Xanadu Island 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 9.310
№1 viesnīcas reitingā Bodruma
9.7 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.4 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas privātā pussalā, starp smaržīgiem dārziem un gleznainiem ziedu pagalmiem, un to apskalo zilie Egejas jūras ūdeņi. Uzcelta 2010. gadā. Tas sastāv no vienas galvenās 5 stāvu ēkas, astoņiem 3-4 stāvu blokiem (klasteri), vienas 3 stāvu spa ēkas un deviņām 2 stāvu villām. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Kirasun
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmais iespaids bija ļ oti neviennozī mī gs. Ierodoties mū s ļ oti pā rsteidza mazā , tukš ā un kaut kā neglī tā uzņ emš anas zona. Mē s ļ oti ilgi gaidī jā m norē ķ inu. Mē s samaksā jā m par sunset suite kategoriju (kas nozī mē ja skaistu skatu). … Tomēr ▾ Pirmais iespaids bija ļ oti neviennozī mī gs. Ierodoties mū s ļ oti pā rsteidza mazā , tukš ā un kaut kā neglī tā uzņ emš anas zona. Mē s ļ oti ilgi gaidī jā m norē ķ inu. Mē s samaksā jā m par sunset suite kategoriju (kas nozī mē ja skaistu skatu). Bet viņ i mū s apmetinā ja 1. stā vā ar skatu uz krū miem. Atbraucā m uz pā ris dienā m, un nebija ne laika, ne vē lē š anā s pā rvietoties un kā rtot lietas. Mums ļ oti patika pati istaba. Plaš s, skaists, ar ē rtu gultu un elegantu milzī gu vannas istabu.
Viesnī cā ir vairā kas pludmales, katra savā veidā skaista. Lielisks ē diens, Bezgalī bas baseins (silts), ē rti sauļ oš anā s krē sli ar nojumē m. Animā cijas kā tā das vispā r nav, kas Turciju kaut kā pā rsteidza. Bet mums to nevajadzē ja, un mē s nebijā m sarū gtinā ti. Kopumā iesaku romantiskai atpū tai pā riem, veciem cilvē kiem, kuri vē las atpū sties un relaksē ties. Viesnī ca nav ballī tē m draudzī ga un nav ī paš i piemē rota bē rniem. Bet romantikai un klusumam tas arī viss!
аватар Anatoliy.mcs
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Viesnī ca ir lieliska. Man un manai sievai bija standarta numurs galvenajā ē kā otrajā stā vā ar skatu uz jū ru un baseinu, numuri ir tī ri, lieli un labā stā voklī . Tī rī š ana notiek katru dienu, bet, ja ir vē lme, var uzlikt signā ldē li, piemē ram, netraucē t, t. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Man un manai sievai bija standarta numurs galvenajā ē kā otrajā stā vā ar skatu uz jū ru un baseinu, numuri ir tī ri, lieli un labā stā voklī . Tī rī š ana notiek katru dienu, bet, ja ir vē lme, var uzlikt signā ldē li, piemē ram, netraucē t, t. i. , ieeja, protams, aizliegta, un tī rī š anu neveic, tas ir ļ oti ē rti. Ē diens normā ls, daudzveidī gs visā m gaumē m, vienmē r ir svaigs. Biju patī kami pā rsteigta par apkalpoš anu sā kot no RECEPSHINA, kur vienmē r tiekat sagaidī ts ar patī kamu smaidu. Jū lija nodarbojas ar krievvalodī gajiem tū ristiem - viņ a ir ā rkā rtī gi korekta, pieklā jī ga un kompetenta visos jautā jumos. Viņ a vienmē r jums palī dzē s jebkurā situā cijā , par kuru viņ ai ir LIELS paldies. Bā rmeņ u, animatoru un viesmī ļ u komanda no Ukrainas ir ā rkā rtī gi uzmanī ga, sabiedriska, draudzī ga un efektī va. Liels paldies Marinai, Lī nai, Ritai, Vladam, Ludai un Alī nai. Bija patī kami sazinā ties ar viesnī cas vietē jo personā lu – vienkā rš i lieliski. Jū ra ir tī ra, silta, kas ir ļ oti liels pluss. Pie trū kumiem var atzī mē t ne vienmē r labu WIFI, un biju ļ oti pā rsteigts, ka tik skaistā viesnī cā nez kā pē c apmaksā ts pirts un hammam apmeklē jums. . Paldies visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos. Veiksmi un veselī bu visiem. Es iesaku tū ristiem apmeklē t š o viesnī cu - jū s to nenož ē losit.
аватар trofimova9
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē diens, apkalpoš ana izcila. Viesnī ca ir tā da, ka gribas palikt uz visiem laikiem. Ja gribi labi atpū sties, tad tur ir jā brauc. … Tomēr ▾ Ē diens, apkalpoš ana izcila. Viesnī ca ir tā da, ka gribas palikt uz visiem laikiem. Ja gribi labi atpū sties, tad tur ir jā brauc.
аватар sergsvit
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iepriekš ē jā s atsauksmes ir pareizas. Atpū ta š eit ir super, bet ne vairā k kā vienu nedē ļ u, jo kļ ū st garlaicī gi. Mani personī gi uzaicinā ja uz izstā di, kas tika organizē ta viesnī cā , un manas dienas paskrē ja zibenī gi. … Tomēr ▾ Iepriekš ē jā s atsauksmes ir pareizas. Atpū ta š eit ir super, bet ne vairā k kā vienu nedē ļ u, jo kļ ū st garlaicī gi. Mani personī gi uzaicinā ja uz izstā di, kas tika organizē ta viesnī cā , un manas dienas paskrē ja zibenī gi. Diemž ē l man nebija pietiekami daudz WiFi istabā un pludmalē , jo man ir iPad un mobilais tā lrunis, un man ir nepiecieš ams internets darbam. Bet vispā r par 1 eiro dienā nopirku WiFi, kas darbojā s gan reģ istratū rā , gan restorā nā , gan terasē . Bet es domā ju, ka viņ iem š is trū kums ir jā novē rš , jo es gribu lasī t ziņ as pludmalē vai vienkā rš i sē rfot internetā . Un tā nu vairs nav sū dzī bu - ē diens izcils, ļ oti garš ī ga turku tē ja, viesmī ļ i atnes vī nu. Mī nusi: vā ja animā cija, nemaz nemanī ju, un vakarā nav daudz ko darī t, bet viss pā rē jais ir pamatī gs pluss - tie ir akmeņ i, pludmale, sauļ oš anā s krē sli un ledusskapis ar dzē rieniem pludmalē , brī niš ķ ī gi skati un saulriets. . . Starp citu, iesaku paņ emt kanoe laivu par 10 eiro stundā un aizpeldē t uz salu, diemž ē l viņ am nebija laika. Es novē lu jums patī kamu uzturē š anos!
аватар osvana
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ ojums trim pieauguš ajiem uz 10 dienā m augustā SUNSET SUIT mums izmaksā ja aptuveni 9000 USD. Bet nekad nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Tik skaistu un dzidru jū ru nekur Turcijā neesam redzē juš i. Un kā dus saulrietus redzē jā m savā istabā ! Vispā r daba, jū ra, viesnī cas dizains un numuriņ i - Viss ir super! Bet ir arī mī nusi, no mana viedokļ a. … Tomēr ▾ Ceļ ojums trim pieauguš ajiem uz 10 dienā m augustā SUNSET SUIT mums izmaksā ja aptuveni 9000 USD. Bet nekad nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Tik skaistu un dzidru jū ru nekur Turcijā neesam redzē juš i. Un kā dus saulrietus redzē jā m savā istabā ! Vispā r daba, jū ra, viesnī cas dizains un numuriņ i - Viss ir super!
Bet ir arī mī nusi, no mana viedokļ a. Ē diens viesnī cā saucas HIGH CLAS ALL INCLUSIVE. Viss ē diens tieš ā m ir ļ oti labs. Bet š eit ir iekļ auti tikai turku vī ni, kurus, atvainojiet, jū s nevarat dzert. Ļ oti skā bs. Dzeru tikai sausos vī nus, itā ļ u, spā ņ u, č ili, bet par visiem vī niem, izņ emot turku, viesnī cā jā maksā . Lē tā kā pudele 18 eiro. Vī rs dzer konjaku un viskiju. Viņ am tas bija plaš ums! Jebkurš dā rgā kais dzē riens ir bezmaksas.
Tī rī š ana istabā - ne pā rā k labi. Nomainī ja veļ u un sū cē ja. Mitrā s tī rī š anas nebija, tā pē c mums visu laiku bija melni papē ž i. Balkons vispā r netiek tī rī ts, kamē r neparā da putekļ us un margas ar kaiju "pē dā m".
Pludmalē kokteiļ us un augļ us nes plastmasas trauciņ os. Un tā kā uz salas ir pastā vī gs vē jiņ š , tad visa plastmasa tiek ienesta jū rā . Nirā m maskā un apakš ā redzē jā m š o trauku "nogulsnes".
Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар reno1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca, kurā gribas palikt mū ž ī gi : -) Lieliska pludmale ar mazā kajiem oļ iem, ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem ar regulē jamu tentu, satriecoš i skaists baseins, kas vizuā li ieiet jū rā...Un vē l divi koka pantoni ar sauļ oš anā s krē sliem un ledusskapjiem ar dzē rieniem, kas paslē pti mazos lī cī š os starp akmeņ iem. … Tomēr ▾ Viesnī ca, kurā gribas palikt mū ž ī gi : -) Lieliska pludmale ar mazā kajiem oļ iem, ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem ar regulē jamu tentu, satriecoš i skaists baseins, kas vizuā li ieiet jū rā...Un vē l divi koka pantoni ar sauļ oš anā s krē sliem un ledusskapjiem ar dzē rieniem, kas paslē pti mazos lī cī š os starp akmeņ iem. Es nekad neesmu redzē jis skaistā ku jū ru visā Egejas jū ras piekrastē . Mani aizkustinā ja baž as par "pludmaņ iem" - jū rā , visas pludmales garumā , kaut kur pusotra lī dz divu metru attā lumā no krasta gar dibenu ir plakanu smilš u maisu josla: robež josla, kas ir pirms akmeņ ains dibens. Tā s paš as somas guļ apakš ā pie pantonu nolaiš anā s vietā m. Tā tad, jū s nevarat uzmanī ties no zilumiem uz akmeņ iem. No pirmā acu uzmetiena klusa viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Neskatoties uz to, dzī ve š eit neapstā jas pat naktī : boulings, biljards, deju grī da un diennakts bā ri. Bet viss ir sakā rtots tik apbrī nojami pareizi – gribē tā jiem nekas neliedz izgulē ties un doties pensijā . Pa visu pussalas perimetru ir izveidota tenisa promenā de ar soliņ iem, kur var vienkā rš i sē dē t un baudī t skaistā kos skatus uz jū ru un salā m. Istabas ir lielas, un tajos ir neliels skapis ar seifu, vieta bagā ž ai un mē teļ u pakaramais. Ē rtas gultas, plazma, mini bā rs, ē rts dī vā ns un neliels balkons. Vannas istaba ar duš u un jauku vannu ir komplimenta vē rta. Brī niš ķ ī gas ž elejas, putas un balzami ar maigu ceriņ u smarž u atstā ja patī kamas atmiņ as. Apkalpoš ana labā lī menī (istabenes neklauvē pie istabā m - nav skaidrs, kā viņ as izdomā jū su prombū tni istabā ). Tas ir apmē ram stundas brauciena attā lumā no lidostas. Vienī gais negatī vais ir bezmaksas interneta trū kums vestibilā un istabā s. Bet mī nuss ir izteikti vā jš , jo internets maksā tikai 1-2 eiro dienā . Un kvalitatī vi pā rspē j visus bezmaksas interneta pakalpojumus Egejas jū ras reģ ionā . Tici man – tas ir pā rbaudī ts!
No viesnī cas lī dz Bodrumai var nokļ ū t 30 minū š u laikā .
Godī gi sakot, es neredzē ju animā ciju. Bet es redzē ju animatorus : -) Jauki jaunieš i no bijuš ā s Padomju Savienī bas valstī m. Viņ i solī ja ko grandiozu un aizraujoš u jau no sezonas sā kuma, no jū nija. Esmu pā rliecinā ts, ka tā arī bū s, jo viesnī cas vadī ba ir diezgan atbildī ga. Starp citu, pā ris reizes redzē ju viesnī cas ģ enerā lmenedž eri vakariņ ojam ar viesiem un apskatot teritoriju. Ļ oti jauki un iespaidī gi : -)
Labi atpū ties - lū dzu, iemet man vē l vienu monē tu!
аватар 196610
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kumā mū s samulsinā ja vairā k nekā pieticī gā vide vestibilā , bet visu kompensē ja milzī ga telpa ar skatu uz brī niš ķ ī go Egejas jū ru. Ē diens pā rā k labs. Animā cija vā ja, bet nepatī k un mums pluss. … Tomēr ▾ Sā kumā mū s samulsinā ja vairā k nekā pieticī gā vide vestibilā , bet visu kompensē ja milzī ga telpa ar skatu uz brī niš ķ ī go Egejas jū ru. Ē diens pā rā k labs. Animā cija vā ja, bet nepatī k un mums pluss. Nevainojami galdauti un apkalpoš ana restorā nā priecē ja katru dienu. Klusuma cienī tā jiem un nelielam cilvē ku skaitam gar 2 koka platformas sala tieš i virs jū ras. Tiesa, jā ņ em agri, bet mums patī k peldē ties no rī tiem un mums tā nebija problē ma. Ī paš s paldies Anijai (reģ istratore)-visi lū gumi tika izpildī ti ļ oti ā tri un precī zi. Teritorijā pazaudē ju zelta auskaru - atrada un atdeva: brī numi! Bē rnu klubs ir vā jš , salī dzinot ar daž ā m viesnī cā m Kemerā un Belekā . Mazliet saspringts pā rā k pieticī gs bā ra dizains pie baseina. Kopumā mums ļ oti patika. Iesakā m cienī jamai un relaksē još ai atpū tai.
аватар jussiks1
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nu. . rī t pā rvā cos uz citu viesnī cu. . Tā arī bija plā nots - 10 dienas š eit, 10 dienas Rixose. Rezumē : ē diens ir uzlabojies, cilvē ku ir vairā k (redzē ju vairā kus slavenus cilvē kus, sā kumā slē pā s, tad sapratuš i, ka neviens ar č ī kstē š anu virsū nelē ks, nomierinā jā s un mierī gi sā ka atpū sties). … Tomēr ▾ Nu. . rī t pā rvā cos uz citu viesnī cu. . Tā arī bija plā nots - 10 dienas š eit, 10 dienas Rixose. Rezumē : ē diens ir uzlabojies, cilvē ku ir vairā k (redzē ju vairā kus slavenus cilvē kus, sā kumā slē pā s, tad sapratuš i, ka neviens ar č ī kstē š anu virsū nelē ks, nomierinā jā s un mierī gi sā ka atpū sties). Istabas ir labi iztī rī tas, apkalpoš ana pieklā jī ga un izpalī dzī ga. . . Bē rnu klubs nav iespaidī gs. . Mans dē ls teica, ka tas viņ u nomā c))) ziedi, vairā kas villas tiek remontē tas, bet tas ir laika jautā jums . Kopumā viss . . Uzdodiet jautā jumus, lī dz visi iespaidi ir pazuduš i no jū su galvas))) Paldies par š o viesnī cu! Un mē s ejam uz priekš u! ! !
продолжение.. продолжение.. продолжение.. продолжение..
аватар jussiks1
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
(Tū lī t veicu rezervā ciju - ceļ ojuma laiks nav pareizi uzrakstī ts, jo veidlapu var aizpildī t pē c. . un mē s tikko ieradā mies))) - bet š ī s pretenzijas nav man, bet gan vietnes politika))) Bū sim no 16.06 lī dz 26.06 ) Tikai vakar apmetā mies š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ (Tū lī t veicu rezervā ciju - ceļ ojuma laiks nav pareizi uzrakstī ts, jo veidlapu var aizpildī t pē c. . un mē s tikko ieradā mies))) - bet š ī s pretenzijas nav man, bet gan vietnes politika))) Bū sim no 16.06 lī dz 26.06 ) Tikai vakar apmetā mies š ajā viesnī cā . Mums priekš ā.10 atpū tas dienas. Nu, laikam sā kš u. Protams, brauciens no lidostas aizņ em apmē ram stundu (lai gan mums bija individuā ls transfē rs). Bet ceļ š ir labs, un daba atš ķ iras no Antā lijas uz labo pusi. Mū s sagaidī ja lieliski, ļ oti draudzī gs, sagaidī š anas kokteilis - man š ampanietis ar ķ irš u sulu, bē rnam apelsī nu sula. Uzturoties viesnī cā ilgā k par 7 dienā m, veļ as mazgā š ana un gludinā š ana bez maksas. Internets - 7 eiro nedē ļ ā...))) Ja nopietni, tas bija pat smieklī gi. . . Viņ i izsniedz kabeli (katram gadī jumam), lai gan principā wi-fi darbojas. Mē s iekā rtojā mies (nelieli defekti, kondicionieris nedarbojas labi (sataisī ja 20 minū š u laikā ), tad viņ i paņ ē ma mū su karti (to var redzē t automā tiski), bet tas viss ir dzī ves sī kumi))) Istaba nav slikti (bet esmu nedaudz izlutinā ta meitene, tā pē c tas ir mans personī gais viedoklis)) ) Istabā ir tē jkanna, un viss kafijai (š ķ ī stoš ajai) un tē jai. . . Telpā visu diennakti un bez maksas var pasū tī t ē dienu no ē dienkartes (pā ris salā tus, pā ris omleš u, spageti u. c. ) XANADU-BĀ RĀ var uzkost no 12:00 lī dz 17:30 (var pasū tī t no ē dienkartes) vai izlikt pankū kas un visā dus saldumus. . Es turpinā š u gastronomisko tē mu)) Tad mē s devā mies pusdienā s, kas sagā dā ja vilš anos. . . ļ oti vā ja izvē le. . . Bet vakariņ ā s!! ! Rehabilitē ts! ! Bija grilē ta zivs un visi tā s pagatavoš anas varianti! Dorada, jū ras asaris, zobenzivis, un daudz, daudz, daudz kas(vistas, liellopa, jē ra gaļ a) ​ ​ un zivis, kā saka "diapazonā "))). Kas attiecas uz teritoriju, tad tieš ā m maza, jū ra lieliska!! ! BET! ! akmeņ i! ! nē , ne tā...(ar lielo burtu) AKMEŅ I!!!!!!! ! tikai nosit visas kā jas. . . ņ em lī dzi peldč ī biņ as!!! ! (viesnī cā maksā.45 eiro))) No mola var nokā pt jū rā , bet tur dziļ ums uzreiz 3 metri. . ne visi ar to bū s sajū smā , ī paš i bē rni un cilvē ki, kuri neprot peldē t (((Pakalpojums nav slikts, viesmī ļ i pie baseina piegā dā augļ us, ū deni, dzē rienus (ja noķ ersi viesmī li, tad tev atnesī s visu, ko vē lies uz pludmali))) Jā , uz pludmali jā kā pj lejā pa kā pnē m - ko darī t, pussalas ģ eogrā fiskā iezī me. . )) Man patī k, ka vienmē r ir vē jiņ š un karstumu tieš ā m ir vieglā k izturē t nekā Antā lijā . Nu tas pagaidā m viss. . Š odien sā ksim atslā binā ties pa ī stam! Tā pē c es jū s informē š u un dalī š os savos iespaidos "no laukiem" tā teikt))))
Ужин в ОТЕЛЕ(ИНСТАЛЯЦИЯ И МОЙ СЫНУЛЯ РЯДОМ)


iemiesojums 210409
Lūdzu rakstiet, vai viesnīcā ir diskotēka, līdz kuram laikam tā ir atvērta un vai vispār ir "dzīvajā". Interesanti ir arī vakara atpūta: dzīvā mūzika, šovi, karaoke utt.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infoyhg6
‹ Viesnīca Xanadu Island 5*
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на частном полуострове среди благоухающих садов и живописных цветочных двориков, и омывается голубыми водами Эгейского моря. Построен в 2010 году. Состоит из одного главного 5-этажного здания, восьми 3-4-этажных блоков (cluster), одного 3-этажного спа-здания и девяти 2-этажных вилл. Отель идеально подойдёт для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 60 км от аэропорта. 25 км от центра г. Бодрум. 8 км от п. Тургутрейс.
Pludmales apraksts Протяжённость пляжа – 105 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 ресторана, 6 баров, 3 бассейна, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна (1 крытый, 1 открытый). Мини-клуб (4-12 лет). Детская коляска (бесплатно, по запросу).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисный корт, дартс, шахматы, солярий.
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 236 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Akcabuk, Akyarlar koyu Ada caddesi No:10/1, Turgutreis, Bodrum
Tālruņi: Tel:+90 252 311 11 11,
Fax:+90 252 393 86 50
Tīmekļa vietne: Xanadu Island
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.