Maģiskā Malta

07 Jūlija 2011 Ceļošanas laiks: no 25 Jūnijs 2011 ieslēgts 03 Jūlija 2011
Reputācija: +46.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Un tā mē s nonā cā m Maltā . Pirmais iespaids ir karsts. Klimats ir Vidusjū ras, nedaudz atgā dinot Tunisiju. Palmas, kaktusi un visur jū ra. Satiksme ir kreisā , Malta bija angļ u kolonija pagā tnē . Maltieš u angļ u valoda ir atseviš ķ s stā sts. Akcents š ausmī gs.

Malta ir ļ oti maza valsts – ap 40.000 iedzī votā ju, sastā v no 3 salā m – Maltas, Gozo un Komino. Visa Malta ir kā pasakā , viduslaiku celtnes, trakas ainavas, zilas lagū nas. Komino salā dzī vo tikai 8 cilvē ki. Bet Malta ir ļ oti atš ķ irī ga. Bijā m gan lauku vī na festivā lā , gan MTV ballī tē , pastaigā jā mies pa romantiskajā m viduslaiku ielā m. . . Maltā ir vesels rajons, kur ir tikai restorā ni un diskotē kas.

Mē s tikko iemī lē jā m Maltu. Bet jums uzreiz jā zina, ka Malta nav Turcija. Visas viesnī cas ir diezgan vecas (celtas 70-80 gados), savu pludmaļ u praktiski nav, ē dinā š ana tā da. Ja jums patī k nakš ņ ot viesnī cā s, š ī nav jums ī stā vieta. Bet, ja jū s alksieties pē c jaunas pieredzes, mī lat arhitektū ru un dabu, jū s bū siet sajū smā . Pē c nedē ļ as var apceļ ot visu valsti – Malta ir ļ oti maza un pasakaina.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums