Royal Asarlik Beach Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 7.610
№22 viesnīcas reitingā Bodruma
6.4 Numurs
7.8 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Kūrorts atrodas klusā pludmalē, pastaigas attālumā no galvenajiem Bodrumas pakalpojumiem, izklaides un naktsdzīves vietām. Uzcelta 2006. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Ieteicams jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар Gusihin
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Panorā mas skati. Istabas ir parastas. WI-FI visā teritorijā . Ē diens ir parasts, bet garš ī gs. Paldies š efpavā ram. Personā ls ir draudzī gs un nav uzstā jī gs. Jū ra ir laba. Paldies visam personā lam. Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā !. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Panorā mas skati. Istabas ir parastas. WI-FI visā teritorijā . Ē diens ir parasts, bet garš ī gs. Paldies š efpavā ram. Personā ls ir draudzī gs un nav uzstā jī gs. Jū ra ir laba.
Paldies visam personā lam. Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā !
аватар kopcevayulia
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Karantī nas dē ļ pusi no ieguvumiem nevarē ja novē rtē t. A la carte restorā ni nedarbojā s, nedarbojā s rotaļ u laukums, klubs, bija atvē rta tikai 1 no 2 pludmalē m, darba pludmale ir š aura un ar betona plā ksni. Animā cijas nebija. … Tomēr ▾ Karantī nas dē ļ pusi no ieguvumiem nevarē ja novē rtē t. A la carte restorā ni nedarbojā s, nedarbojā s rotaļ u laukums, klubs, bija atvē rta tikai 1 no 2 pludmalē m, darba pludmale ir š aura un ar betona plā ksni. Animā cijas nebija. Vakarā restorā nā skanē ja dzī vā mū zika vai karaoke.
Pē c ieraš anā s lielā kā daļ a bija turki, mē s jutā m labā ku attieksmi pret viņ iem, tad viņ i aizgā ja un lielā kā daļ a bija krievi-ukraiņ i, kļ uva jautrā k. Atbilstī bas no iepriekš ē jiem apskatiem:
1. Pilsē tas suņ i pludmalē .
2. Slikti sakopta teritorija, pā ris dienas bija š ķ ī vji.
3. Istabas ir standarta jautrī ba, bet mums nebija pelē juma un netī rumu, istaba ir tī ra. Bet ļ oti nepiecieš ams remonts. Atpū tas istabas teica labi, tač u tā s nedarbojā s. Tī rī ja katru dienu, mainī ja dvieļ us (vienreiz bija ar caurumu, pā rē jais bija labs), grī das tika mazgā tas. Gultas veļ a ir ļ oti jauna.
Mums bija standarta numuriņ š ar skatu uz dā rzu - labi, ka saule nespī d, no rī ta mierī gi guļ . No mī nusiem - troksnis no restorā na (tas ir uz jumta), gulē jā m ar aizvē rtā m balkona durvī m un ieslē gtu kondicionieri.
Ē diens: garš ī gs, bet vienmuļ š . No ieguvumiem - zivs katru dienu bija vesels grils (dorado, jū ras asaris, foreles steiki). No rī ta uz uguns pagatavojā m gardu omleti ar dā rzeņ iem. Pa dienu darbojā s deserti, saldē jums un uzkodu bā rs (burgeri, vietē jā pica + neliels galvenā restorā na sortiments).
Secinā jums: tas noteikti nav 5-ka. Bet pē c citu noklausī š anā s lidostā joprojā m ir ļ oti labi)
Jū ra ir skaista un tī ra
аватар Girenko_JUlija_Viktorivna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c saviem kritē rijiem. Mē s gaidī jā m tikai 10-15 minū tes, lī dz bijā m apmetuš ies. Istaba bija lieliska. Teritorija laba, pā rdomā ta. Teritorija aiz viesnī cas arī ir normā la. Pludmale skaista, visiem bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jū ra ir vienkā rš i skaista. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c saviem kritē rijiem. Mē s gaidī jā m tikai 10-15 minū tes, lī dz bijā m apmetuš ies. Istaba bija lieliska. Teritorija laba, pā rdomā ta. Teritorija aiz viesnī cas arī ir normā la. Pludmale skaista, visiem bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jū ra ir vienkā rš i skaista. Animā cija mani nepā rsteidza, par to neko nevaru pastā stī t, bet ē diens un internets bija lieliski.
аватар Byket5323
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas 40 minū š u attā lumā no lidostas, ļ oti skaistā lī cī ar smilš u pludmali. Viesnī cā.60% ir turku, 30% eiropieš u un 10% krievu valodā runā još o. Mē s bijā m 16, un viņ i bija š okā . Mē s iereģ istrē jā mies viesnī cā pulksten 15. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 40 minū š u attā lumā no lidostas, ļ oti skaistā lī cī ar smilš u pludmali. Viesnī cā.60% ir turku, 30% eiropieš u un 10% krievu valodā runā još o. Mē s bijā m 16, un viņ i bija š okā . Mē s iereģ istrē jā mies viesnī cā pulksten 15.00 un mums ierā dī ja istabu, nevis 3-vietī gu 2-vietī gu numuru ar mitruma un mazgā š anas lī dzekļ u smaku. Pē c reģ istratū ras apmeklē juma un 10 USD problē ma ar numuru tika atrisinā ta. Uzkodas mums atteica, lai gan lī dzi bija 2 mazi bē rni. Gaidu vakariņ as un bē rnus
ē da Kijevas cepumus. Ē diens izcils, viss bagā tī gs un garš ī gs. Tī rī š ana ir ļ oti liela problē ma, kaut kā iztī ra un liek uzlikt š ampū nu, ielikt kafiju, nomainī t dvieļ us bū s liela problē ma. Teritorija ir tī ra, skaista, baseini ir silti un skaisti. Animā cijas vispā r nav, par bē rniem nerū pē jas, bē rnistaba sā ka strā dā t pē c 3 dienā m un 2. dienā bē rns atteicā s tur iet. Personā ls pat nezina angļ u valodu, nemaz nerunā jot par krievu valodu. Tā kā mē s devā mies atpū sties, neviens un nekas nevarē ja sabojā t mū su garastā vokli. Galvenais ir pā rsteidzoš s ū dens un labs garastā voklis. Teritorijā ir daudz bā ru, un dzē rieni nav pat slikti.
аватар bralina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Centī š os rakstī t tikai faktus. 1) Teritorija - slikti tī rī ta, daudz izsmē ķ u, trauki nav savā kti un var stā vē t netī rī ti dienā m ilgi. 2) Istabā s ir klusas š ausmas: saplī suš as lampas, ledusskapis ar melnu pelē jumu iekš ā , netī ri dvieļ i (ar traipiem), veļ as maiņ a tikai 5. … Tomēr ▾ Centī š os rakstī t tikai faktus.
1) Teritorija - slikti tī rī ta, daudz izsmē ķ u, trauki nav savā kti un var stā vē t netī rī ti dienā m ilgi.
2) Istabā s ir klusas š ausmas: saplī suš as lampas, ledusskapis ar melnu pelē jumu iekš ā , netī ri dvieļ i (ar traipiem), veļ as maiņ a tikai 5. dienā deklarē tā s 3. vietā un segas pā rvalkus vienkā rš i pagrieza uz kreiso pusi, sarū sē jis ž ā vē tā js, izsmē ķ i ž ā vē tos ziedos uz lodž ijas, kas nav tī rī ta (visur ir zirnekļ tī kli), nobruž ā tas sienas un gleznas, vannas istabā visa tehnika zaļ ā pelē jumā , duš a nestrā dā . Varu apstiprinā t ar fotogrā fijā m.
3) Check-in - samaksā jot par istabu ar skatu uz jū ru, mē s dabū jā m istabu ar skatu uz kaimiņ u jumtu un neko nevarē jā m darī t.
4) Serviss – krietni zem jebkura pieņ emama lī meņ a. Visa apkalpoš ana ir pielā gota turkiem, un viņ iem vienkā rš i nerū p krievu tū risti. Brokastī s / pusdienā s / vakariņ ā s dzē rieni tiek pasniegti 1 reizi no 10, periodiski nā cā s meklē t dakš iņ as / salvetes, kamē r viesmī ļ i stā v un neko nedara - viņ i galvenokā rt reaģ ē tikai uz turku lū gumiem; reiz mū su istaba pē c uzkopš anas tika atstā ta vaļ ā , un vakarā , atbraucot no ekskursijas, par to bijā m ā rkā rtī gi pā rsteigti; lū dza mums palī dzē t ar koferiem izlikš anas laikā - neviens nenā ca klā t; Es pazaudē ju diezgan dā rgu zagtu - tā pē c reģ istratū rā neviens man nevarē ja paskaidrot, kam es varu uzzinā t, ja viņ i to pē kš ņ i atrada. Vienī gā , kas vismaz kaut kā centā s palī dzē t problē mu risinā š anā , ir meitene vā rdā Indra, viņ a tur atbild par saziņ u ar viesiem.
5) Ē diens ir vienī gais, par ko nevar sū dzē ties, ir daudzveidī ba un laba kvalitā te. Kafija ir pretī ga (Nescafe 3in1) - tikai pā ris dienas vē lā k uz vietas izdevā s atrast 1 bā ru, kur tika pagatavota turku kafija.
Kā ar vī ģ u pā rvaldī bu ISO 9001? Š ķ iet, ka viņ i ir uzzī mē juš i savas zvaigznes.
Rezultā tā samaksā jā m par 5 zvaigž ņ u viesnī cu ar cerī bu uz relaksē još ā m brī vdienā m, bet rezultā tā nokļ uvā m sliktā viesnī cā un radā s daudz problē mu. Bodrumā vairs nav kā ju! Un es to nevienam neiesaku.
Relax Rооm Sea View № 224. Это улучшенный номер в 5* отеле (не стандарт).
аватар Vika284
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viena no manā m iecienī tā kajā m bā zes viesnī cā m Gumbetā Bodrum 5 * viesnī cas ar smilš ainu pludmali ar labu pakā penisku ieeju jū rā , tuvumu pilsē tas centram, ē rta daž ā dā m patstā vī gā m ekskursijā m, aktī vai sportoš anai un atpū tai Bodrumas Gumbet klubos. … Tomēr ▾ Viena no manā m iecienī tā kajā m bā zes viesnī cā m Gumbetā Bodrum 5 * viesnī cas ar smilš ainu pludmali ar labu pakā penisku ieeju jū rā , tuvumu pilsē tas centram, ē rta daž ā dā m patstā vī gā m ekskursijā m, aktī vai sportoš anai un atpū tai Bodrumas Gumbet klubos. Š is apraksts attiecas uz 5* WOW Bodrum Resort and Goddess of Bodrum Isis Hotel

Gumbet ir visvairā k klubu un nomodā vieta Bodrumā , Royal Asarlik Beach atrodas Gumbet centrā . No aprī ļ a beigā m lī dz oktobra beigā m ir atvē rti klubi, kuru mū ziku jū s noteikti dzirdē sit un sajutī siet nomodā Gumbet jū su istabā s Royal Asarlik Hotel, un naktī lī dz 4:30 no rī ta un laikā dienas laikā blakus viesnī cai ir pludmales klubs Alora Beach, dienas laikā klubu mū zika, putu diskotē kas un daž ā di š ovi.
Maijā un oktobrī vē l nestrā dā s visi klubi, bū s mierī gā ks.
Rezervē jot transfē ru ar š o viesnī cu, citā m viesnī cā m vai kivi taksometru, tad visi dodas uz starptautisko terminā li, jums vajadzē tu bū t iespē jai sazvanī t viesnī cu vai š oferi. Ar taksometru vai privā tu transfē ru jū s nokļ ū siet viesnī cā.30-35 no rī ta, dienā un naktī nelieli sastrē gumi, kad braucat cauri pilsē tas centram 40-50 min.
Iepriekš minē tie transfē ri ir tieš i tā di paš i kā WOW Bodrum Resort and Goddess of Bodrum Isis Hotel un citā m Gumbet un Bitez viesnī cā m.

Atš ķ irī bā no citā m 5* viesnī cā m Bodrumā (WOW Bodrum Resort and Goddess of Bodrum Isis Hotel) Gumbetas rajonā , viesnī cas ē ka neatrodas uz kalna, izejot no viesnī cas centrā lā s izejas un pagriež oties pa labi, redzē siet Gumbetu. krastmala, uz krastmalu var nokļ ū t arī no kā das no viesnī cas pludmalē m.

Viesnī cā ir numuri galvenajā ē kā un atpū tas bungalo. Visu laiku iekā rtojies atpū tas istabā.
Istabas ir vecas - “istabas ir noguruš as”, istabā ir divguļ amā gulta, neliels niš as dī vā ns, mini buduā ra galdiņ š kosmē tikai ar spoguli, atseviš ķ s galds ar tē jkannu, krū zes un tē jas maisiņ i, kafija, cukurs, krē jums un 1.5 pudele ū dens. Seifs istabā bez maksas. Vannas istabā ir izlietne, duš as kabī ne un tualetes pods, visi vannas un kosmē tikas piederumi tiek papildinā ti katru dienu. Ledusskapī ir 2 pudeles daž ā das kolas 0.5+ katra 2 pudeles minerā lū dens 0.33+ 2 pudeles 0.33 katra Schweppes mandarī na glā zē . Balkons ir plaš s un ar skaistu skatu uz Gumbet lī ci. Ir numuri ar terasi un nelielu dā rzu ar skatu uz lī ci.
Netā lu no atpū tas istabā m atrodas strū klaka ar mini straumi, kas stiepjas un ved uz viesnī cas privā to slē gto pludmali.

Viesnī cā ir 2 peldbaseini un 2 pludmales. Pirmais baseins + pludmale atrodas slē gtā viesnī cas privā tā s zonas zonā . Jums jā š ķ ē rso neliels ceļ š uz otro baseinu no otrā s izejas no viesnī cas, jū s varat no centrā lā s izejas.
Baseins numur 2 atrodas virs pludmales un blakus amfiteā trim animā cijai, ja nokā psiet pa amfiteā tra kā pnē m un izejiet cauri kā dai no viesnī cas kafejnī cā m, uzreiz dosieties uz otro pludmali, kas atrodas netā lu no Gumbet krastmalas, pludmali. "party joy have fun beach", vasarā š ajā pludmalē vienmē r ir jautri un visas dienas garumā var klausī ties mū ziku no pludmales kluba Alora beach un tuvē jā m viesnī cā m un restorā niem.

Galvenais restorā ns ir pasakains, kas atrodas uz viesnī cas jumta, no kura paveras panorā mas skats uz visu Gumbet lī ci. Reiz brokastī s pasē dē ju 2 stundas, skatī jos un baudī ju Gumbet lī ci. Lai redzē tu š o panorā mu, ir vē rts š eit ierasties. Ē diens labs, svaigs, vienmē r liela izvē le no vistas un jē ra gaļ as ē dieniem, daudz augļ u un dā rzeņ u, katru dienu jū ras veltes zivis. Par skaistā ko skatu no restorā na aizmirsu par ē dienu.

Wifi darbojā s visur istabā , restorā nā , 2 pludmalē s, pie 2 baseiniem
Apkā rt viesnī cai: izejot no viesnī cas, pagriezieties pa kreisi un ejiet 20-30 metrus pa labi, bū s ceļ š , kas ved uz klubiem, veikaliem un citā m vietā m Gumbetā - brauciet 7-10 minū tes, uz ielas ir 2 bankomā ti. stū ris un blakus taksometru pietura. Ceļ ojuma pusceļ ā
Liels Gumbet tetovē š anas salons, kurā var ne tikai droš i uztaisī t tetovē jumu, bet arī veikt matu veidoš anu, manikī ru un citas kosmē tiskā s procedū ras. Viesnī cā par garu matu ieveidoš anu bū s jā maksā.15-20 eiro, š eit salonā pie vienkā rš a meistara 25 liras un profesionā la meistara 40 liras. Atvē rts gandrī z 2:00.

Izbraucot š o ceļ u, jū s iznā ksiet bā ru un klubu ielā , lai gan gaismas deg jau 22-22, labā kais apmeklē juma laiks ir pē c 12:30 naktī . Pieejams klubs Bar X Club vai X Bar, dā rgais Pasha Club, kurā biež i vien ī paš i no maija vidus lī dz septembra beigā m aicina slavenus dī dž ejus, dziedā tā jus, pā rsvarā slavenus turku, bet ir arī zvaigznes, Pasha klubā bija Pitbull š ovi, Inna, DJ Sash.
Transports (viesnī cā m) Dolmushi ar gaiš i zaļ u - gaiš i zaļ u svī tru dodas pa Gumbet rajonu, vasarā no 4:30 lī dz 2:00. Maksa uz Bodrumas centru ir 3 liras. Š ogad 2017. gadā Bodrumā parā dī jā s sabiedriskais transports, brauciens lī dz pilsē tas centram maksā s 2.5 liras.

Aktī vā s un sportiskā s brī vdienas aprī lī Bodrumā tiek rī kotas skrieš anas sacensī bas amatieriem, parasti vietē jie iedzī votā ji un tū risti no daž ā dā m viesnī cā m skrien vai dodas pastaigā no Gumbet netā lu no starta pie Rosso Verde viesnī cā m un kalna sā kuma pie ieejas. uz Goddess Isis viesnī cu lī dz Bitez lī č a krastmalai. No viesnī cas var staigā t lī dz tuvā kajiem apskates objektiem Bodrumas dzirnavā m, tā s vienmē r redzē siet no centrā lā restorā na vai viesnī cas pludmales, aptuveni ejot kā jā m krastmala + kalnā apmē ram 3 km, nepiecieš ami ē rti apavi! vai Mindos Gate ir izeja no Gumbet, netā lu no McDonald's un Oasis iepirkš anā s centra.
Š ajā bezvē ja lī cī un ne pā rā k dziļ i krasta tuvumā lielu popularitā ti ir guvis SUP dē lis. Viņ i jums dos 15 minū tes, lai brauktu bez maksas.

Neskatoties uz to, ka viesnī cai ir ļ oti laba smilš u pludmale un pakā peniska ieieš ana jū rā maziem bē rniem, bē rnu animā cija un bē rnu klubs, atseviš ķ a bē rnu ē dienkarte, neiesaku vasarā atpū sties š ajā viesnī cā ar bē rniem un arī tiem, kas vē las klusu vasaras klusu atpū tu.
Пляж ранним октябрьским утром Пляж ранним октябрьским утром Пляж Пляж Вид из основного ресторана на бухту Гюмбет и на второй бассейн отеля Вид из основного ресторана на бухту Гюмбет и на второй бассейн отеля и часть пляжа отеля Пляж Вид из основного ресторана на бухту Гюмбет
аватар star82
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Gaumes lieta + bagā ta viesnī ca, gleznaini skati, romantiska vieta, labs restorā ns, labs ē diens, draudzī gs personā ls, pieklā jī ga publika atpū tnieku vidū - mulsinoš ā viesnī cas teritorija, ir grū ti orientē ties viesnī cas ē kā (piemē ram, lai nokļ ū tu savā numurā , man bija jā brauc ar liftu uz 4. … Tomēr ▾ Gaumes lieta
+ bagā ta viesnī ca, gleznaini skati, romantiska vieta, labs restorā ns, labs ē diens, draudzī gs personā ls, pieklā jī ga publika atpū tnieku vidū
- mulsinoš ā viesnī cas teritorija, ir grū ti orientē ties viesnī cas ē kā (piemē ram, lai nokļ ū tu savā numurā , man bija jā brauc ar liftu uz 4. stā vu no reģ istratū ras, jā iziet un jā nogriež as garā koridorā uz pa kreisi no lifta, tad pagriezieties pa labi garajā koridorā un ejiet nesasniedzot galu, periodiski griež oties uz priekš u un atpakaļ , nekļ ū doties ar durvī m labajā pusē , izejiet uz bloku "B" un nokļ ū stiet tur (! ) 2. stā vs, tad iekā p liftā un dodies uz 4. stā vu, tad pagriezies pa labi, tad atkal uz koridoru pa labi, izej cauri 4 istabā m un tagad..... fuh. . . esmu mā jā s ((( (Visu š o kombinā ciju paspē ju atcerē ties tikai lī dz 3. uzturē š anā s dienai. Pirms tam nemitī gi nā cā s lū gt istabenes, lai mani atlaiž...); personā ls nerunā krieviski, nolietotos traukus labprā t neizņ em no istabiņ a (tā pē c neiesaku pasū tī t ē dienu istabā ), visa informā cija viesnī cā angļ u valodā , animā cija angļ u valodā un diezgan gausa (ā rzemnieki, atš ķ irī bā no krievu tū ristiem, atvaļ inā jumā nav ī paš i aktī vi (animatori vienkā rš i nav priekš nevienam nav jā mē ģ ina)), ieieš ana jū rā ir ilga un ne pā rā k patī kama (asi oļ i, nā cā s peldē t un peldē t gandrī z seklā ū denī . Es nezinu, cik ilgs laiks bija vajadzī gs, lai tiktu lī dz rī klei vai vismaz lī dz krū tī m ((((
+/- nav krievu atpū tnieku, nav sē rfoš anas jū rā (lī cī )
аватар 16259
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s vakar lidojā m no š ī s viesnī cas. Lidojums, tikš anā s lidostā – viss kā rtī bā . Tikš anā s ballī te Tez Tour. Reģ istrē jieties bez sū dzī bā m, bet vispirms apskatiet istabu un pē c tam reģ istrē jieties. … Tomēr ▾ Mē s vakar lidojā m no š ī s viesnī cas. Lidojums, tikš anā s lidostā – viss kā rtī bā . Tikš anā s ballī te Tez Tour. Reģ istrē jieties bez sū dzī bā m, bet vispirms apskatiet istabu un pē c tam reģ istrē jieties. Maniem draugiem iedeva istabu ar saplī suš u gultu, viņ i to izdarī ja daž u minū š u laikā , bet pē c nedē ļ as š ī kā ja atkal droš i nokrita, pē c kā viņ i nomainī ja krē slu-gultu pret saliekamo gultu. Ē dieni galvenajā restorā nā Panorama ir lieliski. Ir arī veģ etā rais galds. Kū kas, kū kas, pasaka. Apmeklē ti gandrī z visi restorā ni a la carte (izņ emot ķ ī nieš u) Visvairā k patika itā ļ u valoda. Animā cija viduvē ja.
аватар Tanyshka-igsha
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms gandrī z gada atpū tā mies Bodrumā , viesnī ca brī niš ķ ī ga, pieklā jī gs personā ls. Bet bija daž i trū kumi...tā ir valodas barjera - viss personā ls runā angliski, t. i. cilvē kiem, kuri nezina angļ u valodu, bū s grū ti orientē ties, it ī paš i sā kumā , visas izklaides programmas ir arī angļ u valodā ; vannasistabā salika 2 mazus ziepju gabaliņ us un š ampū ni bija tā dā s pudelī tē s kā publiskajā s tualetē s, arī dvieļ i atstā j ko vē lē ties - kas vannasistabā s ir nedaudz noplucis, un kuri pludmalē ir notraipī ti un ļ oti noplucis. … Tomēr ▾ Pirms gandrī z gada atpū tā mies Bodrumā , viesnī ca brī niš ķ ī ga, pieklā jī gs personā ls. Bet bija daž i trū kumi...tā ir valodas barjera - viss personā ls runā angliski, t. i. cilvē kiem, kuri nezina angļ u valodu, bū s grū ti orientē ties, it ī paš i sā kumā , visas izklaides programmas ir arī angļ u valodā ; vannasistabā salika 2 mazus ziepju gabaliņ us un š ampū ni bija tā dā s pudelī tē s kā publiskajā s tualetē s, arī dvieļ i atstā j ko vē lē ties - kas vannasistabā s ir nedaudz noplucis, un kuri pludmalē ir notraipī ti un ļ oti noplucis. Tač u š ie mazie trū kumi ir nieks, salī dzinot ar iespaidiem un pozitī vajā m emocijā m, ko guvā m atpū š oties š ajā viesnī cā . Ieteikums atpū tniekiem, kuri gatavojas apmeklē t apskates vietas - neņ emiet kuponus no tū risma operatoriem - tas ir 2 reizes dā rgā ks, un programma ir tā da pati kā ielu operatoriem. TIKAI esiet uzmanī gi, sarunā jieties ar krieviski runā još iem gidiem, pretē jā gadī jumā riskē jat doties ceļ ojumā ar gidiem, kuri nesaprot ne vā rda krieviski. Esi uzmanī gs. Un lai jaukas brī vdienas! ! !
аватар lalafafa
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca, protams, ir eleganta un izcila. satriecoš i lauki, sauļ oš anā s krē sli un š ū puļ tī kli, ziedi un palmas – iespē jams, labā kais, ko esmu redzē jis. labi bā ri, diskotē ka, izklaide. tie barojas lieliski. bē rniem ir kur peldē ties un rotaļ ā ties, un arī pieauguš ajiem nav ī paš i garlaicī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca, protams, ir eleganta un izcila. satriecoš i lauki, sauļ oš anā s krē sli un š ū puļ tī kli, ziedi un palmas – iespē jams, labā kais, ko esmu redzē jis. labi bā ri, diskotē ka, izklaide. tie barojas lieliski. bē rniem ir kur peldē ties un rotaļ ā ties, un arī pieauguš ajiem nav ī paš i garlaicī gi.
bet š ī viesnī ca man atgā dinā ja lielu ē dinā š anu. pā rpildī ts restorā ns, tū kstoš cilvē kiem, kuri nemitī gi staigā , kliedz, ž vadzina traukus. izskatā s pē c sabiedriskā s ē dinā š anas Hreš č atikā - "Veselī gā Bula". viens un tas pats troksnis un troksnis. nav vietas, nu, ja neskaita tavu istabu, kur tu jutī sies mierī gi - vienmē r bū s kā ds, kas vā ļ ā sies, gulē s, iesmē rē s savu lielo augumu ar saules aizsargkrē mu pā rbagā tī bu. Protams, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem - gan dā rzā , gan pie baseiniem, gan pludmalē . bet komforta pietrū ka. Es tajā pavadī ju 4 dienas, un mē s pā rcē lā mies uz citu. Karya Princess. bet tas ir pavisam cits stā sts)
бассейн хорошо, но..
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lena40
Kur ir labākā nakšņošanas vieta? ēka vai bungalo? Kāda ir atšķirība starp tām un kura ir labāka? Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums pleasure
naktsmītnes
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Lena40
Pastāsti man, vai šajā viesnīcā ir uzkodu bārs un pludmales bārs?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums otdyh09
Kādas ekskursijas jūs ieteiktu un cik tas maksā? Ko un kur var nopirkt?
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Курортный отель расположен на тихом пляже, в нескольких минутах ходьбы от основных услуг, развлечений и ночной жизни Бодрума. Построен в 2006 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Рекомендуем для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 35 км от аэропорта и в 3 км от центра г. Бодрум, в поселке Гюмбет, на берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 100 м. Вход в море: песчано-галечный.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi в лобби и барах (бесплатно), диетическое и вегетарианское питание меню (бесплатно), 5 ресторанов — 1 основной, 4 a la carte (китайский, итальянский, турецкий, рыбный, по предварительной записи, посещение 1 раз в неделю — бесплатно), 7 баров, 3 конференц-зала, магазины, 4 бассейна — 3 открытых бассейна без подогрева, 1 крытый бассейн без подогрева, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 бассейна, детский буфет, детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквааэробика (бесплатно), дартс (бесплатно), водные виды спорта (платно), мини-гольф (бесплатно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • golfs  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 351 номер. Отель состоит из одного 6-этажного основного здания Main Building и девяти 2-этажных блоков Relax.

Istabās

балкон, кондиционер, ванна, минибар, телефон, сейф в номере: платно, фен, TV: спутниковое.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Adnan Menderes Cad. Ethem Kaptan Sokak No:4, 48400 Gumbet, Bodrum, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 319 3434
Fax: 90 252 319 5576
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.