Palladion Hotel 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.210
№12 viesnīcas reitingā Retimna
7.7 Numurs
7.9 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.3 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Netālu no populārās Adeles smilšu pludmales atrodas neliela mājīga viesnīca ar dārzu un sakoptu teritoriju. Atšķiras ar stila vienkāršību un siltu mājas atmosfēru. Piemērots klusai ekonomiskai atpūtai.Vairāk →
аватар YanaBel
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2019.  gada jū nijā atpū tos kopā ar draugu 7 dienas. Viesnī ca man patika, pilnī bā attaisnoja visas cerī bas, naudas vē rta. Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, no lidostas braucā m pusotras stundas laikā . Katrī nas pludmale pā ri ceļ am pastaigas attā lumā . … Tomēr ▾ 2019.  gada jū nijā atpū tos kopā ar draugu 7 dienas. Viesnī ca man patika, pilnī bā attaisnoja visas cerī bas, naudas vē rta.

Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, no lidostas braucā m pusotras stundas laikā . Katrī nas pludmale pā ri ceļ am pastaigas attā lumā . Pludmales uzbē rums ir oļ i, mazi akmeņ i, bet, ejot uz labo pusi, bū s smiltis. Ieeja jū rā nav ī paš i ē rta, bet ū dens ir tī rs un dzidrs. Par sauļ oš anā s krē sliem ir jā maksā . No rī ta ieradā mies viesnī cā , bija jā pagaida, 13:00 bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā . Istaba ir tī ra, mā jī ga un galvenais ē rta (gultas nav vecas). Istabu vienmē r tī rī ja no rī tiem, dvieļ us mainī ja ik pē c trim dienā m. Viesnī cas teritorija tī ra, kopta, aug puķ es. Ir neliels baseins. Labs interneta signā ls vestibilā un istabā.

Augļ u restorā nā bija arbū zi, melones, apelsī ni, ā boli. Mums patika tas, ka bez brokastu pā rslā m tiek pasniegts arī olu kultenis, olu kultenis, karstā s desiņ as. Vakariņ ā s tiek pasniegta gaļ a, garš ī gas zivis, salā ti, daž ā di sā nu ē dieni.
Vienmē r svaigs ē diens un garš ī gi ē dieni. Respekts š efpavā ram.

Pastaigas attā lumā atrodas daž ā di veikali, suvenī ru veikali, kā arī Lidl veikals. Viesnī cas personā ls ir brī niš ķ ī gs, ģ imene ļ oti viesmī lī ga. Gribu pateikties visam viesnī cas personā lam. Liels paldies par atpū tu, viss bija lieliski!
аватар chernenko777
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
no labā : pludmale, personā ls, ē diens. no sliktā : maš ī nu troksnis, š ausmī ga santehnika, ja esi tā lu no parametriem 90/60/90 duš ā iederē sies ar grū tī bā m. Noī rē jā m maš ī nu un apbraukā jā m salu. … Tomēr ▾ no labā : pludmale, personā ls, ē diens.
no sliktā : maš ī nu troksnis, š ausmī ga santehnika, ja esi tā lu no parametriem 90/60/90 duš ā iederē sies ar grū tī bā m.
Noī rē jā m maš ī nu un apbraukā jā m salu. ir ko redzē t.
аватар zavnb
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja vē laties justies kā ciemos pie labiem vē rī giem draugiem, tad esat š eit. Viesnī ca ir veidota tā , lai jū s dzī votu atseviš ķ ā grieķ u mā jā . Jū s atgriezī sities savā numurā tieš i no ielas, apejot reģ istratū ru. … Tomēr ▾ Ja vē laties justies kā ciemos pie labiem vē rī giem draugiem, tad esat š eit. Viesnī ca ir veidota tā , lai jū s dzī votu atseviš ķ ā grieķ u mā jā . Jū s atgriezī sities savā numurā tieš i no ielas, apejot reģ istratū ru. Neviens nekad par tevi nosodoš i nepieskatī s. Miers un klusums. Ko vē l vajag brī vdienā m? Jū ra ir tuvu, ē diens garš ī gs, ir daudz interesantu ekskursiju. Izvē lieties "Palladion" - jū s to nenož ē losit! Ī paš s paldies Kostam, ka viņ š uzklausī ja manu slikto angļ u valodu un pacietī gi atbildē ja uz visiem jautā jumiem.
аватар olesya0411
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Brī niš ķ ī ga uzturē š anā s manas ģ imenes jū lijā Palladion viesnī cā , kas atrodas Adelianos Kampos netā lu no Rethymno pilsē tas. Viesnī ca ir lieliska, reģ istratū ra ir atvē rta 24 stundas un ā tri izpilda visus pieprasī jumus, wi-fi signā ls ir labs visā s viesnī cas daļ ā s. … Tomēr ▾ Sveiki!
Brī niš ķ ī ga uzturē š anā s manas ģ imenes jū lijā Palladion viesnī cā , kas atrodas Adelianos Kampos netā lu no Rethymno pilsē tas.
Viesnī ca ir lieliska, reģ istratū ra ir atvē rta 24 stundas un ā tri izpilda visus pieprasī jumus, wi-fi signā ls ir labs visā s viesnī cas daļ ā s. Brokastis un vakariņ as paē dā m viesnī cā . Ē diens neatš ķ ī rā s pē c daudzveidī bas, tač u atpū tas nedē ļ ā man nebija laika garlaikoties. Mē s devā mies pusdienot tavernā s, kuru, par laimi, bija daudz netā lu no mū su viesnī cas.
Tuvumā ir arī daudzi veikali ar suvenī riem, ir pat viena aptieka. Viesnī cai ir neliela teritorija, tā atrodas ļ oti ē rti un kompakti. Mums iedeva istabiņ u otrajā stā vā , kā bija rezervē ts. Kad vajadzē ja gludekli, to mums sagā dā ja reģ istratū rā .
Privā tā s pludmales nav, bet devā mies uz tuvā ko - Katrī nu. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir pieejami par papildu samaksu. Mū su brī vdienu galvenais notikums bija ceļ ojums uz maģ isko Santorini salu. Mē s iegā dā jā mies ekskursiju ar gaisa lidojumu no mū su viesnī cas gides Elenas, kura gandrī z visu laiku bija mū su viesnī cā un palī dzē ja pā rē jā laikā . Un priekš pē dē jā dienā devā mies uz Krē tas vakaru, kas notiek Svē tā Antonija aizā , tas ir tikai 20 minū š u brauciena attā lumā no mū su viesnī cas. Š ī ekskursija bija ideā ls noslē gums mū su Grieķ ijas vasarai!
аватар furtunepolly
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Mē s nesen atgriezā mies no Grieķ ijas vai drī zā k no Krē tas, es vē los jums pastā stī t par mū su atvaļ inā jumu nelielā mā jī gā Palladion 3 * viesnī cā , bet vispirms vispirms. No Maskavas lidojā m ar grieķ u kompā nijas Ellinair reisu, pacē lā mies laicī gi, uz klā ja mū s cienā ja ar gardu ē dienu un vī nu. … Tomēr ▾ Sveiki! Mē s nesen atgriezā mies no Grieķ ijas vai drī zā k no Krē tas, es vē los jums pastā stī t par mū su atvaļ inā jumu nelielā mā jī gā Palladion 3 * viesnī cā , bet vispirms vispirms. No Maskavas lidojā m ar grieķ u kompā nijas Ellinair reisu, pacē lā mies laicī gi, uz klā ja mū s cienā ja ar gardu ē dienu un vī nu. Mū s sagaidī ja lidostā un ā tri aizbraucā m ar autobusu uz viesnī cu. Mē s nekavē joties tikā m apsē duš ies un mums tika pieš ķ irta istaba ar skatu uz jauko pagalmu. Wifi darbojā s labi, pat istabā . Ē diens restorā nā ir ļ oti garš ī gs, uzreiz jū tams, ka visi produkti ir svaigi un kvalitatī vi. Reģ istratū ras darbinieki ir ļ oti draudzī gi cilvē ki, kuri vienmē r mū s sagaidī ja ar smaidu. Sauļ oš anā s devā s uz tuvā ko pludmali lī dz viesnī cai Katrin, kur lietussargu un 2 sauļ oš anā s krē slu komplekts maksā.5 €. Pati pludmale sastā v no smiltī m ar maziem oļ iem, ieejot ū denī . Mums bija tikai nedē ļ a, bet mē s ar vī ru devā mies 3 ekskursijā s, kuras mums ieteica viesnī cas gide Elena. Ī paš i atceramies Krē tas vakaru, kas notika Svē tā Antonija aizā . Apskatī jā m arī Krē tas nozī mī gā kā s vietas - Zeva un Knosas alu, par to vē lamies pateikties mū su gidē m Alenai un Sofijai, viņ u darbs nav slavē jams. Paldies.
аватар Okorovina2407
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s esam bijuš i Krē tā jau 3 reizes. Mē s vienmē r nā kam lielā s grupā s ar draugiem un bē rniem. Š oreiz mē s ar vī ru nolē mā m kopā doties pensijā un doties uz nelielu viesnī cu. Mē s izvē lē jā mies Palladion. … Tomēr ▾ Mē s esam bijuš i Krē tā jau 3 reizes. Mē s vienmē r nā kam lielā s grupā s ar draugiem un bē rniem. Š oreiz mē s ar vī ru nolē mā m kopā doties pensijā un doties uz nelielu viesnī cu. Mē s izvē lē jā mies Palladion. Tas nav tā lu no jū ras, un saskaņ ā ar atsauksmē m tas, š ķ iet, iedvesmoja uzticī bu. Mē s nenož ē lojā m, ka ieradā mies š eit. Paš ai viesnī cai nav pludmales, bet pā ri ceļ am sā kas pludmales bā ri un kaudze sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem. Samaksā.5 eiro un vismaz guļ visu dienu. Jā , viesnī ca arī nenodroš ina pludmales dvieļ us. Pirkā m lielveikalā ciematā . Kopumā viesnī cas galvenais pluss ir tā s atraš anā s vieta. Un jū ra ir netā lu, un izklaide ir tur. Daudz tavernu, veikalu, restorā nu, diskotē ku. Jaunieš iem - plaš ums. Arī mē s vē l neesam veci, tā pē c š ā ds atvaļ inā jums nevarē ja vien priecā ties. Jū ra š ajā rajonā nav no mierī gā kajā m, daž as dienas ir forš as, bet, ja dodaties ar bē rniem, labā k noī rē t automaš ī nu un braukt pa lī č iem. Š eit ir to jū ra, skaistums ir neparasts, un smiltis ir labas visur, pat savvaļ as pludmalē s. Runā jot par ē dienu, uzreiz teikš u, ka viss nav ī paš i daudzveidī gs, bet garš ī gs. Par 3 zvaigznē m ir diezgan pieņ emams. Brokastī s katru dienu ē du medu. Viņ š š eit ir ļ oti garš ī gs. Protams, ne tikai medus, bet ar kaut ko, bet visiem iesaku pamē ģ inā t. Atseviš ķ i es gribu teikt par personā lu. Visi ir ļ oti jauki, laipni un smaidī gi. Viņ i cenš as pē c iespē jas ā trā k palī dzē t, ja rodas problē mas. Kopumā esam ļ oti apmierinā ti.
аватар Lukatysha
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Palladionā atpū tos paš ā s augusta beigā s, no 17 lī dz 27. Grieķ ijā biju pirmo reizi, ļ oti ilgi sapņ oju uz š ejieni nokļ ū t. Krē tu izvē lē jā s daudzo atrakciju un skaistā s dabas dē ļ . Kā izrā dī jā s, man bija taisnī ba. … Tomēr ▾ Palladionā atpū tos paš ā s augusta beigā s, no 17 lī dz 27. Grieķ ijā biju pirmo reizi, ļ oti ilgi sapņ oju uz š ejieni nokļ ū t. Krē tu izvē lē jā s daudzo atrakciju un skaistā s dabas dē ļ . Kā izrā dī jā s, man bija taisnī ba. Sala ir pā rsteidzoš a, gleznaina, ar Mouzenidis Travel biju arī vairā kā s ekskursijā s. Palika sajū smā !
Kas attiecas uz paš u viesnī cu. Atraš anā s vieta ir ļ oti laba, netā lu no Retimnas, var pat staigā t. Jā iet pā ri ceļ am uz jū ru, bet es par to jau zinā ju iepriekš . Pludmale ir tī ra. Par sauļ oš anā s krē sliem ir jā maksā , tač u jū s varat pasū tī t dzē rienu pludmales bā rā un vairs nemaksā t par sauļ oš anā s krē slu.
Viesnī cas teritorija ir diezgan maza, bet diezgan zaļ a.
Numuri ir pieticī gi, bet ē rti. Manē jais atradā s otrajā stā vā , no logiem paveras skats uz dā rzu. Tā kā galvenais ceļ š iet aiz viesnī cas, vakaros ir nedaudz trokš ņ ains. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu neatkarī gi no tā , vai tie tika nomesti uz grī das vai nē . Vienī gā vē lme ir kaut kā cī nī ties ar kukaiņ iem, arī odiem.
Viesnī cas ē diens atbilst deklarē tajā m 3 zvaigznē m. Brokastis un vakariņ as, lai arī vienmuļ as, bet tomē r viss ir ļ oti svaigs un garš ī gs. Vakaros vienmē r ir vairā ku veidu karstie ē dieni, salā ti un augļ i.
Viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi, ļ oti ē rti sazinā ties ar ģ imeni.
Personā ls ļ oti pieklā jī gs, vienmē r izpalī dzī gs. Vienī gais, ka neviens nerunā krieviski, tā pē c vē lams nedaudz zinā t angļ u vai vā cu valodu. Bet, ja kas, tad ar tulkojumu palī dzē ja viesnī cas gides Diā na un Irina.
Viesnī cu ieteikš u tū ristiem, kuriem nav noskaņ ojuma visu dienu atpū sties pludmalē , proti, ceļ ot pa Krē tu.
Vē rtē jums 5 no 5! LIELS PALDIES!! ! ! NOTEIKTI ATGRIEŠ OS KRĒ TA
аватар OlesyaPtr
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauki oktobra svē tki Palladionā . Mē s palikā m tikai nedē ļ u un bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu. Ilgu laiku viņ i neuzdroš inā jā s ieņ emt labā ko trijnieku, tač u pē c ieraš anā s viņ i to nenož ē loja. … Tomēr ▾ Jauki oktobra svē tki Palladionā . Mē s palikā m tikai nedē ļ u un bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu. Ilgu laiku viņ i neuzdroš inā jā s ieņ emt labā ko trijnieku, tač u pē c ieraš anā s viņ i to nenož ē loja. Viesnī ca pilnī bā attaisno savu statusu. Draudzī gs un draudzī gs personā ls, viesnī cā dež urē ceļ vedis no tū risma operatora. Diemž ē l mums nebija laika izmantot ekskursijas, bet principā mums ļ oti palī dzē ja vispā rī ga informā cija un palī dzī ba orientē ties uz vietas no gida puses. Veļ a tiek mainī ta ik pē c trim dienā m, tī rī š ana katru dienu. Ē diens pieklā jī gs, izvē lī gie, protams, var sū dzē ties par daž ā dī bu, bet izsalkuš i nebijā m, iepriecinā ja dā rzeņ u izcirtņ i, salā tu pā rbagā tī ba. Puspansijas sistē ma mums tī ri labi piestā vē ja, lai gan pē c lielā m pusdienu porcijā m grieķ u krodziņ os reizē m vakariņ ā m neatlika vietas. Internets istabā s ir bezmaksas. Istabā ir arī seifs, ledusskapis, fē ns, TV ar satelī ttelevī ziju – kopumā viss nepiecieš amais.
Lielie viesnī cas plusi ir pludmales tuvums (pā ri ceļ am) un lieliska atraš anā s vieta - klusā , mierī gā vietā , bet, ja ir vē lme, lī dz Retimno var aizbraukt 15-20 minū tē s. Turklā t pati viesnī ca atrodas kū rortciemā , kur var labi atpū sties un pastaigā ties.
Baseins pie viesnī cas ir mazs, bet tajā gandrī z nepeldē jā mies. Tomē r viņ i nonā ca pie jū ras. Par duš u varu teikt - pacieš ams. Jā , š ī nav vanna un paplā tes varē tu bū t lielā kas, bet nolē mā m nekoncentrē ties uz tā diem niekiem un bijā m apmierinā ti ar duš u, ko dabū jā m : ) Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti ar braucienu, arī viesnī cu. Grieķ ijā ne pirmo reizi, bet Krē tā pirmo reizi. Š ovasar jau plā nojam nā kamo braucienu, bet jau uz citā m salā m. Grieķ ija ir ļ oti jauka.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
lieliskas brī vdienas! viesnī ca apmierinā ta. Biju gaidī jis, ka 3* nebū s ī paš i labi. bet biju patī kami pā rsteigts! serviss izcils. patī kams personā ls. viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. telpas lieliskas - mē beles, santehnika - viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ lieliskas brī vdienas! viesnī ca apmierinā ta. Biju gaidī jis, ka 3* nebū s ī paš i labi. bet biju patī kami pā rsteigts! serviss izcils. patī kams personā ls. viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. telpas lieliskas - mē beles, santehnika - viss kā rtī bā . ē diens - nu, brokastis, kā vienmē r - olu kultenis vai vā rī tas olas, kruasā ni, daž ā di polidlo utt. , desiņ as, siers. Vakariņ as ir neprā tī gi garš ī gas. gaļ a, zivis - daudz dā rzeņ u, daž ā di salā ti - kopumā izcili! bet vakariņ ā s apmaksā ti dzē rieni. bet principā tas ī paš i neapbē dina. Teritorija skaisti iekā rtota. Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu jū rai. Burtiski 3 minū tes. sauļ oš anā s krē sli ir maksas (3 eiro dienā ), nopirkā m gultas veļ u par 2.8 eiro, un visu laiku izmantojā m. Lieliski! nekā das izklaides. Par š o kā rtē jo reizi saku - viesnī ca sulu brī vdienā m. cilvē ki no daž ā dā m valstī m - vā cieš i, franč i, krievi. viss bija mierī gi. nekā du starpgadī jumu. Man personī gi ļ oti patika. devā s ekskursijā s - Balos, Santorini, Granvuso! Tā du skaistumu nebiju redzē jusi! vispā r - man viss ļ oti patika !!! ! ! Iesaku!! ! )))))))))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauka viesnī ca! Pats galvenais – mazs un mā jī gs. Serviss ir ok. Tī ra, izmazgā ta, gludinā ta. Numurā ir viss nepiecieš amais jū su uzturē š anā s laikam: lieliskas gultas, drē bju skapis, naktsgaldiņ i, ledusskapis-bā rs, fē ns; seifs un gaisa kondicionē tā js bez maksas. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca! Pats galvenais – mazs un mā jī gs. Serviss ir ok. Tī ra, izmazgā ta, gludinā ta. Numurā ir viss nepiecieš amais jū su uzturē š anā s laikam: lieliskas gultas, drē bju skapis, naktsgaldiņ i, ledusskapis-bā rs, fē ns; seifs un gaisa kondicionē tā js bez maksas. Viena lieta kaitinā ja - vienmuļ as brokastis, bet ar to var samierinā ties. Viesnī cas gids ir jauka meitene Olya, viņ a tev visu ieteiks. Cilvē ki, kuri izvē lē sies š o viesnī cu, to nenož ē los!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums suracom
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Небольшой уютный отель с садом и ухоженной территорией расположен недалеко от популярного песчаного пляжа Аделе. Отличается простотой стиля и теплой домашней атмосферой. Подходит для спокойного экономичного отдыха.

Atrašanās vieta Аделе, курортное местечко Адельянос Камбос, в 6 км от центра города Ретимно, в 80 км от международного аэропорта «Н. Казандзакис» г. Ираклион.
Pludmales apraksts Песчаный пляж в 150 метрах. Поездка до пляжа Бали занимает 30 минут.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории отеля есть терраса, интернет-уголок. Доступна услуга "будильник", факс/ксерокопирование (платно), ускоренная регистрация заезда/отъезда. Есть кондиционер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Есть библиотека.
Telpu apraksts

В отеле 79 номеров. Есть семейные номера.

Istabās

балкон, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, мини-холодильник, ванная комната с душем, фен, звукоизоляция, Wi-fi, телефон, сейф, кондиционер

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Adelianos Kampos 24, P.O. Box 7061, 74100 Rethymno
Tālruņi: Tel: 0030 28310 71111
Fax: 28310-71112
Tīmekļa vietne: Palladion Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).