Horizont Villa 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 4.810
6.3 Numurs
5.0 apkalpošana
3.5 Tīrība
4.5 Infrastruktūra
Villa atrodas Budvā, 250 metru attālumā no centrālā tirgus un lielveikala, 300 metru attālumā no pasta un 400 metru attālumā no vecpilsētas. Tuvumā atrodas restorāni un kafejnīcas. Kotoras pilsēta, kas ir iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, atrodas 22 km attālumā no viesu nama. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, individuālam ceļojumam vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар novaluba
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s 6. istabā . Apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s. Saimniece laipna. Viņ a visu izstā stī ja (kur jū ra, veikali, apskates vietas). Istaba ir tī ra un plaš a. Ē dienu gatavoš anai ir pietiekami daudz trauku. Atpū tos ar trim bē rniem un lī dz jū rai, uz Mogrenas pludmali, katru rī tu gā jā m kā jā m (staigā š anas solis ap 30 min). … Tomēr ▾ Atpū tā s 6. istabā . Apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s. Saimniece laipna. Viņ a visu izstā stī ja (kur jū ra, veikali, apskates vietas).
Istaba ir tī ra un plaš a.
Ē dienu gatavoš anai ir pietiekami daudz trauku.
Atpū tos ar trim bē rniem un lī dz jū rai, uz Mogrenas pludmali, katru rī tu gā jā m kā jā m (staigā š anas solis ap 30 min).
Slā vu pludmale atrodas 10 minū š u attā lumā no dzī vokļ iem, bet tā ir ļ oti netī ra un bē rniem nav ē rti peldē ties, liels daudzums akmeņ u.
Preces pirktas Mega tirgū , cenas pieņ emamas.
Vilš anos sagā dā ja tas, ka visas uzturē š anā s laikā istaba tika iztī rī ta tikai vienu reizi (istabā nav pietiekami daudz slotas un mopa paš attī rī š anai).
Istabā visu laiku karsts ū dens, ir veļ as maš ī na, gludeklis, fē ns.
Visas mē beles ir jaunas. Internets darbojā s lieliski.
Izbraukš anas dienā lija stiprs lietus un drī kstē jā m palikt lī dz 13-00, par ko liels paldies saimniecei.
аватар dinagoryachaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Patika, ka istabas logi pavē rā s uz pagalmu, nevis uz ielu (dzī vojā m pirmajā istabā , divatā , studija). Skatu nedaudz sabojā ja kaimiņ u villas stū ris. Saimniece ā tri iekā rtojā s, izbraucā m 13.00, nevis 12.00, kā rakstī ts. … Tomēr ▾ Patika, ka istabas logi pavē rā s uz pagalmu, nevis uz ielu (dzī vojā m pirmajā istabā , divatā , studija). Skatu nedaudz sabojā ja kaimiņ u villas stū ris.
Saimniece ā tri iekā rtojā s, izbraucā m 13.00, nevis 12.00, kā rakstī ts. Studijas tipa numurs ar pienā cī gu divguļ amo gultu un dī vā nu. Es domā ju, ka tā ir ļ oti maza vannas istaba.
Tū roperatora mā jaslapā deklarē tā s tī rī š anas vietā ik pē c trim dienā m viena tika iztī rī ta desmit dienā s! reizes, ļ oti virspusē ji un mainī ti tikai dvieļ i, gultas veļ a netika mainī ta!
Lī dz pilsē tas pludmalei (slā vu) gā jiens 15 minū tes! Lī dz Mogrenai - 2 soļ i 30 minū tes, 1.8 km! Atgriež oties no jū ras, pē dē jie 100 metri bija grū ti noejami, jo ceļ š strauji pacē lā s augš up.
Istabā ir virtuves iekā rta, bet ja plā nojat gatavot - ņ emiet lī dzi nazi. Un skumjas ar pannu - sadedzis pilnī gi viss, neatkarī gi no eļ ļ as daudzuma!
Вид с балкона, первый номер. Вид с балкона первого номера.
аватар brigita77
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja vē laties sabojā t savas brī vdienas Melnkalnē , apstā jieties pie Villa Horizont. Istabu stā voklis diezgan labs priekš.2* kategorijas - moderns remonts, mē beles. Tas ir tas, kas mani uzpirka, izvē loties ekskursiju. Tač u ar to arī beidzā s patī kamais iespaids par villu. … Tomēr ▾ Ja vē laties sabojā t savas brī vdienas Melnkalnē , apstā jieties pie Villa Horizont.
Istabu stā voklis diezgan labs priekš.2* kategorijas - moderns remonts, mē beles. Tas ir tas, kas mani uzpirka, izvē loties ekskursiju. Tač u ar to arī beidzā s patī kamais iespaids par villu.
Slikts serviss katru dienu diezgan sabojā ja garastā vokli. Telpas uzkopš ana aprobež ojā s ar atkritumu izveš anu. Nedē ļ as beigā s uz grī das, plauktiem, naktsgaldiņ iem bija tik bieza putekļ u kā rta, ka varē ju uzrakstī t atvadu zī mi saimniecei - “villa Horizont” (skat. foto). Dvieļ i vispā r netika mainī ti, un gultas veļ a bija tik sabojā ta, ar caurumiem un tik dzeltenu krā su, it kā tā bū tu no bezpajumtnieku istabas.
Televizors ir, bet kanā li nav noregulē ti, kas Eiropas futbola č empionā ta laikā ir diezgan nepatī kami. Nav pieejams arī solī tais internets un telefons. Trū ka minimā lo piederumu (krū zes, dakš iņ as, karotes).
Un visas š ī s problē mas nav nemaz tik vienkā rš i atrisinā t – villas saimniece neizceļ as ar atsaucī bu un patī kamā m manierē m, viņ a nerunā ne krieviski, ne angliski. Parasti viņ a naktskreklā man atvē ra durvis, klausī jā s, ž ā vā jā s, pamā ja, bet beigā s neko nedarī ja. Tā pē c lielā kajai daļ ai problē mu bija jā atsakā s.
Bet jums tiek iesniegts vesels prasī bu saraksts, un, lai jū s neaizmirstu - atgā dinā juma papī ri: klusē jiet, rū pē jieties par mē belē m, izslē dziet gaismu, aizslē dziet ā rdurvis utt.
Villa atrodas kalnā , uz klusas ielas, bet. . . blakus top vē l viena villa, un no pulksten 6 sā kas bū vniecī bas troksnis. Tā tad jū s nevarē siet atpū sties istabā ne no rī ta, ne pē cpusdienā .
Pē dē jais nepatī kamais salmiņ š bija saimnieces pē kš ņ ā "rū pē š anā s" - dienu pirms izbraukš anas viņ a divas reizes (! ) pieklauvē ja pie manas istabas un lauzī tā krievu valodā "pieklā jī gi" atgā dinā ja: "jū s rī t 10.00 izbraucat, paņ emat mantas, dodieties prom. pilnī gi, ierodas cits viesis. "
Pirmo reizi aizbraucu ar prieku.
аватар NATKIEV
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Dodoties atvaļ inā jumā , mē s neatradā m nevienu atsauksmi par villu Horizont....nolē ma riskē t....divistabu dzī voklis (Nr. 6) č etriem cilvē kiem patiesī bā izrā dī jā s niecī ga guļ amistaba ar rū coš u franč u gultu un studija ar 1. … Tomēr ▾ Dodoties atvaļ inā jumā , mē s neatradā m nevienu atsauksmi par villu Horizont....nolē ma riskē t....divistabu dzī voklis (Nr. 6) č etriem cilvē kiem patiesī bā izrā dī jā s niecī ga guļ amistaba ar rū coš u franč u gultu un studija ar 1.5 metru virtuves sienu (trauku ir pietiekami, acī mredzot iepriekš ē jie atpū tnieki iegā dā jā s trū kstoš os), ledusskapis, televizors (gandrī z visu laiku - signā la nav, atpū tā nav galvenais, bet tomē r) un "divu plauktu" dī vā ns - viena gulta augstā k par otru, tajā paš ā istabā ir gaisa kondicionē tā js, vannas istaba ar duš u un uzglabā š anas ū dens sildī tā js. No guļ amistabas loga paveras skats uz kā pnē m un ceļ u, kas nav ī paš i ē rts - nebija pietiekami daudz gaisa kondicionē š anas, un, kad logs ir atvē rts, ir ļ oti trokš ņ ains, viens no studijas logiem paveras skats uz kalniem, no balkona paveras skats uz jū ra un kalni, bet ne tieš i - villas stū ris bloķ ē daļ u ainavas. Lielā koties jū s varat dzī vot..... Lū k, apkalpoš ana, kā tā da, mē s nemaz nejutā m....pē c mū su izbraukš anas no "dzī vokļ a" - kondicionieris un rozetes tika izslē gtas, tas ir, mē s nonā cā m piesmakumā m telpā m un nebija karstā / siltā ū dens..... uzkopš anai un dvieļ u maiņ ai vajadzē tu notikt treš ajā uzturē š anā s dienā , faktiski tikai pē c petī cijas uzrakstī š anas (krievu valodā , ko viņ i iepriekš it kā nesaprata)..... O jā.... Yaz pludmalē nokļ uvā m ar taksi (5 eiro vienā virzienā ), jo tuvē jā pludmalē vienkā rš i nav iespē jams atrasties - ar sū nā m apauguš i laukakmeņ i ū denī ir gļ otaini, krasta lī nija ne vairā k kā divi metri, blakus jahtas, laivas, respektī vi naftas produkti , pludmale oļ aina, daudz atkritumu, ī paš i izsmē ķ i, mazliet tā lā k pa kreisi no vecpilsē tas - mazi oļ i, bet....gultas viena virs otras. . . katastrofa... .


iemiesojums Lentyk
mēs braucam jūnijā. Mēs vēlamies īrēt automašīnu, bet es vēlētos uzzināt sīkāku informāciju par viesnīcu.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Вилла находится в Будве, в 250 м от центрального рынка и супермаркета, в 300 м от почты и в 400 м от Старого города. Поблизости расположены рестораны и кафе. В 22 км от гостевого дома находится город Котор, внесенный в список всемирного наследия ЮНЕСКО. Отель подойдет для семейного отдыха, индивидуальной поездки или отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Отель находится в 23 км от аэропорта Тиват и в 60 км от аэропорта Подгорица.
Pludmales apraksts Отель находится в 350 м от песчано-галечного пляжа Словенска Плажа, в 400 м от мелко-галечного пляжа Могрен.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды.На территории есть мини-маркет. Оборудованы места для курения.

  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Для гостей предлагаются услуги лицензированного косметолога.
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 6 номеров: 1 двухместный номер «Стандарт», 2 двухместных и 2 трехместных «Студио», 1 четырехместный «Апартамент».

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, балкон, кондиционер, ванная комната, набор для приготовления кофе и чая, телевизор, холодильник, кровать, прикроватные тумбочки, шкаф, стол, стул. Не во всех номерах: кухня.

Adrese Prvomajska 9, 85310 Будва, Черногория
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).