Aria Resort & Spa 4*– Atsauksmes

34
Novērtējums 7.510
№60 viesnīcas reitingā Alanja
8.3 Numurs
8.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
9.1 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1991. gadā, pēdējā renovācija notika 2012. gadā. Kompakts rajons, draudzīgs personāls. Visas dienas garumā tiek rīkotas animācijas programmas. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар anna.jan68
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es ļ oti mī lu Turciju un devos uz š ejieni pē c 2.5 gadu pā rtraukuma. Protams, kopumā ir daž as izmaiņ as un vienkā rš i nepatī kami iespaidi no manas iepriekš iemī ļ otā s "Anex tū res". Bet tas nav par viņ u, bet gan par Aria Resort & Spa. … Tomēr ▾ Es ļ oti mī lu Turciju un devos uz š ejieni pē c 2.5 gadu pā rtraukuma. Protams, kopumā ir daž as izmaiņ as un vienkā rš i nepatī kami iespaidi no manas iepriekš iemī ļ otā s "Anex tū res". Bet tas nav par viņ u, bet gan par Aria Resort & Spa.
Ja esat jauns, enerģ isks un jums ir mazi bē rni, tad diez vai jū s š eit nā ksit. Bet mē s esam piecu pieauguš o kompā nija vecumā no 47+. Mans vī rs (kuram bija sarež ģ ī tas diagnozes), tā pē c š ī s jaukā s viesnī cas kompaktums un komforts mums noderē ja, un 10 naktis, uzturoties š eit, iekaroja mū su sirdis.
Sā kotnē ji taupī bas nolū kos apmaksā jā m ekskursiju uz B kvartā lu, tač u mums negaidī ti reģ istratū rā mums ar vī ru un draudzeni piedā vā ja numuriņ us A blokā bez papildus samaksas un pat ar skatu uz jū ru. Protams, bijā m sajū smā , un tieš ā m ir ļ oti patī kami, izejot uz balkona, vē rot skaisto jū ras ainavu. No balkona daļ ē ji pavē rā s skats uz jū ru, daļ ē ji uz blakus viesnī cu, kur aktī va jautrī ba katru dienu bija tieš i lī dz 24.00. Bet mē s aizvē rā m logu un ieslē dzā m kondicionieri, ja gribē jā m agri aizmigt. Un tā - mums viss derē ja. Turklā t no A bloka visas priekš rocī bas ir tuvā k - jū ra, restorā ns, vestibils, peldbaseins.
Tā tad ieeja jū rā ir lieliska jebkuram vecumam un spē jā m. Mī kstas smiltis un dzidrs ū dens. Ieiet var no mola. Aplokus nevajag, velti man paveicā s.
Uzturs. Brokastis ir samē rā vienmuļ as, bet vienmē r atradu ko ē damu un priecē ja grilē to dā rzeņ u klā tbū tne, daudz daž ā du zaļ umu un salā ti. Bet tas, kas tiek pasniegts pusdienā s un vakariņ ā s, ir vislielā kā s uzslavas vē rts. Pavā ri ļ oti, ļ oti cenš as un ē diens tieš ā m garš ī gs, eiropeiskā ks ar nelielu daudzumu turku ē dienu. Ļ oti garš ī ga vakara grila ē dienkarte, ko baudī t pie baseina ā rā . Ē diens tieš ā m ir 5+ un viss tiek gatavots ar dvē seli un lielu prasmi. Un gaļ a, un zivis un daž ā di sā nu ē dieni. Alkoholam viss ir standarta – vietē jais alkohols. Bet vī ni nav atš ķ aidī ti, grā beklis arī , kokteiļ i ir ē dami. Mums viss bija kā rtī bā . Saldē jumu noķ ē ra 1 reizi, teica, ka vairs nav sezona. Turku kafija tikai vestibilā . Tirdzniecī bas automā tos garš ī gs kapuč ī no un š okolā des.
Istabas. Ir video, es nesaprotu, kā to š eit augš upielā dē t. Numurs ir tī rs, svaigi izremontē ts, oriģ inā ls dizains. Mazs, bet ir viss nepiecieš amais. Vienī gais negatī vais man ir tas, ka nav slē gtu skapī š u. Bet ne letā li. Bā ra nav, ledusskapī ir ū dens. Ir tē jkanna un tē jas/kafijas komplekts. Fē ns kā parasti - mazs. Viņ i nedod halā tus. Atslē ga parasti tiek dota vienai telpai. Bet es tieš ā m prasī ju un mums iedeva vē l vienu, jo mē s ar vī ru biež i atgriezā mies istabā daž ā dos rež ī mos, viņ š veselī bas apsvē rumu dē ļ gā ja atpū sties un katru reizi nebija ī paš i ē rti viņ u pacelt, lai atvē rtu durvis. es.
Par personā lu sū dzī bu nav. Visi cenš as sakopt. Istabas lieliskas, tī ras. Š okolā des tā felī tei/dolā ram meitenes griež gulbjus un reiz pat izveidoja kā du kombinā ciju ar dzī vā m ziedlapiņ ā m))
Restorā nā viesmī ļ u puiš i mums piedā vā ja dzē rienus daudzas reizes, un pat vienu rī tu es jau biju pie vē lajā m brokastī m, pienā ca viesmī ļ a meitene un piedā vā ja man atnest kā du karstu dzē rienu. Tas bija prieks.
Uz mola kaut kā bija tā , ka no rī ta starp sauļ oš anā s krē sliem bija netī ri galdi. Bet mē s prasī jā m, puiš i atnā ca un iztī rī ja. Patieš ā m, ir jautā jumi par mola tī rī bu, darbinieki to neapmeklē ī paš i biež i. Noņ emiet glā zes, atkritumu tvertnes, mazgā jiet galdus. Bet principā tas nav kritiski. Kā dreiz bija netī rs un tā kā normas.
Internets. Š eit jums nekavē joties jā saprot, cik daudz jums tas ir nepiecieš ams. Man bija vajadzī ba ne tikai sarakstī ties caur viber, bet arī vajadzē ja normā lu internetu darbam. Godī gi sakot, ir ar ko salī dzinā t. Tas ir trekns mī nuss viesnī cai par to, ka normā ls internets ir tikai naudas dē ļ . Š ī ir mana pirmā reize vai varbū t citas viesnī cas bija augstā kas klases. Mocoties vestibilā (portatī vais dators neielogojas nevienā sistē mā ), iztē rē jot naudu mobilajā m viesabonē š anas pakotnē m, man tomē r bija jā pē rk maksas piekļ uve 5 dienā m par 8 eiro. Tas aizķ eras gan istabā , gan vestibilā . Viss ir kā rtī bā . Ceru, ka ar laiku viesnī cai bū s bezmaksas laba pieeja.
Viesnī cas atraš anā s vieta nav tuvu lidostai. Paņ ē mā m privā tu transfē ru 5 personā m. Apmē ram 70 USD par automaš ī nu. Braucā m apmē ram 1 stundu 45 minū tes. Domā ju, ka ar pieturu pie citā m viesnī cā m ceļ š ir kā das 3 stundas, ne mazā k. Mē s atgriezī simies rī t kā grupa - redzē sim.
Ā rpus viesnī cas ir ducis vai divi mazi veikaliņ i. Pē c sā tī gā m vakariņ ā m, ja vē laties, varat doties pastaigā . Turklā t var doties uz Alanjas centru (ar mikroautobusu vai par 10 eiro par taksi), ir daudz veikalu - Waikiki, Migros un tā tā lā k. Bet esi piesardzī gs. Vietē jais taksists mums noslidinā ja sī knaudu ar 20 eiro monē tā m un mē s, nesaprotot, mē ģ inā jā m ar to paš u naudu norē ķ inā ties arī atpakaļ ceļ ā . Izrā dī jā s, ka vietē jie taksisti metā la eiro neņ em. Viņ iem tas nav izdevī gi. Situā cija bija nepatī kama, bet razrulivali.
Animā cijas ziņ ā mē s to kaut kā gandrī z nepamanī jā m. Varbū t tā pē c, ka gandrī z visu laiku bija jū rā . Diskotē ku nav. Pa dienu kā ds ar bē rniem spē lē jas, bet bē rnu nav daudz. Kopumā man radā s iespaids, ka š ī viesnī ca ir vairā k domā ta pā riem, kuri vē las vienkā rš i relaksē još u atpū tu, komfortu un labu jū ru. Tas viss ir š eit.
Kopumā iespaidi par viesnī cu ir ļ oti patī kami. Ja ekskursijai bū s laba cena, tad varbū t pat radī sies doma te atbraukt vē lreiz.
Man joprojā m trū ka dzī vā s mū zikas un deju. Bet vai nu es lī dz viņ iem netiku, vai arī ir jau sezonas beigas un kultū ras programma ir beigusies...))
Novē lam viesnī cai nezaudē t attī stī bas tempus. Kaut kas saistī ts ar internetu un tad 5 zvaigznes, ko viesnī ca saņ ē ma ne tik sen, bū s pelnī tas.
аватар veg
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cu ieteica draugi, devā mies tajā neiedziļ inoties. Papildu punkti: 1. Wi-Fi ir drausmī gs, darbojas ar pā rtraukumiem no stundas lī dz pā ris dienā m; 2. Jū ra ir laba, bet nav pludmales, ir betona akmeņ ains krasts, aiz kura ir viļ ņ i un liels dziļ ums, ir peļ ķ u peļ ķ e ar betona bluķ i, kur vilnis met ū deni un tajā paš ā laikā atkritumus. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica draugi, devā mies tajā neiedziļ inoties. Papildu punkti:
1. Wi-Fi ir drausmī gs, darbojas ar pā rtraukumiem no stundas lī dz pā ris dienā m;
2. Jū ra ir laba, bet nav pludmales, ir betona akmeņ ains krasts, aiz kura ir viļ ņ i un liels dziļ ums, ir peļ ķ u peļ ķ e ar betona bluķ i, kur vilnis met ū deni un tajā paš ā laikā atkritumus. Ir maksas pludmale 7 minū š u gā jienā , 3 $ par visu dienu, bet ir tikai fotografē t, ļ oti mazs;
3. Baseinos ir labs ū dens, bet tie vienmē r ir pā rpildī ti ar cilvē kiem, sauļ oš anā s krē sli no rī tiem ir aizņ emti ar dvieļ iem un pē c pulksten 9 ir nereā li atrast vietu zem lietussarga;
4. Telpas ar vecā m mē belē m un santehniku ​ ​ ar sarū sē juš u pā rklā jumu, gaisa kondicionieri plaisā (mē s un divu draugu istabas);
5. Krievu kanā li 3 bet nav karikatū ras ja kas;
6. Ē diens nav slikts, lai gan sā kumā nebija ī paš i labs, tie uzlabojā s;
Bā rā bezmaksas alus (bodyazhenoe bet dzert var), vī ns pretī gs. Kokteiļ i un cits alkohols par 1 USD;
7. Viesnī cas atraš anā s vieta ir š ausmī ga, tuvumā ir tikai bodī tes ar T-krekliem un citiem krā miem, viss pā rē jais ar taksi (no 7 USD vienā virzienā lī dz tuvā kajiem veikaliem), tuvumā nav nekā , nav kur iet ā rā vakarā ;
9. Viesnī cā ir 2 ē kas, otra faktiski aiz ž oga atseviš ķ i bet tuvu, tajā vē l klusā k, no kā diem 40 dolā riem prasa transfē ru uz 1 ē ku;
10. Gandrī z visas vietas ē damistabā ir aizņ emtas, vajag staigā t ar š ķ ī vi sardzē ;
11. Tī rī š ana ir vā ja, lai gan viņ i sā kumā atstā ja 2 dolā rus, bet viņ i nevar ī sti mazgā t grī das;
12. Viesi 50-70% krievi, vā cieš i un turki, nu pietiek "tagila" un viss;
13. Personā ls ir normā ls, lai gan mums prasī ja atnest sē klas, atnesā m 10 dolā rus un naudu neņ ē mā m, un tad mums viegli prasī ja 25 dolā rus par pā ris stundu izbraukš anu vē lā k. Vispā r krievu meitene reģ istratū rā Ļ ena ir jauks cilvē ks, bet ja gribi reā lu palī dzī bu un nepļ ā pā t, tad sazinies ar maiņ u, kur atrodas krievvalodī gie turki.
Nevaram sagaidī t transfē ru uz lidostu, pirmo atvaļ inā jumu daudzu gadu laikā , kuru gaidā m pē c iespē jas ā trā k. Uz pā ris dienā m lidojā m uz Stambulu : )
Унитаз Душевая Номер сверху
аватар KatePate
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kurš par ko doties uz jū ru, mē s braucam tikai uz tī ru jū ru un jautrī bu. Tā pē c, pateicoties TPG tū risma operatoram, mē s atklā jā m labu vietu Mirador Resort & Spa par pieņ emamu naudu. Mums iedeva numuru, kas bija rezervē ts ar skatu uz jū ru un kalniem. … Tomēr ▾ Kurš par ko doties uz jū ru, mē s braucam tikai uz tī ru jū ru un jautrī bu. Tā pē c, pateicoties TPG tū risma operatoram, mē s atklā jā m labu vietu Mirador Resort & Spa par pieņ emamu naudu. Mums iedeva numuru, kas bija rezervē ts ar skatu uz jū ru un kalniem. Istabā mums bija duš a, skapis, TV, ledusskapis, naktsgaldiņ i un ļ oti ē rta gulta. Pē c vajadzī bas tika atnests tualetes papī rs, ziepes, š ampū ni, ž elejas. Ē diens bija apmierinoš s, bija gaļ a, zivis, grilē ti dā rzeņ i, kā arī daudz piedevu un dā rzeņ u. Bē rniem brokastī s piedā vā ja sieru un jogurtu. Mums ne vienmē r bija laiks brokastī m, bet uz vietas ir uzkodu bā rs, kur var kaut ko paē st. Viesnī cas akvaparks forš s, bet slidkalniņ i ieslē dzas laicī gi, pā ris reizes bija nereā li braukt. Iesaku apmeklē t hammam un pirti, pie mums viss ir daudz sliktā kā lī menī . Pludmalē viņ i necī nī jā s par sauļ oš anā s krē sliem, viņ iem pietika ar galvu. Cena ir tā vē rta, tā pē c noteikti iesaku.
аватар TATIYANA.PAVLOVA2013
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Ieradā mies 10 no rī ta, paē dā m brokastis un 12 jau bijā m iekā rtojuš ies. Ē diens ir daudzveidī gs. Gaļ a pā rsvarā ir vistas gaļ a. Augļ i ā boli, apelsī ni, arbū zs, greipfrū ti. Jū ra ir tuvu, bet ieeja slikta. … Tomēr ▾ Ieradā mies 10 no rī ta, paē dā m brokastis un 12 jau bijā m iekā rtojuš ies. Ē diens ir daudzveidī gs. Gaļ a pā rsvarā ir vistas gaļ a. Augļ i ā boli, apelsī ni, arbū zs, greipfrū ti. Jū ra ir tuvu, bet ieeja slikta. Kas prot peldē t no mola arī labi. Uz mola ir arī sauļ oš anā s krē sli. Istaba ir tī ra. Veļ a tiek mainī ta katru otro dienu. Dzeramais ū dens vienmē r ir bā rā . Lieliskas brī vdienas.
аватар vladimiralbatros
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
MIRADOR RESORT & SPA - NEIESAKU NEVIENAM ATPŪ TAS NO 26/04/2018 LĪ DZ 05/10/2018 3 GALVENIE Mī nusi: 1. KANALIZĀ CIJA PLŪ S STARP VIESNĪ CAS MIRADOR RESORT & SPA HOTEL UN KAIMIŅ U Pludmales KREISĀ S DAĻ AS. To var redzē t mierī gā laikā , kā ū dens burbuļ i un smirdī gas putas iet uz MIRADOR RESORT & SPA tiltu 2. … Tomēr ▾ MIRADOR RESORT & SPA - NEIESAKU NEVIENAM
ATPŪ TAS NO 26/04/2018 LĪ DZ 05/10/2018
3 GALVENIE Mī nusi:
1. KANALIZĀ CIJA PLŪ S STARP VIESNĪ CAS MIRADOR RESORT & SPA HOTEL UN KAIMIŅ U Pludmales KREISĀ S DAĻ AS. To var redzē t mierī gā laikā , kā ū dens burbuļ i un smirdī gas putas iet uz MIRADOR RESORT & SPA tiltu
2. Nav bezmaksas piekļ uves saunai un turku pirtij. Turcijā tas nekur nav atrodams.
Ieeja nosacī ti bez maksas no 12-00 lī dz 14-00, laikā , kad pulcē jas cilvē ki vai jau pusdienā s!! !
Š o iestā di vada BANDERSH un BIG BOOR, AR KURU MAN IR DAUDZ KAUJAS!! !
Piesū cē jus, kuri tika paaugstinā ti par 30 vai 35 $, viņ a uzskata par viesiem, un tos, kurus nevarē ja paaugstinā t par $ $ $, nelaiž pirtī ciemos pie piesū cekņ iem!!!! !
-SAUNA VIENS NOSAUKUMS - NABAGA Š Ū NA 2.5x2.5m, kurā temperatū ra nepakā pā s virs 75 grā diem pē c Celsija
-Hamam arī ir nož ē lojama š ū na apmē ram 6x6m
3. Diskž okejs-peč uks ar bizi redz savu uzdevumu Jamaikas pederī š u mū zikas ieslē gš anā uz pilnu klapi! ! ! Viņ š nereaģ ē uz prasī bu padarī t mū ziku klusā ku - galu galā viņ am nav smadzeņ u ! ! ! Un skaļ ruņ i ir pie bē rnu baseina! Nav normā las relaksā cijas mū zikas, nav krievu vai turku, cieta BAM-bam-uz smadzenē m, tipiska narkomā nu un mā muļ u mū zika ! ! ! No š ī s mū zikas man bija jā dodas uz tā lā ko pludmales daļ u vai uz tiltu, bet pat tur tas mani dabū ja! ! ! Un kaimiņ i nedzirdē ja nekā du mū ziku - galu galā tur ir 5 viesnī cas !!! !
P. S. Nav sū dzī bu par pā rtiku, uzkopš anu, apkalpojoš o personā lu ! ! !
аватар MaksymP
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmeklē juma datums: 26.04 – 03.05. 2018 Tū risti: krievvalodī gie (NVS) - 95% Pā rē jie - 5% (vā cieš i, holandieš i, turki utt. ) Tū ristu sastā vs: Jaukts (Ģ imenes ar bē rniem, Pā ri, Vientuļ ie, Jaunieš i). Viesnī ca: mā jī ga un plaš a. … Tomēr ▾ Apmeklē juma datums: 26.04 – 03.05. 2018
Tū risti: krievvalodī gie (NVS) - 95%
Pā rē jie - 5% (vā cieš i, holandieš i, turki utt. )
Tū ristu sastā vs: Jaukts (Ģ imenes ar bē rniem, Pā ri, Vientuļ ie, Jaunieš i).
Viesnī ca: mā jī ga un plaš a. Solī ds turku č etrinieks.
Vidē ja izmē ra ar standarta atjauninā tiem numuriem. Divi korpusi. Vistuvā k jū rai un otrā pā ri ceļ am. Teritorija tikai pie pirmā s viesnī cas. 3 ū dens slidkalniņ i.
Mazā sporta zā le.
Ā ra volejbola laukums.
Viens galvenais restorā ns. Bē rnu klubs. Amfiteā tris.
Sava pludmale pie jū ras ar lietussargiem un estakā dē m, bet ar akmeņ ainu pieeju ū denim. Ir piestā tne ar sauļ oš anā s krē sliem un nolaiš anā s jū rā .
Ē dieni: Standarta turku (monotoni, bet prasmī gi pagatavoti un pasniegti).
Visas tā s paš as tū ristu ī so distanč u sacī kstes restorā na darba laikā pusdienā m un vakariņ ā m...
Xs...kā pē c, ē diena pietika visiem. . .
Alkohols: turku. Pacieš ami, bez pretenzijā m. Tikai karstā laikā .
Internets: Wi-Fi vestibilā (Bezmaksas), numuros par papildu samaksu.
Vakaros: Plkst. 21:30 bē rnu programma, stundu vē lā k vecā kajai publikai (nav garlaicī gi).
Apkā rtne: 300 - 400 metru attā lumā no viesnī cas, tirgus ar veikaliem. Cenas tā das paš as kā Konakli vai Alanjas centrā . Dariet 20-50% no cenas.
Pa kreisi no viesnī cas virzienā uz kalnu uz kalna ir grila zona ar vē su skatu uz piekrasti. Ir arī akmeņ aina lagū na ar pludmali krastā (iesaku).
Rezultā ti: Smaidi, pasveicini, esi draudzī gs - labs garastā voklis tiek nodroš inā ts)))
Vairā k informā cijas par manā m fotogrā fijā m. . .
Територия отеля Вид с номера Вид с номера Чем кормят Чем кормят 2 Територия отеля Територия отеля Територия отеля
аватар makolvik
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca. Nokā rtots bez problē mā m. Par 20 dolā riem viņ i iedeva istabu ar skatu uz jū ru pirmajā ē kā.3. stā vā . Mē s izvē lē jā mies viesnī cu pirmajā rindā ar labu ē dienu. Ieeja jū rā nav ī paš i laba, bet pontons mums derē ja lieliski. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Nokā rtots bez problē mā m. Par 20 dolā riem viņ i iedeva istabu ar skatu uz jū ru pirmajā ē kā.3. stā vā . Mē s izvē lē jā mies viesnī cu pirmajā rindā ar labu ē dienu. Ieeja jū rā nav ī paš i laba, bet pontons mums derē ja lieliski. Ē diens ir brī niš ķ ī gs. Braucā m tur un zinā jā m, ka galvenais atpū tnieku kontingents ir vā cieš i, bet krievu bija daudz. Animā cija domā ta tikai vā cieš iem un poļ iem, tas mū s neapbē dinā ja, jo. Mums patī k relaksē još as brī vdienas, un neviens mū s nevilka. Istabas uzkopš ana katru dienu. Ieteicams.
аватар irisha35
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Turcijā atpū tā mies treš o reizi, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Pē dē jais remonts viesnī cā bija 2012. gadā . Numurā nav par ko sū dzē ties. Skats no balkona uz jū ru. . . Personā ls uzmanī gs (ī paš i, ja neaizmirsti pasmaidī t) Patiesī ba ir tā da, ka viņ š gandrī z nerunā krieviski. … Tomēr ▾ Turcijā atpū tā mies treš o reizi, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Pē dē jais remonts viesnī cā bija 2012. gadā . Numurā nav par ko sū dzē ties. Skats no balkona uz jū ru. . . Personā ls uzmanī gs (ī paš i, ja neaizmirsti pasmaidī t) Patiesī ba ir tā da, ka viņ š gandrī z nerunā krieviski. Tieš ā m pludmale tiem, kas neprot peldē t, nav ī paš i laba. Ejot 100 m, ir lī cis ar labu pludmali. Baseins vienmē r ir tī rs. Liels paldies animatoram un ī paš i Oskaram par mū su 5 gadī gā bē rna atpū tu. Ē diens viesnī cā s ir daudzveidī gs (vienmē r ir bijusi gaļ a un zivis) Augļ i: persiki, ā boli, apelsī ni, arbū zs, melone, vī nogas un greipfrū ti. Liela kū ku un konditorejas izstrā dā jumu izvē le. 80% atpū tnieku ir vā cieš i. Visi, ar kuriem sazinā jā mies viesnī cā s, ir apmierinā ti ar atpū tu un apkalpoš anu. Kopumā mums visiem ļ oti patika!
Вид с номера Вечерний бар Вечерняя анимация
аватар Elena4847
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2011. gada jū nija sā kumā atpū tos ar meitu Miradorā . Reģ istratū rā viņ i nerunā krieviski, ar puiš a palī dzī bu, kurš mums atnesa koferi, viņ a paskaidroja, ka mums ir jā izlī dzinā s lī dz 14:00 un a. laba istaba, tai tika pievienoti 10 dolā ri, un problē ma ir atrisinā ta. … Tomēr ▾ 2011. gada jū nija sā kumā atpū tos ar meitu Miradorā . Reģ istratū rā viņ i nerunā krieviski, ar puiš a palī dzī bu, kurš mums atnesa koferi, viņ a paskaidroja, ka mums ir jā izlī dzinā s lī dz 14:00 un a. laba istaba, tai tika pievienoti 10 dolā ri, un problē ma ir atrisinā ta. Patika viesnī ca un apkā rtne. Viņ i baroja normā li. Jū ra pie krasta visu laiku bija vē traina, ū denī ir milzī gi akmeņ i, un, ja gribi iekā pt ū denī , jā uzmanā s, citā di var sagrozī t kā ju. Nokā pu no mola un nopeldē jos, bet tie, kas nā ca ar bē rniem, tas nav ī paš i ē rti, maz ticams, ka bē rni varē s plivinā t jū rā . Pē dē jā dienā ar meitu gā jā m pastaigā ties gar krastu, kā rezultā tā mazutā sasmē rē jā s kā jas un š ī feris, pasliktinā jā s garastā voklis, nu vismaz bija pirms izbraukš anas. Miradorā ir daudz vā cieš u, tā pē c pret viņ iem ir ī paš a attieksme. Rezumē jot: mē s normā li atpū tā mies, devā mies ekskursijā s, devā mies uz vietē jo tirgu, peldē jā mies galvenokā rt baseinā , runā jā m angliski ar personā lu, bet es tur vairs neieš u, ļ aujiet vā cieš iem atpū sties.
аватар nada41
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man daudz kas nepatika, un ceļ š , kas atdala ē kas un ikvakara atkritumu savā kš anu, ir briesmī gs troksnis. Pludmales vispā r nav. Peldē ties no mola ir viss. Duš a nav ē rta, BĒ RNIEM IR NEPĀ RTRAUKTI Š Ķ Ē RŠ Ļ I, JA BĒ RNI VISPĀ RĒ JĀ SAKRŪ Š Ā . … Tomēr ▾ Man daudz kas nepatika, un ceļ š , kas atdala ē kas un ikvakara atkritumu savā kš anu, ir briesmī gs troksnis. Pludmales vispā r nav. Peldē ties no mola ir viss. Duš a nav ē rta, BĒ RNIEM IR NEPĀ RTRAUKTI Š Ķ Ē RŠ Ļ I, JA BĒ RNI VISPĀ RĒ JĀ SAKRŪ Š Ā . Teritorijā NAV APRĒ KOTA VIETA, un pā ris slidkalniņ u vienmē r ir dubļ os. No augļ iem tikai arbū zi un apelsī ni. nav ž eleju un citu vannasistabas piederumu..... Nav sporta halles. viss apkā rt ir aizņ emts, restorā nā mudž cilvē ku un no rī tiem vajag paņ emt sauļ oš anā s krē slu pie baseina, citā di to neatradī si. Segas ar vafelē m un vispā r gulta nav ē rta. Neiesakā m turp doties – bū siet vī luš ies.
Parādīt vairāk »


iemiesojums lizaden
Es priecāšos jūs satikt
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums svetik23072002
Vai tur ir ūdenspīpes? Un ja jā, tad par kādu cenu?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums cherlen
par
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums janina22
Braucam 3.jūnijā ar kompāniju un 2 bērniem 2 gadi, uztraucamies par pludmali, ļoti negribas visu laiku pavadīt pie baseina, līcis pie viesnīcas nomierina), pastāstiet vai tiešām ir tik slikti (es domāju pludmali), un kā sazināties? Varbūt paņem kādu krievu-vācu vārdnīcu?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель построен в 1991 году, последняя реновация прошла в 2012 году. Компактная территория, доброжелательный персонал. В течение дня проводятся анимационные программы. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 112 км от аэропорта г. Анталия, в 12 км от г. Алания, в 2 км от центра поселка Конаклы, на берегу моря.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца (залог).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service (платно), 1 конференц-зал (на 40 чел.), 1 основной ресторан, 2 бара, 2 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), полотенца (депозит), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна, детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Библиотека, 3 водные горки, теннисный корт бесплатно (с бетонным покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта платно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, живая музыка бесплатно (в определенные дни), баскетбол бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 223 номера. Состоит из одного 6-этажного главного здания и одного дополнительного 6-этажного корпуса (85% номеров с видом на море).

Istabās

Апартаменты с 1 спальней и прямым выходом на балкон с видом на бассейн оснащены кондиционером. В числе удобств телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Konaklı Mah. Kulak Cad. 26 / A 07490 ALANYA
Tālruņi: +90 242 565 15 43/46
Tīmekļa vietne: Aria Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.