Sala, kurā neviens neguļ...

28 Jūlija 2008 Ceļošanas laiks: no 30 Jūlija 2008 ieslēgts 08 augusts 2008
Reputācija: +8.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Pirms pā ris dienā m atlidoju no Maltas un nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Speciā li nebraucu uz kā du viesnī cu, bet gan ar grupu mā cī ties angļ u valodu. Mū su rezidence atradā s Sliemas pilsē tā . Diezgan klusa vieta salī dzinā jumā ar St. Julias un Pachville. Sliemā krastmalā galvenokā rt atrodas veikali un restorā ni. Ko teikt par veikaliem? Pā rsvarā apģ ē rbs nav tā s labā kā s kvalitā tes, kā "Terranovā ", tač u ir arī diezgan pieklā jī gas vietas, piemē ram, "Miss Sixty", "Benetton", "Č ili". Š eit ir arī milzī gs lielveikals, kas uz mani atstā ja vislielā ko iespaidu)) Tie ir 3 stā vi: 1 ir pilnī bā piepildī ts ar č ipsiem, š okolā des konfektē m un daž ā da veida cepumiem, otrajā ir sadzī ves ķ ī mija, un augļ i, dā rzeņ i, ū dens un tonna saldē juma ir treš ajā ) )) Vispā r lielveikals tieš ā m super)

Pati Sliemas pilsē ta, tā pat kā citas pilsē tas, pē c izmē riem neatš ķ iras, un tā s apbraukš ana augš ā un lejā prasī s vairā kas stundas.


No Sliemas lī dz St Julias (klubu un jaunieš u centrs no visas pasaules) ir aptuveni pusstundas gā jiens gar krastmalu. Iesaku doties uz iepirkš anā s kompleksu Bay Street, kur pā rstā vē ti tā di zī moli kā Mexx, Playboy, Chili. Ir arī McDonalds un pica. Runā jot par klubiem, var atzī mē t Havanu un Axis.

Kas attiecas uz pā rē jo: labas pludmales brī vdienas diemž ē l nedarbosies. Briesmī gi akmeņ ainie krasti pilnī bā attur no vē lmes peldē ties. Lai gan, jū s varat doties uz Zilo lagū nu Camino salā . Tas tieš ā m ir ļ oti skaisti! Dzidrs zils ū dens un lieliski skati!

Studentiem teikš u: nebaidieties doties vieni, noteikti atradī siet daudz draugu no daž ā dā m valstī m!

Galu galā Malta ir vieta jaunieš iem. Ja vē laties pavadī t laiku - jū s esat š eit)))

Ir jautā jumi - rakstiet

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Улицы Мальты
Вид на Сент-Джулиас
В местном аквапарке
на о. Гозо
Аквапарк))
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums