Syedra Princess Hotel 4*– Atsauksmes

141
Novērtējums 5.310
№196 viesnīcas reitingā Alanja
6.3 Numurs
6.2 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.1 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Mahmutlar ciematā. Atvērts 1988. gadā, pēdējo reizi renovēts 2017. gadā. Sastāv no vienas 6 stāvu ēkas. Ērtības labad ir 2 lifti. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар honcharova27_ukr.net
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2020.  gada septembrī /oktobrī . Es redzu daudzas atsauksmes, kas nav gluž i labas, bet es liktu 8 no 10. Ja, protams, jū s ē dat ar mē rķ i visu laiku gulē t istabā , kur ap jums skraida vergi, tad tas š eit nav . … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2020.  gada septembrī /oktobrī . Es redzu daudzas atsauksmes, kas nav gluž i labas, bet es liktu 8 no 10. Ja, protams, jū s ē dat ar mē rķ i visu laiku gulē t istabā , kur ap jums skraida vergi, tad tas š eit nav . Devā mies atpū sties garī gi un fiziski, peldē ties tī rā un siltajā jū rā , apskatī t apskates vietas. Viss izdevā s. Telpa ir tī ra, tehnika darbojas pareizi. Apkalpojoš ais personā ls kopumā ir lielisks. Pludmale - š ķ ē rsojiet ceļ u, un jū s esat klā t. Ir tikai viens trū kums - internets. Tū roperatora iesniegumā norā dī ts, ka ir visur, bet faktiski tikai reģ istratū rā . Bet tas ir AnexTour savienojums. Mums viss patika, un mē s brauksim vē lreiz)))
аватар liliya.maluta
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenu kategorijas (ekonomiskais variants) un jū ras tuvuma. Nedaudz noguris no ilgas transfē ra no lidostas, gandrī z 3.5 stundas. Ā tri iekā rtojā mies, istabiņ a bija 4 stā vā - 404. Istaba mā jī ga, tī ra, ar nelielu balkoniņ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenu kategorijas (ekonomiskais variants) un jū ras tuvuma. Nedaudz noguris no ilgas transfē ra no lidostas, gandrī z 3.5 stundas. Ā tri iekā rtojā mies, istabiņ a bija 4 stā vā - 404. Istaba mā jī ga, tī ra, ar nelielu balkoniņ u. Istabā viss darbojā s labi, izņ emot ledusskapi (vā ji sasala), bet kaut kā mums tas nederē ja. Tī rī š ana notika katru dienu, dvieļ i tika mainī ti regulā ri. Ar pacē lā ju problē mu nebija.
Viesnī cas teritorija ir maza, bet pā rdomā ta. Pastaigas attā lumā - pludmale, pa savu pazemes eju tieš i no viesnī cas, kas ļ ā va jebkurā diennakts laikā aiziet lī dz jū rai. Baseini ir plaš i, tī ri, apkā rt – zaļ ā s zonas, kas rada papildus komfortu. Ē diens bija pieticī gs, bet visi ē da. Gribē tos, lai uz galdiem bū tu vairā k sezonas augļ u.
Ļ oti profesionā ls un draudzī gs personā ls! Palī dzē ja ar jebkā dā m problē mā m. Pakalpojums ir ā trs un korekts. Ī paš s paldies enerģ iskajiem animatoriem - Maiklam un Katerinai! Bez jums nebū tu tik jautri! Ekskursijas tika ņ emtas no Anex tū res pā rstā vja Nazhmidin. Jauks jauneklis, ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Mums patika gan paš as ekskursijas, gan komunikā cija ar viņ u.
Galu galā svē tki izdevā s!
аватар 89139233236
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ne pirmo reizi Turcijā , bet tā das š ausmas nebija gaidī tas. Reģ istrē š anā s notika ā tri, bet, ieejot 226. istabā , bijā m š okā : paklā js viss notraipī ts, nesaprotama divstā vu gulta, briesmī gi aizkari, tualetes durvis atverot atspiedā s pret tualeti, santehnika veca, tur bija sē nī te zem izlietnes, dvieļ i notraipī ti (mainī ts 8 dienā s 1 reizi, gulta nekad). … Tomēr ▾ Ne pirmo reizi Turcijā , bet tā das š ausmas nebija gaidī tas.
Reģ istrē š anā s notika ā tri, bet, ieejot 226. istabā , bijā m š okā : paklā js viss notraipī ts, nesaprotama divstā vu gulta, briesmī gi aizkari, tualetes durvis atverot atspiedā s pret tualeti, santehnika veca, tur bija sē nī te zem izlietnes, dvieļ i notraipī ti (mainī ts 8 dienā s 1 reizi, gulta nekad). Ē dienā galvenokā rt bija sautē ti dā rzeņ i, kaut ko gaļ u vai zivi izsniedza strikti pa gabalam, bet rindā tomē r bija jā stā v!! !
Degvī nu lē ja tikai, lai aizvē rtu dibenu. Pludmalē tikai ū dens un nesaprotams š ķ idrums, piemē ram, UPI. Naktī s matrač i netiek vā kti, sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir nesakā rtotā stā voklī . Saulriets jū rā starp diviem š ķ ī vjiem, apakš ā daudz akmeņ u, bet jū ra priecē ja - tī ra, silta. Vakarā animatori sarī koja izrā di, labi darī ti puiš i. Kā pē c viesnī cai ir 4 zvaigznes, nav skaidrs.
Viesnī ca celta 90. gados, ir kaut kas, kas nav nogalinā ts, tas ir miris, remonts nekad nav bijis, visi tū risti pē c reģ istrē š anā s bija, maigi izsakoties, “š okā ”, nevar zvē rē t, bet ž ē l. Pat par velti te nebrauc!!!! !
PIEPRASĪ T VIESNĪ CU UN AIZMIRSTI, KA VIŅ Š TUR BIJA!!! !
Maksimums 2 zvaigznes ar plusu!!!!!!!!!!!!!!!!! !
NEIZLIETOJIET SAVUS SVĒ TKUS!! !
ANEX-TOUR VISPĀ R NAV UZSKATA PAR TOUR OPERATORU!!!!!! ! !
аватар singleangel
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā . Uzturē š anā s laikā netika atrasts neviens pozitī vs. Viesnī cas gids Vadims ir parasts hamlo, kurš atrodas viesnī cā nevis tā pē c, lai pā rstā vē tu tū ristu intereses un sazinā tos ar viesnī cas personā lu, bet gan tikai, lai pā rdotu ekskursijas par dā rgā m cenā m. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā . Uzturē š anā s laikā netika atrasts neviens pozitī vs. Viesnī cas gids Vadims ir parasts hamlo, kurš atrodas viesnī cā nevis tā pē c, lai pā rstā vē tu tū ristu intereses un sazinā tos ar viesnī cas personā lu, bet gan tikai, lai pā rdotu ekskursijas par dā rgā m cenā m.
Istabā s ir milzī gi tarakā ni, pie logiem karā jas netī ras lupatas, 10 dienā s istaba tika iztī rī ta 1 (vienu) reizi. Dvieļ i arī tika mainī ti vienu reizi (vienā istabā divi no č etriem un citā no č etriem, kā ds ir dvieļ u maiņ as princips, nav skaidrs), gultas veļ a nav mainī ta pat vienu reizi, pē dē jā s trī s dienā s vienmē r nebija ū dens (nē ), tas ir, ne mazgā ties, ne iet uz tualeti, ne dzert.
Reģ istratū ra - interneta gandrī z nekad nav, pastā vī gi slapjas grī das, krī t pat prā tī gi tū risti, viesnī cas vestibilā nemitī gi rosā s tā das nesaprotamas personī bas kā Ikander, piedā vā jot iepirkties. Personā ls ir rupjš par visu un visu.
Hammam ir atseviš ķ a dziesma. Pē rkot ekskursiju, viņ i teica, ka ir iekļ auta pirts un hammam. Atbraucā m, jā ir iekļ auts, bet pē c masā ž as iegā des par 30$. Mē s ilgi dauzī jā m galvu ar Anex-tour, viesnī cu un Vadiku - rezultā tā pē dē jā s 5 dienā s viesojā mies no pulksten 12 lī dz 13. Tū risti, kas bija pē c mums, nevar pateikties))))
Ē diens pieņ emams, pā ris reizes deva zivis, tā tad vistas subprodukti, no augļ iem visas 10 dienas tikai arbū zs. Nav sulas, kafija ir aizvietotā js, kuru vienkā rš i nav iespē jams dzert, tē ja izdala balinā tā ju, viņ i dzē ra ū deni.
Blakus ir pludmale, pā reja pa pazemes pā reju, sauļ oš anā s krē sli ir pietiekami daudz, bet gandrī z visi ir salauzti. Pludmale ir Ļ OTI netī ra, viss izsmē ķ os, tukš ā s glā zē s utt. Vienī gais pluss ir tī rā siltā jū ra, bet tas nav viesnī cas nopelns.
аватар Nikolaj97242
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Reģ istrē š anā s bija tik un tā , istaba man nepatika, tad mainī jā m, iztī rī jā m, bet slikti. Man ir ar ko salī dzinā t, tā pē c š ī nav tā viesnī ca, ko es vē lē tos. Viņ š acī mredzot nevelk uz 4 zvaigznē m, varbū t 3 *. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija tik un tā , istaba man nepatika, tad mainī jā m, iztī rī jā m, bet slikti. Man ir ar ko salī dzinā t, tā pē c š ī nav tā viesnī ca, ko es vē lē tos. Viņ š acī mredzot nevelk uz 4 zvaigznē m, varbū t 3 *. . . Teritorija nav liela, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, kur esmu bijusi. Ē diens ir 4 no 5, jū s varat to novē rtē t tā . Pludmale principā ir normā la, tikai tur viss ir vecs, slikti ieiet jū rā , vajag kaut kā dus apavus, jo tur ir oļ i. Veikali bija blakus viesnī cai, Alanjā laba infrastruktū ra, viss ir: veikali, tirgi. Ekskursijā s š oreiz nedevā mies, bet gids normā ls, neko sliktu par viņ u teikt nevaru.
аватар terletska.sophia
Atpū ties 2018.  gadā , vā rdi nevar izteikt, kā das š ausmas! Viņ i ņ em tā du naudu, bet es nezinu, kā! Sola vienu, dara ko citu, istabas vecas, mē beles brū k, nekas nav tī rī ts, vannas istabā viss ir sē nī ti, dvieļ i nav mainī ti, gulta arī ir, pludmale ir netī ra, vecas slē pes un lietussargi ir salū zuš i, ē diens nav garš ī gs, katru dienu viens un tas pats, augļ i nē , tikai arbū zs, bufetē Padomju Savienī bas mā kslī gie ziedi. … Tomēr ▾ Atpū ties 2018.  gadā , vā rdi nevar izteikt, kā das š ausmas!
Viņ i ņ em tā du naudu, bet es nezinu, kā!
Sola vienu, dara ko citu, istabas vecas, mē beles brū k, nekas nav tī rī ts, vannas istabā viss ir sē nī ti, dvieļ i nav mainī ti, gulta arī ir, pludmale ir netī ra, vecas slē pes un lietussargi ir salū zuš i, ē diens nav garš ī gs, katru dienu viens un tas pats, augļ i nē , tikai arbū zs, bufetē Padomju Savienī bas mā kslī gie ziedi. Visur netī rumi, recepcija Š ausmas, nav interneta, vecas un netī ras sienas, viesnī cā nav elementā ras sanitā rā s balinā š anas, pludmalē dvieļ us nedod, un nosacī jumi norā da, kam jā bū t, gids par tevi neinteresē , ja nepē rc ekskursija, netī ras ierī ces, bā rs un glā zes nav vienreizē jā s lietoš anas!
Neiesaku! !!
Š ausmas, Riebums, Lā de, Smird, sē ne, tā rpi, nav 2* vē rts! ! ! !!
Personā ls nav draudzī gs!
Š ausmas! ! ! ! !
аватар yanachkakursova9365
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
bija š eit 2014. tā pē c, nelasot atsauksmes, devā mies ar bē rnu 2018. gadā , kad atbraucu uzzinā ju, ka viesnī cai ir mainī jies ī paš nieks. ieradā s dienas laikā . bet viņ i mū s nokā rtoja tikai nā kamajā dienā . … Tomēr ▾ bija š eit 2014. tā pē c, nelasot atsauksmes, devā mies ar bē rnu 2018. gadā , kad atbraucu uzzinā ju, ka viesnī cai ir mainī jies ī paš nieks. ieradā s dienas laikā . bet viņ i mū s nokā rtoja tikai nā kamajā dienā . atsaucoties uz to, ka nav brī vu istabu. dienu pavadī ja š ausmī gā trijniekā blakus. telpas ir ļ oti netī ras. gandrī z nekad nav noņ emts. bē rnu sakoda kaut kā das dzī vas radī bas. blusas, kas dzī vo istabā vai kaut kas vietē jais. dvieļ i nekad nav pieejami. ē diens š ausmī gs. no augļ iem tikai arbū zi. Vienī gais pluss ir jū ra.
аватар belosnegka0883
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi atvaļ inā jumā Turcijā . Kad mū s atveda uz viesnī cu, izrā dī jā s, ka nav numuriņ u, piedā vā ja "palaist nakti" istabā pie sveš iem cilvē kiem! ! Bijā m š okā , sveš a valsts, pirmo reizi, kur zvanī t, ar ko sazinā ties. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atvaļ inā jumā Turcijā . Kad mū s atveda uz viesnī cu, izrā dī jā s, ka nav numuriņ u, piedā vā ja "palaist nakti" istabā pie sveš iem cilvē kiem! ! Bijā m š okā , sveš a valsts, pirmo reizi, kur zvanī t, ar ko sazinā ties. . . Viņ i atteicā s, zvē rē ja, nokavē ja nakti, beigā s iedeva numuru, normā li. Mū su uzturē š anā s laikā dvieļ i netika mainī ti. Cilvē ki pasū tī ja ē dienu savā s istabā s, pē c tam izlika netī ros traukus tieš i pa durvī m, un tas viss netika tī rī ts dienā m ilgi. . . Viesnī cas gids no citas viesnī cas, kurš uz vienu dienu nedē ļ as nogalē aizstā ja mū sē jo, atklā ti pā rdeva mums nevajadzī gas ekskursijas, kad atteicā mies, gandrī z pā rgā ja uz apvainojumiem, pat uzrakstī ja pret viņ u sū dzī bu. Viesnī cas personā ls runā ja to, ko sauc par "caur lū pu", burvī gi. Mē s centā mies to ignorē t. Jū ra ir netā lu, bet visa piekraste atrodas tektoniskā s plā tnē s, jums jā bū t ļ oti uzmanī giem, lai uz tā m nenogalinā tu sevi. Ē diens labs, pat mana izvē lī gā meita atrada sev ko garš ī gu. Man patika animā cija. Vispā r principā atpū tā mies pirmo reizi un nav ar ko salī dzinā t, bet es saprotu, ka 4 zvaigznes tur vispā r nav un par tā du naudu pā rē jais var bū t labā ks.
аватар Lora-trpc
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar draugu palikā m š ī gada jū lijā . Viesnī ca tika izvē lē ta pē c š ā diem kritē rijiem: skaists rajons, pirmā rinda, viss iekļ auts, nav ī paš i dā rgi. Apskatī jā m fotogrā fijas, lasī jā m atsauksmes (no kurā m lielā kā daļ a bija, maigi izsakoties, "not comme il faut") un nolē mā m, varones Leas Ahedž akovas vā rdiem sakot, "jā ņ em labi zā baki", tas ir, mē s noteikti dosimies uz š ejieni. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu palikā m š ī gada jū lijā . Viesnī ca tika izvē lē ta pē c š ā diem kritē rijiem: skaists rajons, pirmā rinda, viss iekļ auts, nav ī paš i dā rgi. Apskatī jā m fotogrā fijas, lasī jā m atsauksmes (no kurā m lielā kā daļ a bija, maigi izsakoties, "not comme il faut") un nolē mā m, varones Leas Ahedž akovas vā rdiem sakot, "jā ņ em labi zā baki", tas ir, mē s noteikti dosimies uz š ejieni. Un mē s izdarī jā m pareizo izvē li. Uzreiz jā saka, ka ir "mī nusi", bet "plusi" ņ ē ma virsroku, un tā kā bijā m pozitī vi, tad pā rē jais izdevā s! Liels paldies Anex Tur par labu atpū tu un profesionā liem gidiem: Vitā lijam - transfē ru gidam un Allatinam - viesnī cas gidam, kurš piedā vā brī niš ķ ī gas ekskursijas katrai gaumei un budž etam! Syedra Princess darbinieki ir cilvē ki, kuri prot savu darbu, uzmanī gi, pieklā jī gi, pieklā jī gi. Paldies viesnī cas ī paš niekam - viņ š savā ca labu komandu!
Tā kā ieradā mies pē c brokastī m, ieguvā m formu un bija jā gaida vairā kas stundas pirms reģ istrē š anā s, mums tika piedā vā ta izvē le: vai nu atpū sties vestibilā , vai doties uz pludmali, vai uz bā ru, vai vienkā rš i pastaigā ties pa teritoriju. Par laimi ļ oti ā tri tikā m nokā rtoti, par ko liels paldies administratoram Rafikam. Istaba izrā dī jā s 6 stā vā , laba, maza, mā jī ga ar skatu uz jū ru un lielo baseinu. Viss kā rtī bā : TV, fē ns, kondicionieris, duš a, ledusskapis. Es nezinu, vai mums ir paveicies ar š ī m ē rtī bā m, vai arī viesi, kas raksta negatī vas atsauksmes, ir pā rā k izvē lī gi un pieraduš i dzī vot pilī s ar marmora kolonnā m.
Ē diens labs, virtuve daudzveidī ga - daudz zaļ umu, daž ā da veida olī vas, siers, vistas gaļ a, zivis, piedevas, ievā rī jumi, nacionā lie ē dieni, saldumi - visa pietika visiem, pat grū ti visu izmē ģ inā t Peldē ties un sauļ oties var gan pludmalē , gan pie baseina – visur ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Jū ra silta un tī ra, krasts smilš ains un oļ u, pludmale tī ra (ir vietas atkritumiem), ir arī mini bā rs ar atvē sinoš iem dzē rieniem, zaļ ā zona ar dī vā niem un š ū puļ tī kliem - viss pasī vai atpū tai. Aktī vā atpū ta ir animatoru prerogatī va, rī ta vingroš ana pludmalē , ū dens aerobika, diskotē kas, volejbols pludmalē , vakara š ovi - izklaides katrai gaumei sarī koja animatori Vika, Romeo, Maikls. Atseviš ķ i vē los teikt par viesnī cas bā ru, kas strā dā ja no 10 lī dz 23 un kurā neviens neierobež oja viesus dzē rienos - gan alkoholiskos kokteiļ os, gan bezalkoholiskajos (kola, sprite, fanta) un, kas interesanti, puiš iem. kas strā dā ja bā rā bija turki , krieviski gandrī z nerunā ja (turku vai angliski), bet saprata krievvalodī gos tū ristus, tā pē c neapmierinā to ar apkalpoš anas kvalitā ti nebija. Mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā bija veiksmī ga! Visiem neapmierinā tajiem gribu teikt: ja tu noskaņ ojies uz pozitī vo, tu to saņ em, un, ja meklē negatī vo, tad arī atradī si, jo pat saulei ir tumš i plankumi. Aizbraucā m ar asarā m acī s, te bija svē tki, tik daudz pozitī vu emociju tik ī sā laika posmā , ka negribē jā s atgriezties ikdienā un rutī nā . Tu nevari domā t uz priekš u, bet es ļ oti gribu š eit atgriezties! Domā ju, ka tā arī bū s. Puiš i - apkalpojoš ais personā ls, jū s esat labā kie! Syedra Princess, gaidiet nā kamo gadu!
аватар Naty435
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
NO LIDOSTAS 3.5 STUNDAS AR AUTOBUSU, labi, ja bē rni guļ . Reģ istrē š anā s: : Nekaunī gais Rafiks sā kotnē ji iedod š ausmī gu istabu ar salauztā m mē belē m, tajā paš ā laikā rā dot labu par papildu samaksu 20 USD, izvē le ir tū rista ziņ ā . … Tomēr ▾ NO LIDOSTAS 3.5 STUNDAS AR AUTOBUSU, labi, ja bē rni guļ .
Reģ istrē š anā s: : Nekaunī gais Rafiks sā kotnē ji iedod š ausmī gu istabu ar salauztā m mē belē m, tajā paš ā laikā rā dot labu par papildu samaksu 20 USD, izvē le ir tū rista ziņ ā .
Uzkopš ana: Tikai par dzeramnaudu. Aizbraucot aizverat istabu, atnā kat vaļ ā , laikam atver un skatā s, ja atstā ji naudu noņ ems, ja nē aizmirst aizslē gt.
Ē diens: Ē diens pretī gs. Sojas gaļ a kotleš u veidā , desiņ as nav garš ī gas, grilē ta vista bija tikai 1 reizi nedē ļ ā , pā rē jais tiek sagriezts mē rcē . Gatavā s mazos daudzumos. Frī bija trī s reizes gadā nedē ļ a. Biezene zupa ar rī siem, vienmē r viens un tas pats. Mani bē rni badojā s, bē rnu ē dienkarte nav. Ceptas olas no rī tiem tikai tiem kas agri ceļ as. Vispā r visa ģ imene notievē ja.
Jupi sula no PSRS laikiem, vī ns un ū dens, alus vairā k vai mazā k.
Animā cija kā ciemā . Katru dienu ved tū ristus uz diskotē ku, attiecī gi pa dienu izguļ as, slinko. Ja lija lietus viss tiek atcelts.
Pludmale: nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir nojume no saules. Saulriets jū rā ir normā ls smilš u oļ i, jū ra ir skaidra un tī ra, tas ir vienī gais viesnī cas pluss!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Alena.K
Vai ir kādas izmaiņas uz labo pusi? Vai jūras temperatūra ir vētraina? Pārtika - kvalitāte?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums Janinachka
labdien) lūdzu, sakiet man, ka Siedra Princess Hotel tiešām ir tik briesmīga, kā par to raksta, pretējā gadījumā mēs ar vīru to izvēlējāmies, jo mums teica, ka visi pārējie jau ir uzņemti, un vakar, pārskatot atsauksmes un dažas fotogrāfijas, mēs bijām vienkārši šokēti. Atteikums ir 30% no summas vai varat pārrezervēt viesnīcu? Iesakiet, paldies
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums borisovna26
Gida vārds, kurš naudu neatdeva, ir Bahtiars, Egora dienesta kameras numurs ir 21-16. Viņš nebija pelnījis tādu dzeramnaudu. Viesnīca sitedra princese
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в посёлке Махмутлар. Открыт в 1988 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Состоит из одного 6-этажного здания. Для удобства имеется 2 лифта. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 10 км от г. Алания. 125 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж находится через дорогу по подземному переходу. Протяжённость пляжа – 50 м. Заход в море – песок. Душ, кабина для переодевания, бар на пляже (только прохладительные напитки).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 ресторана, на 450 человек. 4 бара.

2 открытых бассейна 255 и 50 кв.м, водная горка. Крытый бассейн 40 кв.м.

2 конференц-зала 450 и 350 кв.м на 500 и 400 чел.

В ресторане сервируется завтрак, обед и ужин типа «шведский стол». Гостям предлагаются уникальные блюда турецкой и интернациональной кухни. Закуски и напитки можно заказать в баре в течение всего дня.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб (5-12 лет), детская анимация на русском языке, мини-диско, игровая комната, детский открытый бассейн 12 кв.м, коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports В отеле работает хорошо оборудованный фитнес-центр, из которого открывается вид на сад. Гости также могут воспользоваться крытым бассейном, турецкой баней и сауной. На территории отеля есть ночной клуб.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 169 номеров в 6-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Kuyucak mevkii, D-400, Karayolu uzeri, Syedra Princess Hotel, Mahmutlar Beldesi, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 606 02 17
Tīmekļa vietne: Syedra Princess Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.