Voyage Torba 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.810
№4 viesnīcas reitingā Bodruma
8.1 Numurs
8.9 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.6 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, 6 kilometrus no Bodrumas pilsētas centra. Atvērts 1985. gadā, pēdējo reizi renovēts 2012. gadā. Viesnīca ir ideāli piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Gelenka_1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Valsts tika izvē lē ta mē rķ tiecī gi, bez pā rbaudī jumiem un paš izolā cijas š urpu turpu. Mū su atvaļ inā jums bija ī ss, 10 naktis. Es gribē ju klusu, ģ imenisku atpū tu pie jū ras. Paciņ a pirkta no tū roperatora ANEX Tour ar reisu Azur Air Ukraine, viss skaidrs un laicī gi. … Tomēr ▾ Valsts tika izvē lē ta mē rķ tiecī gi, bez pā rbaudī jumiem un paš izolā cijas š urpu turpu.
Mū su atvaļ inā jums bija ī ss, 10 naktis. Es gribē ju klusu, ģ imenisku atpū tu pie jū ras.
Paciņ a pirkta no tū roperatora ANEX Tour ar reisu Azur Air Ukraine, viss skaidrs un laicī gi.
No lidostas lī dz viesnī cai apmē ram 20 minū tes, lai dotos ceļ ā , nolaidā s pats pirmais. Tā tad viņ i paņ ems paš us pē dē jos. Sirsnī gi sasveicinā jā s, izmē rī ja temperatū ru, ā tri nokā rtojā s. Č emodā ni apstrā dā ti un vilkti uz istabu. Mē s esam trī s pieauguš ie un tā pē c paņ ē mā m divistabu, ģ imenes istabu. Tas ir diezgan mazs, bet ļ oti mā jī gs un ar lielu balkonu. Uz balkona durvī m ir moskī tu tī kls, plus milzī gs. Svaigs, mū sdienī gs remonts, viss ir tī rs, viss darbojas ideā li. Sniegbalta gulta un tā di paš i dvieļ i. Pilns minibā rs. Droš s lielajā skapī . Kompakts, bet viss ir ē rti. Ir numuri ar peldbaseiniem un villas ar skatu uz jū ru. WI-FI telpā un visā .
Viesnī cas teritorija ir milzī ga, kā pasakaina pilsē tiņ a. Viss ir puķ ē s un apstā dī jumos, baltas mā jas, mazgā tas bruģ a ielas. Ir 2 peldbaseini un vē l viens ar akvaparku, 2 rotaļ u laukumi, neizmantojā m, bet viss izskatā s tī rs un viss ir apstrā dā ts. Gribu atzī mē t, ka viesnī cas tī rī ba pat visvairā k apmeklē tajā s vietā s ir pirmajā vietā . Dezinficē još ie lī dzekļ i ir visur. Viesi pā rsvarā ir turku ģ imenes ar maziem bē rniem, daļ a no Ukrainas un Krievijas. Ir zona 16+. Pludmale lī cī ir milzī ga, to ieskauj kalni ar skaistu ainavu. Ieeja jū rā ir lē zeni smilš aina. Jū ra ir silta, debeszila un tī ra. Daž kā rt bija zivju bari. Viņ i iekoda! ; ) Laiks bija burvī gs, bez nogurdinoš a karstuma, un klimats š ajā reģ ionā ir lielisks.
Jū s esat iegremdē ts absolū ta komforta atmosfē rā viesnī cā , brī niš ķ ī giem darbiniekiem un lieliskai apkalpoš anai visur. Daudz daž ā du a la carte restorā nu. Ieejot restorā nā , jums tiks dota maska. Galdi ir sadalī ti nelielos laukumos, kas paredzē ti cilvē ku skaitam ģ imenē . Ierī ces tiek izsniegtas papī ra maisiņ os. Garš ī gs, daudzveidī gs un vienmē r svaigs ē diens. Daudz jū ras velš u, garš ī gi deserti, lieliski dzē rieni visos bā ros, katrai gaumei. Pietiek. Garš ī ga kafija un tē ja. Visi produkti ir aiz stikla, bet darbinieki apkalpo ā tri, lai nav rindas. Viesmī ļ i strā dā ļ oti ā tri, skaidri un gludi, kā pulkstenis. Bez dzeramnaudas, vienmē r uzmanī gs pret katru apmeklē tā ju.
Vakara izrā de pā rspē ja visas mū su cerī bas. Krā š ņ i tē rpi, talantī gi aktieri un akrobā ti. Interesantas programmas ar specefektiem.
Ā rpus viesnī cas nav daudz ko darī t. 2 veikali un neliels tirgus. Torba nav liels ciems kalnos jū ras krastā . Lī dz Bodrumai centra pilsē tā var nokļ ū t ar taksometru par 10 USD vai komfortablu mikroautobusu par 4 lirā m, noteikti valkā jiet masku. Brauciens aizņ em apmē ram 20 minū tes.
Ekskursijas netika veiktas. Esiet apmierinā ti un pat vairā k. Jaunieš iem bū s garlaicī gi, ja tusē sieties, izvē lieties citu viesnī cu. Viesnī ca relaksē još ai, ģ imenes atpū tai, mums ļ oti patika, jau pietrū kst!
Пляж. С голубым флагом 2020г. Пляж пляж Пляж Пирс и зона 16+ Кофе по-турецки. Наш номер, большая комната. Наш номер, маленькая комната.
аватар dasha_levchenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visiem patika! ! ! Liels paldies Aizhanam reģ istratū rā par palī dzī bu! ! Ī paš s paldies meitenē m no mini kluba Lera, Yana, Ilona, ​ ​ meitenē m ir individuā la pieeja katram bē rnam. Bē rni vienkā rš i nevē las atstā t mini klubu. … Tomēr ▾ Visiem patika! ! ! Liels paldies Aizhanam reģ istratū rā par palī dzī bu! ! Ī paš s paldies meitenē m no mini kluba Lera, Yana, Ilona, ​ ​ meitenē m ir individuā la pieeja katram bē rnam. Bē rni vienkā rš i nevē las atstā t mini klubu. Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista un kopta. Istabas ļ oti tī ras, uzkopš ana ļ oti laba. Ē diens ir daudzveidī gs.
аватар Natalochka-30
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2019. gada maija beigā s ar ģ imeni: 2 pieauguš ie un bē rns 7 gadus vecs. . . viesnī cas izvē le notika pavisam nejauš i, atpū š amies Turcijā ne pirmo reizi, vienmē r plkst. labi 5 *, bet mē s š ajā reģ ionā iepriekš neesam bijuš i, pirms tam atpū tā mies tikai Antā lijas piekrastē (Alā nija, Kemera, Side, Beleka). … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2019. gada maija beigā s ar ģ imeni: 2 pieauguš ie un bē rns 7 gadus vecs. . . viesnī cas izvē le notika pavisam nejauš i, atpū š amies Turcijā ne pirmo reizi, vienmē r plkst. labi 5 *, bet mē s š ajā reģ ionā iepriekš neesam bijuš i, pirms tam atpū tā mies tikai Antā lijas piekrastē (Alā nija, Kemera, Side, Beleka)...un š oreiz mē s nolē mā m apmeklē t Bodrumu...viesnī ca tika izvē lē ta tikai un vienī gi pē c tū ristu vē rtē juma un atsauksmē m...
Pirmais viedoklis vienmē r ir mā nī gs. . . te bija tā pat. . . transfē rs mū s aizveda no lidostas uz mazo Torbas ciemu. . . Uzreiz jā saka, ka viesnī cas vestibils un reģ istratū ra nedarī ja neko neparastu. iespaidu uz mums, bet tieš i otrā di. . . salī dzinot ar pā rē jā m visā s lielajā s skaistajā s Turcijas viesnī cā s, te viss bija diezgan pieticī gi un vienkā rš i. . . ar to viss "negatī visms" beidzā s. . . neskatoties uz agro ieraš anā s (7:00 no rī ta jau bijā m viesnī cā ), bez problē mā m bijā m iekā rtojuš ies un 10:00 no rī ta jau bijā m savā istabiņ ā...visa viesnī cas teritorija izskatā s kā sava mazs ciematiņ š ar š aurā m ieliņ ā m ar mazā m baltā m mā jiņ ā m, kas ieraktas apstā dī jumos un ziedos. . . istabiņ as mazas, bet mā jī gas. . . katrai istabai ir balkons-terase, kur var pasē dē t un vakarā atpū sties pie vē sa glā zes vī ns vai š ampanietis. . . numuriņ u tī rī ja bez problē mā m katru dienu, kosmē tiku un mini bā ru regulā ri papildinā ja, nekad nebija sū dzī bu. . .
Ja runā jam par š ī s viesnī cas darbinieku kolektī vu, tad jā piebilst, ka š eit strā dā tikai profesionā ļ i un vienkā rš i jauki cilvē ki!!! !
Teritorija ļ oti liela, tī ra un skaista, vakaros ir kur pastaigā ties. . . Ē diens no 10 ballē m lī dz 10!! ! ! Patika gan galvenais restorā ns, gan a la carte restorā ni. . . Plaš ā ku ē dienu izvē li satikā m tikai atvaļ inā jumā Dominikā nas Republikā...Liels paldies š efpavā ram un viņ a komandai!! !
Ē diens Voyage Torba mums bija labā kais no visā m iepriekš apmeklē tajā m viesnī cā m Turcijā!! ! ! Alkohola klā sts š ajā viesnī cā tieš ā m atbilst UllAll koncepcijai, katrā viesnī cas bā rā ir milzī gs dā rgo alkoholisko dzē rienu klā sts bez ierobež ojumiem! ! ! Turcijai pē dē jos gados tas ir retums !!! !
Un kā di garš ī gi kokteiļ i te tiek gatavoti!!!! !
Neapš aubā ms akcents mums bija “Coffee House” bā rs, kurā tiks pasniegti daž ā di kafijas veidi un kokteiļ i ar to. . .
Bē rniem ļ oti skaists miniklubs ar lielisku animatoru komandu. . . Mana meita bija laimī ga. . . mini atrakciju parks, kā arī rotaļ u laukums pludmalē , kļ uva par lielu plusu ģ imenē m ar bē rniem...
Tā kā viesnī ca ir ekskluzī vi Eiropas lī meņ a, tū ristu (no Ukrainas un Krievijas) š eit praktiski nebija, un mū su bē rns 7 gadu vecumā vē l nerunā angliski, tā pē c bē rnam bija neliela problē ma ar draugu atraš anu. pludmale un viesnī ca kopumā ))
Kas attiecas uz paš u jū ru, tad man personī gi ū dens maija beigā s bija diezgan vē ss un tī rs, bet vī rs peldē jā s bez problē mā m. . . bē rns arī neizjuta lielu prieku no ū dens temperatū ras jū rā...bet uz š o brī di bijā m gatavi, jo iepriekš zinā jā m par ū dens temperatū ru jū rā š ajā gadalaikā...
Mē s neatbalstā m vairā kkā rtē ju apmeš anos vienā un tajā paš ā viesnī cā , bet, godī gi sakot: Voyage Torba ir tik mā jī ga un brī niš ķ ī ga vieta, ka š eit vairs neatgriezties vienkā rš i nav iespē jams! ! ! Tā pē c neatvados, bet uz drī zu tikš anos mū su iemī ļ otajā viesnī cā Voyage Torba (š oreiz jau esam rezervē juš i atvaļ inā jumu Voyage Torba jū nija sā kumā uz veselā m 14 dienā m)!! !
P. S. Ž ē l, ka jū s varat dot tikai maksimā lo vē rtē jumu “10”, es, godī gi sakot, gribē tu likt “12”.. .
аватар _936720
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī gada jū nijā atpū tā mies ar vī ru un 11 gadus vecu bē rnu, bijā m ļ oti apmierinā ti! Ē diens, apkalpoš ana, uzkopš ana ir visaugstā kajā lī menī ! Visi ir ļ oti draudzī gi. Ar krievu valodu nav problē mu, jo. … Tomēr ▾ Š ī gada jū nijā atpū tā mies ar vī ru un 11 gadus vecu bē rnu, bijā m ļ oti apmierinā ti! Ē diens, apkalpoš ana, uzkopš ana ir visaugstā kajā lī menī ! Visi ir ļ oti draudzī gi. Ar krievu valodu nav problē mu, jo. daudzi apkalpotā ji no Kirgizstā nas, vienmē r ļ oti atsaucī gi. Teritorija zaļ a, kopta, tī ra. Pludmale ir tī ra, katru vakaru smiltis apstrā dā kaut kā da tehnika. Jū ra vispā r ir maģ iska, man patī k Egejas jū ra, tī ra, silta. Teritorijā ir kaķ i, bet tie nevienam netraucē ja, un nevarē tu teikt, ka viņ u bū tu daudz. Istabas nav lielas, bet mums tā nebija problē ma, un mē s arī nepiedzī vojā m. Pa telefonu ļ oti ē rti pierakstī ties uz a la carte, bijā m 4 restorā nos, grieķ u taverna bija ļ oti iespaidī ga.
Ir arī ļ oti labi aprī kota atpū tas zona (pludmale un bā rs), kur bē rni lī dz 16 gadiem nav ielaisti, arī ļ oti saprā tī ga tiem, kas vē las relaksē još ā kas pludmales brī vdienas.
Ī paš s paldies masierim Ilker Tosun, varu teikt, ka viņ š manu vī ru nolika uz kā jā m, tā pē c iesaku visiem, ī sts profesionā lis, viņ i ļ oti nož ē loja, ka baidī jā s ar viņ u sazinā ties uzreiz.
Respekts viesnī cai Voyage Torba un visiem darbiniekiem! Mē s ar prieku atgriezī simies š ajā viesnī cā !
аватар Tanya19
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Manas bailes par ē dienu, vannoš anu, klimata pā rmaiņ ā m 8 mē neš us vecai meitai bija veltī gas. Galvenajā restorā nā ir galds bē rniem un atseviš ķ s "baby food" galds. Pē dē jais bija rī vē ti dā rzeņ i, augļ i, bē rnu sulas un jogurti, HIPP ē diens burciņ ā s periodiski stā vē ja. … Tomēr ▾ Manas bailes par ē dienu, vannoš anu, klimata pā rmaiņ ā m 8 mē neš us vecai meitai bija veltī gas. Galvenajā restorā nā ir galds bē rniem un atseviš ķ s "baby food" galds. Pē dē jais bija rī vē ti dā rzeņ i, augļ i, bē rnu sulas un jogurti, HIPP ē diens burciņ ā s periodiski stā vē ja. Arī blenderis, sterilizators un mikroviļ ņ u krā sns. Ir pieejami arī baroš anas krē sli, vienreizē jā s lietoš anas priekš autiņ i. Pludmalē un pie baseiniem var ņ emt lī dzi autiņ biksī tes peldē š anai. Viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a, un augsti koki visu dienu aizsargā no saules, plus neliels vē jiņ š - un es tikai nakš ņ oju istabā ar savu bē rnu. Mans pirmais atvaļ inā jums, kurā pavadī ju pusdienas laiku, arī ar 8 mē neš us vecu bē rnu, sauļ oš anā s krē slos, necieš ot no karstuma. Klimats ir ļ oti maigs. Un jū ra ir ļ oti silta. 2 cilvē ki no personā la mē ģ inā ja runā t krieviski. Bet pā rsvarā , protams, angļ u valodā . Mums solī ja, ka krievvalodī go tū ristu nebū s vairā k par 1%. Bet tas, ka tur bija visi 10%, ir pilnī gi droš i. Bē rniem lī dz 23:00 darbojā s atrakciju parks, viesnī cā ir ū dens slidkalniņ i, pludmalē rotaļ u laukums. Kopumā viss ir ļ oti labi. Ja jā meklē vaina, tad var arī : 1. Viesnī ca ir ļ oti liela un tajā ir daudz cilvē ku. 2. Telpas istabā s ir apmē ram 10 metri, iespē jams. Ratiņ u izneš ana uz balkona ir problē ma, netiek cauri starp galdu un gultu. (ģ imenes istaba)
3. Nu ņ em vē rā , ka nav fē na. Ā rā vē jš pū š stiprā k
аватар LanaSkavronskaj
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties atvaļ inā jumu Turcijā , priekš roku dodam Antā lijas piekrastei, bet augustā , lai arī beigā s, baidī jā mies no stipra karstuma, nolē mā m palikt Kuš adasi vai Bodrumā , Kuš adasi neatradā m sev tī kamu viesnī cu. … Tomēr ▾ Izvē loties atvaļ inā jumu Turcijā , priekš roku dodam Antā lijas piekrastei, bet augustā , lai arī beigā s, baidī jā mies no stipra karstuma, nolē mā m palikt Kuš adasi vai Bodrumā , Kuš adasi neatradā m sev tī kamu viesnī cu. , un Bodrumā izvē lē jā mies no divā m viesnī cā m, apstā jā mies Voyage, kopumā viss š ķ iet nav slikti, un konkrē ti ir pā rā k daudz mī nusu, mazi, bet tie izaug par lielu.
Lidojā m uz Milas lidostu, bedre, nostā vē jā m 3 stundas pie pasu kontroles un vī zu kā rtoš anas, un tas neskatoties uz to, ka ieradā s tikai divas lidmaš ī nas. Nedaudz apsteidzot notikumus, teikš u, ka Dutik arī pievī la.
Man pludmale nemaz nepatika. Tač u situā ciju glā bj moli un atpū tas platforma. Sauļ oš anā s krē sli ir smagi koka, ja tavs mē rķ is ir ā das vē zis, tad tev ir vienalga, un tas, kurš sauļ ojas ē nā , kā es varu salauzt muguru, mē ģ inot pā rvietot solā riju ē nā .
Atpū tnieku kontingents uz mū su atvaļ inā juma laiku galvenokā rt sastā vē ja no eiropieš iem, uz nedē ļ as nogali ieradā s turki, krievi (krievvalodī gie).
Ē diens viesnī cā ir izcils, zems paklanī š anā s š efpavā ram un visiem š efpavā riem, tikai vē dera mielasts, neuzskaitī š u, jo. tagad esmu izsalcis un riskē ju aizrī ties ar savā m siekalā m.
Istabas uzkopš ana, dvieļ u maiņ a, minibā ra papildinā š ana, viss noritē ja pē c deklarē tajā m zvaigznē m.
Bet ar laiku atmiņ ā paliek pā rsvarā labas lietas, bet, kad bijā m viesnī cā , atvaļ inā jumu nez kā pē c ī paš i neizbaudī jā m, visu laiku kaut kā di sī kumi traucē ja.
релакс-пляж (деревянный пирс)для лиц  (другие части тела пологаю  тоже допускаются) старше 16 лет
аватар Edelveyce
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s ar bē rnu 1.9 g 2011. gada septembrī . Viesnī ca ir lieliski piemē rota relaksē još ai atpū tai ar bē rniem. Viesnī ca atrodas Torbas ciematā , 15 minū š u brauciena attā lumā no Bodrumas. Viesnī ca pilnī bā sastā v no divstā vu ē kā m. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rnu 1.9 g 2011. gada septembrī . Viesnī ca ir lieliski piemē rota relaksē još ai atpū tai ar bē rniem. Viesnī ca atrodas Torbas ciematā , 15 minū š u brauciena attā lumā no Bodrumas. Viesnī ca pilnī bā sastā v no divstā vu ē kā m. Mums bija standarta numurs (divguļ amā gulta plus manē ž a bē rnam). Istabā - duš a, TV (2 krievu kanā li), minibā rs (kola, sprite, fanta, Efes alus, dzeramais ū dens, papildinā ts katru dienu), seifs. Istabas nelielas - apmē ram 12 m2. Ir neliels balkons (galds, divi krē sli). Reģ istrē š anā s pulksten 14.00, izrakstī š anā s pulksten 12.00. Kontingents 99% ir eiropieš i, lielais vairums ir pensionā ri un ģ imenes ar bē rniem. Un tas ir lieliski - nebija piedzē ruš ies stulboš ie krievi, kuri no rī tiem atstā j dvieļ us uz sauļ oš anā s krē sliem un pē c tam nemaz nenā k. No plusiem:
- lī dzens reljefs
- jauka liela pludmale (vienmē r bija daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu)
- rupjas smiltis, mazi oļ i (pasoč ki izstrā dā ti; ))),
- pludmalē un pie bē rnu baseina grozā var ņ emt lī dzi rotaļ lietas un piepū š amos apļ us bē rniem (protams, aizejot viss atgriež as savā s vietā s)
- lielisks bē rnu klubs (liels rotaļ u laukums, ar bē rniem viņ i nodarbojas ar modelē š anu, zī mē š anu, vakarā bē rnu diskotē ka),
- ir diē tas galds, kas vairā k piemē rots bē rnam (ņ emiet vē rā , ka bē rnu ē dienkartē ir cepti kartupeļ i un pica): vā rī ta gaļ a (liellopa gaļ a, vista), cukini, burkā ni, zirņ i, rī si, auzu pā rslu un rī su piena putra, biezpiens kastroļ i (saldumos)
- disko bā rs (nezinu precī zu nosaukumu, zem galvenā restorā na) pē c vakariņ ā m izvē rtā s par bē rnu spontā nu ballī ti - vecā ki uzreiz varē ja atpū sties ar kokteili ; )
- zaļ ā zona
- lī dzi var ņ emt ē dienu no restorā na (bē rnam paņ ē mā m augļ us, kastroļ us, bulciņ as, pankū kas)
- reģ istratū ra darbojas un palī dz ā tri (divas reizes viņ i nejauš i bloķ ē ja seifu, atvē ra to pē c 15 minū tē m)
- ir slidkalniņ i pieauguš ajiem un bē rnu baseins ar slidkalniņ iem
- ī ss transfē rs uz lidostu (30 minū tes)
Tiesa, bija trū kumi:
- viesmī ļ i restorā nā "vaļ ī gi", nav laika uzkopt, apkalpoš anu gaidī jā m tikai beigā s, kad mainī jā m ierasto galdiņ u (tas ir, viesmī li)
- ļ oti trokš ņ aini apkopē ji - viņ iem ir slikts ieradums sarunā ties savā starpā paaugstinā tos toņ os (tie neļ ā va bē rnam gulē t)
- tā s paš as apkopē jas labi nesakopa, neskatoties uz atstā tajiem dzeramajiem (gulta knapi saklā ta, laikam nemainī ja bē rnam gultiņ u)
- dā rgs spa centrs (tomē r visa Turcija grē ko ar to) - Bali masā ž a maksā ja 100 USD.
- uzkodu batoniņ i tiek slē gti agri (16:00) - pē c agrā m pusdienā m (ap 13:00) vakariņ u gaidī š ana (19:00) bija apgrū tinā ta, un bē rna dienas miegs neļ ā va paspē t pirms slē gš anas
- ē dienkarte no pirmā acu uzmetiena ir daudzveidī ga, bet pē c nedē ļ as viss bija diezgan noguris - mē s jau bijā m gatavi doties uz a la carte))
аватар HotLine
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska kluba tipa viesnī ca - plaš a zaļ ā zona, divstā vu ē kas. Lī dzena teritorija, kas Bodrumai ir retums. Jauka pludmale. Milzī gs bē rnu klubs, kurā ir viss, pat sava bufete. Visi atpū tnieki ir laimī gi. … Tomēr ▾ Lieliska kluba tipa viesnī ca - plaš a zaļ ā zona, divstā vu ē kas. Lī dzena teritorija, kas Bodrumai ir retums. Jauka pludmale. Milzī gs bē rnu klubs, kurā ir viss, pat sava bufete.
Visi atpū tnieki ir laimī gi.
Пляж reception корпуса корпуса детский клуб детские горки корпуса номер
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾


iemiesojums alena0704
Lūdzu, dariet man ziņu, es to gaidu
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums torbahh
‹ Viesnīca Voyage Torba 5*
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу моря в 6 километрах от центра города Бодрум. Открыт в 1985 году, последняя реновация проведена в 2012 году. Отель идеально подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 6 км от центра г. Бодрум. 30 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем проходит променад. Протяженность пляжа – 300 м. Пляж для взрослых 16+, 2 пирса (один из них для взрослых). Шезлонги, зонтики, матрацы, пляжные полотенца — бесплатно. 6 павильонов на пляже (бесплатно). Заход в море — песок.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан (шведский стол); 8 ресторанов a la carte, среди которых China Garden (китайский), El Pato Pequeno (мексиканский), Ela Ela (греческая таверна), Kebabistan (турецкий), Halikarnas (рыбный), Voyagelli (итальянский), Teppanyaki (японский) и La Vaca Loca (стейк), 2 снэк-ресторана; 10 баров.

6 открытых бассейнов (без подогрева, пресная вода): площадь 1000 кв.м., 900 кв.м, 500 кв.м, 350 кв.м, 500 кв.м, 500 кв.м., часы работы с 07:00-19:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 6 водных горок, 2 теннисных корта, дартс, шахматы, луна-парк.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 495 номеров и Voyage Torba Private 46 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Kızılağaç Mevkii 48400, Torba / Bodrum / Muğla
Tālruņi: Телефон: +90 252 367 18 20,
Факс: +90 252 367 18 40
Tīmekļa vietne: Voyage Torba
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.