Ivan K. Villa 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.510
7.1 Numurs
8.8 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca Villa Ivan K 3 * atrodas Bečiči pilsētā, blakus viesnīcām Mediteran, Villa Sofija, Villa Marija Uzcelta 2005. gadā.Vairāk →
аватар tadienna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Diezgan laba vieta, kur palikt. Viesnī ca ir tī ra, viss ir glī ts un jauki. Saimnieks ir pieklā jī gs un runā angliski. Paņ ē mu brokastis un vakariņ as - ē diens bija blakus esoš ajā Anitas viesnī cā (diezgan garš ī gi, daudzveidī gi, ļ oti lielas porcijas). … Tomēr ▾ Diezgan laba vieta, kur palikt. Viesnī ca ir tī ra, viss ir glī ts un jauki. Saimnieks ir pieklā jī gs un runā angliski. Paņ ē mu brokastis un vakariņ as - ē diens bija blakus esoš ajā Anitas viesnī cā (diezgan garš ī gi, daudzveidī gi, ļ oti lielas porcijas).
Plusi:
- Viesnī ca atrodas tā lā k no ceļ a, tā pē c nav trokš ņ aina.
- Viss ir klā ts ar zaļ umiem, puķ ē m - teritorijā patī kami atpū sties.
- Pludmale tieš ā m ir 5 minū tes.
- Tī rī š ana notiek katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m.
- Balkonā ir galds ar krē sliem un veļ as ž ā vē tā js.
- Ledusskapis, plī ts, trauki - viss kā norā dī ts aprakstā .
- Savs boileris, ar karsto ū deni problē mu nav.
Mī nusi:
- Redzams, ka remonts nav ī paš i svaigs - duš as kabī nē vienas durvis slikti verā s vaļ ā . Tač u nekā du neē rtī bu vairs nebija.
Kopē jais iespaids bija ļ oti labs gan no viesnī cas, gan no Melnkalnes kopumā . Becici ir ideā la vieta atpū tai, atš ķ irī bā no lielā kā s daļ as piekrastes, š eit ir smilš aina pludmale (ļ oti mazi oļ i), daudz veikalu un kafejnī cu, un Budva ir 20 minū š u gā jiena attā lumā pa tuneli. ES iesaku))
аватар nti.nti
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Villa atrodas pā ri ielai no viesnī cas Splendid, ē rtā vietā , 250 m no pludmales, netā lu no Megamarket (lielveikala). Tī ra, gaiš a istaba, kaut arī maza. Istabā bija tē jkanna, krū zes, fē ns, dvieļ i, tī rī š ana katru dienu) Villa viss ir augos, kopts, ē rts. … Tomēr ▾ Villa atrodas pā ri ielai no viesnī cas Splendid, ē rtā vietā , 250 m no pludmales, netā lu no Megamarket (lielveikala). Tī ra, gaiš a istaba, kaut arī maza. Istabā bija tē jkanna, krū zes, fē ns, dvieļ i, tī rī š ana katru dienu) Villa viss ir augos, kopts, ē rts. Ļ oti atsaucī gi un draudzī gi saimnieki. Vienī gais mī nuss ir troksnis no ceļ a braucamā s daļ as, bet aizverot balkonu, troksnis nav dzirdams. Augustā ir odi - iesaku ņ emt lī dzi fumigatoru. Ļ oti patika atvaļ inā jums Melnkalnē , noteikti atgriezī š os š ajā paradī zes valstī .
аватар varvara282610
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
izlietne aizsē rē jusi - saimnieks remontē ja 22-30 ierodoties, tualetē smirdē ja, tualetes caurule tek - kaut kas tika mainī ts, TV nedarbojā s - saimniece pati salaboja nevarē ja, balkons neaizvē rā s - tika salabots otrajā dienā pē c vakariņ ā m, kondicionieris pats grabē ja vā ku ciet , tualete nav salabota - tā arī palika, dvē seles slī doš ais dauziņ š gandrī z nevarē ja noturē ties un tas bija stikls - palika tā tad, bez wi-fi viss tika darī ts lē ni un kā labvē lī ba - lai gan tī rī ja katru dienu tikai par š iem trim un par vienu Es jau aprakstī ju viesnī cas nepilnī bas - gribu runā t par pludmali - gribas gulē t pelnu traukā - tā ir Becici pludmale - visi vietē jie un bijuš ā s Dienvidslā vijas briež i smē ķ ē , un tā du ir daudz - smē ķ ē š anas kults - visi smē ķ ē vī rieš i, pusaudž i, sievietes, arī senas vecenes, sievietes ar nepilngadī giem bē rniem un grū tnieces vienu cigareti pē c vienas, un, ņ emot vē rā izvietojuma blī vumu, jū s visu dienu pavadā t smē ķ ē tavā visus izsmē ķ us. … Tomēr ▾ izlietne aizsē rē jusi - saimnieks remontē ja 22-30 ierodoties, tualetē smirdē ja, tualetes caurule tek - kaut kas tika mainī ts, TV nedarbojā s - saimniece pati salaboja nevarē ja, balkons neaizvē rā s - tika salabots otrajā dienā pē c vakariņ ā m, kondicionieris pats grabē ja vā ku ciet , tualete nav salabota - tā arī palika, dvē seles slī doš ais dauziņ š gandrī z nevarē ja noturē ties un tas bija stikls - palika tā tad, bez wi-fi viss tika darī ts lē ni un kā labvē lī ba - lai gan tī rī ja katru dienu tikai par š iem trim un par vienu
Es jau aprakstī ju viesnī cas nepilnī bas - gribu runā t par pludmali - gribas gulē t pelnu traukā - tā ir Becici pludmale - visi vietē jie un bijuš ā s Dienvidslā vijas briež i smē ķ ē , un tā du ir daudz - smē ķ ē š anas kults - visi smē ķ ē vī rieš i, pusaudž i, sievietes, arī senas vecenes, sievietes ar nepilngadī giem bē rniem un grū tnieces vienu cigareti pē c vienas, un, ņ emot vē rā izvietojuma blī vumu, jū s visu dienu pavadā t smē ķ ē tavā visus izsmē ķ us. smiltis vai akmeņ i, neviens pē c sevis vispā r netī ra, krievi uz š o skatā s un dara tā pat - laikam lai atriebtos
.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Villa Ivan K 3* расположен в городе Бечичи, рядом с отелями Mediteran, Villa Sofija, Villa Marija

Построена в 2005 году.

Atrašanās vieta Рынок 200 м. Ресторан: 200 м. Дискотека: 400 м. Главный автовокзал: 300 м. Железнодорожный вокзал в 40 км. Центр Будвы в 3 км, селение Рафаиловичи в 1 км. Международный аэропорт Тивата расположен в 30 км от отеля. Подгорица 70 км.
Pludmales apraksts До пляжа 300 метров.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Небольшое кафе только для гостей виллы.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

На вилле 11 номеров. Apartment.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte
  • balkons/terase
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.