Creta Aquamarine Hotel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.810
6.5 Numurs
5.3 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Maza viesnīca smilšu pludmalē. Mājīga skaista teritorija ar baseiniem, numuriem ar mūsdienīgām ērtībām, stila vienkāršību un labu apkalpošanu. Piemērots ekonomiskai komfortablai atpūtai.Vairāk →
аватар alex768002
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiki visiem. Pirms lidoš anas uz Creta Residense 3 * viesnī cu, es neatradu nevienu svaigu atsauksmi, tā pē c pē c tā s apmeklē juma nolē mu uzrakstī t. Es devos ar savu sievu, salī dzinā ju to ar iepriekš ē jā m viesnī cā m Turcijā , Ē ģ iptē , Kiprā , ir viens "bet": bija viesnī cas, kas nav zemā kas par 4 *. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Pirms lidoš anas uz Creta Residense 3 * viesnī cu, es neatradu nevienu svaigu atsauksmi, tā pē c pē c tā s apmeklē juma nolē mu uzrakstī t. Es devos ar savu sievu, salī dzinā ju to ar iepriekš ē jā m viesnī cā m Turcijā , Ē ģ iptē , Kiprā , ir viens "bet": bija viesnī cas, kas nav zemā kas par 4 *.
Vispā r bijā m no 01.06. 19. -06.08. 19, ē dinā š ana - viss iekļ auts, atbraucā m ap 20.00, sagaidī jā m normā li, iekā rtojā mies, paē dā m vakariņ as.
Ierodoties, samaksā jot sava veida nodokļ u nodevu 1.5 € dienā .
Pludmales dvielis 1 € dienā (pē c izvē les, var ņ emt lī dzi savu).
Seifs reģ istratū rā.1 € dienā . WiFi ir bezmaksas, tas normā li uztver visā teritorijā . Restorā na darba laiks: 8-10.13-14.17-21, bā rs lī dz 22.00. Es vē lē tos, tā pat kā iepriekš ē jā s viesnī cā s, vismaz lī dz 23.
Izvē lne:
no rī ta - olu kultenis vai olu kultenis, salā ti, konditorejas izstrā dā jumi, siers, desa, graudaugi;
pusdienas - pā ris gaļ as veidi, desiņ as, š tovē ti kā posti, makaroni, kartupeļ i, rī si, lazanja (ne visi uzreiz, bet ar pā rtraukumiem, parasti 6 siltie ē dieni un apmē ram tikpat daudz auksto uzkodu), salā ti;
vakariņ as - apmē ram tā pat kā pusdienā s, daž reiz + zupa (nez kā pē c vakarā , nevis pusdienā s);
alus, vī ns, š ņ abis vietē jais pusdienlaikā un vakarā . Te uzreiz gribas rakstī t (pusdienā s alkoholu nelietoju), kad vakarā treš o reizi ej iedzert alu (0.33), tad bā rmenis kaut kā izlej (sejas izteiksme - kā cik vien jau vari. . . ).
Kad agri no rī ta devā mies ekskursijā , iedeva sauso devu maisā (jā brī dina iepriekš vakarā ), bet kad arī agri no rī ta izgā jā m no viesnī cas, neko nedeva, viņ i teica: "Jū s varat dzert kafiju ar cupcake uz vietas. " Jo rē ķ inā jā mies ar sausajā m devā m un nebija laika dzert kafiju, palū dzu paņ emt lī dzi kē ksiņ u, nedeva, bijā m sarū gtinā ti.
Interjers:
istabas ap 12 m2, vannas istaba ar tualeti, balkons ar galdu un diviem krē sliem, neliels ledusskapis, kondicionieris, TV ar regulā rā m periodiskā m saldē š anas programmā m, fē ns (labā k ņ emt savu). Istabā nav gludekļ a (man bija savs, tā pē c reģ istratū rā nejautā ju).
Istaba tika tī rī ta katru dienu, nekā du sū dzī bu.
Ā rpuse:
glī ta trī sstā vu ē ka ar ap 50 istabā m, neliels restorā ns - ap 20 galdiņ iem iekš ā un ap 10 ā rā , neliels baseins ap 10? jū rā ir 4-5 metri oļ u, nav krē slu un lietussargu pludmalē , bet tuvē jā m viesnī cā m ir atlaide: divi kuš eti zem lietussarga 5 € dienā , Krē tai š is ir lē ts, pastaigā jā s gar krastu nedaudz tā lā k, tur 6 € viens sauļ oš anā s krē sls. Tuvā kā s ciemata kafejnī cas atrodas 5 minū š u attā lumā . Lī dz Retimnas pilsē tai ar autobusu var nokļ ū t 15 minū š u laikā , maksa ir 1.3 € no personas. Apkā rt kalnam skats skaists, bet pie ieejas viesnī cā tieš i otrā di - tuksneš a zeme ar sausu zā li.
Kopumā viesnī cai ir 3 zvaigznes un vē rtē jums arī.3, ir plusi, bet ir arī mī nusi: apkalpoš ana bā rā un slikta attieksme aizejot (t. i. tā kā tu jau ej prom, tad vairs neinteresē tu....).
Starp citu, tikai informā cijai (viesnī cai ar to nav nekā da sakara), transfē rs piezemē jā s uz ceļ a, netuvojoties viesnī cai 500 metrus, ļ oti š aurs ceļ š , stā voš as automaš ī nas traucē . Un tomē r, mē s ciematā neatradā m nevienu naktsklubu un kafejnī cu ar skaļ u mū ziku un dejā m, tikai vieglu, klusu grieķ u mū ziku. Tur ir lielveikals neslikti 10 minū tē s, salī dzinā jumam: alus 0.5 litri. kafejnī cā.3, 5 €, tirgū tie paš i 1.5 €. Ū dens nav dā rgs: 0.3 € - 1.5 l. , 1.1 € - 5 l.
аватар bessmertnaya198
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar vī ru un 2 bē rniem bijā m Creta Residence 2013. gada jū lijā . Laba viesnī ca, silta atmosfē ra, dzī voja kā viena draudzī ga ģ imene. Viesnī cas personā ls ir brī niš ķ ī gs, nav vā rdu) Pati viesnī ca ir maza, mā jī ga, tī ra. … Tomēr ▾ Ar vī ru un 2 bē rniem bijā m Creta Residence 2013. gada jū lijā . Laba viesnī ca, silta atmosfē ra, dzī voja kā viena draudzī ga ģ imene. Viesnī cas personā ls ir brī niš ķ ī gs, nav vā rdu) Pati viesnī ca ir maza, mā jī ga, tī ra. Teritorija maza, kā jau lielā kā daļ a Krē tas viesnī cu, bet tī ra, ir bē rnu baseins. Ē diens bija labs, visvairā k man patika liellopu gaļ a...dievī gi. Ē dienu izvē le nav liela, bet viss ir ļ oti garš ī gs. Starp citu, viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi. Braucā m ekskursijā s no Aneksas, tā droš ā k un ē rtā k, VIP vietas tas viss. Man ļ oti patika Retimna, bijā m vairā kas reizes, ir ļ oti forš i pastaigā ties pa pilsē tu, veikaliem, restorā niem, vietē jo dzī vi, ir lieliski skatī ties uz cilvē kiem, kuri ir dzimuš i un auguš i tik brī niš ķ ī gā vietā , viņ i š ķ iet pavisam savā dā ki, mierī gā ki, vai kaut kas, nav tik spī dzinā ts kā mū sē jais lielajā s pilsē tā s. Kopumā ļ oti mā jī ga, mā jī ga, laba viesnī ca, atstā j tikai labu iespaidu. Visiem, kas gatavojas apmeklē t š o viesnī cu, novē lu labu atpū tu)
Starp citu, lidojā m ar Anex tū ri, arī viss bija kā rtī bā , lidojums bez problē mā m, kavē jā s minū tes. 20, bet tie ir sī kumi. Mū s ā tri aizveda uz viesnī cu mazajā s mersedesu gazelī tē s, pie citā m viesnī cā m pieturas nebija. Labi paveikti gidi vienmē r ir klā t, vienmē r priecī gi palī dzē t. Tā pē c paldies arī operatoram)
аватар pobeyvolk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mums bija neapdomī ba, lai knā bā tu uz "bezmaksas ziloni" AnexTour... Nu, bezmaksas siers, kā zinā ms, ir mū su peļ u slazdā... Un lielā kais stulbums ir braukt uz turieni "viss iekļ auts". Apceļ ojā m visu Grieķ iju, protams, nevarē tu teikt, ka visu, bet ļ oti daudz un uz daž ā dā m vietā m, tač u ceļ ojā m, rezervē jot viesnī cas caur Booking. … Tomēr ▾ Mums bija neapdomī ba, lai knā bā tu uz "bezmaksas ziloni" AnexTour...
Nu, bezmaksas siers, kā zinā ms, ir mū su peļ u slazdā...
Un lielā kais stulbums ir braukt uz turieni "viss iekļ auts". Apceļ ojā m visu Grieķ iju, protams, nevarē tu teikt, ka visu, bet ļ oti daudz un uz daž ā dā m vietā m, tač u ceļ ojā m, rezervē jot viesnī cas caur Booking. com. Varu teikt, ka tā s ir diametrā li pretē jas lietas. Tad viņ i sveicina jū s kā savu viesi, interesē jas par jū su lietā m, un beigā s viņ i novē l jums labrī t un to paš u vakaru. Creta Residence gadī jumā tas ir pavisam savā dā k. Sā kā s ar to, ka numuriņ š , par kuru samaksā jā m, mū su ieraš anā s brī dī nebija brī vs, bet tas tomē r ir muļ ķ ī bas, salī dzinot ar vispā rē jo situā ciju viesnī cā . Personā ls, maigi izsakoties, nav ī paš i apmierinā ts ar saviem viesiem, turklā t š ie paš i viesi viņ u vienkā rš i sasprindzina. . . No viesnī cas ī paš nieka mē s nekad nedzirdē jā m apsveikuma vā rdus vai vispā r neko, lai gan redzē jā m viņ u divas reizes dienā - pusdienā s un vakariņ ā s - viņ š stā vē ja un skatī jā s, kurš un cik daudz liek uz š ķ ī vja un cik spraita viesmī ļ i ielē ja glā zē - tikai š ausmas. Tas laikam tā pē c, lai kā ds gabals neiekā ptu kaklā . Citu variantu vienkā rš i nav. Mē s tā du neesam redzē juš i nevienā valstī , nevienā viesnī cā .
Taisnī bas labad teikš u, ka viesnī cas uzkopš ana tika veikta regulā ri, dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Bet ar to visi plusi beidzas. Kondicionieris nedzesē ja, bet strā dā ja kā ventilators, bet uz lū gumu to salabot reģ istratū rā atbildē ja, ka tā nevar bū t, tikai remontē . Vannas istabā , izmantojot duš u, no notekas atveres grī dā izlija notekas - nav pietiekami patī kami. Balkona durvis neaizvē rā s.
Sestdien un svē tdien nebija alus, sprite un forfeits - mums teica, ka instalā cija ir salū zusi, bet patiesī bā viņ i vienkā rš i nepiegā dā ja mucas. Vispā r pilnī gs ā rā , ja neķ eras pie rupjī bā m.
Kopsavilkums: paldies AnexTour par pā rē jo sabojā š anu.
аватар anna1608
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Jū nija sā kumā atpū tā s ar bē rnu. Istaba tī ra, veļ a jauna, tehnika (ledusskapis, TV, santehnika, kondicionieris) darbojā s labi. Tī rī ts katru dienu. Ē diens bija ļ oti trū cī gs. Paņ ē mu tikai brokastis. Viens tomā ts bija plā nā s š ķ ē lē s 4 personā m. … Tomēr ▾ Jū nija sā kumā atpū tā s ar bē rnu. Istaba tī ra, veļ a jauna, tehnika (ledusskapis, TV, santehnika, kondicionieris) darbojā s labi. Tī rī ts katru dienu. Ē diens bija ļ oti trū cī gs. Paņ ē mu tikai brokastis. Viens tomā ts bija plā nā s š ķ ē lē s 4 personā m. Ja iespē jams, labā k no tā atteikties. Blakus ir daudz tavernu, kur viņ i labprā t pagatavos jums brokastis par saprā tī gu cenu. Un no rī ta jums ir jā peld, nevis lī dz 8, lai skrietu brokastī s. Viens mī nuss - saimniekkompā nija "Fē nikss". Viņ i strā dā pretī gi. Pē rkot ceļ ojumu, norā diet, kurš uzņ ē mums Krē tā jū s apkalpos. Ja "Fē nikss" - labā k atteikties.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Небольшой отель на берегу песчаного пляжа. Уютная красивая территория с бассейнами, номера с современными удобствами, простота стиля и хороший сервис. Подойдет для экономичного комфортного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в центре курорта Платаньяс, в 3 км к востоку от г. Ретимно.
Pludmales apraksts Пляж Platanias, недавно удостоенный Голубого флага, расположен в 30 метрах от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории ресторан, 2 бара. Стойка регистрации работает круглосуточно. Доступны услуги портье, обслуживание номеров, услуга звонок-будильник, гладильные услуги (платно), факс/ксерокопирование. Есть камера хранения багажа, кондиционер. В отеле имеется русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Есть игровая комната.
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 51 номер.

Istabās

ванная комната, фен, телефон, холодильник, телевизор, кондиционер, балкон, ежедневная уборка

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Platanias 741 00, Rethymno, Crete
Tālruņi: +30 28310 36140 +30 210-3311-240 +30 28310 36150
Tīmekļa vietne: Creta Aquamarine Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).