Royal Asarlik – Gumbetas sirds

Rakstīts: 24 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 6 — 13 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Viena no manā m iecienī tā kajā m bā zes viesnī cā m Gumbetā Bodrum 5 * viesnī cas ar smilš ainu pludmali ar labu pakā penisku ieeju jū rā , tuvumu pilsē tas centram, ē rta daž ā dā m patstā vī gā m ekskursijā m, aktī vai sportoš anai un atpū tai Bodrumas Gumbet klubos. Š is apraksts attiecas uz 5* WOW Bodrum Resort and Goddess of Bodrum Isis Hotel

Gumbet ir visvairā k klubu un nomodā vieta Bodrumā , Royal Asarlik Beach atrodas Gumbet centrā . No aprī ļ a beigā m lī dz oktobra beigā m ir atvē rti klubi, kuru mū ziku jū s noteikti dzirdē sit un sajutī siet nomodā Gumbet jū su istabā s Royal Asarlik Hotel, un naktī lī dz 4:30 no rī ta un laikā dienas laikā blakus viesnī cai ir pludmales klubs Alora Beach, dienas laikā klubu mū zika, putu diskotē kas un daž ā di š ovi.

Maijā un oktobrī vē l nestrā dā s visi klubi, bū s mierī gā ks.
Rezervē jot transfē ru ar š o viesnī cu, citā m viesnī cā m vai kivi taksometru, tad visi dodas uz starptautisko terminā li, jums vajadzē tu bū t iespē jai sazvanī t viesnī cu vai š oferi. Ar taksometru vai privā tu transfē ru jū s nokļ ū siet viesnī cā.30-35 no rī ta, dienā un naktī nelieli sastrē gumi, kad braucat cauri pilsē tas centram 40-50 min.
Iepriekš minē tie transfē ri ir tieš i tā di paš i kā WOW Bodrum Resort and Goddess of Bodrum Isis Hotel un citā m Gumbet un Bitez viesnī cā m.

Atš ķ irī bā no citā m 5* viesnī cā m Bodrumā (WOW Bodrum Resort and Goddess of Bodrum Isis Hotel) Gumbetas rajonā , viesnī cas ē ka neatrodas uz kalna, izejot no viesnī cas centrā lā s izejas un pagriež oties pa labi, redzē siet Gumbetu. krastmala, uz krastmalu var nokļ ū t arī no kā das no viesnī cas pludmalē m.

Viesnī cā ir numuri galvenajā ē kā un atpū tas bungalo. Visu laiku iekā rtojies atpū tas istabā.

Istabas ir vecas - “istabas ir noguruš as”, istabā ir divguļ amā gulta, neliels niš as dī vā ns, mini buduā ra galdiņ š kosmē tikai ar spoguli, atseviš ķ s galds ar tē jkannu, krū zes un tē jas maisiņ i, kafija, cukurs, krē jums un 1.5 pudele ū dens. Seifs istabā bez maksas. Vannas istabā ir izlietne, duš as kabī ne un tualetes pods, visi vannas un kosmē tikas piederumi tiek papildinā ti katru dienu. Ledusskapī ir 2 pudeles daž ā das kolas 0.5+ katra 2 pudeles minerā lū dens 0.33+ 2 pudeles 0.33 katra Schweppes mandarī na glā zē . Balkons ir plaš s un ar skaistu skatu uz Gumbet lī ci. Ir numuri ar terasi un nelielu dā rzu ar skatu uz lī ci.
Netā lu no atpū tas istabā m atrodas strū klaka ar mini straumi, kas stiepjas un ved uz viesnī cas privā to slē gto pludmali.

Viesnī cā ir 2 peldbaseini un 2 pludmales. Pirmais baseins + pludmale atrodas slē gtā viesnī cas privā tā s zonas zonā . Jums jā š ķ ē rso neliels ceļ š uz otro baseinu no otrā s izejas no viesnī cas, jū s varat no centrā lā s izejas.
Baseins numur 2 atrodas virs pludmales un blakus amfiteā trim animā cijai, ja nokā psiet pa amfiteā tra kā pnē m un izejiet cauri kā dai no viesnī cas kafejnī cā m, uzreiz dosieties uz otro pludmali, kas atrodas netā lu no Gumbet krastmalas, pludmali. "party joy have fun beach", vasarā š ajā pludmalē vienmē r ir jautri un visas dienas garumā var klausī ties mū ziku no pludmales kluba Alora beach un tuvē jā m viesnī cā m un restorā niem.

Galvenais restorā ns ir pasakains, kas atrodas uz viesnī cas jumta, no kura paveras panorā mas skats uz visu Gumbet lī ci. Reiz brokastī s pasē dē ju 2 stundas, skatī jos un baudī ju Gumbet lī ci. Lai redzē tu š o panorā mu, ir vē rts š eit ierasties. Ē diens labs, svaigs, vienmē r liela izvē le no vistas un jē ra gaļ as ē dieniem, daudz augļ u un dā rzeņ u, katru dienu jū ras veltes zivis. Par skaistā ko skatu no restorā na aizmirsu par ē dienu.

Wifi darbojā s visur istabā , restorā nā , 2 pludmalē s, pie 2 baseiniem

Apkā rt viesnī cai: izejot no viesnī cas, pagriezieties pa kreisi un ejiet 20-30 metrus pa labi, bū s ceļ š , kas ved uz klubiem, veikaliem un citā m vietā m Gumbetā - brauciet 7-10 minū tes, uz ielas ir 2 bankomā ti. stū ris un blakus taksometru pietura. Ceļ ojuma pusceļ ā
Liels Gumbet tetovē š anas salons, kurā var ne tikai droš i uztaisī t tetovē jumu, bet arī veikt matu veidoš anu, manikī ru un citas kosmē tiskā s procedū ras. Viesnī cā par garu matu ieveidoš anu bū s jā maksā.15-20 eiro, š eit salonā pie vienkā rš a meistara 25 liras un profesionā la meistara 40 liras. Atvē rts gandrī z 2:00.

Izbraucot š o ceļ u, jū s iznā ksiet bā ru un klubu ielā , lai gan gaismas deg jau 22-22, labā kais apmeklē juma laiks ir pē c 12:30 naktī . Pieejams klubs Bar X Club vai X Bar, dā rgais Pasha Club, kurā biež i vien ī paš i no maija vidus lī dz septembra beigā m aicina slavenus dī dž ejus, dziedā tā jus, pā rsvarā slavenus turku, bet ir arī zvaigznes, Pasha klubā bija Pitbull š ovi, Inna, DJ Sash.
Transports (viesnī cā m) Dolmushi ar gaiš i zaļ u - gaiš i zaļ u svī tru dodas pa Gumbet rajonu, vasarā no 4:30 lī dz 2:00. Maksa uz Bodrumas centru ir 3 liras. Š ogad 2017. gadā Bodrumā parā dī jā s sabiedriskais transports, brauciens lī dz pilsē tas centram maksā s 2.5 liras.


Aktī vā s un sportiskā s brī vdienas aprī lī Bodrumā tiek rī kotas skrieš anas sacensī bas amatieriem, parasti vietē jie iedzī votā ji un tū risti no daž ā dā m viesnī cā m skrien vai dodas pastaigā no Gumbet netā lu no starta pie Rosso Verde viesnī cā m un kalna sā kuma pie ieejas. uz Goddess Isis viesnī cu lī dz Bitez lī č a krastmalai. No viesnī cas var staigā t lī dz tuvā kajiem apskates objektiem Bodrumas dzirnavā m, tā s vienmē r redzē siet no centrā lā restorā na vai viesnī cas pludmales, aptuveni ejot kā jā m krastmala + kalnā apmē ram 3 km, nepiecieš ami ē rti apavi! vai Mindos Gate ir izeja no Gumbet, netā lu no McDonald's un Oasis iepirkš anā s centra.
Š ajā bezvē ja lī cī un ne pā rā k dziļ i krasta tuvumā lielu popularitā ti ir guvis SUP dē lis. Viņ i jums dos 15 minū tes, lai brauktu bez maksas.

Neskatoties uz to, ka viesnī cai ir ļ oti laba smilš u pludmale un pakā peniska ieieš ana jū rā maziem bē rniem, bē rnu animā cija un bē rnu klubs, atseviš ķ a bē rnu ē dienkarte, neiesaku vasarā atpū sties š ajā viesnī cā ar bē rniem un arī tiem, kas vē las klusu vasaras klusu atpū tu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu