Disney Budva Villa 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.910
№42 viesnīcas reitingā Budva
8.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.5 Tīrība
4.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Divstāvu viesnīca Villa Disney atrodas Budvas centrālajā daļā, 400 metru attālumā no Slovenska Plaža smilšu un oļu pludmales. Uzcelta 1980. gadā, renovēta 2008. gadā. Piemērots budžeta un jauniešu atpūtai. Blakus ir visa nepieciešamā infrastruktūra - veikali, kafejnīcas, nacionālās virtuves restorāni.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vienī gais, kas daž ā s istabā s trū kst, ir remonts. Un tā tad budž eta variantam ļ oti laba villa. Lī dz pludmalei 5 minū š u gā jiens. Internets bija pat istabā un visā viesnī cā . Paņ ē mā m brokastis, ļ oti garš ī gas un labas. … Tomēr ▾ Vienī gais, kas daž ā s istabā s trū kst, ir remonts. Un tā tad budž eta variantam ļ oti laba villa. Lī dz pludmalei 5 minū š u gā jiens. Internets bija pat istabā un visā viesnī cā . Paņ ē mā m brokastis, ļ oti garš ī gas un labas. Par š ī s viesnī cas cenu viss ir ideā li.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atrodas 10 minū tes lī dz jū rai. Laba saimniece. Kopumā man viss patika … Tomēr ▾ Atrodas 10 minū tes lī dz jū rai. Laba saimniece. Kopumā man viss patika
аватар e.hazanova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Viesnī ca neatbilst prasī bā m Mazas istabas Neliela vannas istaba ir neē rta Nav trauku un virtuves vienī bas Gultas matracis uz kā jā m Nevar ņ irgā ties par cilvē kiem, kuri maksā ja par komfortu … Tomēr ▾ Viesnī ca neatbilst prasī bā m Mazas istabas Neliela vannas istaba ir neē rta Nav trauku un virtuves vienī bas Gultas matracis uz kā jā m Nevar ņ irgā ties par cilvē kiem, kuri maksā ja par komfortu
аватар Lyova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Saka, ka par mazu naudu ā rzemē s atpū sties nav iespē jams. Mē s izmantojam savu piemē ru, lai teiktu, ka tas tā nav. Mū su stā sta sā kums bija, kad vē rsā mies pie tū risma aģ entū ras pē c palī dzī bas lē tas atvaļ inā juma izvē lē . … Tomēr ▾ Saka, ka par mazu naudu ā rzemē s atpū sties nav iespē jams. Mē s izmantojam savu piemē ru, lai teiktu, ka tas tā nav. Mū su stā sta sā kums bija, kad vē rsā mies pie tū risma aģ entū ras pē c palī dzī bas lē tas atvaļ inā juma izvē lē . Pirmā piedā vā tā iespē ja bija Melnkalne, kam sekoja Bulgā rija. Apstā jā mies pie pirmā s. Mums ieteica apstā ties pie DISNEY 3*. Reā lajā dzī vē vieta izrā dī jā s daudz gaiš ā ka un vē sā ka nekā vadī tā ja fotoattē lā un stā stos. Tieš i pie ieejas viesnī cā mū s sagaidī ja villas saimnieki. Viņ i ir jauki un draudzī gi cilvē ki. Viņ i jautā ja, kā mē s tur nokļ uvā m un kā di novē lē jumi telpai. Rezultā tā mums tika pieš ķ irta skaista istaba ar lielu gultu un skatu uz jū ru. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Viesnī cas kafejnī ca ir lieliska, ē diens garš ī gs, viss vienmē r svaigs un apmierinoš s. Pludmale ir tuvu, tikai kā das 5 minū tes. Pludmalē ir daudz vietu, par tī rī š anu nezinu, bet paš i atpū tnieki sakopj pē c sevis, kas mani pā rsteidza un iepriecinā ja. Braucot uz DISNEY, jums nevajadzē tu aprobež oties tikai ar viesnī cu un pludmali, ir daudz interesantu vietu, kuras ir vē rts apmeklē t.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies laika posmā no 2016. gada 18. maija lī dz 28. maijam. Kad ieradā mies, bija diezgan auksti. Visa brauciena laikā.2 reizes iekrita lietū , lietusgā ze. Tā pē c noteikti ņ emiet lī dzi lietussargus))) Var iegā dā ties arī paš ā Budvā , bet tie galvenokā rt ir niedru lietussargi, kas maksā sā kot no 4 eiro. … Tomēr ▾ Atpū tā mies laika posmā no 2016. gada 18. maija lī dz 28. maijam. Kad ieradā mies, bija diezgan auksti. Visa brauciena laikā.2 reizes iekrita lietū , lietusgā ze. Tā pē c noteikti ņ emiet lī dzi lietussargus))) Var iegā dā ties arī paš ā Budvā , bet tie galvenokā rt ir niedru lietussargi, kas maksā sā kot no 4 eiro. Pati villa: istabā bija ļ oti auksts (iekā rtojā mies 1. istabā ), tiklī dz laiks sā ka uzlaboties, no 20 grā diem kļ uva izturī gā ks. Telpā nav baterijas, tikai kondicionieris kas š ausmī gi skaļ i. Vannas istaba: apvienota, ne biež i, bet bija kanalizā cijas smaka. Karstais ū dens no ū dens sildī tā ja, kad atbraucā m, gaidī jā m kā du stundu, kamē r uzsils. Istaba netika iztī rī ta, tikai dvieļ u maiņ a un vannas istabas uzkopš ana 1 reizi 3 dienā s. Ē dinā š ana notika Villa Disney restorā nā (mums bija puspansija): sā kumā saimniece teica, ka varam pasū tī t jebko no restorā na ē dienkartes, bet pē c daž ā m dienā m apstā kļ i mainī jā s un kļ uva iespē ja pasū tī t tikai vienu ē dienu uz vienu cilvē ku. , vakariņ ā s var pasū tī t salā tus . Dzē rieni vakariņ ā s par maksu. Gribu atzī mē t, ka trauku izmē ri ir iespaidī gi. . Mē s ar vī ru paņ ē mā m, piemē ram, nelielu picu un pildī jumu diviem. Ē dā m lī dz sā tai. Bet pā rsvarā ē diens ir ā trā s uzkodas (frī kartupeļ i, gaļ a, pica, kebabs utt. ). Ekskursijas pludmalē patieš ā m ir daudz lē tā kas nekā ceļ ojumu rī kotā ja. Kopumā Melnkalnes skaistā daba bloķ ē ja visus dzī ves trū kumus. Bet, ja nā ksim vē lreiz, ī rē sim mā jokli citur.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tomas.mann
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labdien visiem, kurus interesē s apskats no Villa Disney Budvā! mū su uzturē š anā s laiks: 07.09. 2015-18.09. 2015. gads aģ entū ra Kijevā : OOO TK "Delton", brauciens no operatora pievienoties Aģ entū ra Budvā PILON INTERNATIONAL Izlidoš anas ieraš anā s (UIA): Kijeva KBP-D PS 5111 Y 07. … Tomēr ▾ Labdien visiem, kurus interesē s apskats no Villa Disney Budvā!

mū su uzturē š anā s laiks: 07.09. 2015-18.09. 2015. gads

aģ entū ra Kijevā : OOO TK "Delton", brauciens no operatora pievienoties

Aģ entū ra Budvā PILON INTERNATIONAL

Izlidoš anas ieraš anā s (UIA):
Kijeva KBP-D PS 5111 Y 07.09. 201.05-20

Tivat TIV PS 5112 Y 18.09. 201.13-30

par villu:

Villa Disney (Budva) - "B+" klase

Villas ē ka ir divas trī sstā vu savrupmā jas, istabu skaits nedaudz vairā k par divdesmit. Netā lu atrodas tā da paš a nosaukuma picē rija "Disney".
Mū su istabā Mikija peles sienas pulkstenis kalpoja kā atgā dinā jums par Disneju, kas nedarbojā s)
Mē s, divu cilvē ku ģ imene, dabū jā m dzī vokli 03, uz 10 dienā m, 11 naktī m (dzī voklis 03 (10/11), proti, divas guļ amistabas, virtuve-ē damistaba, tualete apvienota ar vannu-duš u, kopī gs balkons divas istabas.
Abas istabas ir pietiekami plaš as un aprī kotas ar visu nepiecieš amo: vienā istabā ir divguļ amā gulta, otrā ir divas vienvietī gā s gultas, katrā istabā ir televizors, kondicionieris, skapis, galds, krē sls, vienā no istabā m ir neliels dī vā ns.
Balkonā ir neliels galds un trī s krē sli. Skats no balkona uz blakus esoš o Disneja villai piederoš o mā ju.
Virtuvē ir viss nepiecieš amais: elektriskā plī ts, neliels ledusskapis ar saldē tavu, divi katli, panna, cepeš krā sns, š ķ ī vji, dakš iņ as, karotes, krū zes, glā zes.
Nav salā tu bļ odas, bija jā izmanto panna : )
Numurs ir budž eta klases, ar optimā lu visu nepiecieš amo komplektu.
Mani sarū gtinā ja gultas veļ as un dvieļ u nolietoš anā s (caurumu klā tbū tne un palaga noplē stā apmale) un sliktā gultas veļ as un dvieļ u mazgā š anas kvalitā te (netī ri traipi, mati).

Š ī s telpas priekš rocī ba ir diezgan labs un stabils internets, jo marš rutē tā js atrodas tieš i virs ieejas telpā.

Visu uzturē š anā s laiku istabā bija ļ oti slikta uzkopš ana: tī rī š ana tika veikta tikai 1 reizi 11 dienā s, turklā t ļ oti virspusē ji.
Pē c tī rī š anas uz galdiem bija putekļ i, grī das nebija izsū ktas un neslaucī tas, zirnekļ u tī kli pie sienā m.
Dvieļ i tika mainī ti ik pē c trim dienā m, un ik pē c trim dienā m tika pievienots jauns tualetes papī ra rullis.
Š ampū ns istabā netiek nodroš inā ts, ņ emiet lī dzi, ziepes tiek nodroš inā tas tikai vienu tā felī ti uz visu uzturē š anā s laiku.

Sagatavojieties tam, ka trauki var bū t netī ri vai taukaini pē c tam, kad iepriekš ē jiem ī rniekiem viss bija jā mazgā.

Turklā t š ī ir pastā vī ga karstā ū dens pieejamī ba ar labu spiedienu, vannas istabā ir katls.

Santehnikas kvalitā te atstā j daudz vē lamo, jā maina, jā bū t uzmanī giem ar izlietni, "tur nosacī ti".

par veikalu:

Viesnī cas pretē jā pusē atrodas ļ oti ē rts lielveikals "Mega Market", kurā atradī siet visu nepiecieš amo.
Mazliet par cenā m:
piens 1l - 0.85 eiro
4 jogurti, 125 gr -1.20 eiro
alus Kozel 0.5l - 1.85 eiro
ū dens, negā zē ts, 1.5l - 0.60 eiro
neapstrā dā ta augstā kā labuma olī veļ ļ a Fachion Casola 1 l - 13.90 eiro
Schweppes rū gtais citrons 1.5 l - 1.50 eiro
nektarī ns 1 kg - 1.87 eiro
saldē jums 1.5 kg - 4.90 eiro
Mprtadela ar olī vā m - 6.40 eiro
Krstac (vī ns) 0.75 l - 4.20 eiro
sī poli 1 kg - 0.
45 eiro
paprika 1 kg - 1.30 eiro
burkā ni 1 kg - 0.65 eiro
č abatas maize - 0.50 eiro
Prosciutto 1 kg - 9.99 eiro
baltā s vī nogas 1 kg - 1.70
Makaroni 500 gr - 1.30 eiro
Alus Guinness 0.33 l - 2.40 eiro
Cū kgaļ as bumbiņ a 1 kg - 3.45 eiro
Alus Erdinger 0.33 l - 1.40 eiro
melnā s vī nogas 1 kg - 1.25 eiro
utt

par jū ru un pludmalē m:

No villas lī dz jū rai ved tieš s ceļ š , nobrauciet apmē ram 10 minū tes. Atgrieš anā s ceļ š arī nepatikš anas nesagā dā , uzkā pt nav grū ti.
Ceļ š ved taisni uz publisko pludmali "Slovenska plaza". Pludmale ir sī kiem oļ iem, kas atrodas gar š auro Budvas krastmalu.
Aprī kots ar duš ā m, maksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, lī dz pulksten 10 no rī ta tas ir pilnī bā piepildī ts ar cilvē kiem.
Pati pludmale atstā j daudz ko vē lē ties tī rī bas ziņ ā , visur jū s atradī siet izsmē ķ us, somas, papī rus un citus atkritumus.

Skaistā s pludmales "Mogren" un "Mogren 2" atrodas 30 minū š u pastaigas attā lumā no villas. Diemž ē l pē c daudzu pozitī vu atsauksmju izlasī š anas mē s bijā m vī luš ies.
Arī pludmales ir pilnas ar cilvē kiem, cilvē ki guļ viens pret vienu.
Ļ oti daudzi iesmē rē jas ar krē miem un eļ ļ ā m un uzreiz metas jū rā.
Pē c tiem paliek ļ oti taukaina pē da, it kā bū tu izlijusi eļ ļ a, ļ oti nepatī kami ieiet jū rā.
Pati jū ra ir ļ oti tī ra un caurspī dī ga, bet diemž ē l atpū tniekiem, no kuriem lielā kā daļ a ir krievvalodī gie, par tā s tī rī bu nerū p.

Ir arī alternatī va pludmale, kas atrodas netā lu no Budvas, Svē tā Nikolaja salā , vietē jie to sauc par "Hawai".
Brauciens ar kuģ ī ti vienam cilvē kam turp un atpakaļ maksā.3 eiro, brauciens ilgst aptuveni 10 minū tes. Pludmales ir oļ u, oļ i ir lieli un daudzviet ir diezgan stā vs nobrauciens ū denī,
bet ū dens tur ir kristā ldzidrs un tā ds paliek visu dienu. Cilvē ku skaits pludmalē ir daudzkā rt mazā ks nekā Budvas pludmalē s. Pludmalē ir iespē ja apgulties uz sava dvieļ a, paņ emt maksas sauļ oš anā s krē slu ar lietussargu (2 sauļ oš anā s krē sli un 1 lietussargs maksā.10 eiro),
kā arī apgulties koku ē nā.

par Budvu:
No apskates objektiem tikai vecpilsē ta, kuru var apiet stundas laikā . Paš ā pilsē tā jū s atradī siet nelielas š auras ieliņ as, zemas akmens mā jas, kuru pirmajos stā vos atradī siet veikalus, galvenokā rt sporta, suvenī ru u. c.
Varat arī apmeklē t Citadeli, no kuras varat uzņ emt skaistus pilsē tas un pludmales attē lus. Ieeja maksā.2, 5 eiro, pretī saņ emsiet pastkarti ar skatu uz pilsē tu : )

Par ekskursijā m:
Ekskursijas jums tiks piedā vā tas uzreiz viesnī cā no operatora. Pilsē tā tiks piedā vā tas vienā das ekskursijas, cenas svā rstī sies un viena no otras atš ķ irsies par 2-10 eiro.
par cenā m:
Kanjoni - 18 eiro
Albā nija - 20 eiro
Ostrog - Cetinje - 12 eiro
Bosnija un Hercegovina (Trebinje) - 25 eiro
Skadaras ezers - 18 eiro
Raftings - 48 eiro
Trebinje-Mostara - 35 eiro
Mini Melnkalne - 17 eiro
Dubrovnika - 25 eiro
Kotoras lī cis - 20 eiro
Ja vē laties ietaupī t naudu un ir priekš stats par valsti, izvē lieties "Kanjonu" ekskursijas, tā s ilgst no 6 rī tā lī dz 20 vakarā , apceļ ojat gandrī z visu Melnkalni no dienvidiem uz ziemeļ iem.
Tas maksā no 18 eiro vienai personai, BET esiet gatavi tam, ka ekskursijas laikā jums bū s jā maksā.3 eiro par klosteri un 2 eiro par ieeju Durmitor nacionā lajā parkā.
Neviens nepiemin š ī s papildu izmaksas un ir ļ oti nepatī kami par tā m uzzinā t ceļ ojuma laikā , pat ja tā ir neliela naudas summa, ja ar tā m nerē ķ inā s.
Mū su padoms, noskaidrojiet visu informā ciju iepriekš.

Vispā r Melnkalne ir skaista valsts, ar skaistu dzidru jū ru, skaistiem kalniem un ļ oti skaistu nacionā lo parku Durmitor : )
Пиццерия Дисней Кухня Стол на кухне Вход в номер Спальня Спальня
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Saimniece jauka sieviete, smaidī ga un uzmanī ga. Ļ oti neapmierinā ts ar vannas istabu, visas 9 dienas smirdē ja pē c sapuvuš ā m lietā m no kanalizā cijas. Par ē dienu. . . ne vienmē r pasniegts laikā , bija kā dreiz, kad gaidī jā m stundu! Un atnesa olu kulteni ((Nā kamajā dienā ā tri pasniedza. … Tomēr ▾ Saimniece jauka sieviete, smaidī ga un uzmanī ga. Ļ oti neapmierinā ts ar vannas istabu, visas 9 dienas smirdē ja pē c sapuvuš ā m lietā m no kanalizā cijas. Par ē dienu. . . ne vienmē r pasniegts laikā , bija kā dreiz, kad gaidī jā m stundu! Un atnesa olu kulteni ((Nā kamajā dienā ā tri pasniedza. . . sviestmaizes. Bet bija arī garš ī gas vakariņ as un brokastis. Tū risma aģ enti pilsē tā bija ļ oti aizņ emti, nevarē ja mierī gi pastaigā ties ((Gandrī z visas pludmales ir maksas). , un paš valdī ba visa pilna !! ! Kā š protes gulē ja viss bija tuvu. Salī dzinot ar Horvā tiju pludmalē vispā r nebija ē rtī bu! Vairā k neieš u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Disneja villā atpū tā mies 8 dienas. Brokastis no 8.00 lī dz 10.00, ļ oti bagā tī gas un garš ī gas, katru dienu savā dā kas. par istabu maksā ja ļ oti maz, un mums par pā rsteigumu tā izrā dī jā s ļ oti laba. istabā ir liela divguļ amā gulta, TV, gaisa kondicionieris. … Tomēr ▾ Disneja villā atpū tā mies 8 dienas. Brokastis no 8.00 lī dz 10.00, ļ oti bagā tī gas un garš ī gas, katru dienu savā dā kas. par istabu maksā ja ļ oti maz, un mums par pā rsteigumu tā izrā dī jā s ļ oti laba. istabā ir liela divguļ amā gulta, TV, gaisa kondicionieris. fē ns. virtuvī te ar plī ti un ledusskapi, kā arī visi ē diena gatavoš anai nepiecieš amie piederumi. istabas tiek tī rī tas katru dienu, dvieļ i man arī katru dienu, divi mī ksti, smirdī gi uz cilvē ku. San. vienī ba apvienota, duš a. pretī villai pā ri ceļ am ir mega tirgus, visu nepiecieš amo pā rtikas preces un visu pā rē jo var nopirkt jebkurā laikā (produktu cenas nav dā rgas (ruma mī ļ otā jiem iesaku Maraska rumu ar melnu sievieti uz pudeles, horvā tu ir ļ oti garš ī gs) ). Villas teritorijā pezerijas ar tā du paš u nosaukumu Disney "Tur gatavo diezgan garš ī gi. Ļ oti tuvu jū rai. Saimniece Vera. Ļ oti laipna un draudzī ga, vienmē r jautā ja vai viss kā rtī bā . Var paprasiet viņ ai pieeju wi-fi. Ekskursijas Budvā no tū risma firmas ir ļ oti dā rgas, vidē ji 50-60 eiro" . ekskursijas krastmalā rezervē jā m par puscenu un ne mazā k iespaidu. privā tais taksometrs nav dā rgs. atradā m š iku restorā nu ar kompleksajā m ē dienreizē m par kā diem 4-6 eiro, ē diens vienkā rš i super, apkalpoš ana klases. vieta: no Disneja - virzienā uz jū ru, lejā lī dz apvedceļ am, tur pa galveno š oseju pa labi, ejiet pa ceļ a kreiso pusi, ejiet caur pirmo autobusa pieturu, palmu aleju un otro autobusu pieturu aiz tā ir mini-tirgus kiosks, tad jā griež as pa kreisi un metri 20. Izrā dā s un nav tā lu no jū ras. bet vispā r virtuve visur ir ļ oti garš ī ga, un porcijas ļ oti lielas, biež i vien tā s neapē da, visur var palū gt lī dzi iesaiņ ot. Mē s neatradā m smilš ainas pludmales, visi oļ i, daž reiz lieli, daž reiz mazi. ir ļ oti sā pī gi staigā t basā m kā jā m, un pat oļ i ir karsti saulē , jums ir nepiecieš ami apavi. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli visur tiek maksā ti. jū ra ir ļ oti tī ra. ī paš i Kamenevo pludmales un apmē ram. Sv. Stī vens. Cilvē ki Melnkalnē ir ļ oti draudzī gi un laipni, maš ī nas dod ceļ u, bet tomē r jā bū t modriem (mums nozagts telefons). nav ieteicams sauļ oties sastrē guma stundā s. saule Melnkalnē ir ļ oti aktī va, un bez krē ma ā da ir vienkā rš i pā rogļ ota, ī paš i seja. Ļ oti apmierinā ts ar pā rē jo.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Nikolaja sala
Novērtējums 9.8
Melnkalne, Budva
Atpūta, Daba, Pludmales
Yaz pludmale
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Budva
Daba, Pludmales
Zaļais tirgus
Novērtējums 10.0
Melnkalne, Budva
iepirkšanās

Двухэтажная вилла Disney расположена в центральной части Будвы и в 400 метрах от песчано-галечного пляжа Словенска Плажа. Построена в 1980 году, реновирована в 2008 году. Подходит для бюджетного и молодежного отдыха. Рядом есть вся необходимая инфраструктура — магазины, кафе, рестораны национальной кухни.

Atrašanās vieta Вилла расположена в центральной части Будвы, 6 км от аэропорта Подгорица в 24 км от аэропорта Тиват, в 94 км от аэропорта г. Дубровник. Расстояние до г. Бечичи — 3 км, г. Петровац — 18 км, Св.Стефан — 9,5 км. В 300 метрах есть автобусная остановка. До магазинов 10-20 метров.
Pludmales apraksts В 400 м. от песчано-галечного пляжа Словенска Плажа (шезлонги и зонты платно), в 800 м от мелко-галечного пляжа Могрен (вход на пляж — платно, зонты и шезлонги платно).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
Bērniem
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Вилла состоит из 12 номеров (2 DBL TWIN без балкона, 2 DBL FRENCH с балконом,1 STUD 02 с балконом, 2 STUD 02 с террасой перед номером, 3 APP 03 с балконами, 1 APP 03 без балкона, 1 Apartment 04 (две отдельные спальни).

Istabās

Кондиционер, ванная комната с душем, фен, телевизор, кабельное ТВ, Wi-Fi (бесплатно), cейф, холодильник, чайный набор. Ежедневная уборка и смена полотенец, смена постельного белья раз в 4 дня.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
Adrese 29 Novembar br. 32, 85310 Budva, Montenegro
Tālruņi: Tel: +38233453122 Fax: +38233453177
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.