M.C. Mahberi Beach Hotel 4*– Atsauksmes

123
Novērtējums 4.910
№257 viesnīcas reitingā Alanja
4.8 Numurs
5.2 apkalpošana
5.1 Tīrība
5.9 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1989. gadā, pēdējais renovācija notika 2016. gadā. Neliela, bet ļoti zaļa un sakopta teritorija, jauka pludmale. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар iriska85_ua.fm
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2023. gada 11. lī dz 13. jū lijam, vairs nevarē jā m izturē t š ajā briesmī gajā vietā , tikā m nomainī ti uz viesnī cu, pateicoties mū su tū roperatoram Join Up. Š eit nav nekā du plusu - viesnī ca ir ļ oti netī ra, tieš ā m antisanitā ra istabiņ ā s un visur, ar vecā m mē belē m, putekļ ainā m un saplaisā tā m sienā m, š ausmī gi netī ri un saplī suš i santehnika, ļ oti netī rs paklā js, kondicionieri, kas nav attī rī ti no pelē juma. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2023. gada 11. lī dz 13. jū lijam, vairs nevarē jā m izturē t š ajā briesmī gajā vietā , tikā m nomainī ti uz viesnī cu, pateicoties mū su tū roperatoram Join Up. Š eit nav nekā du plusu - viesnī ca ir ļ oti netī ra, tieš ā m antisanitā ra istabiņ ā s un visur, ar vecā m mē belē m, putekļ ainā m un saplaisā tā m sienā m, š ausmī gi netī ri un saplī suš i santehnika, ļ oti netī rs paklā js, kondicionieri, kas nav attī rī ti no pelē juma. Vannasistaba ir tik maza, ka ar 54kg svaru knapi ietilpu duš ā , 2 cilvē ki vannasistabā nederē s. Garderobe maza pat 1 cilvekam un nav kur pat kleitu pakarinā t, ir zema. Televī zijā ir tikai viens kanā ls ar krievu ziņ ā m)) Gaisa kondicionieri nav ieslē gti reģ istratū rā un ē damistabā . Personā ls ir nedraudzī gs un nedraudzī gs ukraiņ iem. Man tika atklā ti dots mā jiens, ka viņ i mū s ienī st. Pā rtika ir vienkā rš i briesmī ga, m?
ē diens tikai maltā gaļ ā vai kautkā ds sautē jums, viss mē rcē , reizē m smird zivis, mež a bumbieri un ā boli no augļ iem, vakariņ ā s var bū t silts arbū zs. Dā rzeņ i biež i ir skā bi. Pē c to ē š anas grē mas un slikta dū š a ir biež a parā dī ba, bē rni tur vispā r neko nevarē ja ē st. Un tajā paš ā laikā viss ir absolū ti netī rs - sā kot no vestibila, istabā m, ē damistabu un traukiem, beidzot ar baseiniem un pamestu teritoriju. Nav animā cijas vispā r, nav izklaides bē rniem un pieauguš ajiem. Seifs un internets tiek apmaksā ti - 2 USD dienā . Ir pieejama dvieļ u noma - 2 USD katrs. Sauļ oš anā s krē sli parasti ir pirms ū denslī duma un netī ri, biež i vien ir saplī suš i. Jū ra ir vairā k vai mazā k tī ra, bet, lai tajā peldē tu, ar akmeņ iem var nolauzt visas kā jas, bez speciā liem apaviem nav iespē jams. Bē rniem noteikti nav piemē rots. Viesnī ca atbilst 2* maksimumam, precī zi un ne tuvu 4*. Es neiesaku nekā dā gadī jumā . Tu sabojā si savu atvaļ inā jumu!
Стан ванної кімнати Стеля в душовій Фен, який може вбити Кондиціонер з пліснявою, який не чистили мінімум пару років Шпалери на стінах повсюди в отакому пилу
аватар zwersweetlana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Augusta sā kumā atpū tā mies. Kopumā viņ i bija apmierinā ti. Sā kumā pirmā s divas dienas pā rē jais bija briesmī gs. Mū s ievietoja š ausmī gā istabā . Paklā ji netī ri, logi nemazgā ti, mē beles sasistas, tapetes notraipī tas. … Tomēr ▾ Augusta sā kumā atpū tā mies. Kopumā viņ i bija apmierinā ti. Sā kumā pirmā s divas dienas pā rē jais bija briesmī gs. Mū s ievietoja š ausmī gā istabā . Paklā ji netī ri, logi nemazgā ti, mē beles sasistas, tapetes notraipī tas. Š ķ iet, ka neesam izvē lī gi, bet tas bija par daudz. Pā rvaldnieks solī ja pā rspē t par maksu sā kumā.50$, bet kad apskatī jā m telpas un vienojā mies, summa pieauga lī dz 50$ dienā! ! ! Neiekrī tiet viņ u krā pniecī bā ! Viņ i lū dza gidam to izdomā t, viņ š mums palī dzē ja, viņ i mū s pā rspē ja bez maksas ! ! ! Tad viņ i saprata, ka viņ iem ir bizness, kad ieradā s jauni tū risti un viņ i atkal tika iekā rtoti vienā istabā . Es runā ju ar vadī tā ju! Kā pē c jū s paš i graujat savu reputā ciju? Jums viesnī cā ir tik daudz priekš rocī bu, un jū s faktiski sabojā jat cilvē ku brī vdienas jau no durvī m (((
Tagad plusi: viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a, baseini ir tī ri, personā ls ir draudzī gs. Baidī jos, ka bū s netī rs, bet nē ! Gluž i otrā di, biju ļ oti pā rsteigts, ka visu tī rī ja, mazgā ja, nemitī gi laistī ja. Puiš i ir lieliski, uztur tī ru vidi. Ē dienu pietika visiem: man, vī ram un bē rniem. Katrai gaumei: ceptas, vā rī tas, diē tiskā s, brokastu pā rslas bē rniem ar pienu, pankū kas ar š okolā di, augļ i, sieri, salā ti, saldumi cik vien tī k. Jū su priekš ā tiek ceptas plakanas kū kas, ceptas karbonā des un grilē ti dā rzeņ i. Viss ir ļ oti garš ī gi! No dzē rieniem bija sulas (ne yupi !! ! , bet normā las sulas, piemē ram, veikalu), tē ja, kafija, latte, kapuč ī no no aparā ta, 7up bā rā , mirinda i pepsi. Alkoholiskie kokteiļ i. Par bē rnu saldē jumu, popkornu, kukurū zu maksā.1 dolā ru.
Jū ra ir nesalī dzinā ma, tī ra, bet jums vajag akvaš uvas. Pludmale tiek noņ emta. Vakara animā cijas bē rniem un pieauguš ajiem. Bijā m divas reizes un nepatika. Vairā k devā s pastaigā ties pa Konakli. Bē rniem ir mazliet garlaicī gi, viņ i izklaidē jā s baseinā , kā varē ja, bē rnu kluba faktiski nav, kā arī diskotē kas. Amfiteā trī skatī jā mies š ovus un bainki, un tuvē jā viesnī cā skanē ja mū zika lī dz diviem naktī un visi dejoja. Š eit bija kluss. Š ķ iet, ka tas ir pluss tiem, kam ir bē rni, bet tajā paš ā laikā es tik ļ oti gribē ju lē kt pie mū zikas. Wi-Fi ir bezmaksas tikai 350 mb, tad maksā jiet naudu. Kopumā mums patika, MC Mahberi Beach Hotel ir ļ oti mā jī ga un atmosfē riska)
аватар Khayrullina_guzelka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir diezgan laba. Tač u izklaides nepietiek. Vairā k piemē rots ģ imenes brī vdienā m. Ē diens izcils, viss tiek pasniegts lielā s porcijā s. Baro 4 reizes dienā , bā rs darbojas lieliski. Bet ne daž ā du dzē rienu. Personā ls ir labs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan laba. Tač u izklaides nepietiek. Vairā k piemē rots ģ imenes brī vdienā m. Ē diens izcils, viss tiek pasniegts lielā s porcijā s. Baro 4 reizes dienā , bā rs darbojas lieliski. Bet ne daž ā du dzē rienu. Personā ls ir labs. Ī paš i vadī tā js, viņ š savu darbu dara labi. Ā tri mū s iekā rtoja istabā ar lielisku skatu uz jū ru.
аватар julia1610x
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Reģ istrē š anā s notika ā tri, jo ieradā mies pulksten 15:30. Numuriņ š normā ls 4* viesnī cai, ar skatu uz citā m viesnī cā m (neko papildus nemaksā jā m). Telpā viss darbojā s. Tī rī š anas nebija - noslaucī ja putekļ us uz naktsgaldiņ iem, izsū cē ja, iztaisnoja gultu (gulta netika mainī ta) un tā bija 1 reize uz visu atvaļ inā jumu, izkā rā s, lai tī rī tu, un viņ i krā pā s un nodeva to netraucē t. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s notika ā tri, jo ieradā mies pulksten 15:30. Numuriņ š normā ls 4* viesnī cai, ar skatu uz citā m viesnī cā m (neko papildus nemaksā jā m). Telpā viss darbojā s. Tī rī š anas nebija - noslaucī ja putekļ us uz naktsgaldiņ iem, izsū cē ja, iztaisnoja gultu (gulta netika mainī ta) un tā bija 1 reize uz visu atvaļ inā jumu, izkā rā s, lai tī rī tu, un viņ i krā pā s un nodeva to netraucē t. Telpā nav dzī vnieku.

Ē diens ir daudzveidī gs, bet grafiks nebija ī paš i piemē rots brokastī m no 7:00-10:00, pusdienā m 12:30-14:00, vakariņ ā m 19:00-21:00, nakts zupai 23:00-00:00. . Uzkodu bā rs no 11:00-16:00. Tā pē c no 16:00 lī dz 19:00 tu bū si izsalcis. Dā rza bā rā alkoholu lē ja plastmasas glā zē s, alus vispā r bija atš ķ aidī ts. Pludmale nav smilš aina, ejot tiek uzlieti sieti, putekļ i ceļ as augš ā un tā pati ieeja jū rā ir 2 metri, tad rū pī gi lieli un asi akmeņ i nepalī dzē s pat ar č ī bā m.

Viesnī cas teritorija ir viņ u plus bū s labas fotogrā fijas), rotaļ u laukums - slidkalniņ i, š ū poles, batuts.
Izklaide – vakarā bē rnu diskotē ka, tad izrā de pieauguš ajiem, pā reja pie mini kluba uz citas viesnī cas teritoriju.

Nobeigumā - pā rē jais bija kā Ukrainā , tikai par lielā ku naudu.
аватар Elena151417
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi lidojā m uz Turciju, tā pē c viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, apskatī jā m atsauksmes. Izvē loties meklē jā m viesnī cu, kas tiktu novietota pirmajā rindā . Mē s apstā jā mies M. C. Mahberi Beach Hotel, š ajā viesnī cā ir 4 *. … Tomēr ▾ Pirmo reizi lidojā m uz Turciju, tā pē c viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, apskatī jā m atsauksmes. Izvē loties meklē jā m viesnī cu, kas tiktu novietota pirmajā rindā . Mē s apstā jā mies M. C. Mahberi Beach Hotel, š ajā viesnī cā ir 4 *. Reģ istrē š anā s notika ā tri, bet tā kā pirmo reizi atpū tā mies Turcijā , tad sā kumā nesapratā m, kas ir 3-vietī gs un kas ir 2+1 istabiņ a. Kad mums ierā dī ja pirmo istabiņ u (2+1) un piedā vā ja tur nogā dā t gultiņ u, sā kā m bū t saš utuš i, skaidrojot, ka esam trī s un vajadzī ga 3-vietī ga istabiņ a, atgriezā mies reģ istratū rā , iedeva. mums otrā istabiņ a, pē c kuras jau bijā m iekā rtojuš ies normā lā . Pati viesnī ca ir 3*, nevis 4*, kā jau man, gaiteņ os nebija patī kamas smakas, tā s visas kaut kā nav koptas. Jū ra ir ciets č etrinieks. Teritorija pietiekami liela, kopta. Mans vī rs un bē rns nesū dzē jā s par ē dienu, es esmu tik izvē lī ga, bet biež i vien tas bija viens un tas pats, viņ u gaļ as produkti, protams, varē tu bū t labā ki, salī dzinot ar mū sē jiem. Bija daudz augļ u, ar š o problē mu nebija. Pludmale plata, vē sa, tī ra, kopta, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, vienī gais, ka iebraucot jū rā ir lieli akmeņ i, tur noteikti jā iet č ī bā s, pirmajā dienā mē s, protams , cieta, bet tad nopirkā m č ī bas, un akmeņ i nebija jū tami. Tuvā kie tirdzniecī bas centri un tirgi aizņ em 10-15 minū tes. Viesnī ca nav 4*. Gids viesnī cā ir labi darī ts, viņ š nesaspringa ar informā ciju, viņ š teica, un izvē le bija mū su.
аватар marjasik1991
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū ta 11 dienas. Man nepatika viesnī ca. Pirms viņ a uzņ emš anas izlasī ju pozitī vā s atsauksmes, ierodos vī lusies. Pirms tam bijā m 4 reizes Ē ģ iptē.4-5 * tur bija labā kas viesnī cas, animā cija interesanta. Istaba samazinā jā s lī dz 6 st ar skatu uz jū ru par 20 $. … Tomēr ▾ Atpū ta 11 dienas. Man nepatika viesnī ca. Pirms viņ a uzņ emš anas izlasī ju pozitī vā s atsauksmes, ierodos vī lusies. Pirms tam bijā m 4 reizes Ē ģ iptē.4-5 * tur bija labā kas viesnī cas, animā cija interesanta. Istaba samazinā jā s lī dz 6 st ar skatu uz jū ru par 20 $. Pirms pē dē jā s dienas istabā s nekā das tī rī š anas, neviens netī rī ja vispā r. Restorā ns garš ī gs, virtuve tā da pati kā Ē ģ iptē , vietas pie galdiņ iem jā ieņ em stundu iepriekš , daudz viesnī cu tū ristu piepildā s un personā ls svarī gi tikt galā . Plus viesnī ca 2 slidkalniņ i un trī s baseini un viss (ē ka ir veca, nav uzņ emš anas, neē rti. Draugi redzē ja istabā tarakā nus. Sea Sea Animation bez vā rdiem - gandrī z nav, lai gan ir liels skaists amfiteā tris, kas paredzē ts divas viesnī cas.
Vakara programmas nav interesantas, nav organizē tas, cilvē ki skatī jā s 5-10 minū tes un devā s uz istabā m, jo ​ ​ tas nav interesanti. Nav dzī vā s mū zikas. Garlaicī gi vienmuļ i.
Ļ oti dī vaini, ka daudziem atpū tniekiem vienkā rš i nav ko darī t. Lī dz 23 gadiem ir bā rs ar alkoholu un visu, ne diskotē kas, ne kas. Es reiz atstā ju bē rnu mini klubiņ ā (viņ i zī mē ja), viņ a atnā ca pē c stundas, jo viņ a viena pati sē dē ja un sē dē ja uz krē sla, un neviens nenā ca, neiedodot man zī muļ a kartiņ u zī mē š anai. Tik daudz Ē ģ iptē nebiju redzē jis. un lū k, š ausmas. Nav pludmales dvieļ u. Saldē juma samaksa. Ir pagā jusi stunda kū kā m. Pati Turcija ir skaista, š is mē rķ is ir pā rtraucis vē lmi doties uz Turciju vē lreiz. Interesants bija viens pluss, kas aizveda tū ri ar jahtu uz Alaniju.
аватар vikon141
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nesen atbraucā m no š ī s viesnī cas. Ierodoties gandrī z uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, paveicā s ar istabu, dabū jā m skatu uz jū ru! Istaba liela, balkons arī . Milzī gs pluss jū ras tuvums. Var pielā goties ieejai jū rā , atrodiet vietu kur nav akmeņ u. … Tomēr ▾ Nesen atbraucā m no š ī s viesnī cas. Ierodoties gandrī z uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, paveicā s ar istabu, dabū jā m skatu uz jū ru! Istaba liela, balkons arī . Milzī gs pluss jū ras tuvums. Var pielā goties ieejai jū rā , atrodiet vietu kur nav akmeņ u. Ū dens silts, bet ne pā rā k tī rs ja salī dzina ar Kemeru. Teritorija liela, ir kur atpū sties, tagad daudz cilvē ku ieraduš ies, un sauļ oš anā s krē sli pie baseiniem biež i ir aizņ emti. Ir mī nuss, ē damzā lē biež i vien ir par maz galdiņ u, jā gaida, un rinda pē c gaļ as. tas noteikti nav patī kami, cilvē ki grū st, izbē rt ē dienu garā m cepš anai palagi it kā jau simts gadus neko nebū tu ē duš i. Personā ls labi darī ts, ļ oti atsaucī gi, č akli puiš i. Vispā r man patika viss, it ī paš i deserti un kū kas uz ielas. , bet tas ir labojams. Tuvu centrs, vakaros gā ju pastaigā ties, daudz veikalu, ir no kā izvē lē ties.
аватар vul
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ierodoties š ajā viesnī cā , tū ristam ir jā apzinā s, cik daudz naudas viņ š tajā dzī vo. Saskaņ ā ar gida informā ciju, izmitinā š anas izmaksas vienai personai ir astoņ padsmit dolā ri (2019. gada jū nijs), tā tad, ja reizinot cilvē ku skaitu un dienas + lidojums + transfē rs + procenti no tū roperatora un ceļ ojumu aģ enta, jū s saņ ē mā t pacelš anu. … Tomēr ▾ Ierodoties š ajā viesnī cā , tū ristam ir jā apzinā s, cik daudz naudas viņ š tajā dzī vo.
Saskaņ ā ar gida informā ciju, izmitinā š anas izmaksas vienai personai ir astoņ padsmit dolā ri (2019. gada jū nijs), tā tad, ja reizinot cilvē ku skaitu un dienas + lidojums + transfē rs + procenti no tū roperatora un ceļ ojumu aģ enta, jū s saņ ē mā t pacelš anu. summa sev, ka nevar atslā binā ties dzimtenē , tad atpū ties Mač berijā tev izdosies, citā di nosauks par sabojā tu atvaļ inā jumu.
Par mī nusiem - darbinieki no Kirgizstā nas reģ istratū rā , iespē jams, jau no paš a sā kuma sabojā s jū su iespaidu par viesnī cu. Viņ i ir normā li puiš i, ā tri runā krieviski, visu saprot, BET SAVU DARBU DARA LAKĀ K PAR STUDENTI PRAKTĒ JIEM. Manā gadī jumā pusnaktī.9 cilvē ku grupa - tas ir tikai č etras istabas, kas iekā rtojā s vairā k nekā stundu, viņ i arī sū dzē jā s, ka mū su ir TIK daudz. Istaba tika iedota nepareizā pirmajā reizē , par seifu un dvieļ iem teica, ka nā k no rī ta, tad paskaidrosim.
Viesnī ca tieš ā m ir tā lu no jaunī bas, remonts 2015. gadā bija ļ oti kosmē tisks, izņ emot to, ka tika mainī tas ā rdurvju slē dzenes un kondicionieri.
Uzturoties nedē ļ u, dvieļ i un gultas veļ a nekad netika mainī ti, neskatoties uz istabenes padomu.
Duš ā viss darbojā s, lai gan no rī ta bija briesmī ga kanalizā cijas smaka
Atsauksmē s jau iepriekš rakstī ja, ka ū deni ledusskapī un ziepes un š ampū nu nepievienoja - pē c mū su lū guma iedeva ū deni un ziepes, istabenes zina tikai turku valodu, bet smaids palī dz saprasties.
Bē rniem vienā no trim baseiniem ir divi slidkalniņ i. Strā dā jiet pā rmaiņ us, nevis visu laiku
Dvieļ i tika paņ emti pirtī , dvieļ u maiņ a $1
Pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, kā man š ķ ita, tā pē c, ka saskaņ ā ar "labajā m" tradī cijā m mū su tū risti sā k tos aizņ emt agri no rī ta, bet pē c tam nenā k.
MILZĪ GS JŪ RAS MINUSS, KURU CEĻ OJUMU AĢ ENTŪ RAS NEPASTĀ STĪ S PAT TIEM, KAS BIJUŠ I VIESNĪ CĀ , tas ir fakts, ka akmens plā tnes sā kas metru pē c iebraukš anas jū rā . Ir divas tī ras ieejas, tā s var atrast pē c galvu sakrā juma ū denī , jū ra ir dziļ a trī s metrus pē c ieejas.
PLUSI - ē diens par š o naudu ir diezgan normā ls
No rī ta viņ i gatavo olu kulteni vai olu kulteni (nevis pē c izvē les, bet patiesī bā )
Vakarā vienmē r ir kā ds grils - mums bija vistas fileja, vistas gabaliņ i, upes forele, skumbrija, stavridas
restorā nā vakariņ ā s ir vista, liellopu aknas, liellopu gaļ a, zivis (ne visas iepriekš minē tā s, bet vienmē r ir divas lietas, no kurā m izvē lē ties) Vienmē r ir makaroni un kaut kas cits, no kā izvē lē ties (dā rzeņ u sautē jums, aunazirņ i, rī si, kartupeļ i)
Saldi - kā jau visur, augļ i - nu jū nijā trī sreiz bija arbū zs, katru dienu bija ā boli (normas), ķ irš u plū mes un bumbieri (ne normas)
no plkst. 11 pludmalē sā k gatavot burgerus (kotletes - saldē tas
magoņ u veids)
KAS JUMS JĀ PAMĀ - tautieš i, tā ir Krievija, Ukraina, Kazahstā na. Iespē ja š ajā viesnī cā satikt kā du kā rtī gu burgeru ir samazinā ta lī dz nullei.
Gods gan jā saka, ka savus tautieš us dū mu piedzē ruš os, arī pusnodzisuš os neredzē ju, pā rsvarā ģ imenes brī vdienas. un ne jaunī ba, lai gan krievu vecmā miņ as pusdienā s bā rā pasū ta daudz alkohola un joprojā m ir saš utuš as par mazajā m porcijā m. Bā ros un restorā nos "sulas tipa", tē ja un kafija - paš apkalpoš anā s, alkohols, alus un Pepsi (atš ķ aidī ts divreiz) - viesmī lis lej pā rsvarā ļ oti mazā s vienreizē jā s lietoš anas krū zī tē s.
Sakarā ar dedzinoš u vē lmi palutinā t sevi un citus par atvaļ inā jumu viss iekļ auts, mū su cilvē ki ievē ro sen pā rbaudī tu shē mu - IZVEIDOT RINDU.
Pusdienā s un vakariņ ā s galdiņ i aizņ emti uz ielas 45 minū tes pirms starta, vakariņ u sā kums 19.18-25 visi pie galdiņ iem jau gaida, 19-05 atveras restorā ns un uz visu ieskrien pū lis, airē . viss un daudz.
Ja dodaties nevis 19, bet 20-10 (č etrdesmit piecas minū tes ē dienam un divdesmit minū tes, lai viesmī ļ i varē tu izš ķ irt atlikuš os atkritumus no pusapē sta ē diena kaudzes), tad, protams, bū s bū s daudz netī rā ki galdi, bet viss ē diens bū s pieejams (izņ emot to, ka viņ i grā bj saldumus un kā pē c ķ irš u tomā tus), un visi salā ti, ieskaitot tos paš us sasmalcinā tos tomā tus, grilē tu ē dienkarti un arbū zus, joprojā m bū s, bet bez saspringta desmit minū š u rinda.
Pē c š ī s paš as shē mas mū sē jie veido rindas liftos, lai gan papildus ir divi lifti + kā pnes neviens nav atcē lis.
Vakara animā cija notiek tuvē jā viesnī cā un es to uzskatu par plusu, jo lī dz 23.00 pie taviem logiem neviens netrokš ņ o.
Kā plusu izlasī ju arī viesnī cas atraš anā s vietu KONAKLI ciematā , piecas lī dz septiņ as minū tes gā jienā lī dz tirdzniecī bas centram, piecpadsmit minū tes lī dz centram ar iknedē ļ as bazā ru (vietē jiem). tieš i pie viesnī cas atrodas pā ris veikali ar atpū tnieku pieprasī to sortimentu.
Izbaudiet savu uzturē š anos, ja izvē lē sities š o viesnī cu.
аватар ksunka_best
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cas Mī nusi: 1) Reģ istratū ras personā ls ir š ausmī gs, izmitinā š ana ļ oti zemā lī menī ; 2) ieeja jū rā ir š ausmī ga - lieli akmeņ i, var salauzt kā jas 3) interjers nav iespaidī gs, mē beles vecas, balkoni č ī kst; 4) seifs, internets, pludmales dvieļ i tiek apmaksā ti; 5) nav diskotē kas, jaunieš iem vakaros ir garlaicī gi. … Tomēr ▾ Viesnī cas Mī nusi:
1) Reģ istratū ras personā ls ir š ausmī gs, izmitinā š ana ļ oti zemā lī menī ;
2) ieeja jū rā ir š ausmī ga - lieli akmeņ i, var salauzt kā jas
3) interjers nav iespaidī gs, mē beles vecas, balkoni č ī kst;
4) seifs, internets, pludmales dvieļ i tiek apmaksā ti;
5) nav diskotē kas, jaunieš iem vakaros ir garlaicī gi.
Viesnī cas plusi:
1) Ē diens ir lielisks: ir daudz gaļ as, zivju, dā rzeņ u, augļ u, neviens nepaliks izsalcis;
2) virtuves darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi un uzmanī gi, labi darī ti puiš i;
3) teritorija liela, 3 peldbaseini ar akvaparku;
4) pa dienu ir pietiekami daudz izklaides: volejbols, teniss, polo futbols, notiek sacensī bas, vakarā animā cija bē rniem.
Atpū ta ar ģ imeni ir normā la, jaunieš iem bū s garlaicī gi, pā rē jais ir budž eta.
аватар gorodchaninov-spiridon
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir pelnī jusi savas č etras zvaigznes. Jū ra blakus, ē diens kā kautvai. Daž us ē dienus, piemē ram, ceptu jē ru, es pat nemē ģ inā ju, nekā pju. Gaļ u uzliek cik prasi, nevis kā daž ā s viesnī cā s, kad visiem dod 100 gramus un ne vairā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pelnī jusi savas č etras zvaigznes. Jū ra blakus, ē diens kā kautvai. Daž us ē dienus, piemē ram, ceptu jē ru, es pat nemē ģ inā ju, nekā pju. Gaļ u uzliek cik prasi, nevis kā daž ā s viesnī cā s, kad visiem dod 100 gramus un ne vairā k. Istabu tī rī ba klibo. Ar cirtainu gultni divu dolā ru apmē rā , tas strauji atgriež as normā lā stā voklī .
Parādīt vairāk »


iemiesojums ekub84
vai kādam ir viņa fotogrāfija?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
iemiesojums Tusya-f
Mēs ceļojam ar draugu.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Yula-yulovna
Cik daudz slidkalniņu kopumā ir viesnīcā? 2 vai 3? Es nesapratu - dažās fotogrāfijās ir 3, visiem MOT ir 3, bet no fotogrāfijām es redzu, ka 2.)))) Un vai ir iespējams doties uz baseinu kaimiņos esošajā Aransijā ar slidkalniņiem, kas
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums Yula-yulovna
Interesanti, vai netālu no viesnīcas ir kāds uzticams tūrisma aģents? Kurš izmantoja? Skaidrs, ka viesnīcu gidiem viss ir krietni dārgāk...gribētu zināt, kur var iegādāties ekskursijas...
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 8 atbildes
iemiesojums nata_35
Labie cilvēki, kuri tagad atpūšas viesnīcā, rakstiet, kā tur šogad atmosfēra, ēdiens?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель был построен 1989 году, последняя реновация прошла в 2016 году. Небольшая, но очень зеленая и ухоженная территория, хороший пляж. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель находится в 10 км от Алании, в 500 м от поселка Конаклы и в 110 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж протяженностью 200 м. Бар на пляже — бесплатно. Полотенца (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби, бесплатно (до 100 Мб), room service (платно), 1 основной ресторан, 4 бара, 1 конференц-зал (на 150 чел.), магазины, 3 открытых бассейна, площадь: от 340 м2 до 200 м2 и глубина: 1,40 м, крытый бассейн: площадь: 32 м2, глубина: 1,40 м, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: платно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна площадью 15 м2 и 12 м2, глубиной 0,40 м, 2 водные горки, детский мини-клуб (4-12 лет), детская игровая зона, мини-диско, анимация для детей, детские коляски (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки для взрослых и 2 горки для детей, теннисный корт бесплатно (с жестким покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта платно, игровые автоматы платно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, баскетбол бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, мини-футбол бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 320 номеров. Состоит из основного 6-ти этажного здания. Для удобства имеется 6 лифтов.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар (пустой), спутниковое ТВ с российским каналом, телефон, Wi-Fi (платно), душ, банные принадлежности, фен, сейф (платно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Iskele Mevkii Konakli, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 565 04 26
+90 242745 05 38
Tīmekļa vietne: M.C. Mahberi Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.