Racanovic 2004 Villa 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
3.3 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Villa atrodas Budvas centrā, netālu no Budvas centra un 10 minūšu pastaigas attālumā no vecpilsētas. Uzcelta 2007. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan pludmales, gan ekskursiju brīvdienām.Vairāk →
аватар GalinaMinsk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
No dzī vokļ iem palika tikai pozitī vas emocijas !! ! ! Dzī vojā m ar vī ru un dē lu treš ajā stā vā (viņ iem ir otrais) ar skatu uz jū ru istabā A2. Divas istabas ar virtuvi un elegantu terasi. Ļ oti svarī gs! ! ! Netā lu ir augsta ē ka, tā pē c pē c 12 ē nā m un caurvē ja ir vē ss un labs, mē s pat neieslē dzā m gaisa kondicionieri. … Tomēr ▾ No dzī vokļ iem palika tikai pozitī vas emocijas !! ! ! Dzī vojā m ar vī ru un dē lu treš ajā stā vā (viņ iem ir otrais) ar skatu uz jū ru istabā A2. Divas istabas ar virtuvi un elegantu terasi. Ļ oti svarī gs! ! ! Netā lu ir augsta ē ka, tā pē c pē c 12 ē nā m un caurvē ja ir vē ss un labs, mē s pat neieslē dzā m gaisa kondicionieri. Ļ oti tuvu jū ra, tirgus, veikals, aptieka un vecpilsē ta. Iesaku!!!!! ! !
Вид с терассы Кухня Вид с терассы Комната Спальня Спальня
аватар tapuriya00
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apmetos š ajā viesnī cā kopā ar savu 13 gadus veco meitu. Gandarī ti un priecī gi, ka š eit apstā jā mies. Tī rī ba, kā rtī ba un brī niš ķ ī ga laipnī bas, cieņ as un sapratnes aura. Adrijas jū ra lieliska, ē diens izcils, ū dens dzerams pagalmā no krā na (akas). … Tomēr ▾ Apmetos š ajā viesnī cā kopā ar savu 13 gadus veco meitu. Gandarī ti un priecī gi, ka š eit apstā jā mies. Tī rī ba, kā rtī ba un brī niš ķ ī ga laipnī bas, cieņ as un sapratnes aura. Adrijas jū ra lieliska, ē diens izcils, ū dens dzerams pagalmā no krā na (akas). Mē s esam ballī š u cilvē ki un diskotē kas mū s nevis kaitinā ja, bet piesaistī ja! ! ! Budva ir lieliska, mē s vē lamies atgriezties 2017. gadā un š ajā konkrē tajā villā .
аватар Golubchik
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Villa ir ļ oti laba! Apraksts un fotogrā fijas pilnī bā atbilst datiem no vietnes (www. apartmani-racanovic. com/english/index. htm). Tī rs, ē rts. Tī rī š ana katru dienu. Dvieļ u maiņ a - ik pē c pā ris dienā m, gultas veļ as - ik pē c 5 dienā m. … Tomēr ▾ Villa ir ļ oti laba! Apraksts un fotogrā fijas pilnī bā atbilst datiem no vietnes (www. apartmani-racanovic. com/english/index. htm). Tī rs, ē rts. Tī rī š ana katru dienu. Dvieļ u maiņ a - ik pē c pā ris dienā m, gultas veļ as - ik pē c 5 dienā m...Standarta numurā ir franč u gulta ar naktsskapī š iem, televizors, iebū vē ts skapis ar seifu. Santehnika darbojas pareizi. Uz balkona ir galds un krē sli. Skats paveras uz kalnu – ļ oti jauki. Ē dienu villā nepiedā vā , bet 2 soļ u attā lumā atrodas tirgus un lielveikals, tā pē c ar pā rtiku nav problē mu. Lī dz jū rai (Slavyaska Plaza) metro 100-150, lī dz Mogrenai - 7 minū š u gā jiens.
Galvenais un, iespē jams, vienī gais viesnī cas trū kums ir tā s svarī gais pluss - jū ras tuvums. un lī dz ar to uz promenā di, attiecī gi, uz diskotē kā m. Lī dz vieniem naktī nekas jū s neglā bs no viņ u trokš ņ a ...
Ja ne š is fakts, es drosmī gi ieteiktu villu ikvienam.

Jauku atpū tu!
аватар maloedetya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ī si nejauš i nokļ uvu ruletē... un bija ļ oti apmierinā ti. . . tī ri, ē rti, draudzī gi saimnieki. . . Istabā ir burtiski viss. . . guļ amistaba, vannas istaba, virtuves studija un liels balkons ar skatu uz jū ru. . . kas tieš ā m ir maksimums 100 m. … Tomēr ▾ Ī si nejauš i nokļ uvu ruletē...
un bija ļ oti apmierinā ti. . .
tī ri, ē rti, draudzī gi saimnieki. . .
Istabā ir burtiski viss. . .
guļ amistaba, vannas istaba, virtuves studija un liels balkons ar skatu uz jū ru. . . kas tieš ā m ir maksimums 100 m.
no plī ts un ledusskapja, lī dz glā zē m. . .
pie ieejas viņ i iedeva vī na pudeli, sī kumu, bet tomē r jauku...
kondicionieris, TV (3-5 krievu kanā li), ledusskapis, plī ts, boileris strā dā ja perfekti. . .
dvieļ i tika mainī ti katru dienu (komplekts 3 no cilvē ka), gultas veļ a pē c pieprasī juma, un tā sacī kstes vai divas...atkritumi tika izvesti katru dienu...kopumā serviss labs...
vienī gais trū kums ir tas, kurš iet gulē t agri, krastmalas diskotē kā lī dz 01:00. . .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла расположена в центре Будвы, в непосредственной близости к центру Будвы и в 10 минутах ходьбы до Старого города. Построена в 2007 году. Этот отель подойдёт как для пляжного, так и для экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Вилла находится в 20 км от международного аэропорта Тиват.
Pludmales apraksts Словенский пляж расположен в 100 м от виллы.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Терраса, камера хранения багажа, частная парковка.

  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Telpu apraksts

Категории номеров: 3 двухкомнатных апартамента, c размещением до 4-х человек; 4 однокомнатных апартамента (без кухни), с размещением до 2-х человек; 1 трехкомнатный апартамент «Люкс» c размещением до 4-х человек.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

Adrese Blaza Jovanovica bb, Budva 85310, Crna Gora.
Tālruņi: +38233/453-900
Tīmekļa vietne: Racanovic 2004 Villa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).