Krini Beach 3*– Atsauksmes

23
Novērtējums 7.410
№15 viesnīcas reitingā Retimna
7.6 Numurs
7.5 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.5 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Neliela mājīga viesnīca, kas atrodas smilšu pludmalē Sfakaki pilsētā. Celta tradicionālā salas arhitektūras stilā. Netālu no viesnīcas atrodas daudzi naktsklubi, grieķu krodziņi un restorāni, bāri, veikali. Viesnīca sastāv no centrālās divstāvu ēkas un 20 divstāvu bungalo. Viesnīca darbojas saskaņā ar Bomo Club Family koncepciju, kas garantē nepārspējamas ģimenes brīvdienas Grieķijā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар troshy.vick
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Savam nedē ļ u ilgajam atvaļ inā jumam izvē lē jos viesnī cu Bomo Krini Beach, ko nemaz nenož ē loju. Maza, mā jī ga ģ imenes viesnī ca ar savu atmosfē ru. Redzams, ka viesnī ca ir daļ ē ji renovē ta. Numuri ir ē rti un mā jī gi, uzkopš ana ir laba katru dienu. … Tomēr ▾ Savam nedē ļ u ilgajam atvaļ inā jumam izvē lē jos viesnī cu Bomo Krini Beach, ko nemaz nenož ē loju. Maza, mā jī ga ģ imenes viesnī ca ar savu atmosfē ru. Redzams, ka viesnī ca ir daļ ē ji renovē ta. Numuri ir ē rti un mā jī gi, uzkopš ana ir laba katru dienu.

Ē diens mā jā s gatavots, ļ oti garš ī gs, lai gan daudzveidī bas nav lielas. Diezgan pieklā jī gi priekš.3* kategorijas. Vairā ku veidu gaļ a, salā ti, piedevas, picas bija vairā kas reizes, pat borš č s gadī jā s. Brokastī s ietilpst jogurts, konditorejas izstrā dā jumi, maize, desa, sieri, piens, brokastu pā rslas, olu kultenis/olu kultenis.

Viesnī cas teritorija ir neliela, tajā ir veģ etā cija palmu un daž ā du koku veidā . Viesnī cā ir divi peldbaseini. Viens ir pieauguš ais, otrs ir bē rns.

Vienī gais brī dis, dvielis par depozī tu 10 eiro, un tie mainā s ik pē c trim dienā m, bet ja kas, tad katru dienu var mainī t pret eiro.

Ļ oti ē rta viesnī ca ceļ oš anai, iedod pusdienu kastī ti, ja nokavē pusdienas, gatavo arī aukstā s uzkodas.
Uz vietas netā lu no baseina ir pieejams bā rs. Tur strā dā superbā rmenis, Andrejs gatavo superī gus kokteiļ us, vienmē r ir pretimnā koš s un draudzī gs, labprā t atbild uz visiem jautā jumiem.

Pludmale ir akmeņ aina, tā pē c jums ir nepiecieš ami ī paš i apavi.

Internets viesnī cā nav slikts, bet labā kais signā ls ir pie reģ istratū ras.

Labi atpū tā mies, Krē ta man patika, tā s nesa tikai pozitī vas emocijas, neskatoties uz nelielā m nepatikš anā m.
аватар cherryforever7
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū lija beigā s atpū tā mies Krini pludmalē . Standarta trio, ar labu remontu. Lidojā m uz Heraklionas lidostu, satikā m Mouzenidis pā rstā vjus un stundas laikā braucā m uz viesnī cu. Viesnī ca atrodas klusā Sfakaki ciematā , kur visā ciematā ir divi veikali un pā ris tavernas. … Tomēr ▾ Jū lija beigā s atpū tā mies Krini pludmalē . Standarta trio, ar labu remontu.

Lidojā m uz Heraklionas lidostu, satikā m Mouzenidis pā rstā vjus un stundas laikā braucā m uz viesnī cu.

Viesnī ca atrodas klusā Sfakaki ciematā , kur visā ciematā ir divi veikali un pā ris tavernas. Ir mierī ga atmosfē ra. Priekš rocī ba bija tā da, ka pludmale ir gara, vakaros var pastaigā ties gar krastu.

Mū su gide Tatjana mū s sagaidī ja viesnī cā un palī dzē ja reģ istrē ties un reģ istrē ties.

Dzī voju otrajā stā vā ar skatu uz jū ru (satriecoš i numuriņ i)! Starp citu, visos numuros ir balkons, kas ir ļ oti ē rti. Istabā pē c ieraš anā s ledusskapī ir ū dens (bez maksas), bet pē c tam, kā izrā dī jā s, tas netika papildinā ts, sava veida kompliments.

Restorā nā ir daudz, no kuriem izvē lē ties:

Brokastī s: olu kultenis / olu kultenis, bekons, grieķ u putra! , jogurts, konservē ti augļ i, garš ī ga maize, apelsī nu sula/tē ja/kafija un saldie konditorejas izstrā dā jumi.
Pusdienā s: pirmā zupas veidā (1 veida), salā ti, frī kartupeļ i, makaroni ar mē rcē m, nedaudz gaļ as, augļ i (arbū zs, melone, persiki), gā zē tie dzē rieni.

Vakariņ ā s gandrī z viss ir tā pat kā ar picas pievienoš anu. Slē gta zona ar kondicionē tā ju un tī ra, kā jau atklā tā vietā , ir ļ oti karsts un kaķ i staigā.

Teritorijā ir divi peldbaseini bē rniem un pieauguš ajiem un bā rs blakus pludmalei. Bā rā ir pieejami vietē jie dzē rieni (bez maksas) un importē tie dzē rieni (par papildu samaksu). Viesnī cas personā ls ir viesmī lī gs un uzmanī gs.

Pludmale ir akmeņ aina, tā pē c gatavojieties pirkt aquashoes (vai ņ emt tos lī dzi)) citā di viss bija lieliski! Paldies.
Пляж Небольшой бассейн Бассейн Территория отеля Территория отеля
аватар Hatalya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Manuprā t, viesnī ca ir pelnī jusi 4 *, bet atpū tnieki vecā ki ar bē rniem pē c visatļ autī bas principa ("TAGIL RULES !! ! ") nedaudz aizē noja pā rē jo, bet kopumā pā rē jais bija veiksmī gs))). Un tagad sī kā k par pā rē jo. … Tomēr ▾ Manuprā t, viesnī ca ir pelnī jusi 4 *, bet atpū tnieki vecā ki ar bē rniem pē c visatļ autī bas principa ("TAGIL RULES !! ! ") nedaudz aizē noja pā rē jo, bet kopumā pā rē jais bija veiksmī gs))).
Un tagad sī kā k par pā rē jo.
Atpū tā mies jū nija beigā s - jū lija sā kumā pie tū roperatora MOUZENIDIS TRAVEL. Tū risma operatoram ir sava aviokompā nija Ellinair. Dienu pirms izlidoš anas saņ ē mā m vietas lidmaš ī nā , tā pē c reģ istrē š anā s, ar iekā pš anas karti, bija ā trā ka nekā parasti.
Lidmaš ī nā viņ i tika cienā ti ar vī nu (sarkano, balto) un citiem dzē rieniem, kā arī tika piedā vā tas nelielas uzkodas (pusdienu kaste). Uz Heraklionu lidojā m uz 2.5h. Ierodoties ļ oti ā tri saņ ē mā m savu bagā ž u un izturē jā m robež sargus (muitas pā rbaudes nebija). Robež sargi nekā dus jautā jumus neuzdeva, klusī bā iespieda zī mogus pasē s. Transfē rs uz viesnī cu Krini Beach ilga 2 stundas. Reģ istrē š anā s bija ā tra.
Istaba bija paredzē ta 3 personā m. Istaba plaš a (ap 25 m2, varbū t vairā k) ar balkonu (balkonā veļ as ž ā vē tā js, galds un 2 krē sli). Istabā : vannas istaba (vannas istaba, tualete, izlietne (No mazgā š anas lī dzekļ iem - tikai š ķ idrā s ziepes), TV (4 krievu kanā li: ort, rtr, ntv un kanā ls 8 (man nezinā ms), liels skapis koferiem, neliels ledusskapis ( tī rs un atdzesē ts Ierodoties ledusskapī.2 pudeles ar 0.5 ū dens katrā (vairs nedod. Atpū tnieki restorā nā ielej ū deni š ajā s pudelē s), tualetes galdiņ š ar spoguli un pufu, skapis, 2 naktsskapī š i, 3 gultas, galds ar 4 krē sliem un kondicionieris. ikdienu, bet virspusē ji. Kopumā istaba tī ra(dzeramnauda nav ņ emta, pā rbaudī ta), izņ emot putekļ us. Istabā putekļ i nav noslaucī ti. Ierodoties, es pamanī ju, ka telpu nedzesē kondicionieris. Atvē rā m un, ak š ausmas (skat. foto), acī mredzot, nekad netika atvē rts un iztī rī ts. (Es parasti mazgā ju filtrus kondicionieros ierodoties, bet tas ir pirmo reizi š o redzu. ) Pē c filtru mazgā š anas kondicionieris strā dā ja labi. Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti 1 reizi 3 dienā s, viss tī rs un balts. Vē l viens trū kums ir labā skaņ a sasprindzinā jums (viss ir dzirdams un nedaudz traucē , it ī paš i, ja pē c pulksten 23:00 bē rni kliedzot steidzas pa koridoru).
85% viesnī cas viesu ir krievi, no kuriem vairā k nekā puse ir mammas un tē ti ar bē rniem, kuri atnā kuš i atpū sties un viņ iem ir vienalga, ka atpū š as arī citi.
Viesnī cas teritorija ir maza, tā pē c prieka, sajū smas, raudā š anas un bē rnu dusmu lē kmes ir visur, no tā nekur nevar paslē pties, jo, kā jau rakstī ju iepriekš , skaņ as caurlaidī ba viesnī cā ir laba).
Viesnī cā ir viens restorā ns un baseina bā rs. Ē diens restorā nā ir labs, bet pē c 3 uzturē š anā s dienā m tas kļ ū st vienmuļ š , daž reiz š efpavā rs Orests (krieviski runā još s grieķ is) gatavoja daž ā dus ē dienus.
Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina (baseins atvē rts no 7:00 lī dz 19:00) un pie jū ras ir BEZ MAKSAS, bet, lai izbaudī tu jū ras brī zes, sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti no 6 rī tā , lai gan tas nav fakts, ka viņ i gulē s sauļ oš anā s krē slā . Vairumā gadī jumu vairā k nekā puse no sauļ oš anā s krē sliem bija tukš i, uz tiem sauļ ojā s pludmales dvieļ i (dvieļ i tiek izsniegti kā depozī ts 10 € uz 3 dienā m. Ja jā maina agrā k - par 1 €).
Sistē ma "Viss iekļ auts" ietver 3 ē dienreizes dienā restorā nā un dzē rienus un uzkodas bā rā no pulksten 10 lī dz 22. No dzē rieniem: vē ž i (mā jas mē ness 37 grā di), paš taisī ts jauns labs vī ns (balts, sarkans), alus (salī dzinot ar ē ģ iptieš u un turku, manuprā t, labā ks), saldie dzē rieni (kola, fanta u. c. ), min . ū dens. , tē ja. No 15:00 lī dz 17:00 dā vinā ja bulciņ as, kruasā nus, saldē jumu un kafiju (americano) (laba kafija par €).
Jū ra skaidra, tī ra, ieeja jū rā lieli akmeņ i (iesaku paņ emt speciā lus apavus), tad nā k smiltis. Izejot no pludmales 50 metrus pa labi, bū s smilš aina ieeja jū rā . Jū ra ir labi piemē rota tiem, kam patī k lē kt pa viļ ņ iem, vai varbū t man tā ir paveicies. Animā cija - 1 krieviski runā još a meitene bē rniem un viss. Ekskursijas ir atseviš ķ s jautā jums. Tie ir daudzveidī gi un nav lē ti, tač u tiem visiem ir viena kopī ga iezī me, ka visur ir jā maksā papildus par ieeju vietā , kur ieradā ties ekskursijā )).
Uz Retimnas centru kursē autobuss ar numuru 20. Reģ istratū rā var iegā dā ties biļ eti par 1.80 €.
Pa kreisi no viesnī cas atrodas restorā ns un lielveikals, kur par tā du paš u naudu kā Retimnā atradī si gandrī z visu atvaļ inā jumā nepiecieš amo, kā arī suvenī rus.
Izbraucot tiek samaksā ts tū risma nodoklis, Kriņ os tas ir 0.5 eiro par numuru dienā .
Территория отеля Пляж у отеля Закат на пляже Жалюзи-двери в номере на балкон Номер Санузел Так выглядели фильтры в кондиционере
аватар vorobievalera77
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maijā kopā ar vī ru brī niš ķ ī gi atpū tā mies Krē tas salā . Pirms daž iem gadiem atpū tā mies salas austrumu daļ ā un uzdroš inā jā mies doties uz rietumiem un nenož ē lojā m. Ļ oti patī kama, klusa viesnī ca Krini netā lu no Retimnas un Heraklionas. … Tomēr ▾ Maijā kopā ar vī ru brī niš ķ ī gi atpū tā mies Krē tas salā . Pirms daž iem gadiem atpū tā mies salas austrumu daļ ā un uzdroš inā jā mies doties uz rietumiem un nenož ē lojā m. Ļ oti patī kama, klusa viesnī ca Krini netā lu no Retimnas un Heraklionas. Nav trokš ņ ainu ceļ u, pirmā krasta lī nija, draudzī gs personā ls un visas galvenā s apskates vietas tuvu, ne tik ilgi braucieni ekskursijā s.
Mē s iemī lē jā mies Krini. Viesnī cai ir trī s zvaigznes, tač u tā saglabā ļ oti pienā cī gu apkalpoš anas lī meni. Numuri ir mazi, bet tī ri, gaiš i un tikko mē belē ti. Mū su istabā bija ļ oti ē rts matracis, fē ns, drē bju skapis, seifs, naktsgaldiņ i, lampas, TV. Viss tiek darī ts vienā stilā , mā jī gi un mā jī gi. Internets ir bezmaksas, ar paroli. Reģ istratū ra vienmē r izpalī dzī ga, personā ls draudzī gs, viesmī lī gs, cenš as izpatikt viesiem.
Pastaigas attā lumā atrodas Krī ni aptieka, mini tirgus un autobusu pietura. Retimna ir tikai 30 minū š u autobusa brauciena attā lumā . Viesnī cas virtuvē tiek piedā vā ti svaigi konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, dā rzeņ i, sā nu ē dieni, gaļ as un zivju ē dieni. Viss ir svaigs un karsts. Restorā nā ir galdiņ i gan uz ielas, gan ē kā . Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē ir maksas, pludmale ir sakopta, jū ra ir tī ra. Tā tad, ja jū s meklē jat labu uzturē š anos vienkā rš ā , klusā viesnī cā , es iesaku Krī ni.
аватар pandanahamugelas
Atpū tos pie vī ra mā sas (sapņ os bija pie vī ra. . bet apstā kļ i neizdevā s) 10 dienas paskrē ja nemitī gā Laimes stā voklī ! Patika viss un ieeja jū rā nedaudz pa labi 50m. un ē diens, garš ī gas melones, smarž ī gi arbū zi un sulī gie Krē tas apelsī ni! Jogurts ir mana vā jī ba ar medu un augļ iem??? ? Istaba tik plaš a, atjaunota, man ļ oti patika un duš a oriģ inā la. … Tomēr ▾ Atpū tos pie vī ra mā sas (sapņ os bija pie vī ra. . bet apstā kļ i neizdevā s)
10 dienas paskrē ja nemitī gā Laimes stā voklī ! Patika viss un ieeja jū rā nedaudz pa labi 50m. un ē diens, garš ī gas melones, smarž ī gi arbū zi un sulī gie Krē tas apelsī ni!
Jogurts ir mana vā jī ba ar medu un augļ iem??? ? Istaba tik plaš a, atjaunota, man ļ oti patika un duš a oriģ inā la. . jā , atcerē jos. . KAFIJA man diezgan vā ja, bet baseina bā rā par 2.5 var nopirkt vē l garš ī gā ku keramiskajā s krū zē s.
Gribu teikt par personā lu, viņ i ir ļ oti atsaucī gi uzmanī gi. . Bā rmenis Nikos pie baseina tikai ar savu smaidu izgaismoja SAULI un ieslē dza noskaņ ojumu. . jā saprot krieviski : )
taverna tuvumā Eleven nebū tu tik pilnī gas brī vdienas bez tā. . tik svaigi pagatavotas jū ras veltes!! ! grilē tas garneles, astoņ kā ji. . ak, pat atmiņ a liek siekaloties. . un ļ oti pieņ emamas cenas.
Ekskursijas jā , lidojums uz Santorini.
Jamoras ceļ ojums uz Balos lī ci . . uzlā dē ts ar skaistumu ..
patstā vī gi Retimnā un Hanijā...prieks
viesnī ca brī niš ķ ī ga-mī ļ a. . it kā bū tu atpū tusies pie radiem. Paldies!
пляж у KRINI BEACH пляж  Крини бичь закат у отеля Крини Бичь
аватар NATALIA111
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kā du dienu atbraucā m no atvaļ inā juma, ko pavadī jā m Grieķ ijā Krē tas salā . Tā bija mū su pirmā iepazī š anā s ar valsti, kas noritē ja labi. No lidostas lī dz viesnī cai Krini braucā m apmē ram stundu pa kalnu serpentī nu. … Tomēr ▾ Kā du dienu atbraucā m no atvaļ inā juma, ko pavadī jā m Grieķ ijā Krē tas salā . Tā bija mū su pirmā iepazī š anā s ar valsti, kas noritē ja labi. No lidostas lī dz viesnī cai Krini braucā m apmē ram stundu pa kalnu serpentī nu. Ceļ š mums bija nenogurstoš s, un skati aiz loga iespaidoja, protams, tā du skaistumu.
Mē s ieradā mies viesnī cā brokastī s; Ž ē l, ka mū s uzreiz nenosē dinā ja. Viņ i to skaidroja ar to, ka reģ istrē š anā s laiks viesnī cā ir pulksten 2, bet numurs galu galā bija gatavs agrā k. Istaba vienkā rš a, nekas lieks, tieš i tas, kas nepiecieš ams: liela gulta, skapis, divi naktsgaldiņ i, fē ns, spogulis, mini ledusskapis, televizors, galds un krē sli. Balkons bija vienkā rš i milzī gs un ar skatu uz jū ru! Bija arī vē l viens galds, krē sli un veļ as ž ā vē tā js. Istaba bija galvenajā ē kā , kas mums ļ oti patika, ē rtī bā m pie rokas bija lifts.
Ja runā jam par paš u viesnī cu, varu teikt: cienī gs. Redzams, ka ir veikts remonts, skaista un gaiš a uzņ emš ana, pieklā jī ga istaba, gultas veļ a un dvieļ i nav izmazgā ti, telpa tiek uzkopta katru dienu. Piemaksā jā m par tā dā m lietā m kā seifs (2 eiro dienā ) un pludmales dvieļ i (depozī ts 10 eiro).
Starp pusdienā m un vakariņ ā m mē s bā rā ē dā m saldē jumu, un bija pienā cis laiks uzkodā m ar kafiju un kruasā niem. Restorā ns atrodas galvenajā ē kā , pirmajā stā vā . Izvē le nav liela, bet ē diens ļ oti garš ī gs, ir arī tradicionā lie grieķ u ē dieni.
Teritorija neliela, bet ir zā liens ar bē rnu rotaļ u laukumu, divi peldbaseini, no kuriem viens paredzē ts bē rniem.
Pludmale smilš aina, ieeja jū rā laba. Jū nija vidū atpū tā mies, tā pē c ū dens bija vienkā rš i super, silts, silts.
Par Krī ni personā lu ir cits stā sts. Personā ls ir ļ oti viesmī lī gs un pretimnā koš s. Pie baseina bā ra strā dā ja draudzī gi puiš i, viesnī cas animatori katru rī tu viesiem organizē ja vingrinā jumus, jogu un ū dens aerobiku. Reģ istratū ra, divas meitenes un vī rietis, vienmē r smaida, jautā , kā iet. Krī ni viesnī cā pavadī tais laiks kaut kā nav ž ē l. Es ieteikš u š o viesnī cu saviem draugiem, un mē s paš i varam atgriezties, lai atpū stos uz Krī niem saulē un jū rā .
аватар annagozian
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki. Nesen atgriezos no atvaļ inā juma, š ogad 5 dienas pavadī ju Krē tas salā viesnī cā Krini. Jauka un vienkā rš a viesnī ca ar labiekā rtotu teritoriju, tai ir sava pludmale un peldbaseins ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem. … Tomēr ▾ Sveiki. Nesen atgriezos no atvaļ inā juma, š ogad 5 dienas pavadī ju Krē tas salā viesnī cā Krini. Jauka un vienkā rš a viesnī ca ar labiekā rtotu teritoriju, tai ir sava pludmale un peldbaseins ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem.
Viņ i man iedeva brī niš ķ ī gu gaiš u istabu, ne pā rā k plaš u, bet tur bija viss dzī voš anai. Internets labi noķ ē rā s gan reģ istratū rā , gan istabā , kas priecē ja. Izvē loties viesnī cu, vadī jos pē c pā rtikas pieejamī bas pē c AL sistē mas, nevē lē jos tē rē t laiku kafejnī cu vai veikalu meklē jumiem. Viesnī cas restorā nā bija lieliska svaigu dā rzeņ u un augļ u izvē le. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r tika piedā vā ti gaļ as un zivju ē dieni, karsti konditorejas izstrā dā jumi un zupa.
Ap paš iem Krī niem nekā nav, izņ emot divus tavernas un mini tirgu. Es negribē ju visu atvaļ inā jumu pavadī t istabā , tā pē c viesnī cas gids palī dzē ja izvē lē ties ekskursijas programmu. Draudzī gs un pieklā jī gs personā ls radī ja komfortablu atmosfē ru. Kalpones tī rī ja katru dienu, pie baseina bā ra strā dā ja jaukas meitenes. Bija daudz ģ imeņ u ar bē rniem, bija saprotams, ka katru dienu bija programma no animatoriem, teritorijā ir rotaļ u laukums, un pati viesnī ca atrodas tā lu no pilsē tas un trokš ņ a. Tā tad, ja jū s interesē apmeš anā s labā viesnī cā Grieķ ijā , lai jū s varē tu vienkā rš i sauļ oties un atpū sties no pilsē tas burzmas, vienatnē vai kopā ar ģ imeni, jū s esat Krē tā viesnī cā Krini.
аватар Hastri555
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien visiem. Es apmetos Krini Beach Hotel. Š ī viesnī ca nav pirmo gadu. Ar vī ru vienmē r atpū š amies vienā laikā , maija sā kumā , kad vē l nav karstuma un patī kami ceļ ot pa salu. Es biju patī kami pā rsteigts, kad š ogad apmeklē ju š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Labdien visiem. Es apmetos Krini Beach Hotel. Š ī viesnī ca nav pirmo gadu. Ar vī ru vienmē r atpū š amies vienā laikā , maija sā kumā , kad vē l nav karstuma un patī kami ceļ ot pa salu. Es biju patī kami pā rsteigts, kad š ogad apmeklē ju š o viesnī cu. Viesnī cā ir notikuš as vairā kas izmaiņ as, kas tai nā kuš as par labu, sā kš u pē c kā rtas.
Uzņ ē muma pā rstā vji mū s sagaidī ja lidostā , aizsū tī ja uz autobusu un ā tri aizveda uz viesnī cu, interesanti, pa ceļ am darbiniece pastā stī ja par salas ī patnī bā m. Vispā r laiks ir paskrē jis nemanā mi. Ainavas no loga bija pā rsteidzoš as, neatkarī gi no tā , cik reizes esmu š eit bijis, es vienkā rš i nevaru beigt to skatī ties.
Ieradā mies viesnī cā agri, atstā jā m somas reģ istratū rā un devā mies brokastī s, tas ir liels pluss viesnī cai, jo ieradā mies tad, kad brokastis jau bija beiguš ā s, bet viesnī cas personā ls, parū pē jies par mums, laipni piesedza. mū su grupai, lai gan teorē tiski viņ i to nevarē ja darī t, jo diena viesnī cā sā kas 12:00. Biju pā rsteigta ierastā restorā na vietā , ieraudzī ju atjaunotu lielu restorā nu ar patī kamu bufetes zonu, viss bija jauns, skaists un sakopts. Par savu zvaigzni, diezgan plaš a ē dienu izvē le un, kā vienmē r, garš ī gi.
Reģ istrē š anā s notika pē c 14:00, visu š o laiku pavadī jā m pludmalē un bā rā . Viesnī ca mainī ja vietu, kur atrodas sauļ oš anā s krē sli, kļ uva ē rtā k un ē rtā k, tika uzcelta arī atseviš ķ a bē rnu istaba, kurā animators nodarbojas ar bē rniem.
Mouzenī da pā rstā vis vienmē r atrodas viesnī cā un vienmē r ir gatavs palī dzē t un atbildē t uz visiem jautā jumiem.
Vienī gais, uz ko vē los vē rst uzmanī bu, ir tas, ka apkā rtnē nav nekā , izņ emot mazo tirgu un krodziņ u, bet mums ar vī ru tas patī k, jo mums patī k relaksē još as brī vdienas, atpū ta no burzmas. Pilsē ta.
Kopumā , kā vienmē r, mū su atvaļ inā jums bija vislabā kais, paldies viesnī cai par to, bet gadu no gada tas kļ ū st labā ks. Š eit ir patī kami atpū sties.
аватар susami
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
viesnī ca vienkā rš a, pat istabiņ ā nav š ampū na, bet viss tī rs (katru dienu tī rī ts ar balinā tā ju) un jū ra tuvu. smilš u pludmale, tī ra jū ra. Viesnī ca atrodas netā lu no ceļ a, ja no logiem paveras skats uz to, tā ir trokš ņ aina. … Tomēr ▾ viesnī ca vienkā rš a, pat istabiņ ā nav š ampū na, bet viss tī rs (katru dienu tī rī ts ar balinā tā ju) un jū ra tuvu. smilš u pludmale, tī ra jū ra. Viesnī ca atrodas netā lu no ceļ a, ja no logiem paveras skats uz to, tā ir trokš ņ aina.
ar ē dienu vajag uzmanī ties, bija skā bs puķ kā posti, brokastis vienmē r ir vienā das, dā rzeņ i brokastī s ir tikai gurķ i. garš ī gi kruasā ni, zivis, bet ļ oti pietrū ka fetas un olī vu!
аватар lvivappu
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s no 14.00, laba 220. istabiņ a ar skatu uz jū ru, garš ī gi ē dieni, desertu par maz, kopumā viss ir vairā k kā pietiekami. Viesnī ca mani pā rsteidza, velk normā lu 4. Lieliski atpū tā mies. Animā cija bē rniem nav laba, vecā ki bē rni ir vairā k iesaistī ti. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s no 14.00, laba 220. istabiņ a ar skatu uz jū ru, garš ī gi ē dieni, desertu par maz, kopumā viss ir vairā k kā pietiekami. Viesnī ca mani pā rsteidza, velk normā lu 4. Lieliski atpū tā mies. Animā cija bē rniem nav laba, vecā ki bē rni ir vairā k iesaistī ti. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, brī niš ķ ī gs bā rs ar skatu uz jū ru un vienmē r ar jū ras vē ju. Padoms: ņ emiet lī dzi peldē š anas č ī bas, ieeja jū rā ir no lieliem oļ iem
Вид из окна 220 номер Пляж, море было спокойное 3 дня из 10
Parādīt vairāk »


iemiesojums Hatalya
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums saratovmzt
‹ Viesnīca Krini Beach 3*
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Небольшой уютный отель, расположен на берегу песчаного пляжа в местечке Сфакаки. Построен в традиционном островном архитектурном стиле. Недалеко от отеля находится множество ночных клубов, греческих таверн и ресторанов, баров, магазинчиков. Отель состоит из центрального двухэтажного здания и 20 двухэтажных бунгало. Отель работает по концепции Bomo Club Family, что гарантирует непревзойденный семейный отдых в Греции. Отель отлично подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 9 км от города Ретимно. 70 км от аэропорта «Никос Казандзакис» г. Ираклион. Автобусная остановка в 200 м от отеля.
Pludmales apraksts Сфакаки (Σφακάκι, Sfakaki) — мелко-галечный пляж, находящийся на северном побережье острова Крит, в 11 км от города Ретимно. Пляж Сфакаки оборудован зонтиками, поблизости есть несколько отелей, где можно остановиться на ночлег.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На обед или ужин в ресторане вы найдете блюда средиземноморской греческой и международной кухни. Гости могут насладиться освежающим купанием в бассейне, освежающим напитком в баре у бассейна или под зонтиками и удобными креслами у бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб "Grekoleto" 2 возрастные группы – для детей 4-8 лет и 8-12 лет. Детский бассейн. Группа профессиональных аниматоров (русскоязычные, англоязычные). Профессиональная команда аниматоров обеспечит теплую дружную атмосферу и веселое времяпрепровождение для детей. Детские активные и релаксационные фитнес программы, познавательные прогулки и беседы на природе, легкая гимнастика, спортивные упражнения.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 60 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Sfakaki Rethimnon GR-74100 Crete - Greece
Tālruņi: 0030 2831072903
Tīmekļa vietne: Krini Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.