Grand Mir' Amor Hotel 4*– Atsauksmes

98
Novērtējums 7.210
№60 viesnīcas reitingā Kemera
8.0 Numurs
7.5 apkalpošana
7.2 Tīrība
6.5 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas ciematā Kiris, 250 metru attālumā no savas oļu pludmales. Atvērts 2011. gadā, renovēts 2017. gadā. Sastāv no divām 4 stāvu ēkām (A un B bloks) un vienas 6 stāvu ēkas (C bloks). A korpuss uzbūvēts 2011. gadā, B un C korpuss – 2013. gadā. Neliela platība, mājīgi numuriņi un labs serviss. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар astap10031980
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena visiem. Š ajā viesnī cā bijā m 3 cilvē ku ģ imene 2.10. 2023. gads - 13.10. 2023. Tiem, kam nepatī k ilgstoš a lasī š ana, viesnī ca ir diezgan pieklā jī gas kvalitā tes, ar parastu ē dienu, ļ oti skaistā vietā , ar nelielu teritoriju un nedaudz nomaļ u pludmali. … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Š ajā viesnī cā bijā m 3 cilvē ku ģ imene 2.10. 2023. gads - 13.10. 2023. Tiem, kam nepatī k ilgstoš a lasī š ana, viesnī ca ir diezgan pieklā jī gas kvalitā tes, ar parastu ē dienu, ļ oti skaistā vietā , ar nelielu teritoriju un nedaudz nomaļ u pludmali. Un tagad vispirms vispirms)

Pasū tiet. Pats pasū tī ju teztura mā jaslapā vē l martā , tā tad trim cilvē kiem 11 naktis maksā ja 2600. Visu gadu maksā ju pamazā m, samaksā ju mē nesi pirms izbraukš anas, nosū tī ju dokumentus, izdrukā ju, nekā du problē mu.

Lidojums. Viss ir standarta - Belavia č arters, bez piedzī vojumiem, ar standarta lidmaš ī nas pā rtiku. Nu jau ilgu laiku, protams, salī dzinot ar pirms notikumiem...

Pā rsū tī š ana. Viss arī bija standarta - pienā cā m pie letes pie lidostas izejas, uzrā dī jā m talonus, iedevā m autobusa numuru un bez starpgadī jumiem ieradā mies ap 22:00. Arī atpakaļ - reģ istratū rā izlasī jā m atieš anas grafiku, paņ ē mā m autobusu, izlaidā m, viss kā rtī bā.

Reģ istrē ties. Š eit tas kļ ū st interesantā k) Mē s un vē l viens pā ris ieradā mies viesnī cā.
Esam pieredzē juš i, uzreiz par reģ istrā ciju, 20$ par pasi un patī k "skats uz kalnu, ja iespē jams"))) Puiš i ir priecī gi, viens paķ ē ra koferus un nosprā ga))) Viņ š saka, ī paš s č etrvietī gai istabai, draugs ))) esmu tā dus redzē jis)) ) Nu kā bildē redzams diezgan dubultstandarta ar papildus gultu bē rnam) Lasī ju par mazajā m istabiņ ā m š ajā viesnī cā , bet neesmu bijusi tajā s, klā tienē neesmu redzē jis, nav ar ko salī dzinā t. Kopumā mē s iekā rtojā mies, paspē jā m novē rtē t alu bā rā un pa nakti izvedā m sievu un bē rnu pastaigā ties pa pludmali) Un no rī ta, jau tiekoties ar gidu, izrā dī jā s, ka otrais pā ris , neko papildus nepiemaksā jot pieredzes trū kuma dē ļ , nakš ņ oja nezinā mā skapī , nezin kur it kā nebija istabiņ u) A Esmu pā rliecinā ts, ka bija, jo viesnī ca bija labi noslogota, ja nu tikai puse, tad bija ko salī dzinā t ar. Kopumā ņ em vē rā mentalitā ti un nenož ē lo 20s)

Numurs.
Kā es rakstī ju, un kā redzat fotoattē lā - diezgan standarta standarts) Mē beles ir diezgan svaigas, nekas nekrita nost, netī rī bas pakā pe ir C) Aizkari nekad nav mazgā ti))) Lai gan televizors var nebū t strā dā t, es nezinu, viņ i to neieslē dza) Minibā rs, tē jkanna, tē jas un kafijas komplekti, bezmaksas seifs.

Tī rī š ana. Š eit vispā r nav nekā du sū dzī bu. Gandrī z katru dienu viņ i atstā ja pa dolā ru. Gulta tika mainī ta gandrī z katru dienu. Tā pat kā pelnu trauks uz balkona. Dvieļ i, iespē jams, katru otro dienu.

Pludmale. Mazs, bet vietas vienmē r pietika, protams ne pie ū dens, bet no otras puses - tuvā k bā ram))) Oļ i - aploki ir obligā ti!! ! Gandrī z visi sauļ oš anā s krē sli ir neskarti. Ja mū sē jie nesā ktu, tad pludmale bū tu tī ra, bet citā di nē . Liels pluss ir tas, ka labajā pusē ir apmē ram trī ssimt metru bezmaksas pludmale, es nevē los staigā t, un jū s nepeldat kā siļ ķ e) Jū ra ir skaista, tā pat kā visur citur Turcijā uz oļ iem. Dvieļ i tiek nodroš inā ti spa par depozī tu, un tos var nomainī t pret tī riem; depozī ts tiks atgriezts bez problē mā m.
Pludmalē ir bā rs, kurā skan mū zika, alkohols un tē ja, kafija, kā arī burgeri un kartupeļ i pusdienā s. Svaigas sulas un saldē jums par 1 USD

Ceļ š uz pludmali. Apmē ram 10 minū tes ejiet garā m pamestas viesnī cas ž ogam. Tas nerada stresu.

Apkā rt viesnī cai. Tā pat kā visur ir nepā rtraukts tirgus) Visu nepiecieš amo var nopirkt, sā kot no koraļ ļ iem lī dz saldumiem) Nu, tur ir arī ekskursijas) Mē s tos vedā m divā s daž ā dā s vietā s, viss ir diezgan normā li visur, tikai lē tā k nekā tas pats) Nu kalns, uz kuru ir vē rts doties) Viss ir vienkā rš i - pē c zī mē m uz akmeņ iem) Tikai nekā dā gadī jumā neejiet tieš i uz lī ci - tad jū s netiksiet uz karogu))) Kad atgriezī sities no lī č a saprotiet, ko es domā ju) Noteikti vispirms uzkā piet lī dz karogam, pē c tam dodieties uz lī ci un pē c tam gatavojieties ceļ ojumam mā jā s))) Noteikti paņ emiet vismaz litru vai divus ū dens uz vienu cilvē ku! ! ! Nu nav tā lu Kemera, kas tur grib pastaigā ties, aiz viesnī cas ir pietura, 15 min brauciens, 1$ no cilvē ka un esi laukumā kur Migros, Waikiki un citi lī dzī gi)

Internets.
Uzreiz teikš u, ka 2023. gadā viesnī ca mainī ja savu koncepciju un internets kļ uva bezmaksas visā teritorijā un pat pludmalē . Visur labi zvejo. Nekā du problē mu. Kad piereģ istrē jies, puisis uzreiz visu sakā rto. Vietē jā s SIM kartes netika pieņ emtas. Mums ar sievu katram gadī jumam ir viesabonē š ana. Mē s sazinā jā mies galvenokā rt ar SAP starpniecī bu.

Uzturs. Atkal viss ir standarts Turcijai. Visa kā pietiek, bet reizē m uz ī paš iem gardumiem jā gaida garā rindā . Man arī nepatika, ka pati ē damistaba ir atseviš ķ i no virtuves un bā ra, pareizā k sakot, ir bā rs, bet bez stiprajiem dzē rieniem. Jā , ir paplā tes, ko atnest, bet lī dz ko paņ em visu, atnes, izlej pie bā ra, tad vakariņ as jau aukstas. Dī vaini arī tas, ka baklava, kas ir visur, te bija tikai pā ris reizes...Un tā , pietiks visa kā pa dienu un plā tsmaizes un saldē jumu un uzkodas un riekstus bā rā utt.

Izklaide.
Š eit jū s varat izklaidē ties) Jā , baseinā ir ū denspolo vai dejas, tas arī viss) Vakaros amfiteā trī ir izrā des, starp citu, parastā s. Un tā , pā ris slidkalniņ i bē rniem, tas ir viss prieks) Otrais baseins parasti ir klusa atpū ta, mē s to saucā m par pensionā ru baseinu)

Un, jā!! ! Š ajā viesnī cā ir daudz dzī vnieku, kaķ i, suņ i, ež i un viss pā rē jais) Tie ir visur) Viss bū tu labi, bet kā es varu izskaidrot tū ristiem, ka kaķ is ē d diezgan labi no zemes, nevis no salvetes, kas viņ š netī rī s pē c sevis, tā pē c, lū k, tā s ir salvetes ap ē damistabu)))

Secinā jums. Es iesaku š o viesnī cu. Protams, ne jaunieš iem, viņ š nav ballī š u puisis. Diezgan spē cī gs č etrinieks lieliskā vietā.

Ja jums ir kā di jautā jumi, jautā jiet, es atbildē š u pē c iespē jas labā k)
аватар anikov84
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tagad esmu kopā ar ģ imeni (divi bē rni 12 un 4 gadi) š ajā viesnī cā un ļ oti ceru, ka viesnī cas ī paš nieki pē ta atsauksmes. Mē s esam Ļ OTI izvē lī gi cilvē ki un visi pā rtikas un tī rī bas trū kumi mums nav ī paš i svarī gi, bet tas, ka mū su bē rni, tā pat kā visi citi viesnī cā , gaudo no garlaicī bas, protams, visu sabojā . … Tomēr ▾ Tagad esmu kopā ar ģ imeni (divi bē rni 12 un 4 gadi) š ajā viesnī cā un ļ oti ceru, ka viesnī cas ī paš nieki pē ta atsauksmes. Mē s esam Ļ OTI izvē lī gi cilvē ki un visi pā rtikas un tī rī bas trū kumi mums nav ī paš i svarī gi, bet tas, ka mū su bē rni, tā pat kā visi citi viesnī cā , gaudo no garlaicī bas, protams, visu sabojā . Nav skaidrs, daudz darbinieku, visi ļ oti draudzī gi, puiš iem ir lieliski vakari pieauguš ajiem, vai tieš ā m nav iespē jams nolī gt bē rnu animatoru. No visā m bē rnu izklaidē m 30 minū tes vakarā ir diskotē kas, un par 10 USD viņ i kopā ar jū su bē rnu uzkrā sos T-kreklu. Un š ī ir Turcija, Baltkrievijas sanatorijā s bē rnu animā cija ir labā ka. Ir bē rnu klubs, bet tas nav atvē rts. Kopumā viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem! Nebrauciet ar bē rniem!
аватар mihail111000
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Oktobris ir lietainā s un aukstā s Maskavas mē nesis. Ikdienā skatos TV un interneta š ausmu stā sti ir sā kuš ies, rudens ir laiks, kad jau mierī gi var karinā t ausī s nū deles ar stā stiem par baranovī rusu, ieviest jaunus sodus, biedē t un aizliegt dzī vot, atpū sties, kur gribi. … Tomēr ▾ Oktobris ir lietainā s un aukstā s Maskavas mē nesis. Ikdienā skatos TV un interneta š ausmu stā sti ir sā kuš ies, rudens ir laiks, kad jau mierī gi var karinā t ausī s nū deles ar stā stiem par baranovī rusu, ieviest jaunus sodus, biedē t un aizliegt dzī vot, atpū sties, kur gribi. Acī mredzot mū su "brī numu" kū rorti Krasnodaras apgabalā un Krimā ar atpū tu par cenā m, kas salī dzinā mas ar Pointe Cannet, sezonalitā tes dē ļ tika slē gtas lī dz nā kamajai krā pniecī bai. Tad ir pienā cis laiks ...visi stendā un ieslodzī ti kamerā s.

Ā tri izanalizē jis, ka lietas virzā s uz demobilizā ciju, kā rtē jo bloķ ē š anu, robež u slē gš anu lī dz nā kamajam pavasarim un pazeminā š anu, nolē mu atkal lidot sauli, jū ru, viskiju/kolu, jo vē lē jos beigt 2021. gada vasaras sezonu pozitī va un saulaina piezī me, tad meklē š anas vietne Online. ceļ ojums, lai man palī dzē tu.
Protams, nezinu, kā klā jas oktobrī Akka vai Rixos viesnī cu ķ ē des š ikajos pieciniekos, kas izkaisī ti pa visu Turcijas piekrasti, bet Grand Miramor spa resort 4 * patī kami pā rsteidza ar ē rtu un kvalitatī vu uzturē š anos, apkalpoš anas kvalitā te, pavā ru darbs un vakara izklaides viesnī cas viesiem.

Nav jē gas atkā rtot un aprakstī t istabu skaitu, pienā cī gu ē dienu restorā nā , izmitinā š anu, atraš anā s vietu Kirish ciemata centrā , uzkodu / karaoke bā ra darbu viesnī cas teritorijā , mī kstus dī vā nus un patī kamu. mū zika ū denspī pes atpū tas telpā s, atvē rtas verandas otrajā stā vā , baseinu tī kls un viesnī cas personā la darbs...viss bija neslavē jams.

Ikdienas telpu uzkopš ana, tī rī ba un kā rtī ba apkā rtnē , baseinu tī rī š ana ar putekļ u sū cē ju, krū mu, palmu grieš ana, uzmanī gas un pozitī vas meitenes no reģ istratū ras, bā rmeņ i ar smaidu sejā apkalpo pasū tī tos alkoholiskos dzē rienus, kompleksos kokteiļ us un tā tā lā k .
Maskavas reiss nolaidā s tieš i 5-30 no rī ta...pasu kontrole, bagā ž as izsniegš ana, autobuss un 8-05 biju viesnī cā . Mī ļ a un smaidī ga meitene, reģ istratū rā atradusi manu uzvā rdu, nodeva aizpildī tu anketu, kur atlika tikai ielikt gleznu un voilā , esmu pasakā . Tā lā k rokassprā dze uz kreisā s rokas no jauna skaista un seksuā li pievilcī ga ...Es lū dzu jums brokastis. Ak kā!! ! Č emodā ns aizlidoja no kā jas uz noliktavas telpu, brokastis, ko Dievs sū tī ja...un viņ š sū tī ja visu, ko sirds kā ro, kur kā da no manā m bijuš ajā m piecā m sievā m nervozi smē ķ ē malā un pa lielam tā lā kais restorā na darbs. parā dī ja ...viņ i izrā dī jā s un nav vajadzī gi Miš utka.

Viesnī cas Grand Miramor š efpavā ri izrā dī jā s sava amata virtuozi, viss bija tik garš ī gi daudzveidī gs...kā rtē jo reizi pierā dī ja Miš utkai Fermā teorē mu...tieš i savā laikā es sū tī ju visus mā jā s uz bū du mā cī ties ABC un izpē tiet ABC grā matu par š o tē mu ...tam vajadzē tu bū t.
Un kā du sadedzinā ja krā snī jaks Pinokio, izkausē jot mā jas kamī nu. Atbraucot mā jā s domā ju, ka pati savu moivu vai tunci cepeš krā snī drī z necepš u...fosfors, vista, gaļ a, pica, baklaž ā ni, cukini un zivis pietiks lī dz pavasarim gaismā.

Pē c Maskavas/Turcijas laika 9-00 un esam pludmalē...bez problē mā m atraduš i solā riju pirmajā lī nijā , ienira siltajā , rū gtenajā sā ļ ajā jū rā . Essss...esam sirsnī gajā un viesmī lī gajā Turcijā , samta sezona rit pilnā sparā . Neliela pasaka prom no mā jā m ar labu un jautru pozitī vu draugu kompā niju, pā riem no Ukrainas...pilsē tā m Hersonu un Dņ epro. Nav svarī gi, kur, svarī gi ir ar ko atpū sties, un pat š ajā gadī jumā viesnī ca mani nepievī la !!!

Atgriež oties pastā vī gi atceros savu draugu tē voci Serjozu ar savu š iko sievu skaisto Neļ u (kaķ ene 30+), ar kuru vakaros duetā dzē rā m konjaku Tavria al my Moscow mā jā s uz priež u riekstiem, krievu/ukraiņ u dziesmas no plkst. lielas valsts zelta filmu fonds.
Š o ziņ kā rī gie ukraiņ i nezina savu dziesmu vā rdus un tekstus lī dz galam, es vispā r klusē ju par Ukrainas himnu, viens pantiņ š un divi ar topiem, trī s ar aplaudē jumiem...kā pē c es zinu ukraiņ u dziesmas Maskavā . Kā tas notika?? ? Vismaz nosū tiet prasī bas vē stuli SBU, lai viņ i izceļ oties iemā cā s tekstu, nevis PCR testu un nokā rto vokā lo eksā menu ...un tas ir slogs visiem palielinā t ī stā Ukrainas speķ a importa likmi. Smarž ī gs ar rozā svī trā m, sviests kū st mutē kā sviests... viņ iem tas nekas, bet Maskavai tas ir mē nessakmens.

Vai madā ma Natā lija no Hersonas...kura ienā ca ū denī melnā peldkostī mā ar č etru gredzenu logotipu no Audi, peldoties, noraujot pā ris jū rā , devā s uz pludmali un visu diennakts gaiš o stundu mums stā stī ja, ka tas ir zī mols. "Coco Chanel" un mē s neko nesaprotam dā rgā s, modernā s stilī gā s sievieš u lietā s. Vī rieš i ir vī rieš i...nedē ļ u smē jā s.

Laba un dzī vespriecī ga kompā nija ar kopī gā m interesē m, kas lidoja atpū sties unisonā pukstoš ā m sirdī m, maksā dā rgi.
Reģ istrē š anā s pulksten 14-00...lielisks, kluss numurs ar balkonu pirmajā stā vā un ar skatu uz mandarī nu un ā bolu dā rzu. Skaistumsaaaaa.

Pusdienas, vakariņ as viesnī cā ir standarta, daudzveidī gas un, cik vien dvē sele vē las, personā ls atjaunina amatu, nodod trū kstoš o, kā pē c nav jē gas iet/skriet uz restorā na atklā š anu, kā daudzā s citā s Turcijas viesnī cas ...kā pē c ?? ? Ē dienam ir viss. Bē rnu galds, ē dienkarte, animā cijas izklaides bē rniem, rotaļ u laukumi un baseini ar slidkalniņ iem paš iem mazā kajiem, uzkodu bā rs ar picu, frī kartupeļ iem, hamburgeri diennakts gaiš ajā laikā . Plaš a un liela oļ u pludmale pastaigas attā lumā no viesnī cas, patī kama un ē rta ieeja jū rā , ne mazums sauļ oš anā s krē slu, saulessargu, svaigi spiestas granā tā bolu/apelsī nu sulas, kafija bā rā pludmalē...un š ī ir visa Grand Miramor viesnī ca.

Nu, vakarā esi laipni gaidī ts...
diskotē ka amfiteā trī vai dienu vē lā k dzī vā mū zika, izpildī tā ji, kuri izgaismoja viesnī cas deju grī du ar mū sdienu hitiem, piespieda slinkā kos cilvē kus mosties un doties pasaulē . Pastaigas attā lumā lī dz veikaliem, kafejnī cā m un restorā niem Kirish ciematā , autobuss par $ 1 ...13 minū tes, un jū s esat Kemeras centrā , lē tas ekskursijas katrai gaumei viesnī cas priekš ā no turku onkuļ a Miš as, kurš cienā ja viesus ar tē ju, austrumu saldumiem, pieslē dza bezmaksas Wi-Fi un pavadī ja savu brī vo laiku ar informatī viem un zinā tkā riem stā stiem par Turciju.

Vai tas nav pelnī jis glaimojoš ā kos epitetus par Grand Miramor Hotel.

Noteikti ...viņ i nemeklē labu no laba un pavasara/vasaras 2022 sezonā tikai Grand Miramor spa resort 4 * viesnī ca, kas pamatoti ir pelnī jusi 5++++++

Ar cieņ u.. .
аватар vteme25
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms tam biju 4 viesnī cā s Turcijā no standarta č etriniekiem Beldibi, Kamjuvā un Kemerā lī dz Salima Club Hotel par 2300$+! Tā pē c mē ģ inā š u objektī vi izvē rtē t cenu-kvalitā ti, nevis cerī bas-vē lmes. 1. … Tomēr ▾ Pirms tam biju 4 viesnī cā s Turcijā no standarta č etriniekiem Beldibi, Kamjuvā un Kemerā lī dz Salima Club Hotel par 2300$+! Tā pē c mē ģ inā š u objektī vi izvē rtē t cenu-kvalitā ti, nevis cerī bas-vē lmes.
1.9 naktis un 10 dienas mums izmaksā ja $1000, izbraukš ana no Kijevas! Nopirkā m 2 mē neš us pirms izlidoš anas, Anex tū ri. Pretenzijas Anex 0. Labi darī ts.
- bijā m viesnī cā.8 no rī ta, uzvilkā m rokassprā dzes, atstā jā m somas reģ istratū rā , devā mies brokastī s un pie jū ras. Mē s prasī jā m istabu prom no diskotē kas un mū zikas (jo tas ir no 8:00 lī dz 00:00)! Ja esat gatavs upurē t mieru, bet skaistu skatu uz kalniem - ē ka A ir priekš jums. Es prasī ju ē ku C, es nedevu naudu, viņ i man nedeva mā jienu. Ko viņ i lū dza, ko viņ i deva. Istaba tī ra, ē rta, viss darbojā s, bija karsts ū dens, kods darbojā s. Pelē juma nav, nekas nekrita nost, ū dens duš ā ā tri aizgā ja.
Pros.
+ Ļ oti skaista viesnī ca no ieejas uz katru teritorijas stū ri. Un te ir liels un viss ir aprakts zaļ umos kā labā.5*! Š ī ir viena no zaļ ā kajā m viesnī cā m otrajā lī nijā ar 4 * klasi Kemeras reģ ionā . Jā , un kalna pakā jē !
+ Divi milzī gi un TĪ RI baseini (sauļ oš anā s krē slu pietika visiem).
+ Pludmale un jū ra. Ejiet 400-600 metrus. Iespē jams, labā kā vieta, kur esmu uzturē jusies Turcijā . Mazie oļ i, tas ir iespē jams bez akvaš ā m. Jū rā kā di 28-29 grā di - kā svaigs piens, tī rs. Aiz bojā m bez iegremdē š anas ū denī redzē ju dibenu, cik skaidra jū ra. Kad vē tra arī vē sa, bet ne tik dzidrs ū dens ir saprotams. Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, daudzi vienkā rš i devā s pa kreisi uz MaxRoyal (starp to un mums nav neviena cilvē ka milzī gā pludmale), kur nav sauļ oš anā s krē slu, bet ir daudz vietas un mazā k cilvē ku drū zmē jas.
+ Personā la virtuve/bā rs/restorā ns/terase. Visi lieliski puiš i, kā ds zina pā ris vā rdus krieviski, bet vienmē r atbild lū dzu, lai jums jauka. Viņ i nekad nebija rupji vai rupji, viņ i nekad neizrā dī ja neapmierinā tu sejas izteiksmi. Visi 5.
Lieliski paē st uz terases. Tur ir vadī tā js Rasims. Ļ oti patī kams un pieklā jī gs vī rietis (azerbaidž ā nis, labi zina krievu valodu, jo viņ am ir kā di 55 gadi). Vienmē r sasveicinā s, atvadā s, palī dz, ja kaut kas noiet greizi, viesmī ļ i vienmē r ā tri uzkopj, draudzī gi. Mē s visi ē dā m uz terases 10 dienas. Viņ i pasū tī ja arī vā rī tus vē ž us par 8 USD. Iesaku terasi! Galvenajā restikā - visi pā rē jie - cilvē ki tumš i, bet kondicionieri strā dā .
+ Hamam. Es vienmē r iesaku apmeklē t hammam pirmajā dienā , tā ir lieliska sauļ oš anā s lieta. Tur jū s satiksiet SPA centra vadī tā ju Irakli. Forš s puisis, vienmē r visus sveicina, komunicē . Paņ ē mā m vidē jo iepakojumu uz 3 (pī lings, masā ž a, maska ​ ​ ar tē ju pē c masā ž as). Ja jū s iedegā ties pareizi, tad pē c š ī m procedū rā m iedegums gulstas vienmē rī gi. 4. dienā es biju melns vī rietis ar bronzas iedegumu. Cenas ir tā das paš as kā uz ielas, tač u nekur nav jā ceļ o un jā tē rē laiks. Iesaku vietē jo hammam!
+ Ē diens. Kopumā tas bū s jebkurā budž eta vidē jā.4 *, neglaimojiet sevi ar ilū ziju, ka katru dienu jums tiks pasniegtas garneles vai bā rbekjū ! ) Ir ko izvē lē ties, nekas nekad nav beidzies, viss ir bijis. Katrs pats izvē las, ko ē st. Jā , savā ziņ ā vienmuļ i – bet tad ej uz restorā niem. Man bija labi.
Mī nusi.
- Telpu uzkopš ana. 10 dienas - 2 reizes uzkopts istabā . 1 reizi nomainī ja dvieļ us pē c paš a vē lē š anā s, 2. reizi 9. dienā , kad atnā cu ar pretenzijā m. Tualetes piederumi - š ampū ns un duš as ž eleja atjauninā ta 1 reizi, tualetes papī rs uzpildī ts 1 reizi. Gultas veļ a nekad netika mainī ta) Kopumā tas ir visu 4 * viesnī cu posts! Tam nepietiek darbinieku vai naudas. 9. dienā , kad duš ā nebija papī ra un ž elejas, devos uz reģ istratū ru, dabū ju papī ru uz letes. Es saku, vai jū s nopietni domā jat, ka es staigā š u rokā s ar papī ru pa visu viesnī cu? ) Viņ i man iedeva paku) Gē ls nekad netika mainī ts. No rī ta atkal devos lū gt papildinā š anu. Tā pē c viņ i to neaizpildī ja. Gan jau nomainī ja dvieļ us, kurus nomainī t netika. Krch, uzņ emš ana un tī rī š ana ir daž ā das planē tas) Kad es atstā ju dolā ru, viņ i vairs netī rī ja krch)) Es neiesaku atstā t naudu tī rī š anai. Visi to saka. Dodieties uz reģ istratū ru un nogaliniet administratoru ar laiku un emocijā m.
- Bezvadu internets. Maksā ja pat...vestibilā ! ) Esmu vienkā rš i š okā . 2 USD dienā ! Ņ emot vē rā , ka viņ š ir tā ds, š ķ irojiet lapas - mē s nepirkā m. Pā ri ceļ am ir bezmaksas tū risma aģ entū ra, tač u tā sasniedz tikai viesnī cas robež u. Pē rciet vietē jo karti un nepieķ erieties viesnī cai. Nauda ir tā pati – bet tā ir brī vī ba.
Varbū t š ie ir vienī gie un bū tiskie trū kumi, par kuriem es paņ ē mu 1 bumbu. Esiet reā listiski cilvē ki - jū s maksā jat budž eta cenu par budž eta viesnī cu - nav jā atņ em punkti par visu, vienkā rš i tā pē c, ka jū s neesat apmetuš ies jaunā ē kā , jums netika pasniegta foie gras un jū s nenoslaucā t savu dupsi ī stajā laikā . Ja vē laties to visu - saņ emiet $ 2500, un tas viss bū s! Un ne par 1000$ attieksmi, kā par viesnī cu par 2500.
Ekskursijas - labā k ņ emt no viesnī cas gida Katja. Es devos no ielas - 6 no 10. Starpī ba 5-10 $ nav tā vē rta) Mē s veicā m 3 ekskursijas 1. Raftings, gumija un kanjons. Mums sekoja 2000. gadu Volkswagen Type Sprinter, ar kuru sastrē gumu dē ļ izbraucā m tikai caur Antā liju 2h. Nepavisam nav ē rti. Tie nav tie Merci, kas nā k no Anex vai Teza vai citiem! )) Pā rdevē ja teica, ka nebaros, ņ em lī dzi. Ņ ē mā m kā muļ ķ i, bet beigā s mū s pabaroja. Mī nus pā rdevē ja par preces nezinā š anu! Plostoš anas instruktors kaut kā nervozē ja ar krievu vā rdu komplektu 10 gabalos! Papildus bļ auš anai "airē š ana", labā -kreisā aizmugure un visas š ī s mulsinoš ā s vietas - nebija nekā da prieka no raftinga. Tad mē s uzkā pā m kanjonā - no divā m mū su piegā des kravas automaš ī nā m tika izkrauti 32 lī ķ i - viņ i teica, ka jums ir 15 minū tes, un mē s dodamies prom! ))) Skaidrs, ka visi steidzā s fotografē t. Vietne nav liela, rindas, psiho utt. Jautā ju - maksā ju par ekskursiju š eit nevis par 15 minū š u fotosesiju rindā un paklā jiņ iem. Man to stā stī ja ekskursijas pā rdevē jai) Uzdevu š o jautā jumu pā rdevē jai - viņ i paraustī ja plecus, sakot, ka katrs uzņ ē mums (kurš organizē un nepā rdod, pats izlemj, kā un cik). Labi, ok. . . Tad viņ i devā s uz blaktī m, kas nopirka š o tū ri. No 32 lī ķ iem tikai 6 cilvē ki neiegā dā jā s, t. sk. Un mē s. Secinā jums - kā muļ ķ i gaidī jā m 1h, lai citi ripinā s! Lai gan tie, kas nemaksā ja par kanjonu, gā ja uz to bez maksas! ) Atbrauca puiš i ar blaktī m - viss bija putekļ os, smiltis acī s, mutē , visi spļ ā va - jo. viņ iem nedeva aizsargmaskas un visas 13 maš ī nas brauca viena pē c otras - putekļ i bija kolonna, nekas nebija redzams. . . Vispā r 90% teica - cepure!
Atpakaļ arī Antā lijā.1, 5 stundu stā vē jā m sastrē gumos. Ja vē laties par to paš u naudu izbaudī t tos paš us priekus kā viesnī cas gids - uz priekš u! Tas nav tā vē rts. Ī paš i Pamukalā , kur iet 6.5 stundas vienā virzienā . Ja jums nā k mikroautobuss - nekavē joties apglabā jiet savu ceļ ojumu))
Tā pē c neklausieties ielu tirgoņ os, ka viņ i par mazā ku naudu dod vienu un to paš u - muļ ķ ī bas! Tas nevar maksā t to paš u tik lē ti)
аватар sderkach1987
Bū tī bā . Atpū tusies 4 cilvē ku ģ imene, tajā skaitā bē rns 3.5 gadus vecs. Vē rtē jumi: Pakalpojums - 5 (neuzbā zī gs personā ls, atvē rts dialogam un pieprasī jumiem). Istabas un ē rtī bas - 5 (labs remonts istabā s un labas mē beles, iztī ra 3 rubļ i nedē ļ ā ). … Tomēr ▾ Bū tī bā .
Atpū tusies 4 cilvē ku ģ imene, tajā skaitā bē rns 3.5 gadus vecs.
Vē rtē jumi:
Pakalpojums - 5 (neuzbā zī gs personā ls, atvē rts dialogam un pieprasī jumiem).
Istabas un ē rtī bas - 5 (labs remonts istabā s un labas mē beles, iztī ra 3 rubļ i nedē ļ ā ).
Teritorija - 1 (nav praktiski neviena, tikai 3 baseini un ejas uz tiem).
Ē diens (pieauguš ajiem) - 4 (atbilstoš i tā s cenai un viesnī cas klasei).
Ē diens (bē rniem) - 0 (absolū ti neder bē rniem: sakulti sī polu gredzeni, kartupeļ u biezeni, sojas tī rradņ i un desiņ as. . . )
Komforts - 4 (ikdienas vakara pasā kumi, bet istabā s skaidri dzirdams mū zikas troksnis; telpas tiek mainī tas bez š aubā m; 7 min gā jiens lī dz jū rai; maksas un nestabils internets)
Svē tkus aizē noja kā da bē rna saslimš ana, kurš no ū dens baseinā saķ ē ra zarnu infekciju. Tas ir izplatī ts fakts, paturiet prā tā .
Rezultā ts:
Par naudu laba viesnī ca, ja negaida no 4* (patiesī bā es vē rtē tu uz 3+*) servisu un ē dienkarti kā.5 zvaigž ņ u viesnī cā .
аватар voguelena65
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir tī ra, atrodas otrajā lī nijā . Pati viesnī ca atrodas zem kalna ir ļ oti skaista, teritorijā viss zaļ š . Dzī voju kopā ar vī ru un 2 bē rniem. No mī nusiem Wi-Fi ir maksas (pa ceļ am uz pludmali nopirkā m Turkcell SIM karti un izdalī jā m uz 3 telefoniem), ir daudz ceptu gaļ as pusfabrikā tu no pā rtikas, nabagi augļ i (arbū zs, melone un mazi ā boli), pludmales bā rs ir atvē rts no 09:00, no rī tiem kafiju dzert nevar. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tī ra, atrodas otrajā lī nijā . Pati viesnī ca atrodas zem kalna ir ļ oti skaista, teritorijā viss zaļ š . Dzī voju kopā ar vī ru un 2 bē rniem. No mī nusiem Wi-Fi ir maksas (pa ceļ am uz pludmali nopirkā m Turkcell SIM karti un izdalī jā m uz 3 telefoniem), ir daudz ceptu gaļ as pusfabrikā tu no pā rtikas, nabagi augļ i (arbū zs, melone un mazi ā boli), pludmales bā rs ir atvē rts no 09:00, no rī tiem kafiju dzert nevar.
Personā ls ļ oti draudzī gs!
Uz turku Maldivu salā m braucā m par smieklī gu cenu 18$ no cilvē ka, uz jahtas pabarojā m Dorado + spageti, salā tus, arbū zu, tē ju, cepumus.
Es iesaku š o viesnī cu kā budž eta iespē ju.
Lai visiem lieliskas brī vdienas!
Турецкие Мальдивы Бассейн с анимацией Бассейн для спокойного отдыха
аватар 9318339
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s 4 cilvē ku ģ imene ar bē rniem 8 gadi un mazulis 8 mē neš us vecs. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet lī dz jū rai 5 minū š u gā jiens. Jū s varat izstiept kā jas. Ē diens ir normā ls. Pludmale ir tī ra. … Tomēr ▾ Atpū tā s 4 cilvē ku ģ imene ar bē rniem 8 gadi un mazulis 8 mē neš us vecs. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet lī dz jū rai 5 minū š u gā jiens. Jū s varat izstiept kā jas. Ē diens ir normā ls. Pludmale ir tī ra. Mazs olī tis. Pateicoties oļ iem, ū dens ir dzidrs. Pē c 5-6 metriem dziļ ums ir vairā k nekā.2 m Viesnī ca atrodas neliela kalna pakā jē . Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Mē s kā ģ imene ar maziem bē rniem bijā m apmetuš ies tā lā ē kā , prom no diskotē kas. Paldies par to. Tas netraucē ja gulē t. Viesnī cā ir trī s peldbaseini: viens pieauguš ajiem 1.4 m dziļ š , pusaudž iem ar diviem slidkalniņ iem un bē rnu baseins. Ū dens baseinos ir silts. Hlors, bet ne lī dz nelikumī bā m. Hlors bija tikko manā ms. Viņ i cenš as uzturē t tī rī bu viesnī cā . Kā ģ imenes atpū tu iesaku.
аватар Vovan_1978
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Saņ ē ma tikai labas emocijas. Pie viņ iem nā kam otro reizi, bijā m 2019. gada maijā un š ogad maijā . Novietots ā tri, istaba bija eleganta mums trim. Ē diens labs, sortiments labs, izvē le ir. Personā ls ir pieklā jī gs. Lī dz jū rai 5-7 minū tes ar kā jā m. … Tomēr ▾ Saņ ē ma tikai labas emocijas. Pie viņ iem nā kam otro reizi, bijā m 2019. gada maijā un š ogad maijā . Novietots ā tri, istaba bija eleganta mums trim. Ē diens labs, sortiments labs, izvē le ir. Personā ls ir pieklā jī gs. Lī dz jū rai 5-7 minū tes ar kā jā m. Tā pat kā pirmo reizi, man patika.
Возле ресепшена отеля. Рома аниматор. Люба аниматор.
аватар kapa7409
No lidostas lī dz viesnī cai pagā ja nepilna stunda. Ieradā mies agri no rī ta un uzreiz devā mies brokastī s. Pē c tam mums tika dota ekskursija pa viesnī cu. Ā tri mū s nokā rtoja, 10.00 jau bijā m istabā . Divvietī gs numurs, tī rs, ē rts, ar visu nepiecieš amo, ar skatu uz kalniem (pretī karaokei). … Tomēr ▾ No lidostas lī dz viesnī cai pagā ja nepilna stunda. Ieradā mies agri no rī ta un uzreiz devā mies brokastī s. Pē c tam mums tika dota ekskursija pa viesnī cu. Ā tri mū s nokā rtoja, 10.00 jau bijā m istabā . Divvietī gs numurs, tī rs, ē rts, ar visu nepiecieš amo, ar skatu uz kalniem (pretī karaokei). Istaba ar lielisku skaņ as izolā ciju, ar aizvē rtā m balkona durvī m pat nav dzirdams troksnis no ielas. Istaba tika iztī rī ta pē c vajadzī bas (katrai telpai ir ī paš a funkcija). Tī rī š anas laikā tika papildinā ta kosmē tika, bet ja kaut kas ir nepiecieš ams, sazinieties ar istabeni un viņ i jums palī dzē s. Uzturā katrs var atrast to, kas viņ am patī k. Ē dienu ir daudz, tas ir tikko gatavots, garš ī gs un daudzveidī gs (gaļ a, zivis, subprodukti, sieri, daž ā di piedevas, dā rzeņ i, garš augi, zupas, nacionā lie ē dieni un saldumi). Ļ oti skaista, zaļ a, tī ra viesnī cas zona ar lielisku skatu. Draudzī gs, strā dī gs personā ls, kas rū pē jas par atpū tniekiem un rū pē jas par viņ iem. Viesnī cā ir viss atpū tai un katrai gaumei (skaisti baseini, bā ri, mū zika, animā cija, izklaide). Iet lī dz jū rai 5 min. , tas ir brī niš ķ ī gi. Tī rs un silts. Iesaku š o viesnī cu ģ imenē m. Mums viss patika, nā ksim š eit vē l.
аватар kiev66
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u ar slikto. Istabā smird pē c kanalizā cijas. Sieva pati nopirka š ķ idrumus, piemē ram, Domestos, iekrita tualetē , un tas atrisinā ja problē mu. Vai darbinieki nespē j uzminē t pirms š ā da lē muma? Istabai tiek dota tikai viena atslē gas karte, kas neparasti vieno – katrs bez otras nekur, ja viena no istabā m ir izgā jusi, otrai jā gaida viņ a atgrieš anā s. … Tomēr ▾ Sā kš u ar slikto. Istabā smird pē c kanalizā cijas. Sieva pati nopirka š ķ idrumus, piemē ram, Domestos, iekrita tualetē , un tas atrisinā ja problē mu. Vai darbinieki nespē j uzminē t pirms š ā da lē muma? Istabai tiek dota tikai viena atslē gas karte, kas neparasti vieno – katrs bez otras nekur, ja viena no istabā m ir izgā jusi, otrai jā gaida viņ a atgrieš anā s. Vē l viens pā rsteigums, kura dē ļ netiek dota otrā atslē ga - ja atslē gas nav istabā , tiek atslē gta visa elektrī ba, arī ledusskapis. Ietaupī jumi noteikti ir labi, bet vai attē ls ir santī ma vē rts. Tiek norā dī ts, ka jū ra ir 250 m, bet tas tā nav. Pat ja ņ emts tikai ar vektoru. 600 metru pastaiga.
Kas attiecas uz pā rē jo, skaistā marķ ī ze, viss ir kā rtī bā , viss ir kā rtī bā . Nē , tieš ā m, vairā k nav ko sū dzē ties - tī rī ba, baseini ar ideā lu ū dens temperatū ru (jū tami smarž o pē c balinā tā ja, bet nekur nevar dabū t - dezinfekcija), labs, ciets un garš ī gs ē diens (neiesaku ē st vietē jos desu izstrā dā jumus restorā nā un burgerus uzkodu bā rā - nesaindē jies, bet baudu nesaņ emsi) un dzē rienus. Alus ir ar zemu alkohola saturu (un ne vī ģ es), bet svaigs un auksts. Viss iekļ auts vī ns ir pā rsteidzoš i pieklā jī gs, man tas patika daudz vairā k nekā viņ u slavinā tais granā tā bols.
Problē ma ar maksas wi-fi tiek atrisinā ta, ja vismaz vienu (un iesaku jums vairā k nekā vienu - ir ko ceļ ot) ekskursijā ceļ ojumu "tē vocis Miš a" vai Zakhar iepretim viesnī cai. Iegū stiet paroli un izmantojiet to pē c sirds patikas. Starp citu, gudrs, lai gan rā diuss mazs - istabā guļ ot neizmantosi. Personā la draudzī gā attieksme - jū ties kā mī ļ š gaidī ts viesis un vē lies atgriezties kā pie veciem labiem draugiem.
Отель Бассейн
Parādīt vairāk »


iemiesojums Valery_ukr
3 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums _283889
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums sv123vit
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums v__lshp_pvshp_v
Es redzēju televīzijā sižetus par nemieriem Turcijā, un pēc 2 nedēļām doties uz šo viesnīcu. Sakiet, lūdzu, vai tagad ir iespējams turp doties, vai ir droši tur atrasties?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Кириш, в 250 метрах от собственного галечного пляжа. Открыт в 2011 году, обновлён в 2017 году. Состоит из двух 4-х этажных зданий (blok А и В) и одного 6-ти этажного здания (blok С). Блок А построен в 2011 году, блоки В и С построены в 2013 году. Небольшая территория, уютные номера и хороший уровень сервиса. Подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 62 км от аэропорта г. Анталия, в 55 км от г. Анталия, в 4 км от г. Кемер, в поселке Кириш.
Pludmales apraksts Собственный галечный пляж находится в 250 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа составляет 50 м. Вход в море — галька. Душ, кабины для переодевания. Бар на пляже — бесплатно. (чай, кофе, вода, сок). Пляжные полотенца — платно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi — платно (в лобби и номерах), услуги фотографа, 2 конференц-зала (вместимостью 80-160 чел.), 1 основной ресторан, 6 баров, 2 открытых бассейна, без подогрева, 300 и 250 м2 (2 горки), 1 крытый бассейн, без подогрева, 60 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: платно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн 5 м2, 1 горка, крытый бассейн 4 м2, мини-клуб (06-12 лет): часы работы 11:00-17:00, игровая комната (платно), анимация на русском языке, мини зоопарк. Аренда детских колясок бесплатно (по наличию, количество ограничено).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, живая музыка бесплатно (1 раз в неделю), софт-анимация на русском языке бесплатно, дискотека вход бесплатно (напитки платно), дартс бесплатно, массаж платно, игровые автоматы платно, ТВ салон бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, амфитеатр.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 328 номеров:

308 Standard Rooms (20-26 кв.м): номера с балконом; с видом на море, бассейн, сад или горы; макс. размещение 3+1 чел;

2 Family Rooms (30 кв.м): двухспальные номера с межкомнатной дверью; макс. размещение 2+2 чел;

4 Junior Suites (30 кв.м): просторные однокомнатные номера; макс. размещение 2+2 чел;

12 Corner Rooms (28 кв.м): просторные однокомнатные номера; макс. размещение 2+2 чел;

Promo Rooms (18 кв.м): номера на нижних этажах без балкона, оборудованные как Standard Rooms; с видом на бассейн, сад или горы; макс. размещение 2 чел;

2 Handicapped Rooms (20-26 кв.м): номера для гостей с ограниченными физическими способностями, оборудованные как Standard Rooms.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, LCD телевизор, спутниковое ТВ с каналом на русском языке, сейф (платно), Wi-Fi (платно), телефон (платно), мини-бар бесплатно (вода — в день заезда), ванная комната с душевой кабиной, фен (бесплатно), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Kiriş Mahallesi, Kiriş Cd. No: 92, 07980 Kiriş, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 824 62 26 Fax: +90 (242) 824 62 27
Tīmekļa vietne: Grand Mir' Amor Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.