es noī rē ju automaš ī nu, un divas reizes policija mani samazinā ja un ievietoja termometru pasaž ieru nodalī jumā , lai izmē rī tu visu pasaž ieru temperatū ru.

Braucot uz stā vvietu pie Anatolijas funikuliera, tika ievē rota tā pati procedū ra. Un temperatū ra tika izmē rī ta piezemē joties kabī nē .


Mē s Turcijā bijā m 10 dienas. Š o 10 dienu laikā vietē jā s varas iestā des veica 2 reizes bargā ko pā rbaudi visā s tū rismā iesaistī tajā s organizā cijā s. Viesnī cas, restorā ni, kafejnī cas, frizē tavas, bā ri utt. Kad sievas draugs devā s uz tuvā ko dā rgo viesnī cu, lai veiktu masā ž u, sā kumā viņ i vienkā rš i divas reizes mē rī ja temperatū ru. Galu galā katru reizi viņ as personas dati tika pā rrakstī ti.

Un galu galā tas viss ir atkarī gs no jums. Nav nepiecieš ams doties kopī gā s ekskursijā s, piemē ram, uz Kemeras Medū zu.

Es esmu mierī gs par š ī kuģ a apkalpoš anu. Bet mū sē jie (Baltkrievijas, Izraē las, Krievijas, Ukrainas izpratnē ) var sagā dā t pā rsteigumus. Teiksim, meitenes devā s uz diskotē ku kopā ar vietē jiem demobilizē tajiem. Vai arī puiš i kā dā bā rā satikā s ar Galatasaray faniem un apsprieda ar viņ iem Okana Kojuka labā kos atvairī jumus. Vai dā mas. . . Nu, labi. Izlaidī sim (lai gan tagad negulē š u un padomā š u).

Un vē lreiz aicinu š ajā nesaprotamajā laikā padomā t par atvaļ inā juma pavadī š anu nevis milzī gā daudzzvaigž ņ u viesnī cā , kur vakariņ ā s pū lis mī dā s kā bē rni, kas vē las pip, bet mazā , lai arī pieticī gā . , bet ne pā rpildī ta viesnī ca . Tā tad jū s glā bjat sevi un savus mī ļ os.

Š eit ir dā rgas viesnī cas pludmale, par sociā lo distanci nav runas:

Lai gan tas ir piekā rts pie ziņ ā m:

Un š eit ir pilsē tas pludmale:

Ir atš ķ irī ba.

Ja jū s nekad neesat tik atpū ties un jums ir neē rti par š ā du atpū tu, š eit ir daž i paskaidrojumi jū su draugiem un radiem.

Pirmais ir visloģ iskā kais. Man ir bail no Covid. Man ir bail no pū ļ a.

Otrais ir ietaupī jumi.

Treš kā rt, esmu noguris no animatoru trokš ņ a, piemē ram, "visi iet uz ū dens aerobiku" un citiem trokš ņ iem, un es gribē ju klusumu.

Ceturtkā rt – ja esat Instagrammer (Instagrammer) – esmu tik noguris no mā jas greznī bas, ka nolē mu (a) pieķ erties cilvē kiem. Vienkā rš iem darba cilvē kiem un iegremdē jieties vienā zvaigznē .

Ticiet man, tas nav tik biedē još i. Bet ekonomiski, mierī gi un solī di.

Atceļ ā lidmaš ī nā mē s aizpildī jā m Covid anketas. Pē c iekā pš anas uz kuģ a ieradā s plaš a medicī nas tante un visiem pā rbaudī ja temperatū ru. Anketas viņ ai tika nodotas. Manas sievas draugs devā s brī vprā tī gi paš izolē ties manā ciematā . (Atvaļ inā juma turpinā jums. Bē rni, vī ramā te, Pirmais septembris - viss uz sā niem un viss likumī gi).


Saskaņ ā ar sava veida uzraudzī bas noteikumiem mana ģ imene un manas sievas draugs nā kamajā dienā pē c ieraš anā s devā s uz Covid-19 pā rbaudi. Ar pasē m un iekā pš anas kartē m. Mū s aizveda uz poliklī nikas speciā lo nodaļ u un brutā li iegrū da mums iekš ā un mutē ar nepatī kamiem kociņ iem. Š ausmas, bet vismaz bez rindas. Nu kā bū tu. Mē s esam spitā lī gi. No sveš as zemes.

Saņ ē mu rezultā tus š odien.

Mē s visi esam veseli.

Turpinā jums. . .

Turpinā jums š eit >>>

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (26) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums